Gebruikers over webshop SuperMemory.nl
Review toevoegen28 oktober een order geplaatst voor een 3-tal SO DIMMetjes, 2 maal PC133 512 MB en 1 maal DDR333 1 GB. Door mijn schuld betaling pas na ruim een week gedaan. Op 19 november (3 weken na plaatsen order) dan eindelijk een mailtje dat het PC133 geheugen niet leverbaar is, met de keuze het DDR333 geleverd te krijgen, of de hele bestelling te annuleren. Meteen geantwoord dat de bestelling dan geannuleerd kan worden, met het verzoek het geld meteen terug te storten. Geen antwoord gehad. Inmiddels ruim twee weken en nog 2 herinneringsmails verder, en nog steeds geen teken van hun kant, en ook geen geld teruggestort.
KlantenserviceDat een artikel niet leverbaar is, kan natuurlijk gebeuren. Dat dit pas 3 weken na de bestelling gemeld wordt is echter wel erg laat, en de rest van het verhaal getuigt van weinig respect richting de klant.
De website kan wat onoverzichtelijk lijken door het grote aanbod, persoonlijk beschouw ik dit echter als een voordeel.
Op 15-10 een bestelling geplaatst voor een aantal geheugenmodules. Ik heb de order direct betaald met iDeal, een half uur later ontving ik de orderbevestiging.
Op 16-10 ontving ik een telefoontje van SuperMemory, met de mededeling dat het geheugen waarschijnlijk in prijs ging dalen. Men adviseerde mij enkele dagen af te wachten, zodat ik wellicht kon profiteren van deze prijsdaling. Vervolgens werd er op 17-10 wederom contact met mij opgenomen, om aan te geven dat het geheugen daadwerkelijk goedkoper was geworden, en dat mijn bestelling aangepast werd. Wat een TOP-service, hier kunnen heel wat webshops wat van leren!
Degelijk verpakt in een vrij forse overdoos, geen risico op schade tijdens transport.
Website lijkt wat vol, maar als je weet wat je zoekt is het prima te vinden.
Jammer dat er er geen leveringstijden vermeld worden (of ik heb ze niet kunnen vinden.
Heb bestelling voor 4 geheugen modules geplaatst en via ideal betaald. Dit ging probleemloos.
Gelijk E-mail gekregem dat bestelling geplaatst was en betaald.
Daarna niets gehoord.
Wel op website gezien dat prijs van mijn produkt omhoog gegaan was.
Na 3 werkdagen een een mailtje dat bestelling verzonden werd.
Zending werd goed verpakt in een doos voorzien van vullingsmateriaal en degelijk dicht getaped afgeleverd.
Inhoud was zoals besteld.
1 dag na verzendmailtje afgeleverd.
Geen track en trace, maar toch een zeer goed gegeven
nog niet nodig gehad
Laatst was ik een beetje aan het rond kijken op de site van supermemory. Toen zag ik daar de Horloge/Telefoon staan. ben wel gek op gadgets en zag dat het apparaat vele extra functies heeft. o.a MP3 speler en camera.
s Ochtends heb ik even gebeld of het horloge op voorraad was. En dat was het. Ik kon hem nog de volgende dag ontvangen ! Gelijk besteld via de website, betaald met iDeal. En inderdaad had ik het horloge de volgende dag in huis. Helemaal top !
Zeer stevige verpakking, factuur mee verzonden. En zoals beloofd de volgende dag in huis.
KlantenserviceNa ontvangst had ik nog een vraag over het horloge. Ik heb de vraag per email gesteld. Binnen een half uur had ik al antwoord. Prima Service!
De website is verschrikkelijk onoverzichtelijk ingedeeld. Als er op een pagina heel veel producten staan dan mag je wel heel goed zoeken in deze hooiberg.
Verzending14 augustus een geheugenreepje voor de laptop gekocht. 18 augustus kreeg ik een orderupdate via de mail dat de betaling binnen was(pas na vier dagen??). De week erop belde ik om te vragen wanneer het product zou worden verzonden. Meneer was niet in staat om de bestelling in het systeem te vinden en hij zou me dezelfde dag nog terugbellen. Na twee dagen belde ik weer en dezelfde meneer vertelde mij dat de bestelling was verzonden. Een paar dagen later belde ik weer en het geheugen zou voor zijn neus liggen. Hij gaf de schuld aan GLS(koerier) die het niet meegenomen zou hebben. Hij verzekerde mij ervan dat hij persoonlijk erop toe zou zien dat het dezelfde dag nog zou worden meegenomen door GLS.
Een paar dagen later belde ik weer en hij zei dat de bestelling was verzonden. Hij gaf mij daarbij een track & trace nummer, maar die werkte helemaal niet. De volgende dag kreeg ik weer een orderupdate dat het product de vorige dag was verzonden. Daar kreeg ik ook een track & trace nummer bij, maar dan een ander nummer. Het nummer werkte weer helemaal niet(13 ipv 14 cijfers). Ik heb toen GLS gebeld en die wist van niets. Pas op 2 september is de bestelling geleverd. Het enige goede van die winkel wat ik kan bedenken is de verpakking, die was netjes. Niet heel goed, maar goed genoeg. Bij de bestelling zat ook een orderbevestiging en die zag eruit alsof ze die kwijt waren, allemaal vlekken en vuil erop...
Bijna drie weken heb ik dus moeten wachten. Dat is op zich niet zo heel erg spectaculair lang, maar als Supermemory elke keer de verkeerde informatie geeft en het is vooraf met iDeal betaald, dan mag je in ieder geval verwachten dat het binnen een week geleverd zou kunnen zijn. Ook omdat er geen sprake van niet op voorraad. Ik kreeg om deze reden op een gegeven moment het gevoel dat ik erbij genaaid werd en kon fluiten naar m'n duiten.
Ik heb alle keren dezelfde persoon aan de telefoon gehad en hij vroeg mij elke keer of ik het bij Supermemory had besteld(heb ergens gelezen dat PcFastFood onder dezelfde eigenaar vallen).
Toen ik een keertje belde moest hij zijn systeem nog aanzetten, terwijl het al na elven was! Ik had het idee dat hij het allemaal alleen doet daar.
Tenslotte was de winkel telefonisch slecht bereikbaar.
Conclusie: Supermemory hééft zelf helemaal geen memory en ik koop daar nooit weer iets!
n.v.t.
Website had iets duidelijker gemogen en ook de openingsuren van de telefoon zijn niet echt meer van deze tijd.
Desondanks een voldoende wegens het ruime productaanbod.
Bestellingen worden verzonden via GLS. Tot nu toe is alles zonder problemen aangekomen. Helaas geen trackingscode.
KlantenserviceIn mei 2007 heb ik een geheugenmodule besteld die augustus 2008 de geest gaf (anderhalf jaar later dus).
Opgestuurd als RMA en binnen afzienbare tijd een nieuwe verzegelde module binnen die perfect werkt. Zonder bijkomende kosten of gedoe.
2 juni bestelling geplaatst. Alle producten op voorraad en levering binnen 24 uur werd expliciet vermeld bij alle producten. Dit blijkt totaal onbetrouwbaar, want ondertussen heb ik nog niets ontvangen. Op mijn mails wordt totaal niet gereageerd, behalve één keer nadat ik een bericht had geplaatst hier. Daarin werd beloofd dat de order 17-6 geleverd zou worden, maar dat is niet gebeurd. Na deze ene mail heb ik niets meer vernomen van dit bedrijf.
Ik heb lang afgewacht of Supermemory misschien toch nog eens tot leven komt, maar aangezien er totaal geen respons komt beschouw ik dit als een afgeronde bestelling.
Wees dus gewaarschuwd bij deze winkel!!
Kijk voor de grap ook eens bij de shopreviews van Pcfastfood, dit is nl. hetzelfde bedrijf!!
Er wordt überhaupt niet verzonden.
KlantenserviceOp mails met de vraag welk product of welke producten voor de vertraging zorgen, heel normale vragen lijkt mij, wordt gewoon niet gereageerd. Ook op het verzoek om de producten (of product) die voor vetraging zorgen te annuleren, wordt niet ingegaan.
Ik heb net gemaild met het verzoek de gehele order te annuleren en mijn geld terug te storten. Dit zal waarschijnlijk heel moeilijk gaan worden omdat ze dus nooit reageren op iets. Mochten ze daarop ineens wel vlot reageren én terugbetalen, dan kan het oordeel van de after sales aangepast worden. Al zou het oordeel eigenlijk niet mogen afhangen van actie n.a.v. een geplaatste shop review, maar aangezien dit kennelijk de enige manier is om tot ze door te dringen, is het denk ik nog het beste.
Op 14 juli mail ontvangen dat ze alsnog mijn order gaan versturen met als extraatje een 2gb geheugenkaartje en dat de vertraging kwam door het 'vetrek van een collega'. Wel vreemd dat ze dan niet op al mijn mails en contactformulieren hebben geantwoord (verstuurd naar het algemene mailadres).
Op 17 juli is gls langsgeweest maar was ik op vakantie. Op hun website wordt/werd meerdere keren tnt genoemd als vervoerder en ik wilde het pakketje binnen 3 weken ophalen bij het postkantoor, wat nu niet kan omdat het pakket al weer teruggestuurd is naar de afzender.
Week geleden gebeld. Beloofd zelfde dag nog op te sturen. Niks meer ontvangen/vernomen. Hopeloze winkel.
Mooie overzichtelijke website, alles is netjes onderverdeeld in categoriën. Ik heb mij bestelling geplaatst en gelijk betaald via Ideal. Ik kreeg netjes een bevestiging dat de betaling binnen was.
Kort daarop volgde een email waarin stond dat de bestelling was verzonden.
De volgende dag kreeg ik mijn pakketje netjes in gepakt en opgevuld met schuim in een goed stabiel kartonnen doosje.
KlantenserviceIk had een 800Mhz ddr2 geheugen besteld maar bleek dat mijn moederbord maar max 667Mhz ondersteunde, dus nam ik contact op met Supermemory. Heb de situatie uitgelegd en het was voor hen geen probleem dat ik mijn geheugen kaartje kwam omruilen en bleek dat de 667Mhz wat goedkoper was dus heb netjes het te veel betaalde bedrag contant terug gekregen, met een aangepaste factuur.
De website is wat rommelig maar voor sommige dingen zijn ze vrij goedkoop. Ik wou 3 USB sticks hebben voor cadeautjes voor het afscheid op mijn werk. We verliezen hier nog wel eens een USB stick dus leek me dat een leuk aardigheidje. Ik was wat aan de late kant met bestellen en heb dus eerst even contact opgenomen over de bestelling. Ik had het verzoek of ze uiterlijk vrijdag binnen konden zijn. Alles was op voorraad en ik kon er zeker van zijn dat ik ze donderdag al binnen had, mits ik via Ideal of voorruitboeking zou betalen.
Zo gezegd zo gedaan, maar helaas, ze zijn hun woord niet nagekomen en de sticks zijn pas op vrijdag de deur uitgegaan en ze komen hier dus maandag aan
Maandag begin ik op mn nieuwe werk......lekker handig...
Het is wel stom van mijzelf dat ik de bestelling op het laatste moment plaats, maar ook erg slecht dat ze beloftes maken die ze vrij makkelijk na konden komen maar dit niet doen.
Daarom krijgt algemeen een "Voldoende". Ik denk dat het verder wel een redelijk bedrijf is, ze hebben iig veel soorten geheugen. Ik zou alleen een keer iets aan de website laten doen, de site die ze nu hebben ziet er niet uit.
Tja, ze hebben wat hogere kosten (10,95) en ze leveren niet snel uit terwijl het op voorraad is levert Supermemory een waardering "Slecht" op.
KlantenserviceGeen ervaring
Site zag er redelijk overzichtelijk uit en ze hadden een ruime keuze. Maar zoals eerder hier opgemerkt is de voorraad status niet goed zichtbaar of ontbreekt helemaal.
Betaling via ideal en bevestiging gingen snel en eenvoudig.
Op de site stond dat de levertijd voor pc6400 geheugen (onbekend merk) 24 uur was en omdat ik het geheugen snel nodig had was dit dus ideaal.
Maar nadat ik besteld had was het pakje er nog niet na 2 dagen , dus maar eens gebeld om te vragen hoe het ervoor staat. Aan de telefoon kreeg ik dus te horen dat het geheugen dus niet op voorraad was en dat ze zaten te wachten op de leverancier en dat het "waarschijnlijk" maandag binnen zou komen.
Omdat er haast achter zat de bestelling maar geanuleerd en het geheugen bij Azerty besteld waar ze wel op voorraad waren.
Het geld zou dus terug gestort worden en dit zou per mail bevestigd worden.
Mail heb ik nog niet ontvangen dus dat word even nog afwachten en anders weer bellen!
Overzichtelijke website, ruim aanbod. Minpuntje is het ontbreken van een voorraadsindicatie. Een redelijk standaard niet al te super professionele site, maar duidelijk genoeg. Bestellen is niet al te moeilijk. Je krijgt een melding van je registratie en van je bestelling, allemaal vrij standaard, een beetje summier.
Ik had een vraagje over de levertijd, en na de reacties hier besloot ik maar snel te bellen. Er werd snel opgenomen, en na betere bestudering bleek dat ik het verkeerde besteld had. Dit werd snel en goed omgezet naar het juiste item. Zodra de restbetaling binnen zou zijn werd het juiste item verstuurd.
Een simpel doosje, met wat piepschuim tegen het schuiven. Nadeeltje vond ik was dat het geheugendoosje wel al eens open geweest was. Maar de typenummers kwamen overeen, en het geheugen werkte goed. Tsja als verkoper krijg je wel eens wat terug, en dat moet je ook weer zien te verkopen toch?
KlantenserviceMijn eerste bestelling werd snel en goed omgezet naar het juiste item. Er werd snel opgenomen en ik werd correct aan de telefoon behandeld. Telefoneren is sowieso wat directer dan contact op nemen via e-mail, en heeft bij dit soort dingen mijn voorkeur.
Snel, en correcte manier van contact leggen en afleveren.
Geen probs ondervonden.
Via TNT (11,00, dat dan weer wel), in stevig doosje, goed beschermd met schuimrubberspul.
Op 28 Augustus een bestelling geplaats. Binnen een week de bestelling geannulleerd en sindsdien wacht ik nog steeds op mijn geld (€460). Al bijna 5 weken dus ! Inmiddels al 4-5 mailtjes gestuurd en elke keer weer van: ja sorry het geld zal z.s.m. op uw rekening staan. Kortom nooit meer iets van supermemory bestellen, mocht je iets annulleren kan je wel gaan fluiten naar je geld.
In januari een pair-of-two 1GB reepjes geheugen besteld en naar tevredenheid afgehandeld. De aftersales maakt echter het totaalbeeld zeer slecht (zie verder).
VerzendingDik in orde: goed verpakt en volgens afspraak.
KlantenserviceBeide reepjes geheugen gingen stuk: met één van beide wilden verschillende PC's (ik heb het met twee verschillende PC's geprobeerd) niet eens meer booten, met het andere reepje crashten beide PC's op willekeurige momenten.
Pas na fors aandringen werd mij één nieuw reepje opgestuurd alvorens ik de twee defecte mocht retourneren (zodat mijn PC die als server fungeert niet gedurende de RMA stil zou staan). Gelukkig maar, want nadat op 3 juli j.l mijn defecte reepjes bij Supermemory binnen waren gekomen, heb ik nog steeds (20 augustus) mijn tweede vervangende reepje geheugen niet binnen.
Op mijn mailtjes wordt inmiddels niet meer gereageerd. Ik ga dus maar eens bellen.
Zeker is dat ik nooit meer iets bestel bij Supermemory!
De website is overzichtelijk en het aanbod is groot. Het is jammer genoeg niet duidelijk wat wel of niet op voorraad is en wat de levertijden zijn. Bij het bestellen krijg je een keurige mail met een bevestiging van de order. Helaas kan je niet met IDEAL betalen.
Reactie op mail is helaas onvoldoende, n.a.v. een retourzending heb ik een mail gestuurd die niet beantwoord werd. Bellen is een betere optie en geeft ook sneller resultaat.
Produkten zijn goed verpakt in een bubbeltjes enveloppe, eventueel verstevigd met karton. Geen Track&Trace code.
KlantenserviceHelaas werkte een van de bestelde artikelen niet in combi met mijn PC. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen kon ik de niet werkende dimm terug sturen, zodat een andere dimm zou worden verstuurd met verrekening van het prijsverschil. Op verzoek van supermemory aangegeven per brief wat het probleem was en voor welke pc de dimm bestemd was.Helaas had ik na 2 weken nog geen bevestiging, dus heb ik weer gebeld. Kennelijk was de dimm goed aangekomen en de volgende dag kreeg ik de vervangende dimm alweer binnen.
Helaas werkte ook die niet dus wederom gebeld en afgesproken de dimm te retourneren zodat het bedrag gecrediteerd kon worden. Van deze retour per email op 6 juli een bevestiging gehad, wat ik erg netjes vind. Misschien is er bij de eerste retour wat mis gegaan?
Het wachten is nu nog op het bedrag wat gecrediteerd zou worden, tot op heden heb ik dat nog niet mogen ontvangen (24 Juli).
Op 25 juli gelijk een mail ontvangen over het nog te ontvangen bedrag. Zelf heb ik daarop direct gereageerd en toen bleef het helaas weer stil. Dus nog maar eens gebeld. Moest uitgezocht worden, tot op heden (7-8) echter nog niets ontvangen en ook geen bericht gehad. Reden voor mij om aftersales van goed naar slecht te zetten.
Tot op heden nog altijd geen geld retour, ik denk dat ik er naar kan fluiten. Ik ga mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen. Bij supermemory koop ik nooit meer iets.
Hierbij wil ik de vorige 2 posts aanpassen..
Van de week contact gehad met Dhr Kirandi....
Deze beloofde het op te lossen, en vertelde het ook erg vervelend te vinden..
De fout ligt bij de TNT....
Binnen 3 dagen was het probleem opgelost en had ik alsnog de modules...
Bij deze, Vergeet de vorige post...
De service is niet slecht, maar super !!!
Netjes ontvangen, in verzegelde envelope.
Netes bij tnt getekend
Wat ik eerst dacht dat een #%%^zaak was blijkt niet het geval.
De eigenaar heeft zelfs de moeite genomen mij te bellen...
Niks geen mailtje, geoon persoonlijk contact...
En een oplossing
Inmides tweakers verzocht eerdere posts aan te passen !!!
De webshop ziet er simpel uit. Ik kon snel vinden wat ik nodig had. Toen ik een bestelling had gedaan heb ik per mail de bevesteging gekregen. Je kan op een aantal manier betalen heb. Heb verder de leverancier niet gebeld of gemaild. De prijzen zijn behoorlijk aan de lage kant.
VerzendingDe geheugenmodules wat ik heb besteld waren verpakt in een klein doosje met een hoesje eromheen.
KlantenserviceHeb de geheugenmodules binnen 4 dagen mogen ontvangen.
Verder wel tevreden over deze webshop
Website ziet er wel leuk uit. Je hebt veel mogelijkheden op het gebied van geheugens en het zit ook onder de kost prijs. Kon al snel me geheugenmodules vinden.
VerzendingIk zou het binnen 5 werkdagen ontvangen en dit is ook gebeurd. De geheugenmodule 1024mb ddr2 was verpakt in een klein kartonnen doosje.
KlantenserviceBinnen 5 werdagen was de afspraak en heb het binnen 4 dagen gekregen. Ook telefonisch contact opgenomen na al die reviews gelezen te hebben. Er werd gezegd dat ik ervan kon uitgaan dat ik het binnen 5 werkdagen zou krijgen
website ziet er overzichtelijk uit kon snel me geheugenmodules vinden…telefonisch en via de mail is supermemory wel bereikbaar heb een keer telefonisch contact op genomen en een aantal mails verstuurd
VerzendingIs me verteld toen toen ik supermemory aan de tel had dat ik het binnen 5 werkdagen zou krijgen dit is ook gebeurd
Het ging om 2 geheugenmodules van ddr 400mhz…ze waren goed verpakt in een doosje
Afspraak was binnen 5 werkdagen en heb dit ook binnen die dagen gekregen….telefonisch en via de mail wel bereikbaar