Jaha

Gebruikers over webshop Jaha

Nadat ik deze onlineshop ontdekt heb, ga ik hier erg vaak naartoe. De prijzen zijn erg scherp (zeker voor Belgische normen), het aanbod groeit gestaag en je kan er altijd de laatste nieuwigheden vinden (zoals producten die nog niet eens officieel op de site van fabrikant staan). Verder wordt er heel snel en persoonlijk op mails gereageerd, ook buiten de normale openingsuren. Ik ga er altijd ter plekke mijn gerief ophalen en meer dan eens kon ik na het sluitingsuur nog komen. Verder kan ik altijd vragen wanneer een product op voorraad is (stond vroeger op de site, nu niet meer), wat meestal gewoon de dag erop is. In Gent en omstreken vind je nergens zo'n goed productaanbod. Een echte aanrader!

Voor het bestellen werd er enorm snel geantwoord op mails, en ook support via een IM was mogelijk. Ik werd steeds voldoende geholpen. Uiteindelijk alle goederen besteld en zelf gaan afhalen. Ook ter plaatse was er een degelijke service en was men vriendelijk.

Helaas kwam ik bij na het monteren tot de conclusie dat de voeding DOA (Dead On Arival) was. Het was toen ongeveer 10uur 's avonds, en op dat uur kon ik nog steeds contact opnemen met een medewerker van de winkel die mij vriendelijk zei dat ik de voeding moest opsturen en dat ik een nieuwe ging krijgen. En inderdaad ik heb hier een nieuwe voeding die wel degelijk werkt!

Eerst ben ik de goederen zelf gaan ophalen, maar de voeding is verzonden via koerrier. Om 10u 's ochtends was die hier al om de voeding af te leveren. Snel en makkelijk afgehandeld. De koerrierdienst was overigens GLS Logistics

Ik kan hier niet veel op aanmerken. De kapotte voeding werd onmiddellijk omgewisseld, dat noem ik goede aftersales!

Maandagavond om 21u42 geïnformeerd over de beschikbaarheid van artic silver, artic cleaner (niet zo eenvoudig te vinden).
Binnen de minuut een antwoord terug dat ze alles op stock hadden.

Direct de betaling via overschrijving uitgevoerd en dinsdag was de order al afgehandeld en onderweg.

Je krijgt een email met de orderbevestiging en op de website van jaha kan je je order opvolgen.

Goed verpakt in een kartonnen doos met voldoende vulling.
Snelle & goedkope levering via kilopost in België (binnen 2d thuis geleverd).

Andere & snellere leveringen zijn ook mogelijk mits aangepaste prijs

Nog niet nodig gehad

Perfecte service! een echte aanrader, ik heb er voeding en een cpu-fan gekocht. Ik werd perfect op de hoogte gehouden en heb alles snel ontvangen.

Hartelijk dank!

en goede website, goeie service per mail en via msn(zeer handig als je snel iets wil weten), betaald via overschrijving. alle dagen updates van waar de case zich op het moment bevindt etc....
zeker een aanrader mede door de uitzonderlijk lage prijzen en het grote gamma(als iets er niet is zit de kans erin dat hij eraan kan raken.

de verzending is ook goed verlopen, mede dankzij de dagelijkse updates op msn. niet de hoogste beoordeling omdat da prijzen van de verzending aan de hoge kant zijn, maar daar wordt aan gewerkt heb ik vernomen. en de handelaar heeft nog een efforke gedaan om de case op woensdag nog thuis te krijgen door niet met de post maar met GLS pakjesdienst te verzenden.

geen problemen dus ook geen ervaring mee

De winkel richt zich nogal op modding, maar heeft ook standaardcomponenten in de aanbieding.

De website is vlot navigeerbaar en er wordt gebruik gemaakt van het welgekende winkelkarretje. Net na bestelling kreeg ik een automatisch gegenereerde e-mail met een overzicht van de bestelling. Ik stuurde een mail terug met de vraag of de leverdatum gekend was. Een antwoord kwam bijzonder snel: drie dagen later in de namiddag zou de leverancier het bij de winkel afleveren.

Betalen kan niet via de site. De twee mogelijkheden zijn overschrijving voor verzending of cash on delivery. Dit laatste is uiteraard flink duurder.

Over de prijs hoor je me niet klagen. Ik kocht twee cases van Thermaltake (model Bach) en de prijs lag niet echt veel boven die in de pricewatch. (de adressen in de pricewatch lagen ook allemaal in Nederland waar het sowieso al goedkoper is voor IT).

De verzending vond plaats op zaterdagochtend, nadat de leverancier de goederen vrijdagnamiddag had geleverd in de winkel. Ikzelf had dinsdagmiddag het pakket in huis.

Verzending verliep exact zoals aangekondigd en de winkelier deed de nodige updates via e-mail zodat ik wist hoever het stond.

De verzending gebeurde in de originele verpakkingen die met plastic-strips aan elkaar waren vastgemaakt. Gezien de aard van de dozen een voldoende bescherming. Op elke doos werd trouwens de nodige informatie over afzender en geadresseerde gekleefd, mochten de dozen alsnog gescheiden raken gedurende het transport.

Bij bestelling kan je kiezen voor verzending via De Post of per Taxipost. Het laatste is sneller en dus ook duurder. Nadeel was dat je zelf moest raden in welke gewichtscategorie je zou vallen.

Scorekaart voor Jaha