Gebruikers over webshop TrueBase
Review toevoegenDuidelijk en snel. Vreemd dat leveringen met Post.nl kosten met zich meebrengt terwijl het via UPS gratis is.
VerzendingMobile-Harddisk.nl had mijn bestelling na 2 uren al verzonden. Ik krijg de volgende dag rond 7u een mail van UPS dat mijn pakje onderweg is. Om 12u krijg ik een andere mail met de vermelding dat er een fout bij het sorteercentrum gebeurd is en dat de levering minimaal met 24uren uitgesteld was. Pech voor mij, het was op een vrijdag en op zaterdag leveren ze niet. En dan niets meer. Geen mail, geen excuses, niets tot maandag 15u om te zeggen dat ze aan de deur geweest was en dat er niemand thuis was. Ik ben dan mijn pakje in een lokale winkel gaan halen. Mobile-Harddisk=10/10; UPS=1/10. Iedereen kan zich vergissen, daar heb ik absoluut geen problemen mee, maar het kost niets zich te excuseren en blijkbaar kent UPS dat niet.
Bestelling was snel besteld, behandeld en opgestuurd. Geleverd gekregen wat ik besteld had voor een mooie prijs.
VerzendingGoed en netjes verpakt
Reeds de 3de maal dat ik een bestelling plaats bij Mobile-Harddisk. Steeds stipt en correct. Alles is makkelijk te vinden op de website.
goede hulp en advies via hun chat; deskundig en direct antwoord gekregen; harde schijf goed verpakt ontvangen; er was echter een defect (misschien een productiefout?); contact opgenomen met support, schijf terug gestuurd, geld na 2 dagen teruggekregen (+ extra vergoeding voor verzendkosten); desondanks het defect, is alles goed verlopen en ben ik zeer tevreden over hun service.
Router besteld bij Mobile Harddisk, snel binnen, goed verpakt en niet beschadigd. Zeer tevreden hierover.
De website is helder en overzichtelijk en geeft adequate info over de specificaties van de vaste schijven.
VerzendingDe schijven (WD Red 4TB) zijn uitstekend verpakt in bubbeltjesplastic en gelukkig is niet zo'n belachelijk grote doos gebruikt. Ook de leveringstermijn was volgens afspraak.
KlantenserviceIk heb me verbaasd over het feit dat er geen schroefjes worden meegeleverd om de schijven te monteren in de sledes. Het was nog een heel gedoe om de juiste schroefjes op de kop te tikken, want in de bouwmarkt kon ik ze niet vinden.
Misschien een tip voor de leverancier...
De bestelling plaatsen verliep vlot, de website is erg duidelijk.
Er waren voldoende betalingsopties om uit te kiezen.
Het leveren gebeurde zeer snel en alles was veilig verpakt zodat er geen schade door transport kon optreden.
Er is niet zoveel over te zeggen: via pricewatch op de link gedrukt, produkt in winkelmandje, betalen, en wachten.
VerzendingGoed ingepakt, de volgende dag in huis conform belofte,
Mobile harddisk reageert snel op vragen per mail en heeft altijd in huis wat ik nodig heb, dat is prachtig. En bovendien zijn ze lekker snel met versturen.
2 harde schijven tegen een scherpe prijs besteld. Mobile harddisk heeft het pakket heel erg netjes verpakt en snel verzonden.
Erg tevreden en volgende keer bestel ik daar weer.
Aankoop - info per email - antwoord - verzending : alles voor 100% in orde
VerzendingQNAP TS-531P-2G met 5 x 3TB WD RED : gratis geassembleerd, ik kon direct beginnen aan de configuratie. Tof !
Klantenserviceemail over voorraad en onmiddellijk een antwoord : 100% tevreden
Alles duidelijk, snel te vinden, snel te betalen. Op zoek naar een vervanging voor een kapotte schijf in mijn RAID set van de Synology.
VerzendingUitstekend verpakt! en snel geleverd
Even wat dingen gevraagd, kwam snel antwoord op.
Verzending was ook snel, prima ingepakt en volgens afspraak geleverd.
Goed ingepakt (doos om doos, ondanks dat de harde schijven op mijn verzoek ingebouwd waren), met plastic bubbels zodat het pakket onderweg ook nog een stootje kon hebben (heeft het volgens mij niet gehad )
Vragen werden vlot en sympathiek beantwoord.
Persoonlijk vind ik een mailtje achteraf ("beoordeel ons") overbodig: als het goed is doe ik dat wel, als ik vragen/klachten heb neem ik wel contact op met de leverancier.
Ik heb hier nu 1 keer een bestelling gedaan van een Synology NAS met harde schijven. Is me goed bevallen. Goede prijs. Van te voren via telefoon prima advies en vervolgens snelle levering binnen bijna 1 dag. Netjes verpakt. HDD waren gratis ingebouwd. Ik kan nog niets zeggen over de support als er iets defect is of ik hulp nodig heb. Krijg de indruk dat ook dat prima zal gaan.
VerzendingAlle spullen waren netjes verpakt en er was duidelijk op de doos aangegeven dat het om breekbare spullen ging.
netjes verpakt en goed geinformeerd over de gang van zaken.
Wel vissend naar een beoordeling maar al met al een verdiende beoordeling.
Vooraf e.a. uitgevraagd en perfect antwoord gekregen. Ze reageren goed op emails en zijn bereid mee te denken en te helpen.
VerzendingGoed verpakt in een doos met veel luchtzakken.
KlantenserviceKlantenservice is top, ik besloot toch dat ik meer RAM nodig had in mijn aankoop. Na contact is hij binnen de 14 dagen termijn keurig omgeruild.
Bestelling was goed te doen, er stond netjes aangegeven dat er nog een levertijd was op de Nas.
VerzendingHet ging weer eens fout bij PostNL, na 2 dagen wachten, stond de bezorging weer op een dag later, hierover een mail gestuurd naar Mobile-Harddisk. Deze konden weinig info krijgen van PostNL hoe het stond met de bezorging en besloten ze alles nogmaals op te sturen. Deze zending was er de volgende dag.
Op advies van een kennis bij Mobile-Harddisk terecht gekomen. Prima website en goede aftersales. Zeker aan te bevelen als je iets zoekt op gebied van opslag.
VerzendingSnelle levering zoals beloofd!
KlantenserviceHulp bij probleem om een VPNclient in te stellen op een Asutor NAS.
Goed geholpen geweest op de live-chat om tot de juiste aankoop te komen. Da aankoop was stevig ingepakt en de levering in België verliep heel snel en coorect
Simpele bestel procedure, ze laten betalingen via paypal toe, waardoor ik eenvoudig kon betalen zonder 'het bakje van mijn bank' bij mij te hebben,