Gebruikers over webshop GSM 4 You
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb mijn ipad accu er laten vervangen € 150 en daarna deed mijn geluid het niet meer. Ook terug gegaan maar geen garantie, moest €100 euro nog eens betalen! Hij werd ook agressief toen ik probeerde uit te leggen dat voor dat ik hem bracht het geluid het wel deed en dat ik eigenlijk verwacht dat het binnen de garantie valt.
AlgemeenNa reparatie scherm (€160 LG G4) deed mijn luidspreker het niet meer, direct mee terug geweest. Hij zou het repareren maar moest nog eens €100 euro betalen omdat het volgens hem geen garantie is. Hij heeft het zelf kapot gemaakt!!!
KlantenserviceZeer onvriendelijk en agressief. Heb achteraf heel naar gevoel erover, het gevoel dat hij mij bespeeld heeft.
Woensdag avond een ps3break besteld.
Vandaag vrijdag al ontvangen.
Netjes bestel beverstiging ontvangen en netjes een verzend bevestiging ontvangen.
Had ook nog gemaild of het product echt op vooraad was en verzonden werd.
Ook hier werd prima op gereageerd.
Ben dus zeer te vreden.
Zending was netjes verpakt en snel verzonden.
Op 16-7-2008 een bestelling geplaatst voor een orange prepay kaart.
Op 22-7-2008 heb ik de order geannuleerd omdat ik niet zou verwachten dat deze nog binnen zou komen.
Op 13-8-2008 krijg ik een e-mail dat de order klaar staat voor verzending, ik reageer hier direct op met als melding dat ik ik de order heb geannulleerd, intussen had ik al een orange prepay kaart dus ik had er niets aan.
27-6-2009 Ik kreeg nergens een reactie op en de order is nooit geleverd en ook het geld is nooit terug betaald, in december 2008 stond de order nog steeds in hun systeem met als status gereed voor verzending.
Een extreem slechte zaak waar ik iedereen alleen maar kan afraden om er iets te bestellen.
PS het ging bij mij maar om een bedrag van €15,49. Maar ik geef dat liever aan andere zaken uit dan dat ik het hun schenk.
Geen antwoord op e-mails maar ze lezen ze blijkbaar wel anders hadden ze het produkt wel opgestuurd.
Heb diverse keren gebeld waar mijn order blijft, en krijg beloftes die ze niet waar kunnen maken. Ze veranderen de status, maar doen verder niets met het leveren van het produkt.
Bij nabellen ligt plots het systeem eruit.
Beloftes dat mijn spullen geleverd worden, zijn helaas niet waar
Er wordt helemaal niets verzonden.
Ik krijg een wazig verhaal over tmobile waar de bestelde artikelen helemaal niets mee te maken hebben. Mijn spullen zijn niet te traceren. Met weet niet waar ze zijn.
Wacht inmiddels meer dan een maand.
Beloftes op de internetsite dat ze binnen 10 werkdagen zouden leveren komen z niet na. Beloftes dat ze per email iets laten weten als het langer duurt komen ze ook niet na.