Budget Phone Company

Gebruikers over webshop Budget Phone Company

De website is redelijk overzichtelijk, ik moest echter in de shop wel even zoeken waar een voip-prepaid kaart besteld kon worden. Statusupdates van iedere wijziging werden netjes verstuurd zodat ik goed op de hoogte werd gehouden. De prijs is prima in orde, voor 10 euro heb ik nu een telefoonnummer voor een jaar.

Ik kreeg netjes een mailtje met daarin de downloadcode om een telefoonnummer aan te vragen en mijn account te activeren. Het was mooier geweest als er een directe link had gestaan naar de pagina waarop alle geactiveerd moest worden, maar via de website is het ook goed te vinden. Wat ik wel apart vond is dan in de mail wordt verwezen naar de website talkin2ya.nl, die dan direct weer doorverwijst naar hun eigen site. Het werkt dan wel, maar komt naar mijn mening toch niet zo heel professioneel over en komt de duidelijkheid niet helemaal te goede.

Nadat ik mijn account door middel van de downloadcode geactiveerd had werkt het nummer direct en kon ik bellen en gebeld worden, ook kreeg ik netjes een mailtje met uitleg over de voicemail en hoe ik deze in kon stellen.

De website is redelijk overzichtelijk. Qua layout kan er nog het eea verbeterd, maar de gewenste informatie is over het algemeen redelijke toegangkelijk.
Een bevestiging van de bestelling is alleen in de browser. Het ging hier om een VOIP abonnement product, en binnen 2 werkdagen (sneller dan verwacht) had ik al de nodige spullen in huis ontvangen.
Betalen kan door middel van vooraf overmaken, en via paypal. Daarbij heb ik geen status update via de e-mail ontvangen.
Zowel voor als na het product te hebben aangeschaft, heb ik voor vragen enkele keren Budgetphone gebeld. Hierop kreeg ik vrijwel direct iemand aan de telefoon, en ik ben steeds goed en deskundig geholpen.
De prijzen liggen voor Nederland redelijk gunstig. Het voordeel vind ik ook, dat ze het product compleet geconfigureerd kunnen afleveren zonder extra kosten. Aangezien ik iemand ben die dat soort dingen liever zelf doet, heb ik er geen gebruik van gemaakt. Maar voor a-technische mensen kan dit zeker een uitkomst en extra service zijn.

Er stond niet echt een levertermijn vermeld, toch had ik het product al binnen 2 werkdagen in huis. Dit was naar mijn mening extra netjes verpakt door een stevig geplastificeerd hoesje om de papieren.

Scorekaart voor Budget Phone Company