Gebruikers over webshop Mediashopping
Review toevoegenIk kon zeer snel mijn bestelling plaatsen, en ontving ook vlot de betaalingsbevestiging.
VerzendingIk had 1 spindel van 50 Philips DVD+R's besteld, deze zijn in een doos verstuurd waarin ongeveer 4 spindels passen, met allemaal piepschuim verpakking, was net een grabbelton
Bij de bestelling zat nog een extra Sony DVD+R in een eject doosje, zeer netjes!
was ingegaan op de actie 600 DVD+R en had daarbij nog twee cakeboxen CD-R's besteld.
Nadat de betaling was overgemaakt had ik een e-mail verzonden. Hierop kreeg ik totaal geen antwoord zelfs nadat ik hierna nog een aantal e-mails had verzonden, kreeg ik geen antwoord. Ik besloot toen te bellen en ik kreeg iemand van mediashopping te pakken en deze vertelde me dat ie mijn betaling nog niet binnen had gehad en ik vertelde hem dat dat al een aantal dagen geleden was. Ik kreeg ook te horen dat ie mijn e-mails had gelezen en dan vraag ik mezelf af waarom beantwoord je ze dan niet.
Al met al kreeg een dag later een bevestiging van mijn betaling en daarbij het bericht dat deze zo spoedig mogelijk zouden worden verzonden. Op de site stond dat er een track & trace- nummer wordt meeverzonden en daar heb ik op gewacht, maar geen track & trace-nummer gehad. Hierover had ik ook vele malen een e-mail verzonden met geen antwoord van Mediashopping.
Een chauffeur verscheen plotseling voor de deur en er was dus geen persoon die het pakket kon aannemen. Verzending mislukt. Na wat e-mails en een telefoontje kreeg ik een schema van track en trace van DPD en wablief ja inderdaad NOG GEEN TRACK & TRACE NUMMER. Na een telefoontje kreeg ik eindelijk een track & trace nummer, maar ik zag toen nadat ik het nummer had gebruikt, dat het pakket terug was gegaan naar Mediashopping. Ik heb weer gebeld en ik kreeg toen te horen dat het opnieuw zou worden verzonden en er werd gezegd: " morgen zul je het pakket ontvangen". Het voorgaande was het geval en nadat ik de doos open had gemaakt zag ik dat drie van de 6 cake-boxen betreffende platinum DVD+R's waren beschadigd en daarover had ik gebeld, maar men kon daar niks aan doen. Ik liet het maar zitten sinds de schade na een verdere check van mijn kant de onderste DVD's betrof.
Na verder in de doos te grabbelen die alleen 6 cakeboxen als inhoud kon hebben, zag ik tot mijn verbazing dat er een gedeelte van mijn bestelling ontbrak en ik dus weer bellen (maandag), want via e-mail krijg je geen antwoord en ik kreeg te horen dat ze alleen open zijn van dinsdag tot en met vrijdag en op de site staat maandag tot en met vrijdag ?!?
Na de persoon die ik maandag aan de lijn had met het voorgaande te hebben geconfronteerd, werd mij verteld dat ze boven (grote huis) een fout moeten hebben gemaakt en de persoon was niet van mediashopping en kon mij dus niet helpen en ik moest dus dinsdag terugbellen. Zo gezegd zo gedaan en dinsdag werd mij verteld dat men deze in een aparte doos zouden verzenden en dat ik deze woensdag/ de volgende dag zou binnen hebben en dat was het geval en deze waren allebei zonder enige beschadiging.
Verder moet ik erbij vertellen dat ik ook contact had opgenomen met DPD en men vertelde me dat deze alleen aan bedrijven levert en geen particulieren, omdat bedrijven altijd open zijn. Bestel je dus bij mediashopping en doe je dat niet met de keuze rembours, dan moet je ervoor zorgen dat je ten alle tijd thuis bent sinds de chauffeur van 900 - 1700 langs komt. Het voorgaande had mediashopping erbij kunnen zetten, zodat men de juiste beslissing kan nemen, want ben je niet thuis, dan gebeurt hetzelfde weer, namelijk de chauffeur komt wanneer je niet thuis bent en na 2 keer gaat het pakket terug naar mediashopping.
Ik had dus al met al persoonlijk een slechte ervaring met Mediashopping: geen antwoorden en of volledige antwoorden op je e-mails, tenzij je belt en voor een gedeelte beschadigde bestelling en geen volledige (dat DPD alleen aan bedrijven levert) of foutieve informatie (van maandag tot en met vrijdag terwijl het dinsdag tot en met vrijdag is) op de site, maar wat echt bij mij wat zuur aankwam is na al het wachten, een beschadigde en onvolledige bestelling te ontvangen en daarom was het voor mij persoonlijk een slechte ervaring.
beschadigde en onvolledige bestelling
Klantenservicesnel opgelost, maar moet je wel bellen, want e-mails ---> HO maar <----- geen of onvolledige e-mails. Beschadigde bestelling kan niks aan worden gedaan. Men is wel netjes/ klantvriendelijk dat heb ik wel opgemerkt, maar mijn ervaring in zij geheel blijft slecht
Opzich wel goed, site is redelijk overzichtelijk en de informatie is goed. 1 nadeel is wel, ik had op 3 april besteld, waarna ik nix meer gehoord heb. Gisteren heb ik gebeld, bleek dat de DVD's die ik besteld had uitverkocht waren, en nog niet geleverd waren. Maar omdat ik al zolang gewacht had, kreeg ik in plaats van Philips dvd's, TDK dvd's opgestuurd, welke duurder zijn, maar deze kosten werden mij dan niet aangerekend. Moet zeggen, zeer vriendelijk :-)
Dus mijn beoordeling is goed, maar het is wel handig om even de klant op de hoogte te houden ;-)
Nadat ik gisteren gebeld heb, kreeg ik die avond een email met daarin een track en trace nummer (niet van tnt, maar van DPD). Vandaag netjes binnengekregen, was goed verpakt in piepschuim dingetjes, niets op aan te merken :-)
KlantenserviceGeen ervaring mee
Site is overzichtelijk ingedeeld naar type media-drager. Ook hebben ze verschillende aanbiedingen die interessant zijn voor grootverbruikers.
Vooruitbetalen is de snelste manier, vooral als je naar dezelfde bank kan betalen; in minder dan 48 uur was mijn pakketje betaald, op de post en afgeleverd.
2 spindels ingepakt in een enorme hoeveelheid schuimplastic, stevige doos en ook nog extra dichtgeplakt door 2 stickers over de plakrand.
Extra gratis een DVD+R erbij in een Ejector-case; leuke attentie!
Niet nodig, denk ik...
De site oogt redelijk overzichtelijk. Alles is goed te vinden, en er is redelijk veel aanbod. Het maken van een account op de site is erg makkelijk en duurt niet lang.
Voor de rest staat duidelijk aangegeven hoe een bestelling in z'n werk gaat en wat hierbij allemaal in de gaten moet worden gehouden ( dingen zoals levering en verzendkosten ). Het plaatsen van de bestelling is ook erg makkelijk en heeft mij geen problemen opgeleverd. Ik heb zelf gebruik gemaakt van "Vooruit betalen", wat mísschien wel iets meer uitleg had mogen krijgen TIJDENS de bestelling. Het is echter niet moeilijk, en na de bestelling valt er genoeg over te vinden op de site, dus het zou geen problemen op moeten leveren.
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik vrijwel direct een bevestigingsmail met daarin de gegevens van mijn bestelling ( producten, afleveradres, betaalwijze, enz. ).Een heel overzichtelijke manier van een bevestiging van je bestelling.
Ik heb geen contact op hoeven nemen met de winkel tussendoor, maar overal op de site staat duidelijk een email adres gegeven naar de klantenservice, dus ik neem aan dat dit wel goed zit, anders zouden ze hier niet zo veel op aanwijzen.
De prijzen zijn erg geschikt. Vooral omdat hier bij mij in de buurt niet zoveel computerwinkels zijn liggen de prijzen hier nogal hoog. Daarom besloot ik ook om via het internet te gaan bestellen, wat mij zeker goed is bevallen
Ik heb op een Maandag mijn bestelling geplaatst. Ik kreeg direct een bevestigings-email met daarin alle gegevens. Ik kreeg het pakketje Vrijdag-ochtend binnen. Voor het geval je de DVD's dus vreselijk snel nodig hebt is het misschien niet de béste oplossing, maar het is zeker geen slechte keuze.
Het pakket werd netjes aan de deur geleverd. Het pakket zag er op het eerste oog al netjes uit. Geen deuken in de zijkant van de doos, geen scheuren, helemaal niets. Alles was netjes dicht getaped. Na het openen trof ik een enorme berg piepschuimen kegeltjes aan, wat mij nogal tevreden stelde. De 3 spindels van 50 stuks waren ver verdeeld in de doos, dus ze hebben elkaar niet beschadigd. Ook de extra DVD met de bedankjes zat er weer bij .
Ik heb alle spindels bekeken, en ik heb nergens ook maar een kapotte DVD / CD kunnen bespeuren.
Ik ben daarom zeer tevreden met deze bestelling. De producten worden goed verzorgd en netjes afgeleverd. De status van je pakketje kan ook nog's op worden gevraagd, maar ik had het pakketje redelijk snel, dus heb er niet veel gebruik van hoeven maken.
Heb hiervan geen gebruik gemaakt, dus kan hier ook niet over oordelen.
Bestellen was makkelijk, prijs laag en ik kreeg een gratis DVD+R in een chic hoesje. Het enige slechte punt is de levertijd van twee weken. Iets anders is dat het ordermailtje in de XS4ALL spambox verdween, niet direct hun schuld, maar wel iets waar je als verzender wat aan kunt doen door je mail er minder spammig uit te laten zien.
VerzendingOp de lange levertijd na was de verzending uitstekend; het correcte product in flink grote doos vol schuimpjes, goed dichtgeplakt met palletbandjes eromheen.
KlantenserviceN.V.T.
Duidelijk en overzichtelijke website, alleen jammer dat je je gegevens niet meer kan aanpassen nadat je geregistreerd hebt.
Heb op dinsdag 27 februari om 17.30 het volgende besteld:
Platinum DVD-R 4,7GB 16x, Cakebox 100
Platinum DVD+R 4,7GB 16x, Cakebox 50
Platinum DVD+R 4,7GB 16x, Cakebox 100
CD/DVD map, 200 CD's/DVD's
En donderdagmiddag het pakket ontvangen. Heb direct na bestelling een bevestiging via de mail gehad en direct het geld overgemaakt.
Heb overigens geen verzendbevestiging ontvangen, maar dat kan aan mijn mailserver liggen aangezien de 2 berichten die ik wel van ze ontvangen heb (registratie bevestiging en order bevestiging) om een of andere reden in Thunderbird als :SPAM: gemarkeerd waren. Maar ik heb geen reden om aan te nemen dat dat Mediashopping daar zelf de oorzaak van is.
Ik ga hier in ieder geval (als de prijs zo laag blijft) vaker bestellen.
De producten zaten goed verpakt, alles onbeschadigd en snel binnen gekregen. Met als een presentje een extra dvd-r met "Bedankt voor uw bestelling" er op. Toch een leuk extraatje.
In plaats van 1 spindle van 100 stuks DVD+R heb ik er 2 van 50 gehad. Maar dat is qua opberging hier thuis misschien nog wel makkelijker.
Niet nodig gehad.
Ik heb maandagavond na sluitingstijd een cakebox met dvd+r's besteld.
Ik kreeg direct na de order een bevestiging met daarin het over te maken bedrag. De bevestiging ziet er niet heel overzichtelijk uit dus hier zou iets verbeterd kunnen worden.
Duidelijk is de orderbevestiging echter wel en dus maakte ik toen het geld over (ik had gekozen voor vooruitbetaling)
Dinsdag om 18.30 kreeg ik een bevestiging dat mijn verzending verstuurd was.de betaling was dus snel gedaan (postbank --> rabobank) en het pakketje was al onderweg.
ik kreeg een track&trace nummer van de dpd en toen ik vanmiddag mijn pakje ontving zag ik dat deze heel netjes ingepakt was en in goede staat bij mij was.
Al met al een hele prettige ervaring met Mediashopping!
Spindel met 100 Sony DVD+R besteld. Bestel- en verzendbevestiging ontvangen. Communicatie via e-mail gaat prima, prijzen zijn over het algemeen erg goed. Niets te klagen dus.
Ik had niet dezelfde dag het geld overgemaakt, maar zodra dit gedaan was werd vrij kort daarna verzonden. Spindel was verpakt in kartonnen doos met schuimpjesvulling. Alleen bleek dat ze per ongeluk een spindel Sony DVD-R hadden gestuurd ipv DVD+R.
KlantenserviceBij ontvangst en na 2 DVD's gebrand te hebben, kwam ik er dus achter dat ze een spindel DVD-R hadden verstuurd. Mailtje gestuurd hierover en ze beloofden daarop alsnog het juiste type te sturen zonder extra kosten e.d. Deze heb ik 8 februari ontvangen. Prettig geregeld zo.
Site is overzichtelijk en prijzen zijn zeker interesant genoeg om eens te gaan kijken. Veel betalingsmogelijkheden wat voor de koper positief is uiteraard.
VerzendingIk heb 2x Platinum 25x cakebox besteld. Kreeg netjes een mailte van het bestelde goed en daarin werd vermeld dat bij verzending een mail gestuurd zou worden. Dit was op 27-12.
Daarna bleef het echter akelig stil en op 9-1 heb ik maar een mail gestuurd met de vraag over de status van mijn bestelling. Prompt kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling verstuurd was?!
Een dag later kreeg ik op mijn mail als antwoord kreeg ik dat het reeds verstuurd zou zijn (4-1 nooit een mail gezien). Ze zorgden ervoor dat het alsnog verstuurd zou worden. Dit is ook netjes gebeurd maar echt tevreden ben ik er niet over. Ik krijg eerder het vermoeden dat ze het vergeten waren. Product was wel netjes en stevig verpakt.
Bestelde goed alsnog netjes verstuurd, jammer dat ik zo lang heb moeten wachten en Select vracht komt niet op zaterdag en maandag, als je dus donderdag niet thuis bent kun je weer 4 dagen wachten, niet echt leuk maar het zij zo.
Een erg overzichtelijke website. De producten waar ik naar op zoek was, kon ik heel makkelijk vinden. Wel kan me een aparte pagina met alle aanbiedingen maken, zodat de kopers makkelijk voordelig kunnen shoppen.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je netjes een mail met bevestiging. Helaas is er geen statusupdate via e-mail, maar ik vind het ook nit echt nodig als je cd's of dvd's besteld.
Jammer dat men niet zo snel op de e-mails reageert, maar het is ook wel te begrijpen als je heel veel bestellingen hebt.
Zes dagen na mijn bestelling had ik mijn dvd's in huis. Zes dagen vind ik ook niet erg lang aangezien ik mijn bestelling op 2 januari had geplaatst (net na al die nieuwjaarsdrukte).
De bestelling is zeer, maar dan ook zeer goed verpakt. Ik heb nog nooit gezien dat er een cakebox met dvd's in een omdoos met schuim werd verzonden. De doos was met plakband zeer goed dichtgeplakt en er waren 2 stevige plastic riempjes om gedaan.
Bovendien was ik heel erg verbaasd toen ik een extra dvd-rw in mijn doos zag liggen. En die had ik inderdaad niet besteld! Het is gewoon een cadeau van de Mediashopping dat zij erbij gedaan hebben. Dvd-rw's zijn natuurlijk niet zo duur, maar de aandacht die je van de Mediashopping als klant krijgt, is wel bijzonder. Hou het zo!
Hier weet ik gelukkig nog niets van. Hopelijk zal ik het ook niet nodig hebben.
Dit is mijn tweede shopsurvey over mediashopping omdat ik in mijn vorige survey ten onrechte te negatief heb uitgelaten over mediashopping.
Waar het wel aan schort is de gebrekkige communicatie met hun klanten.
Dat zij het produkt wat ik bestelde niet op voorraad hadden zal ik hun niet aanrekenen (alhoewel bij een goede bedrijfsvoering het anticiperen op voldoende voorraad wel een vereiste is). Als ze dat echter direct hadden gemeld en mij de optie zouden geven om het geld eventueel teruggestort te krijgen zouden ze mij op die manier vertrouwen genoeg geven om ervoor te kiezen te wachten tot het produkt weer is te leveren. Per slot van rekening zijn ze zeer goedkoop.
Al met al denk ik dat de combinatie van het tijdstip (kerst/nieuwjaar), onvoldoende voorraad en het feit dat het mijn eerste(!) bestelling is bij mediashopping ongelukkig viel zodat mijn eerste survey zeer negatief was. En dat wil ik bij deze rechtzetten.
De verzending is goed te noemen. Verpakking is degelijk. Klein minpuntje is het verzendbedrijf waar ze gebruik van maken (DPD).
Bij afwezigheid zou TPG het pakket afgeven bij de plaatselijke postagentschap waar ik het de volgende dag kan afhalen.
Ik was nu min of meer verplicht om voor DPD thuis te blijven om het pakket de volgende poging alsnog in ontvangst te nemen. (Ze waren er overigens vroeg bij: vóór 10 uur)
Na aanvankelijk gebrekkige communicatie (veroorzaakt door de periode kerst/nieuwjaar misschien?) pakte mediashopping de draad weer voortvarend op en zorgde ervoor dat de bestelling dit keer naar volle tevredenheid werd afgerond.
Een volgende bestelling bij mediashopping zal ik nu zeker weer overwegen.
Ik heb voor Mediashopping gekozen omdat de prijzen relatief lager waren voor de producten die ik moest hebben. De site is naar mijn inzien duidelijk. Heb er 2 keer besteld en alebei de bestellingen werden snel afgehandeld. Ik kreeg dacht ik twee keer een mail, een voor bevestiging van de order en een na verzending. Voor mij voldoende.
VerzendingDe volgende dag werden de pakketjes verzonden, inclusief track and trace nummer.
Je moet je eerst aanmelden. Als je hier een fout maakt kun je je gegevens niet meer wijzigen. Ik had een fout gemaakt en heb toen maar op een ander email adres nog een aanmelding gedaan.
Als je een bestelling hebt gedaan krijg je direct een automatische mail met je bestelling. Heb gekozen voor vooruit betalen.
Daarna hoor je niets meer. Heb toen meerdere mails gestuurd. Op alle mails werd na een week opeens gereageerd.
Later kreeg ik een mail dat de betaling was ontvangen (23 december 2006). Ze hadden mijn bestelling niet op voorraad maar dat zou na de kerst komen en zou het gelijk opgestuurd worden.(50 x platinum DVD+R).
Daarna niets meer gehoord. Heb gebeld, maar kreeg toen iemand aan de telefoon die niets met het bedrijf te maken had en die zei dat ik smiddags terug moest bellen. Dat gedaan en toen nam er weer een ander op en die vertelde dat er niemand aanwezig was en dat ik in het weekend maar weer moest proberen.
Telefoonisch contact gaat dus moeizaam, alsmede de email contacten.
Heb gister 3 januari 2007 maar weer eens gebeld en kreeg gelijk iemand aan de telefoon. Deze melde mij dat er iets mis was gegaan bij de verzending mede omdat er dus feestdagen tussen zaten (kerst en oud en nieuw). Ze melde mij dat ik vandaag (4 jan 2007) mijn spullen kon verwachten, en gelukkig heb ik vandaag ook alles gekregen.
Later op de dag (3 jan 2007) kreeg ik nog 2 emails die beide een heel ander verhaal bevatten. De eerste mail melde ze mij dat mijn order op 29 december 2006 was verzonden.
In de andere mail melde ze mij dat mijn bestelling 3 januari 2007 was verzonden.
Dit vond ik nogal tegenstrijdig.
Maar gelukkig is alles nog goed gekomen en heb ik een cd-r er bij gekregen met excuses voor de lange levertijd.
Kortom wel netjes gedaan!
Jammer dat het niet vanaf het begin af aan wat duidelijker kon. Je moet er echt om vragen om antwoord te krijgen.
De uiteindelijke verzending ging zeer goed. Kreeg een tracking nummer dus ik kon mijn bestelling volgen.
Het duurde lang maar ik heb het.
De site is mooi en de prijzen zijn goed, maar daar houdt het positieve van deze survey op. Je krijgt wel een bevestiging van de order, maar daarna niets. Als alles goed gaat en er binnen een paar dagen geleverd word maakt dat niet uit, maar in mijn geval zit ik al ruim 2 weken op de goederen te wachtten. elke keer als ik ernaar vraag komen ze "morgen" binnen.
Om de zaken snel te krijgen heb ik ze onder rembours laten leveren, maar als ze maandag niet leveren hebben ze een probleem. Jammer dat Opus die dag niet bereikbaar was, dan had ik mijn spullen al gehad.
Je krijgt wel antwoord, maar alleen als je er om vraagt, ik had ze wat pro actiever gezien als ze de levertijden niet waar kunnen maken.
Simpelle webshop, doen wat ze beloven. Heerlijk deed iedereen het maar zo.
Snel afgeleverd en netjes e mail over wanneer pakket verstuurd werd met tracking nummer.
Netjes ruim en goed verpakt, 3 spindels a 100 DVD besteld. Doos zat netjes dicht en goed gevult met opvul materiaal, en de rekening boven op. ( en dat voor maar 5 euro verzendkosten !! ik was blij verrast )
En snel zondag besteld en geld overgemaakt via telebanking. Dinsdag avond e mail met bevesteging dat het pakket verstuurd was met DPD en tracking nummer. Volgende ochtend lag het klaar voor me op de postkamer (ik laat het naar mijn werk sturen)
Simpel,snel,goedkoop en goed verpakt. Kan menig webshop nog wat van leren !
Korte beoordeling, maar ik kan er eigenlijk niks ook maar matigs over zeggen.
Duidelijke website, scherpe prijzen, fantastisch.
Meteen bericht gekregen van de bestelling met ordernr, rekeninginfo etc. Geen bevestiging van opsturen, maar dat vind ik geen probleem.
Goed verpakt en erg snel geleverd. Geen track&trace wat handig had kunnen zijn.
KlantenserviceNiet nodig gehad tot op heden.
De website ziet er overzichtelijk uit. Je kan makkelijk artikelen bestellen. Misschien een idee om bijvoorbeeld ook via ideal te kunnen betalen.
VerzendingDe verzending liep erg goed, op 7 juli 11.00 uur mijn bestelling gedaan en gelijk betaald via internet bankieren. 8 juli om 8.15 uur stond mijn pakketje al voor de deur. echt een super snelle bezorging, mijn complimenten.
Was op zoek naar Platinum DVD+R en kwam via de Pricewatch bij Mediashopping uit als de goedkoopste.
De site ziet er overzichtelijk uit, ik had zo gevonden wat ik zocht.
Zag dat ze ook Verbatim DVD+RW hadden dus die ook maar meebesteld.
Nadat ik had besteld kreeg ik meteen een bevestigingsmail met o.a. het ordernummer en de betalingsinformatie.
Meteen het geld maar overgemaakt.
Zoals al eerder opgemerkt krijg je geen mail wanneer de bestelling afgerond/verzonden word.
Dat vindt ik dan nog het enige kleine minpuntje.
De verzending zelf was erg snel.. 27 Juni besteld.. 29 Juni bezorgd.
Toen de bestelling bezorgd werd was het wel even schrikken.. wat een enorme doos!
De doos was helemaal opgevuld met schuimpjes.
Die 2 spindels eruit halen gaf een vergelijkbare ervaring als bij een grabbelton.. arm erin en zoeken maar.
Zelfs al had de koerier met deze doos gevoetbald, dan was het waarschijnlijk nog niet beschadigd geraakt.
Gekozen voor Mediashopping omdat hij de goedkoopste was in de Pricewatch. Site ziet er overzichtelijk uit, mede ook omdat ze een vrij gespecificeerd assortiment hebben.
Na het bestellen een bevestiging via e-mail gekregen, met daarin ook de betalingsgegevens.
Je hebt de keuze om het onder rembours te laten versturen, of het geld vooraf over te maken.
Vooraf had ik geen e-mail ontvangen dat de bestelling verzonden was. Dit is op zich niet zo'n probleem, maar ik vind het altijd wel prettig.
Aangezien ik m'n bestelling gedaan had op hemelvaartsdag, heeft het volgens mij allemaal iets langer geduurt dan normaal. Geld direct overgemaakt, maar de postbank is normaal al niet de snelste, en met hemelvaart natuurlijk al helemaal niet. Dit in combinatie met het weekend daar direct op, is het een normale levertijd geweest.
Besteld op 25-05, ontvangen op 30-05
De bestelling was goed verpakt in een stevige doos, met van die schuimstaafjes erbij.