TrueBase

Gebruikers over webshop TrueBase

Levering volgens het boekje. Goede feedback op de bestelling en levering. De verpakking was ook goed. De harde schijven waren keurig in een dikke laag bubbeltjesplastic verpakt.

Ik heb na bestelling geen contact met de klantenservice nodig gehad dus kan ik die niet beoordelen.

De bestelling is op de besteldag op transport gezet, de volgende werkdag was het geleverd.

De communicatie en adviezen zijn goed, maar de afterservice vindt ik niet zoals het hoort te zijn.
Na bestelling was de verzending de volgende dag netjes geleverd, maar ik had te snel besteld omdat later bleek dat mijn huidige server toch nog op een goedkope manier gerepareerd kon worden.
Dus beslot ik de server direct in de nog ongeopende (geseeld) doos terug te sturen. Daarna heb ik nog ruim anderhalve week op het terugstorten van mijn geld moeten wachten. Dit vind ik niet correct, netjes en niet zoals het hoort. Zeker niet nadat men mij had aangegeven dat het geld de volgende dag teruggestort zou zijn.
Vandaar deze beoordeling voldoende anders was het goed/uitsekend geweest.

Alles zoals afgesproken en beschreven juist en op tijd geleverd.

Men gaf mij aan dat het geld de volgende dag teruggestort zou zijn en dit bleek 4 dagen later te zijn..

Beste,

Onze excuses voor het ongemak.

De verwerking van de retourzending heeft helaas wat langer geduurd dan normaal en de terugbetaling had inderdaad sneller gekund.

Bedankt dat je desondanks toch de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, dat helpt ons weer verder om onze aftersales te verbeteren.

Groet,
Boy

Snelle levering van 2 renewed harde schijven voor het inrichten van een media server voor een familielid.

Pakketje laten afleveren bij een PostNL punt. Goed verpakt, schijven in anti-statische verpakking.

In eerste instantie 1 12TB schijf besteld, daarna in tweede instantie de volgende ochtend nog een 2e. Klantenservice nam contact op om te vragen of dit klopte en heeft toen beide bestellingen samengevoegd.
Netjes afgehandeld door de klantenservice dus.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd, origineel merkproduct dus paste perfect en werkte direct uit de doos.

Snelle levering op mijn postpunt in de buurt, ondanks de flinke afstand naar België.

Ik heb hier al vaker verschillende NAS-sen en harde schijven gekocht, dus ook nu aangezien mijn oude DS412+ toe was aan vervanging. Informatie op de website om een nieuwe uit te zoeken is heel duidelijk, via chat/mail wordt snel en met deskundigheid gereageerd voor die extra vragen die een Tweaker altijd nog wel heeft.
Naast lage prijzen ook gewoon heel goede support, top combi!

Levering is altijd wat ze hebben beloofd, handig is het om ook spullen af te kunnen halen. Als je het vriendelijk vraag kan de afhaalbalie heel soms ook iets langer open blijven, super klant gericht!

Ik was opzoek naar 2 nieuwe harde schijven voor mijn NAS. En kwam bij TrueBase terrecht, omdat ze een mooie duidelijke website hebben en betaalbaar zijn, vergeleken bij andere websites. TrueBase heeft goede beoordelingen betreffende service en leveringen, vandaar mijn bestelling.

Dezelfde dag een mail dat mijn bestelling was verzonden. De volgende dag was deze er ook en was super goed verpakt in bubbelplastic in een doosje.
Voor mij zeker een reden om bij TrueBase weer te bestellen.

Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. De bestelling, verpakking en bezorging waren prima, zoals altijd.

De levering was snel, zoals vermeld. Prima verpakking voor HDD's

ik had een vraag, die snel en duidelijk werd beantwoord.

Bestelling is via de website makkelijk te plaatsen, daar vind je ook alle informatie, garanties over het te kopen product.
Nu een aantal keren tot tevredenheid een (Renewed) HHD gekocht. Heeft 2 jaar garantie, voor het geval dar er iets misgaat. Gebruik deze grote schijven voornamelijk als backups i.p.v. alles in de cloud te zetten.. In 2 jaar dus terug te verdienen.

Werd dezelfde dag nog verzonden en kon het pakketje de volgende dag bij het servicepunt ophalen

Werd naar aanleiding van enkele vragen netjes en afdoende geholpen. 1 keer eerder was een retourzending nodig en ook dat probleem, werd netjes en keurig afgehandeld. Vandaar dat ik met een gerust hart, daar mijn bestellingen plaats.

Concurrerende prijzen voor NASsen en harde schijven. Homepage op laptop is goed te navigeren, via telefoon wat lastiger.
Klantenservice is flexibel en oplossingsgericht.

Goede / prettige afhandeling van defect product. 1,5 maand na aankoop (renewed) opnieuw een storing. Weer een defecte HDU onwaarschijnlijk dus hij kon terug. Maar wel een "nieuwe" kunnen bestellen in plaats van retour naar Synology.
De oude als RMA terug en krijg daarvoor geld terug. Goed opgelost.

Snelle levering en goede producten
Inmiddels 2x een order geplaatst en beiden naar volle tevredenheid

Product goed verpakt zoals het hoort te zijn.
Harddisken zijn tricky met verzenden

Gezocht naar een wat grotere HDD voor opslag van niet belangrijke archief bestanden. Kwam bij TrueBase Renewed uit. Heb wel horror reviews gelezen over refurbish maar gebaseerd op de shop beoordelingen op Tweaker toch maar eens eentje besteld.
Bestelling verliep vlot, en wordt goed op de hoogte gehouden.
Levering volgens planning.
Prima om vaker te bestellen.

Goed verpakt, verzegeld met "Breekbaar" sticker.
HDD in anti-statisch zakje en ingesloten in speciale HDD houder. Ruimte verder opgevuld met plastic kussentje.
Zo'n keurige verzending vind je niet vaak.
Volgens CrystalDisk HDD in goede staat +/- 35000 bedrijfs uren, verdere dienst zal de toekomst uitwijzen.

Renewed harde schijf besteld en geleverd gekregen, deze ging bij het installeren in storing. Retour na contact met de klantenservice en uiteindelijk een nieuwe gekocht.

Levering via PostNL naar Afleverpunt ivm niet thuis zijn. Probleemloze levering en HDU was goed verpakt.

Na contact met klantenservice defecte schijf retour gestuurd en nieuwe besteld. Het RMA proces niet helemaal vlekkeloos want geen bevestiging etc gekregen, maar goed opgelost door de klantenservice.

Mijn bestelling probleemloos geleverd, goed verpakt en flexibele klantenservice. Je verwacht onbewust eigenlijk niet anders

Al van voor de naamwijziging klant bij Truebase. Op zoek naar nieuwe schijven voor mijn NAS kwam ik hier weer terecht. UIteindelijk schijven en een NAS gekocht, waarbij ik na het definitief maken van de bestelling deze nog kon aanpassen. Maak je ook wel eens anders mee.

Snel geleverd en goed verpakt, kortom een goede ervaring.

Na definitief maken bestelling toch nog een extra artikel kunnen toevoegen. Snel gereageerd en goed afgehandeld.

Schijf besteld, ze waren op dat moment de goedkoopste met goede beoordelingen hier op Tweakers. Bestelling ging vlot, updates via de mail gingen net zo vlot. Levering volgens planning. Prima om vaker te bestellen.

Goed verpakt, HDD in a-fabriek anti-statisch zakje. Bubbelplastic er omheen. Geen verdere opmerkingen. Gewoon prima.

Het was een prettige ervaring, die weinig aandacht vroeg behalve het bestellen zelf. Zoals ik het graag heb voor "eenvoudige" bestellingen ;-)

Het bestel en leverproces ging zonder hobbels en mijn harde schijf werd binnen een werkdag geleverd. Deze was overigens goed verpakt, een prettig detail.

De ervaring is m.i. zoals je anno 2024 kunt verwachten van een degelijke webshop: je kiest wat je wilt hebben, betaalt digitaal, en mits dat op tijd is gedaan wordt je aankoop dezelfde dag nog verzonden.

Mijn order werd snel verzonden, dezelfde dag nog. De harde schijf was degelijk verpakt in een doosje dat voldoende valbescherming biedt.

Via Tweakers op de betaalbare monitor gekomen. Het was bedoeld als kerstkado. Echter bij het openmaken van de doos viel al snel op dat er geen voeding bij zat, de voet incompleet is er er zaten vinger afdrukken op het beeldscherm. De doos was ook niet verzegeld met een sticker o.i.d..
Een waardeloos kerstkado dus! Heb ze gemaild, maar nog geen reactie ontvangen.

-- 27 dec
Inmiddels is het mysterie rondom de missende voeding en voet opgelost. Tijdens het uitpakken is er een doosje met voeding en voet uit de doos gevallen en onder de bank terecht gekomen. Deze is tijdens het stofzuigen terug gevonden. Echter blijft de vraag waarom er vinger afdrukken op het scherm zaten en waarom de doos niet verzegeld was.
De monitor werkt verder prima!

Doos was niet verzegeld. Jan en allemaal kon er met zijn vingers in. Dat is gezien de vinger afdrukken op de monitor ook gebeurd. Echter werkt de monitor goed.

Nog geen reactie gehad op mijn mail. Maar we zien wel na de kerst hoe snel ze reageren en wat de evt oplossing is.

-- 27 dec
Inmiddels contact gehad en ze waren bereid om een nieuw product op te sturen deze bestelling in ontvangst te nemen. Echter is dit niet meer nodig. Prima klanten service!

Na een vraag per chat kreeg ik p.o. antwoord. Dit antwoord voldeed dus ik heb de bestelling daarna geplaatst.

Was laat met bestellen 7 dec. om ca. 17:45 uur (melding was voor 18:00 uur bestellen is de andere dag bezorgen). Kreeg weer p.o. melding dat de bestelling ok was. Even later dat het verwerkt was en de andere dag bezorgd zou worden, hetgeen ook gebeurde. Verpakking was ook dik in orde net zoals de prijs.

Fijn beantwoorde vragen (altijd al)
en alle bestelde zaken zijn altijd (!) conform wat je aanvraagt.

Netjes verpakt, snelle levering.
Post.Nl maakt er hier regelmatig een potje van; we laten dan ook meestal op een afhaalpunt bezorgen.

Ik had een vraag, en werd netjes beantwoord.
Ik werd zelfs naar een concurrent verwezen voor een onderdeel.
Uiteindelijk natuurlijk een prima service

Via tweakers bij TrueBase uitgekomen. Erg fijn en snel geholpen. Eerst de chatfunctie gebruikt. Direct contact en de persoon nam uitgebreid de tijd voor mij om technische zaken na te vragen.

Apparatuur was snel geleverd en super goed verpakt. (HDD's en UNVR). Nu alleen nog installeren maar dat zal vast goed komen.

Chatfunctie werkt perfect. E-mails met status aanvraag/verzending ook dik in orde. Erg tevreden met TrueBase.

Op de website vond ik een mooi aanbieding voor een
CalDigit TS4 Thunderbolt Station 4 Plus Dockingstation.

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik op een snelle
en correcte afhandeling van de aankoop op de hoogte gehouden!

Scorekaart voor TrueBase