redcoon.nl

Gebruikers over webshop redcoon.nl

droger defect afgeleverd door transportschade. Flinke deuk aan zijkant waardoor trommer aanloopt en droger dus niet gebruikt kan worden. Is gebeurd tijdens transport, maar na eindeloos aantal frustrerende contacten met redcoon kunnen zij niets doen omdat wij de droger 'op eigen risico' zelf naar boven hebben gedragen. Daardoor kunnen zij niet controleren of wij dat misschien zelf veroorzaakt hebben. Is niet zo, want dat hebben wij heel voorzichtig gedaan. Wij hebben nu dus een kapotte nieuwe droger staan, maar kunnen eventueel 35 euro van ze krijgen voor het ongemak. Heb wel vaker iets bij Redcoon besteld. Ging gewoon goed. Maar de aard van t beestje komt natuurlijk pas naar boven als er iets niet goed gaat. Wees gewaarschuwd, koop hier niet! 't is een malafide webwinkel.

Deuk in zijpaneel tijdens transport waardoor trommel van droger niet kan draaien

35 euro voor een defect geleverd apparaat is natuurlijk belachelijk. Telefonisch contact met schadeafdeling is onmogelijk, want die 'zijn telefonisch niet bereikbaar' en de gewone medewerkers kunnen niets voor je doen.

Na levering blijkt de koelvrieskast een deuk te hebben opgelopen tijdens transport direct contact opgenomen met klantenservice er werd medegedeeld dat eea in behandeling zou worden genomen maar ik kocht het apparaat absoluut niet in gebruik nemen want dan kon het niet retour.
Net 5 dagen en veel heen en weer gebel, gechat en gemail (word niet beantwoord ) toch maar in gebruik genomen schade was per slot van rekening toch maar cosmetisch kregen we het aanbod van 10% korting dit was op 15 mei 2019 .
Nu 3 september 2016 nog steeds geen geld ontvangen.
KOOP HIER ASJEBLIEFT NIETS BETAAL EEN PAAR EURO MEER BIJ EEN ZAAK DIE DE MENSEN WEL REDELIJK BEHANDELD

Waardeloze klantenservice met mensen die geen beslissingen mogen/kunnen nemen maar alles moeten terug koppelen met andere afdelingen.
Er worden steeds beloftes gedaan die niet worden nagekomen ik wacht al drie maanden op een vergoeding die ik alleen heb aangenomen om van het gezeik (lees redcoon) af te zijn

De webshop werkt keurig en het proces herinnert me niet aan gebreken. De filters voor het uitkiezen van wasmachines is me ook goed bevallen.

De communicatie van dit bedrijf is bijzonder traag of blijft geheel uit. Na bestellen van een wasmachine bleek deze na 1.5 week wachten niet leverbaar, echter kreeg ik dit pas te horen na 3 maal contact met de klantenservice.

Met een combinatie van teleurstelling en frustratie vroeg ik of er een tegemoetkoming kon plaatsvinden, waarbij een vergelijkbare wasmachine voor hetzelfde bedrag kon worden geleverd. Hiertoe was geen directe bereidheid, maar dit werd naar de aftersales doorgezet. De verwachting werd gewekt dat dit op korte termijn duidelijk kon worden, een kwestie van dagen.

Een reactie liet 2 weken op zich wachten, met het karige aanbod van een kortingsvoucher van 20 euro. Een teleurgestelde reactie hierop bleef nogmaals een week onbeantwoord.

TLDR: aftersales en communicatie zijn een ramp. Dit lijkt in meerdere reviews bevestigd te worden.

Ik heb op 9 Augustus een laptop besteld op Redcoon, deze was hier namelijk ietsjes goedkoper dan op andere websites. Betalen ging vlot en kreeg al snel een order bebestiging.

Op 11 Augustus een verzend bevestiging gekregen. Hier gaat het al mis. In de mail met de verzend bevestiging word een Track&Trace code beloofd, deze ontbrak helaas. Maar met de beloofde snelle levering liet ik het links liggen. Vrijdag 12 Augustus nog geen laptop, de volgende dag ook niks.

Ik besloot ze op 13 Augustus een mail te sturen over de ontbrekende Track&Trace code, ik kreeg een geautomatiseerde mail terug dat ze er naar zoude kijken.
Op Maandag 15 Augustus nog steeds geen Laptop en geen reactie op mijn mail. Die Maandag besluit ik ze te bellen, ik was al snel aan de beurt en de klantenservice ziet dat er inderdaad geen track&trace code bij zat. Ze zouden het nakijken bij hun orderverwerking en mij daarna mailen.
Ik was wat ongeduldig dus heb diezelfde dag nog hun chat service gebruikt aangezien ik nog geen mail gekregen had. Ik werd verteld dat hun magazijn beheerd word door Post NL en zij nog niks hadden laten weten. Ze konde mij hier dus niet mee helpen en ik moest maar afwachten. Ik was er van overtuigd dat niemand wist waar deze laptop nou eigenlijk was.

Op Dinsdag 16 Augustus krijg ik een mail die al mijn twijfels bevestigde. De laptop was uit het assortiment en niet meer leverbaar.

Vreemd.. Hij was toch al verzonden?

Ik cancelde mijn order en vroeg om een terugbetaling, twee dagen later op 18 Augustus kreeg ik een mail dat het geld klaar stond om overgemaakt te worden. Ik heb het bedrag eindelijk vandaag op 22 Augustus ontvangen.

TL;DR Redcoon zegt dat iets verzonden is terwijl het eigenlijk niet meer leverbaar is. Duurt 2 weken voordat alles eindelijk uitgezogt is en je je geld terug hebt.

Woensdag 27 Juli een weerstation besteld bij Redcoon waarbij stond: Op werkdagen voor 20 uur besteld, morgen in huis. Ik heb de bestelling en betaling voor 18 uur gedaan.

Die woensdag om 17.50 een orderbevestiging gehad, daarna die dag niets meer gehoord.

De volgende dag, donderdag 28 juli maar eens gebeld of het pakket al onderweg was. Na een dik half uur in de wacht gestaan te hebben kreeg ik te horen dat het pakket niet verzonden was maar dat dat die dag ging gebeuren. Daarbij kon mij niet precies verteld worden waarom het pakket die dag ervoor niet verzonden was, immers: Op werkdagen voor 20 uur besteld, morgen in huis.

Ik gaf aan graag de order te annuleren omdat de levering dan een dag te laat kwam ivm een mogelijke last minute, dit was geen probleem.

Die donderdag 28 juli om 15.24 een email gehad van Karin met een verzoek mijn bankgegevens te mailen ivm het terugstorten van het aankoopbedrag, en diezelfde donderdag om 16.10 nog weer een emai gehad maar nu van Nabill waarin hetzelfde verzoek stond maar ook dat de order was geannuleerd...Gaat lekker bij elkaar langs dacht ik nog.

Uiteraard meteen mijn bankgegevens gemaild en ik kreeg vrijdag 29 juli om 14.24 van Diana een email met de mededeling dat het geld klaar staat om terug gestort te worden, om 14.58 die dag weer precies hetzelfde mailtje maar nu van Vincent. Gaat weer lekker bij elkaar langs dacht ik.

Daarna bleef het stil, weekend en wachten op mijn geld.

Dinsdag 2 augustus: nog geen geld teruggestort op mijn rekening maar wel een email dat mijn bestelling wordt verzonden!
Huh????? toch maar eens bellen met Redcoon. Na wederom een wachtrij gesproken met Diana, die gaf aan dat de bestelling inderdaad verzonden was omdat deze nu mogelijk op voorraad was en het de annulering mogelijk was gekruist. Het pakket was verzonden naar het opgegeven postkantoor die ik had gekozen als afhaalpunt.

De bestelling moest ik dan bij het postkantoor weigeren zodat het pakket dan weer terug gestuurd zou worden naar Redcoon en ik dan alsnog mijn geld terug zou krijgen. Ik kreeg een email dat mijn retour is aangemeld van Diana met daarin: klant had al geannuleerd nu is de bestelling alsnog verstuurd.

Woensdag 3 augustus ik naar het postkantoor het om het pakket te weigeren, ik zie het pakket en is gewoon de originele doos van het weerstation met een pakketzegel erop, niets extra's aan verpakkingsmateriaal. Pakket geweigerd en zou worden teruggestuurd.

Die woensdag nog een email gehad met daarin de verkoopfactuur.....ZUCHT

Donderdag 4 augustus is het pakket bij Redcoon afgeleverd.

Vrijdag 5 augustus om 9.55 een email gehad met daarin een ontvangstbevestiging van mijn geweigerd pakket dat deze weer bij Recoon was.

8 augustus zie ik tot mijn verbazing dat mijn geld terug gestort is op mijn rekening.

Ik heb van Diana alleen telefonisch een excuses gehad, verder niets meer vernomen na de ontvangstbevestiging van het retour gezonden pakket op vrijdag 5 augustus.

Trek uw eigen conclusie, maar ik bestel hier nooit maar dan ook nooit weer iets!

Ik was bij Mediamarkt op zoek naar een nieuwe monitor en vond daar een LG die precies voldeed aan wat ik zocht. Toen keek ik nog even hier Tweakers naar de reviews en de prijzen en zag dat deze bij diverse winkels veel goedkoper was en kwam zo bij Redcoon uit.

Het product kwam netjes de volgende dag binnen. Zit alleen niet in een extra doos maar gewoon de standaardverpakking.

Slecht bedrijf, slecht bereikbaar, komen afpraken niet na, leveren niet uit en zeggen gewoon betaling is niet ontvangen terwijl betaling via ideal (digitale pin betaling) is gedaan.

Leveren gewoon niet uit. Draaien om bestelling heen. Volgens mij hebben zij het zelf niet in huis maar zetten wel op de site voor 20.00 uur besteld morgen in huis.

Klantenservice zegt nee hoor geen betaling ontvangen, in chatbericht betalingsbevestiging meegestuurd. Oh ja, toch wel. Ik stuur het door dan leveren ze morgen uit. Morgen nog geen levering, dus maar weer eens bellen. Betaling is niet ontvangen, oh ja, toch wel. We leveren uit. Dag erna, mail u heeft niet betaald. Geen enkele verdere reactie hierop. Echt heeeeeel erg slecht. SNS Bank doet ook niets, verwijzen je door naar ideal voor contact maar daar kun je geen contact mee opnemen. Zij verwijzen je weer door naar redcoon. Bekende kastje naar de muur. Ze mogen contact met mij opnemen, maar dat doen ze toch niet. Heb ik n.l. Al 2x gevraagd

Ik heb de laptop in maart gekocht. Had al snel kuren. 9 juni opgestuurd voor reparatie. 1 mail gekregen dat het goed ontvangen was. Daarna geen updates. Via telefoon niet te bereiken. Via mail geen antwoord. Via chat wordt uiteindelijk aangegeven dat laptop in week 28 retour zou komen. Week 28 geen bericht en geen laptop. Uit wanhoop verschillende emailadressen van Redcoon gemaild waar mijn laptop blijft. Reactie van Redcoon er zo snel mogelijk achteraan te gaan en uiterlijk vandaag te reageren. Vandaag geen reactie. Ik maak mij zorgen om mijn laptop.

Telefonisch moeilijk door te komen. Lange wachttijd en tot 2x toe werd verbinding verbroken tijdens het wachten. Eerste mail is nooit op gereageerd. Via chat wel reactie, maar info klopte uiteindelijk niet. 2de mail wel reactie, maar niet aan woord gehouden.

Ik ben geen fan meer van Redcoon. Ik vind de service erg slecht en betaal dan liever iets meer voor een winkel die kwaliteit levert dan dit soort geneuzel.

Heen is prima, retour kost je geld. Daarom geen voldoende.

Nog geen twee weken nadat ik het toestel ontvangen had moest ik deze terugsturen omdat de aan/uit-knop bleef hangen als je de onderkant van de knop indrukte. Helaas vond Redcoon het nodig om de telefoon door te sturen naar Dynafix, waarna ik hem ruim twee weken kwijt was. Hier was ik al not amused, maar goed.

Na ruim twee-en-een-halve week krijg ik hem dus terug maar stond de achterkant bol en lag het sim-slot er een stukje uit. Dit was niet terug te drukken.
De reparatie van Dynafix was ook nog eens het powerknopje mank maken, waardoor hij nu bijna los zit en alleen nog maar werkt als je hem precies recht indrukt.

Wederom retour dus. Weer bijna 2 weken weg! Bij terugkomst steekt nog steeds het nanosim-slot een beetje uit de telefoon en is de powerknop nog steeds brak (je moet hem echt recht indrukken om de knop te laten functioneren). Dynafix geeft echter aan dat dit volgens de specificaties van de fabrikant is, maar het blijft gewoon lelijk, brak en het werkt onprettig (waar hij origineel fijn werkte, als de knop niet bleef hangen).

Redcoon doet hier ook niks naar uit. Het is nooit goed opgelost. Afknapper voor deze zaak!

Via de tweakers website bleek de NAS en beide WD schijven hier het goedkoopst te zijn, na een vlekkeloze bestelling en ditto betaling werd hetgeen snel geleverd.

Bij levering bleken de schijven voor mijn NAS (Westerndigital Red's) beschadigd te zijn. Deze zijn zonder problemen omgeruild door Redcoon. Op zich een nette service.

Na een jaar ging een van de schijven kapot, deze begin mei opgestuurd, na herinnering (een maand later) werd de status aangepast dat de schijf richting servicecenter van WD was verstuurd. vervolgens weer een maand niets en weer meerdere malen contact gezocht. telefoon werd niet opgenomen en chat gaf geen concreet antwoord. Dit zou worden uitgezocht, maar tot op heden niets van vernomen. We zijn nu bijna 2,5 maanden verder en mijn NAS draait nog steeds op een schijf. Ik wilde zeggen een waardeloze service, maar omdat ze de eerste keer wel gezorgd hebben voor nieuwe schijven heb ik er maar "slecht" van gemaakt. Nodloos te zeggen dat dit de laatste bestelling is geweest bij deze webshop. Ze mogen dan wel goedkoop zijn. Een goede RMA procedure is helaas niet aan deze webshop besteed.

Update !!! 17-7-2016
Geheel toevallig is een dag na de plaatsing van deze review de harde schijf omgeruild. Enerzijds blij en anderzijds voelt dit nog vreemder. Bij deze dan ook de oproep aan de lotgenoten oom na een paar keer proberen via de reguliere weg niet te lang te wachten met het plaatsen van een review, dit schijnt namelijk toch sneller te werken.

Nodeloos te zeggen dat Redcoon spontaan uit mijn shortlist is verdwenen.

Beste Redcoon klant,

Hartelijk dank voor jouw review. Jouw mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons.

Vervelend om te horen dat je product weer defect is geraakt. Als eerst excuses voor onze slechte bereikbaarheid.
Wij zijn onlangs verhuisd en helaas heeft dit voor problemen gezorgd voor onze bereikbaarheid. Gelukkig is dit allemaal verholpen en zijn wij weer volop bereikbaar.

Graag wil ik je vragen jouw redcoon bestelgegevens aan me toe te sturen zodat ik jouw klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Bart Namens het redcoon Webcare-Team

Hun service is heel slecht, ze stelen de geld van mensen.Ze sturen het product zonder trackingnummer en de klant ontvangt het product niet en ze zeggen dat ze die product ook niet ontvangen hebben.Ze antwoorden niet op e-mails en in de chat zeggen ze dat ze niet kunnen helpen.

Ik heb het product niet ontvangen en ze hebben mijn geld nog niet teruggegeven.

Iedereen zegt dat een collega de behandeling heeft en die zeggen dat ze ons niet kunnen helpen.

{-persoonsgegevens verwijderd-}: Ik kan u hierin niet verdere informatie geven. U heeft met mijn collega {-persoonsgegevens verwijderd-} gesproken en die heeft het voor u in behandeling
{-persoonsgegevens verwijderd-} : Mijn collega {-persoonsgegevens verwijderd-} heeft het in behandeling
{-persoonsgegevens verwijderd-}: Ik begrijp dat het vervelend is maar op dit moment kan ik ook u hierin niet verder helpen.

Beste Mohammad Shafiq,

Als eerst excuus voor het ongemak. Je order die je wenste te annuleren was helaas te ver in het verzendproces. Uiteraard kun je dan de order nog annuleren, alleen duurt dit langer dan als een product nog in het magazijn staat.
In jouw geval was het onderweg naar de vervoerder en het product dient eerst retour ontvangen te zijn voor wij over kunnen gaan op de terugbetaling.
Dit is inmiddels gedaan en binnen enkele dagen heb je het bedrag terug op je rekening.

Wij hopen je hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Jesse Namens het redcoon Webcare-Team

Eenvoudige bestelproces van producten, webshop is overzichtelijk geeft ook goede suggesties vergelijking van producten. Prijs klopt ten opzichte van Pricewatch vermelding.

Levering was in twee dozen, eerste product in fabrikant / productverpakking tweede product in bruine doos

Het plaatsen en betalen van een bestelling is kinderlijk eenvoudig. Daarna mocht ik helaas kennis maken met een ondermaatse afhandeling van klantenservicecontact, totdat er na een negatieve review dan toch een fatsoenlijke oplossing gevonden werd.

- Bestelling die kwijt raakte tussen de verzending en bezorging,
- slechte communicatie tussen Redcoon en de door hun in de arm genomen derde partijen,
- een ogenschijnlijke onwil om verantwoordelijkheid te nemen en klantvriendelijkheid te tonen,
- de onmogelijkheid om het aankoopbedrag terug te storten

[Edit: Eerdere versie sprak van mogelijke fraude]

Persoonlijk ben ik van mening dat zodra er een probleem ontstaat in het bezorgproces zonder dat de klant daar schuld aan heeft het de verantwoordelijkheid van de winkel is om daar achter aan te gaan en de klant er zo snel mogelijkheid buiten te plaatsen en te compenseren. Helaas heb ik flink wat wrijving ondervonden toen mij dit overkwam. Een van de vormen die dit aan nam is de terugkerende onwil om het aankoopbedrag terug te storten op verzoek.

Uiteindelijk heb ik contact gehad over de ervaren problemen via het Webcare team en zijn we samen tot een oplossing gekomen die o.a. het restitueren van het aankoopbedrag in houdt. Een acceptabele afhandeling van een spijtige situatie, maar wel voldoende positief om Redcoon een tweede kans te gunnen.

Volgens Redcoon door hun verzonden producten niet aangekomen bij de bezorger, die dan ook niet eens laat weten dat de telefonisch (geen andere optie, minpuntje) gemaakte bezorgafspraak niet gehaald zal worden terwijl je thuis zit te wachten. Dit terwijl het niet aanwezig zijn van de bestelling toch een zeer duidelijke indicatie is dat de bezorging niet door kan gaan.

Na contact met Redcoon over het "kwijtgeraakte" product (een wasdroger in dit geval) volgt er blijkbaar slechte communicatie en lukt het Redcoon niet om fatsoenlijk contact te krijgen met hun bezorger. Bijna 2 weken na melding is er nog geen oplossing, en kan de al eerder aangevraagde terugstorting van het aankoopbedrag blijkbaar ook niet zomaar voldaan worden. Het feit dat de klant wel al een bedrag van enkele honderden euros heeft betaald terwijl het bestelde product ergens in limbo leeft is blijkbaar niet irrelevant.

Bereikbaar via online chat (pluspunt), echter blijken de werknemers van de chat vrij weinig actie te kunnen ondernemen om problemen daadwerkelijk op te lossen. Er wordt telkens gezegd dat er actie zal worden ondernomen, of dat er naar gekeken zal worden, waarna er dagenland (zelfs weken) geen reacties meer komen.

Uiteindelijk na het plaatsen van negatieve reviews toch zeer behulpzaam contact gekregen en is er samen een oplossing gevonden (terugbetaling van het aankoopbedrag). Uiteindelijk een acceptabele afwerking met mogelijk een tweede kans voor Redcoon in de toekomst.

Beste Rycul,

Allereerst onze excuses dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Zo te lezen loopt dit al een langere tijd.

Het is best een grote beschuldiging om ons met fraude te associëren. We begrijpen dat het een erg vervelende situatie is. Wij zijn van mening dat er ook een andere manier is om jouw ongenoegen te uiten, in plaats van het beschuldigen van fraude.

Een artikel kan altijd zoek raken. Natuurlijk is dit niet de bedoeling en is dat een situatie waar wij én de klant (jij) nooit in willen belanden. Het is alleen niet zo dat er één persoon vanaf het magazijn naar jouw huis rijd om je bestelling te bezorgen.

Een wasdroger doorloopt het volgende proces:
Gepickt in het magazijn - verzonden naar de grootvervoerder - in geval van aansluitservice verzonden naar een ondervervoerder vanaf onze grootvervoerder - verzonden naar een depot - verzonden naar de klant.
In dit proces is het altijd mogelijk dat iemand op een of andere manier een fout maakt. Het kan zo zijn dat iemand vergeet het apparaat te scannen dus dat deze ergens naartoe verzonden is zonder dit te registreren. Het kan zijn dat deze per ongeluk in de verkeerde bus is geladen en na het uitladen dit niet goed gemeld is. Het kan zijn dat het pakket vergeten is meegenomen te worden op rit en dat deze hierna verplaatst is naar een opslag. Dit zijn drie voorbeelden van dingen die mis kunnen gaan. Niet alleen bij ons maar ook bij andere webwinkels kunnen al dit soort incidenten voorkomen. Niemand is hier van gediend en bij deze situaties trekken wij de touwtjes altijd strak aan bij de betreffende partij.

Nu even terug naar jouw probleem. Als ik het goed begrijp heb je jouw product nog altijd niet ontvangen en heb je jouw aankoopbedrag ook nog niet retour ontvangen. Graag wil ik dit zo snel mogelijk voor je uitzoeken om te zorgen dat jij je product of het bedrag ontvangt. Zo dat we aan beide kanten dit incident kunnen sluiten.

Hiervoor ontvang ik graag jouw gegevens met eventuele beschrijving en de door jou gewenste oplossing. Dit kan je e-mailen naar reviews@redcoon.nl. Binnen 24 uur zal dit opgepakt worden en laten we je iets horen.

Ik zie jouw e-mail graag tegemoet.

Namens het redcoon Webcare-Team

Eenvoudig bestellen, grote voorraad en een groot assortiment, geen verborgen kosten of verzendkosten bij hogere bedragen.

Helaas geen dozen om de verpakking van mijn product, sticker van PostNL dus gewoon op de doos van het product. Verder snelle levering.

Na bijna 2 jaar gebruik gemaakt van garantie bij een kapotte koffiekan bij een koffiezetapparaat van Siemens. Het ging op een afgebroken handvat. Telefonisch was Redcoon op dat moment niet bereikbaar, maar de chat wees me helemaal op de juiste weg. Op maandag het apparaat verstuurd, na 2 dagen het bericht dat mijn klacht was doorgestuurd naar de fabrikant, waarna ik een nieuw apparaat zou krijgen.
Op vrijdag het nieuwe apparaat ontvangen. In combinatie met de service van Siemens dus helemaal prima.

Niks mis zolang je betaald voor je product regelen ze alles netjes. Zodra je een probleem hebt binnen de garantie staan ze niet voor je klaar. En dat is nog zwak uitgedrukt.

Moeizaam afspraken plannen. Communicatie is voor redcoon erg lastig. Helaas zijn klanten hier de dupe van.

Ons probleem met redcoon begon toen onze afzuigkap binnen de garantieperiode kapot ging. Het product moet opgehaald worden. Hiervoor moet je thuis zijn, je product demonteren en verpakken in bubbeltjesplastic. Afspreken gaat moeizaam. De eerste keer netjes thuis geweest en werd ik overgeslagen door de afhaalservice. Ik heb gebeld. Krijg ik te horen dat hij op het raam had geklopt. Wat ik heel knap vind bij een portiekwoning van 1 hoog. Hij had zeker een laddertje bij zich? Eenmaal opgehaald horen we niks binnen de 2 - 3 weken die ze als reparatie termijn geven. Een paar keer gebeld en steeds beloven ze het uit te zoeken en ons te mailen. Dit gebeurt echter nooit. Nu zijn er 2 maanden voorbij, is ons huis inmiddels geel van het vet van het koken zonder afzuigkap en staat onze afzuigkap nog steeds in een verdom hoekje bij hun reparatiecentrum. Wel hebben ze vandaag een monteur aan huis gestuurd omdat ze vergeten zijn dat ons product al bij hun staat. Raar, nu kan hij wel aan huis gerepareerd worden??!?! Wij snappen er niks meer van. Redcoon heeft duidelijk zijn zaakjes niet op orde. En ik zou niemand aanraden hier wat te kopen. Want als het stuk gaat zie je je product nooit meer terug blijkbaar. Nooit meer redcoon voor ons!!

De site ziet er duidelijk uit, de prijzen zijn goed en de klantenservice is via chat bereikbaar.

Levering was later dan beloofd. Zondagmiddag besteld, woensdag geleverd, dat is natuurlijk niet volgende werkdag in huis...

Beste melillo,

Bedankt voor de review! Jammer dat jouw bestelling later is geleverd dan de bedoeling was.

Als je op zondag een bestelling plaatst, dan wordt deze op maandag verwerkt en zou je de bestelling dinsdag in huis moeten hebben.
Helaas was het zo dat er vertraging is opgelopen wegens de hevige regen in het oosten en zuiden van het land.
Als het goed is zijn alle klanten die vertraging hadden hierover ingelicht. Misschien dat deze mail perongeluk in een spam folder terrecht is gekomen(?)

Alsnog onze excuses voor het ongemak!

Namens het redcoon Webcare-Team

Product eenvoudig gevonden via Pricewatch. Geen verborgen kosten. Duidelijk informatie over het product en de levertijden.

Product wordt geleverd in originele doos, zonder verder extra verpakking.

Omdat het altijd beter kan heb ik niet gekozen voor 'Uitstekend'. Zoals altijd liep de bestelling soepel en snel en heb ik het product voor een scherpe prijs kunnen afnemen.

Ik heb Uncharted 4 plus edition besteld voor de playstation 4. Het pakket is snel geleverd. Gek genoeg is het spel afgezonden in een vrij grote doos met vullingskussentjes. Op zich geen probleem, maar je verwacht eerder een envelop die door de brievenbus kan. Het pakketje is verzonden met als eis dat het enkel op het afleveradres afgegeven mocht worden. Echter is het bij de buren afgeleverd, en die hebben ook getekend.

Harde schijf besteld. Website en afhandeling professioneel en snel.
Volgende werkdag bestelling per post bezorgt.
Heel tevreden.

Had storing met een SSD schijf. Via klachtafhandeling opgestuurd.
Storing na iets meer dan een week opgelost en terug gestuurd.

Er word door redcoon gewoon niet gereageerd ik zit al 6 dagen met een beschadigde koelkast die ik niet in gebruik mag nemen omdat deze dan niet retour kan dus heb ik geen koeler ,oude was kapot vandaar de nieuwe.
Er word vermeld binnen 24 uur reactie , nou vergeet het maar

Mocht van de chauffeur niet kijken ,was geen tijd voor kon altijd kontakt opnemen als er iets was ha, nou dat heb ik geweten nooit geen redcoon meer

Waardeloos schuiven alles af naar andere afdeling mogen of kunnen niets zeggen wat relevant is.
Kijk nou word hier wel gereageerd maar ik heb al diverse mails gestuurd naar dat adres daar word niet op gereageerd .
Dit is de enige manier op reactie beetje raar slechte review wel reactie

Beste betjevier,

Vervelend om te horen dat de service die beloofd is niet snel opgepakt is.

Het is uiteraard de bedoeling dat onze schade afdeling je zo snel mogelijk voorziet van een oplossing.

De reden dat het niet door de gewone klantenservice medewerkers opgepakt kan worden is omdat er meer bij komt kijken dan enkel een artikel ophalen en een nieuwe klaarzetten.
De schade kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door de klant in plaats van de vervoerder of fabrikant. Dit moet onderzocht worden. Stel het komt door de vervoerder moet er daar ook een claim ingedient worden, net als bij de fabrikant.

Er zijn erg veel factoren die meespelen bij een schademelding. Hoe vervelend dit ook is, hier gaat helaas wat tijd overheen. Uiteraard is dit geen excuus en momenteel is de tijd die verstreken is (6 dagen) veel te lang.
Graag vernemen wij van jouw de bestelgegevens en eventuele bijbehorende informatie. Dit kan je mailen naar reviews@redcoon.nl.

Scorekaart voor redcoon.nl