redcoon.nl

Gebruikers over webshop redcoon.nl

Gaat er makkelijk doorheen, kan denk ik niet (veel) sneller.

Alleen hoe vaak koop je nou iets in een online store? Die vriendendeals zijn leuk, maar levert meer "spam" op dan dat het voordeel geeft. Boodschappen koop je dagelijks, elektronica veel minder, maar wel dagelijks mail.

Binnen 24 uur, zoals beloofd

Prima en zeer nette levering. Ssd van het merk Crucial mijn Mac gekocht. Prima! Aanrader!

Heel makkelijk en snel besteld plus een snelle levering voor een goede prijs, dank hiervoor!

Overzichtelijk website met meestal scherpe prijzen. Bestellen en betalen is simpel en rechtlijnig. Ik kon alleen niet voor PayPal kiezen? Ideal werkt ook natuurlijk. Ik had op redelijk korte termijn ( <4 dagen ) een boormachine nodig. Een mooie Makita (te snel) besteld.

De bestelde en direct betaalde Makita zou binnen 24 uur worden geleverd worden(staat in de voorwaarden) Omdat ik laat op de dag besteld had rekende ik al op een extra dag. Omdat het redcoon is heb ik een extra dag als buffer genomen...

Helaas liegt dit bedrijf flink over zijn levertijden en heb ik nu nog steeds niets geleverd gekregen. Het pakket ligt sowieso >2 dagen bij de "verzendafdeling" als het pakket daadwerkelijk op verzonden staat is het pakket bij PostNL nergens te vinden. Als fervent online shopper kom ik dit eigenlijk nooit tegen. Harde les: bestel NIET bij Redcoon. Het is die paar euro niet waard.

Inmiddels is het pakket binnengekomen. De track&trace vanaf redcoon was helaas ook niet juist. Via de klantenservice te horen gekregen dat ik het pakket kon afhalen.

Beste maurice_l,

Ik lees dat je ontevreden bent, bedankt dat je dit op deze manier aan ons kenbaar hebt gemaakt.

'24-uurs levering' houdt in dat bestellingen gedaan op werkdagen vóór 18.00 met een geslaagde vooruitbetaling via iDEAL, creditcard, ClickandBuy, PayPal, DIRECTebanking of bij levering onder rembours binnen 24 uur worden geleverd (levering vind plaats op maandag tot en met vrijdag en pakketzendingen ook op zaterdag, nationale feestdagen uitgezonderd).

De levertijd die jij noemt is helaas langer dan gebruikelijk, graag zou ik je bestelgegevens ontvangen zodat wij de status voor je kunnen nakijken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team

De site is duidelijk
Het product was ook makkelijk te vinden en ook nog is in de aanbieding.

Verzending was ook goed had het product binnen 2 dagen

In april bestelde ik de Dr Dre urbeats van Apple bij Redcoon.
Ik was bekend met het product omdat ik het al een aantal keer besteld had bij apple zelf.
Bij Apple had ik helaas ook al een aantal keer problemen met het product gehad en het product werd netjes gerepareerd voor zover dat ging.
Altijd had ik binnen een week al nieuwe omdat ze niet gerepareerd konden worden vanwege de kleine draadjes enz.
Maar goed nu over Redcoon.

Binnen 2 dagen ha ik mijn urbeats al binnen waar ik erg blij mee was.
Maar bij de urbeats moet je niet te vroeg juichen wist ik inmiddels.
Het ging goed voor een maand en je raad het dus al de linker oordop begon het al minder te doen.
Het was te merken tijdens het luisteren van muziek maar echt last had ik er niet van.
Tot dat ik s'avonds in Juli weer mijn urbeats gebruikte en zomaar uit het niks de rechter oordop het begaf en er helemaal geen geluid meer uitkwam.
Natuurlijk ligt dit niet aan Redcoon.

Die zelfde avond heb ik nog een mail naar Redcoon gestuurd met mijn klacht en met de vraag wat ze er aan konden doen.
De volgende dag heb een tweet gestuurd met de vraag hoelang het duurt voordat ik antwoord kreeg.
Wat opvallend was, was dat ik binnen een kwartier al antwoord had gekregen terwijl er op mijn mail geen antwoord werd gegeven.
Na en aantal keer lezen begreep ik eindelijk wat er stond ( vanwege de taalfouten) zo stond er in plaats van streven sterven.
Een groot verschil natuurlijk.
Er werd in de tweet duidelijk gemaakt dat er binnen 24 uur zou worden gereageerd op mijn mail.
Snelle service dacht ik.
Dus de hele dag mijn mail gecheckt en gewacht maar er kwam niks binnen.
Maandag ook de hele dag gewacht maar nog steeds geen mail.
Dindsdag dus maar gebeld.
Het heeft wel een halfuur geduurd voordat ik eindelijk iemand aan de lijn had.
Ik heb haar het hele verhaal verteld en kreeg na het gesprek via de mail meteen een formulier om mijn product te retourneren.
Die avond kreeg ik antwoord op mijn mail waar ik uiteindelijk ook niet veel aan had.

Na een aantal dagen nog niks gehoord en maar weer gebeld er werd vertelt da mijn product er nog niet was en dat we moesten afwachten.
Die week daarna maar weer gebeld omdat we op vakantie gingen en ik het fijn zou vinden om mijn urbeats mee te nemen.
Helaas was er nog geen nieuws en moest ik weer afwachten.

Toen we net aankwamen op vakantie kreeg ik een mail dat mijn urbeats bij het reparatie centrum in Duitsland waren aangekomen en het nog eens 3 weken kon duren terwijl er aan de telefoon werd gezegd dat het 3 weken zou duren in totaal inclusief verzending etc,

Dat was het laatste dat ik ervan heb gehoord/
Het is nu 3 weken later en nog steeds wacht ik op mijn urbeats.

Slechte service zeker vergeleken met apple.
Toch verwacht ik ze wel te ontvangen voor 24 Augustus i.v.m school

Beste Sterreh,

Bedankt dat je via deze weg contact met ons opneemt, we stellen je mening op prijs.

Wat vervelend dat jouw aankoop een defect vertoond, uiteraard helpen wij je hier graag mee verder. Een gemiddelde reparatie neemt 3 weken in beslag, na ontvangst in ons magazijn. Het kan voorkomen dat de reparatietijd iets langer duurt dan dit gemiddelde.

Graag wil ik je vragen je redcoon bestelgegevens aan me toe te sturen zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team

Een 1TB Samsung Evo 850 SSD gekocht, alles prima maar ik ga er nooit meer kopen, je kunt niet van de nieuwsbrief afmelden, het is onmogelijk, ik stuur een verzoek aan webmaster@ klantenservice@! service@redcoon.nl etc. en allerlei andere adressen met de tekst 'UNSUBSCRIBE', klik op de afmelding link in de nieuwsbrief en klik op afmelden link in gmail en er wordt gezegd dat ik afgemeld wordt maar nee, ik blijf maar die spam krijgen. Ik heb ook nergens akkoord gegeven voor die spam, mijn email is voor zakelijke bedoelingen en niet voor die kloterotzooi die ik niet wil.

Voor de rest.. SSD werkt prima, levering was snel, betaling gemakkelijk, dus als je voor je leven vast wilt zitten aan een waardeloze nieuwsbrief, doen, dat is nou eenmaal de prijs die je betaald voor goede en goedkope producten!

Prima leveing, zoals beloofd en snel, kwam tegelijk met mijn 32 GB Ram die ik van een andere webshop eerder heb besteld dus daar is redcoon wel sneller in.

Mijn email zou worden verwijderd uit de nieuwsbrief, geen sprake van. Zit voor mijn leven eraan vast. Ik doe zaken en ik geef dus mijn zakelijke email op, geen SPAM email! Heb nergens een akkoord voor gegeven, heb geen vinkjes gezet voor nieuwsbrieven (ofwel: SPAM). Maarja, dan weet ik dat voor de toekomst dat ik dus nooit meer hoef te bestellen via redcoon met mijn zakelijke en/of echte email.

Beste grasmanek94,

Allereerst onze welgemeende excuses. Bedankt voor je feedback hierin!

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij je niet voor de nieuwsbrief kan afmelden. Zou je je e-mailadres kunnen doorsturen naar reviews@redcoon.nl. Wij zullen de afmelding handmatig voor je controleren.

Saskia namens het redcoon webcare team

Slechts 1 product besteld via de Tweakers wenslijst bij het product gekomen. Bestellen en betalen zonder problemen gegaan.

Prima verpakt, ik had slechts een SSD besteld dus heel moeilijk inpakken was het niet. Maar levering was de volgende dag samen met onderdelen welke ik bij andere webwinkels besteld had.

Scherm voor mijn moeder besteld, bleek niet op voorraad te zijn, maar toch de volgende dag een mailtje van uw order is verzonden. TOP!!

Werd de eerst volgende dag bezorgd ondanks dat hij niet op voorraad was! TOP

Met iDEAL kan je eenvoudig en keurig betalen. Werkt prettig. Pakket is in goede staat ontvangen en product voldoet aan het bestelde.

Ondanks de staking bij PostNL is de levering goed verlopen

Fout op fout. Te lang verhaal om helemaal op te schrijven.
Weet wel dat de spullen ergens in oost europa worden klaargezet en verstuurd. Communicatie onderling is wellicht hierdoor waardeloos met alle gevolgen van dien. Interne communicatie is waardeloos. Terug gestuurde kapotte bbq gewoon weer terug gekregen, precies dezelfde! Medewerkers hebben geen idee hoe ze met klachten om moeten gaan. Managers komen met standaard "oplossingen". Voorbeeld: Ik geef aan nooit meer iets bij Redcoon te kopen. Krijg ik een mail terug dat ik 5 euro korting krijg op de volgende aankoop... Voor mij was Redcoon 1 malig. Moet trouwens nog steeds op mijn geld wachten.

Product kapot. Teruggestuurd. Zelfde product weer gekregen!!! Wat een prutsers.

Niet (snel) bereikbaar. Chat werkt soms gewoon niet. Ik krijg in ieder geval geen antwoord. Medewerkers mogen niets, maar hebben wel alle begrip...

Beste Tommy Wijk,

Hartelijk dank voor je bericht. Wij hebben via verschillende kanalen bericht van je mogen ontvangen.

Wij beschikken inderdaad over een centraal Europees magazijn, deze staat echter in Duitsland en niet in Oost Europa zoals je aangeeft. Het is zeker niet de bedoeling dat je een defect artikel retour ontvangt, graag willen wij nagaan wat hierin is misgegaan.

Helaas hebben wij geen of onjuiste klantgegevens van je doorgekregen, graag ontvangen wij je klantgegevens zodat wij de situatie voor je na kunnen gaan.

Saskia namens het redcoon team

Monitor besteld tegen een zeer scherpe prijs. Alles verliep zoals je zou verwachten. Verder goede webshop en snelle klantenservice.

Uiteraard loop de betaling gesmeerd. Als het geld maar binnen is bij Redcoon. Bestelling en betaling loopt uiteraard gelikt

Product was duidelijk gebruikt en beschadigd. Ook aan de doos was te zien dat die al meerdere keren opnieuw dicht geplakt was

Product na contact met een RMA terug gestuurd. Daarna, ook na diverse verzoeken, totaal geen reactie meer. Dus geen product en geld kwijt.

Beste cees1948,

Wij hebben je inmiddels ook per e-mail beantwoord, je bericht hebben wij via meerdere kanalen ontvangen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, uiteraard had je de bestelling nooit op deze manier geleverd mogen krijgen.

De retourzending heeft een iets langere periode dan normaal in beslag genomen. Inmiddels is jouw retour verwerkt en is het aankoopbedrag terug betaald en zal binnen enkele dagen zichtbaar zijn.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Saskia namens het redcoon webcare team

Scorekaart voor redcoon.nl