Computer Ede

Gebruikers over webshop Computer Ede

Ik was op zoek naar een compleet systeem voor een kennis van mij. Via deze site ben ik bij computerede.nl terecht gekomen, omdat ik uit de buurt van Ede kom ben ik eerst langs gegaan om meer informatie in te winnen. Naar aanleiding van dit gesprek en de zeer aantrekkelijke prijsopgave heb ik besloten om een order te plaatsen. Op alleen de speakerset na was alles op voorraad en is dezelfde dag de computer door hem geassembleerd.

De speakerset was na een week nog steeds niet voorradig en kreeg daarom een vergelijkbare set (die duurder was) als alternatief.

Website is eenvoudig, maar wel overzichtelijk.
Heb vandaag een harddisk gekocht bij Computer Ede, voor een prima prijs. Het bedrijfje zit inderdaad in een woonhuis, maar de voorzieningen zijn verder goed (pin-apparaat, nette factuur). Waar je vaak naar een fabrikant wordt verwezen was deze shop-eigenaar duidelijk over een eventuele RMA; dat wordt gewoon door Computer Ede afgehandeld. En zo hoort het natuurlijk.

Succes gewenst met het opstarten van Computer Ede!

Als een van de weinige shops in de pricewatch heeft Computer Ede de pentium D 930 op voorraad, en ook nog de laagste prijs! :)

Z'n website steekt overzichtelijk in elkaar (met voorraad indicatie) alhoewel tekstueel er hier en daar wel wat fouten zijn. Telefonisch bereikbaarheid is geen enkel probleem, dat kan tot 21:00. Afhalen is mogelijk tot 19:00.
Ondanks dat het primair een webshop is (vanuit huis gerunt) kon er bij het afhalen ook gepind worden.

Alles prima in orde dus en ik wens deze startende ondernemer veel success :)

Ik wil op mijn eerdere shop survey toch even het een en ander toelichten. Leren moeten we allemaal en ik geloof dat het wel goed komt. Ik heb zaken gedaan met een eerlijke ondernemer, Gerwin van Donkelaar - Computer Ede, die in de begin fase staat van een webshop runnen, hij moet een redelijke kans krijgen, dus bij deze. Dat hij ook net als anderen afhankelijk is van een leverancier kan lastig zijn omdat ook van deze kant uit ( de leverancier ) de informatie niet altijd even duidelijk is kan het gebeuren dat er artikelen opnieuw bestelt moetenn worden. Mijn bestelling werd uiteindelijk geleverd ( binnen 1 week ) en Computer Ede heeft gedaan wat het moet doen. Tevens mij volledig op de hoogte gehouden, telefonisch en mail. Niks op aan te merken, keurig.

De verpakking kan beter, staat ook netjes en de kans op dat het stuk of verloren gaat is kleiner, een duidelijk etiket met n.a.w. gegevens is helemaal op zijn plaats. Tevens een bon/factuur uit een printer is ook niet verkeerd.

Spijtig genoeg kreeg ik een DOA moederbord, kan gebeuren! na een mailtje stelde Computer Ede voor om het terug te zenden en ik zou mijn geld terug kunnen krijgen of een ander moederbord, ik heb voor het eerste gekozen. Geen probleem geld is inmiddels keurig op de bank bijgeschreven. Snel en zonder poespas.

Ging wat mis met de order, maar uiteindelijk alles gekregen.

In een oude doos, met direct onderop het moederbord, twee lucht zakjes erboven en de processor. plakbandje en met viltstift vaag het adres op de doos geklad. Het zag er niet uit.

En de bon/factuur is een handgeschreven bonnetje? webwinkel zonder automatisering?

Scorekaart voor Computer Ede