Gebruikers over webshop Komplett.be
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk had een voeding gekocht, maar die bleek te zwak dus moest ik iets sterker hebben. De bestelling en verzending ging goed. Maar voor de rest bestaat er niets, maar helemaal niets van service op die site. Kijkt u zelf maar voor contact opties. Die bestaan niet! Hun retourformulier pagina bestaat niet, contact pagina werkt niet, bedrijfsgegevens zo goed als niet bestaand wanneer je er op die pagina geraakt. Wat is me dat zeg? Ik zou naar de politie moeten stappen voor oplichterij! Na ontelbaar tickets nog steeds geen reactie, enkel 1 mysterieus leeg reply gezien. Dus heb ik dat product maar met verlies ergens anders moeten verkopen omdat ik die niet kan retourneren. Pure oplichterij! Die site moet dicht!
VerzendingZoekt u maar eens een retour adres voor uw verzending. Die gaat u nooit vinden of krijgen!!!
KlantenserviceGeen woord, geen letter antwoord gekregen!!! Oplichters! Ik heb alle emails en screenshots van dit geval als er nog mensen zijn die een rechtszaak willen starten tegen deze oplichters!!!
Grafische kaart besteld, diende de volgende dag geleverd te zijn... was iets fouts gegaan en niet verzonden, nadien hebben ze mijn adres verkeerd doorgegeven aan PostNL. Hopelijk komt deze toch bij mij geleverd (Een PostNL medewerkster woont in mijn straat en levert regelmatig wel zelf de pakketjes voor mensen in de buurt, want het is nog steeds niet geleverd)
De prijzen zijn wel aantrekkelijk, maar de last die ik er bij kreeg was het niet waard.
Te laat verzonden, verkeerd adres doorgegeven aan PostNL (bus- en huisnummer omgedraaid). Op het moment van schrijven is het 23u30 en is het pakketje nog steeds niet in mijn ontvangst, of dit door PostNL is of niet... Uiterst ontevreden!
KlantenserviceHeb veel te lang aan de lijn mogen hangen met een betalend nummer om iets te horen te krijgen dat veel eerder kon worden toegelicht.
De persoon aan de lijn was wel zeer vriendelijk.
De website van Komplett neemt veel betaalmogelijkheden aan en is overzichtelijk genoeg om je producten makkelijk mee te vinden. Goede prijzen en uitmuntende service, ongekend snelle verzending en aangename dienst naverkoop!
VerzendingBestelling werd heel snel opgestuurd, was binnen 1 dag na bestellen binnen. Toen ik voor RMA een nieuw moederbord kreeg aangeboden was deze ook de dag erna al bij mij, veel sneller dan ik had verwacht.
KlantenserviceIk had een moederbord voor RMA binnen moest, 1 dag na ze hem binnen hadden lieten ze mij weten dat ze geen reparatie gingen uitvoeren en dat er gratis een nieuwere versie van het kapotte moederbord verstuurd kon worden.
Supersnelle antwoorden op emails, correcte service en zeer vriendelijk personeel!
Switch besteld, bleek een zeer hoge irritante toon uit de power adapter te komen (zo iets als een oude tv maar erger).
Contact opgenomen met Komplett, zonder enig probleem een nieuw product toegestuurd gekregen. Zeer snelle afhandeling. TOP ik koop hier zeker terug.
Zeer snelle levering, product vakkundig en goed ingepakt.
KlantenserviceZeer snelle afhhandeling RMA.
Geen gezeur, gewoon goed!
Op 15 juni 2016 om 22u55 heb ik een Asus RECO Smart – Dashcam besteld. Ik had bij Coolblue een Blackvue besteld en wou deze eens vergelijken met de dashcam van Asus.
Via de pricewatch ontdekt dat deze cam bij Komplett te vinden was voor €179,00. Op dat moment was dit de goedkoopste plek om de dashcam te bestellen.
Het bestelformulier kan een klein beetje beter. Het heeft me heel wat moeite gekost om ervoor te zorgen dat de bedrijfsnaam samen met mijn naam bij het verzendadres kwam. De enige oplossing was dat ik als voornaam de bedrijfsnaam en als familienaam mijn voornaam + achternaam invulde.
Komplett garandeert voor 23u30 besteld, de volgende dag geleverd, helaas werd het voor mijn order een dagje later. Vrijdag 17 juni werd mijn dashcam geleverd via PostNL.
Na wat testen bleek de Blackvue toch iets compacter te zijn en wou ik mijn Asus dashcam terugsturen.
Op zaterdag 18 juni 11u49 retouraanvraag ingediend, om 13u23 had ik een antwoord waarmee ze via UPS het pakketje bij mij kwamen ophalen. Voor mij is dit praktisch moeilijk dus vroeg ik om 13u27 of ik het pakket in een UPS shop zou kunnen afgeven. Om 13u41 had ik een label in mijn mailbox en heb ik het pakket gelijk opgestuurd.
UPS is altijd een fijne koerier en ook deze keer verliep het terugsturen van het pakket heel vlot. Updates kwamen binnen per mail, 22 juni om 13u07 was mijn pakket afgeleverd bij Komplett. Om 15u55 kreeg ik het bericht dat ze het pakketje hadden nagekeken. Op 27 juni werd me meegedeeld dat een creditnota werd aangemaakt en dat het bedrag binnen 5 werkdagen zou worden teruggestort via PayPal. Blijkbaar is er iets misgegaan want ik had geen terugbetaling ontvangen, waarop ik op 5 juli 13u06 een bericht had gestuurd. Om 13u12 kreeg ik al een antwoord dat ze het bedrag gingen overmaken per bankoverschrijving nadat ik mijn bankrekeningnummer liet weten. Op 8 juli stond het bedrag netjes op mijn rekening.
Komplett is zeker een aanrader, vriendelijke en vlotte klantenservice en heel correcte prijzen.
Ik was op zoek naar een TP-Link Archer C7 en op moment van bestelling was Komplett, rekening houdend met verzendkosten (die er bij Komplett niet waren), de goedkoopste.
Dit was mijn eerste bestelling bij hen, en alles is vlot verlopen.
Verzending is gratis, dus da's alvast een pluspunt. Mijn router was ook nog eens goed ingepakt, geen enkele beschadiging.
Ik bestelde op zaterdag en omdat ik maandag en dinsdag niet thuis zou zijn, koos ik ervoor niet thuis te laten leveren maar in een Kiala ophaalpunt in de buurt. Nu duurde dat wel een dagje langer dan ik gewend ben. Zaterdag besteld, pas woensdag af te halen... Sommige webshops doen dat toch wel sneller.
Maar goed, ik had de router niet dringend nodig.
Ik vind het persoonlijk een nadeel dat je een account moet aanmaken, maar voor de rest zijn het scherpe prijzen
VerzendingIk heb het de dag ervoor om 23 uur besteld en de dag erna is het om 12 uur aangekomen! De fragiele producten waren ook goed verpakt met proppen papier. Ik heb nog geen ervaring met de klantenservice (gelukkig)
Snelle verzending, na 1 - 2 dagen pakket al afgeleverd aan woning.
Bestelling ging ook vlot.
Alle is heel aangekomen.
Heb al een aantal bestellingen gedaan bij Komplett.be en tot nu toe was alles netjes aangekomen zonder problemen.
De website zelf vind ik overzichtelijk, maar af en toe reageert deze wel niet snel genoeg, dit had ik met mijn laatste bestelling (producten bekijken) en op 2 computers getest, eentje met Ubuntu de andere Win7.
De betalingsopties zijn ook goed, je kan betalen met Visa en met Mistercash, alsook met Paypal maar dit is maar tot een bedrag van €250.
De bezorgkosten zijn boven de €25 gratis dus dat is mooi meegenomen.
En meestal zijn ze goedkoper dan de meeste webwinkels.
Site & communicatie is een beetje basic, zonder veel franjes. Dat is niet per se een slecht punt maar beide zouden wel wat beter mogen. Zo zijn er onvoldoende filters op hun site om goed te gaan zoeken & mailden ze (in mijn geval toch) enkel bij het maken van mijn factuur, niet bij verzending of betaling.
Prijs is de laagste dus iets minder service dan duurdere winkels is logisch.
Was effectief de volgende dag in huis, wat sterk is aangezien het van Rotterdam naar Brugge moest komen. Dus heel goed, maar ik vond vooral de SSD & de voeding niet supergoed ingepakt. Net iets te weinig, gelukkig geen schade aan (tot op heden).
KlantenserviceWeinig communicatie.
Mobo en koeler besteld omdat men de goedkoopste was en geen verzendkosten aanrekende. Spijtig dat de cpu niet beschikbaar was anders had ik het daar ook besteld vanwege de prijs.
VerzendingVrijdagmorgend besteld en exact 24u later was sinterklaas er met het pakketje (Belgie).
Tracking van het pakket kan misschien wel wat beter, maar op zo'n korte levertijd miste ik dit niet echt.
Dit is letterlijk de eerste keer dat een winkel mij weigert te betalen, het is alsof ze mijn geld niet willen. Telkens ik probeerde te betalen kreeg ik de melding betaling geweigerd door de merchant. De werknemer in de chat zei me dat ik niet kon bestellen omdat mijn ip als 'verdacht' wordt gezien en dat ik binnen 24 uur opnieuw moest proberen. 24 uur later was dit echter nog juist hetzelfde, 24 uur daarna ook nog en 24 uur daarna ook nog. De enige verzendmethodes zijn bankcontact en kredietkaart dus ik kan ook niet terugvallen op vooruitbetaling.
Ik heb uiteindelijk mijn product besteld bij tones.be, daar was de MSI GTX 970 Gaming in voorraad en 2 dagen later had ik ze in huis met nvidia pick your path bon voor dezelfde prijs. Ik hoop dan ook dat deze winkel wordt toegevoegd aan tweakers.
Met simpele vragen kan je nog terecht kan bij de live chat. Er is echter maar 1 werknemer in de live chat, en deze is bijna heel de tijd bezet. Het lijkt alsof de werknemer uit de chat de enige is. Ik heb al enkele keren een mail gestuurd via het contactformulier maar ik heb hier nooit antwoord op gekregen. (ondertussen een week geleden) Het is precies of ze hebben mij als klant express laten vallen omdat ze niet weten wat het probleem is. Ook kon de werknemer mij in de chat niet verder helpen en moest ik over het algemeen lang wachten om hem te pakken te krijgen of om een antwoord te krijgen in de chat.
Ik was opzoek naar een Intel NUc en bij komplett.be hadden ze hem netjes voorradig en aan een mooie prijs! 24 uur later was de prijs al gestegen met 7 €.
VerzendingVroeger moest je zelf achter je track & trace nummer lopen, nu sturen ze het netjes mee in de mail die je krijgt als het verzonden is. Dat PostNL traag is, kunnen ze niets aan doen.
Bestelling gedaan voor een scherm op zaterdag en op dinsdag had ik het in huis (had iets vroeger gemogen).
De site is overzichtelijk, en mijn algemene ervaring is positief (scherm was prima, geen schade, en goedkoop).
De quote van PostNL: "Thuis of op het werk. Bestel voor 21:00 en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden." mag met een korreltje zout genomen worden want dat was bij mijn verzending niet het geval. Al is de belofte niet van Komplett, ze moeten het dan maar niet op de site plaatsen. (Zaterdag, in voorraad, een scherm besteld en dinsdag was het thuis geleverd.
Positief: een mailtje gekregen de dag van verzending met de TNT tracking nummer.
Wanneer het op voorraad is, heb je het de volgende dag. De stock wordt in het weekend aangevuld denk ik, want op maandag is er terug voldoende voorraad.
Ze hebben niet alle producten, maar de producten die ze hebben, zijn aan een heel competitieve prijs (voor België dan toch)
Vandaag besteld, morgen thuis, zelfs op een zaterdag! Je krijgt ook een mail wanneer je pakketje verzonden wordt met de trackinglink in.
Voor bepaalde producten is er gratis verzending, voor goedkopere producten betaal je verzendkosten.
Zeer makkelijke webshop, was één van de goeikopere voor een Intel NUC. Ik zou het direct terug via hun kopen!
VerzendingS'avonds besteld, volgende dag geleverd in Belgie. Via email op de hoogte inclusief trackingnumber.
Beperkt aanbod, maar goede stock van het aanbod dat beschikbaar is.
Aanwezig aanbod vaak ook iets goedkoper dan concurrenten.
Gratis verzending en geen betalingskosten!
Dit is een enorm voordeel t.o.v. de meeste andere (NL-gebaseerde) webwinkels.
Verzending loopt tot nu toe altijd erg vlot.
Wel jammer dat je geen Track&Trace code krijgt.
Dit is geen betrouwbare winkel. Ze beloven op de site dat de levering de volgende dag gebeurt indien je voor 21u s'avonds bestelt. Tot op heden is mijn bestelling nog steeds niet verzonden en ik heb 4 dagen terug besteld. Kom je beloftes na Komplett!
VerzendingKomen beloofde levertermijn niet na.
KlantenserviceTraag antwoord op emails. Telefonisch enkel bereikbaar met een premium rate nummer, dat niet eens kan gebeld worden vanuit België.
sodimm low power ram besteld bij komplett.be. Was niet dè goedkoopste van alle webwinkels in België & Nederland maar wel gratis verzending en geen betalingskosten, dus heb ik hier besteld.
VerzendingPakketje werd de dag nadien tijdig geleverd, dus prima. Alleen jammer dat er geen tracking beschikbaar is, en de status van je levering wordt ook nergens weergegeven. Dit kan, zeker vergeleken met andere webwinkels, toch beter vind ik. Maar zal me niet weerhouden van hier nog te bestellen.
Denk wel dat de meeste mensen geneigd zijn om een review te schrijven bij een negatieve ervaring. Bij mij was de aankoopervaring met deze shop gewoon goed te noemen. Was al een tijdje op zoek naar vervangers voor mijn oude trouwe OCZ Vertex SSD's. Na enkele reviews te lezen vielen mijn ogen op deze 840 EVO 120gb van Samsung. Heb eerst wat rondgekeken in de Belgische shops maar de prijzen waren toch duurder dan bij Komplett. . Heb twee stuks besteld en het was toch al gauw 16 euro goedkoper dan in de goedkoopste winkel hier in mijn buurt. + Ik moet het huis niet uit.
Al bij al ben ik zeer tevreden.
Jammer dat je geen track and trace krijgt. Evenmin heb ik een bericht gekregen wanneer het product verzonden is. Tot mijn grote verbazing had ik mijn goed verpakt doosje de volgende dag reeds in huis, wetende dat het toch uit Nederland moet komen. Dit is ongelooflijk snel, top.