Gebruikers over webshop SCH Computers & Automatisering
Review toevoegenIk had snel een harde schijf nodig dus even bij de plaatselijke computerwinkel binnengelopen.
Klein winkeltje met zo te zien veel spullen maar alleen randapparatuur en systemen. Ik kon kiezen tussen een 1TB WD Blue of een WD green.
Op de website kun je van tevoren zien wat ze in voorraad hebben, blijkbaar niet veel. Op het moment van schrijven hebben ze alleen Windows 2003 Server in voorraad en geen enkel processor of moederbord. Da's best erg voor een computerwinkel.
Ben erg tevreden over deze zaak vooral de vestiging in Papendrecht aangezien ik hier de meeste ervaring mee heb.
Erg goede service en uitleg en ook het kennis niveau is naar mijn idee erg hoog.
Nog nooit iets op laten sturen.
Klantenservice1x een defecte HDD gehad na 3 maanden werd deze direct voor mij omgeruild erg nette service
Al diverse malen bij SCH dingen besteld en opgehaald:
- hd
- complete pc
- batterijen
- Linksys modem/router
- Linksys draadloze usb adapter
- en nog wel het e.e.a.
1x de 'fout' in gegaan met een 80 aderige ide kabel, dat een 40-aderige bleek te zijn. Dat was in de winkel al niet duidelijk en thuis bleek het inderdaad een 40-aderige kabel te zijn.
Service
- Goede service, vriendelijk te woord gestaan, goede uitleg.
- 1 maal iets besteld wat ze niet meer hadden, kreeg een alternatief met korting aangeboden.
- Geen ervaring met wanneer er problemen zijn met producten die eventueel terug moeten.
Prijs
Redelijke prijzen, niet de meest scherpe internetshop prijzen, maar ook de niet meest dure prijzen.
Geen score onderbouwing, omdat ik niet echt weet wat ik precies moet geven en omdat het om diverse ervaringen gaat.