Gebruikers over webshop Somcom
Review toevoegenIk had 2e hands geheugen gekocht, dat helaas niet goed werkte. Getest met memtest en het was 1 groot error festival. Het geheugen was bij Somcom gekocht. Ik heb telefonisch contact gehad (snel) en met de naam van de originele koper stond het geheugen inderdaad bij hen geregistreerd.
Afhandeling zie verder aftersales.
Snel en goed verpakt.
KlantenserviceIk heb het probleem voorgelegd bij Somcom want ik had geen aankoopbon. Ze deden in het geheel niet moeilijk. Ik kon langs komen met het geheugen of het opsturen en zij zouden de garantie afhandelen. Ik heb het geheugen op 12-1-2010 opgestuurd naar hen. 15-1-2010 lag er een nieuw reepje geheugen in de bus. Super service dus !!
Een hele goede webshop met(op de site) een klijn assortiment maar dat komt omdat hij druk bezig is met verhuisplannen.
verder een prima serves, als je een vraag hebt kun je hem snel berijken (soms binnen een minuut een antwoord terug).
als je het hem vraagt weet hij ongeveer wanneer hij het kan leveren.
helaas (bijna) geen producten op voorraat.
verder goede prijsen.
Perfect bedrijf.
Ivm de opstart van de startpagina www.voorsenioren.nl
ben ik afhankelijk van een goede pc. Plotseling begaf mijn oude computer het. Via via hoorde ik van de goede service, snelle levering en goede aftersales. Snel nog op Tweakers gekeken naar de beoordelingen.
Met vertrouwen heb ik contact opgenomen met Somcom, en...
Inderdaad alles klopte:
- Goed advies
- Samen stelden we mijn computer samen
- Geen overbodige luxe dus
Zelf neem ik eigenlijk niet snel de tijd om een reactie te schrijven. Vaak blijft dat erbij. Voor SOMCOM maak ik, zoals uit mijn ervaring mag blijken graag een uitzondering.
Zeer snelle en complete levering van de totaal ingerichte computer. Precies op de dag als we hadden afgesproken.
KlantenserviceZeer goed (lees uitmuntend, heb ik nog niet eerder meegemaakt)
Ik kreeg zaterdag (de dag erna) een telefoontje met de vraag of alles ook thuis goed draaide! Zeer betrokken dus.
Fantastische shop. Zeer goede artikelen welke overzichtelijk op de site staan.
Bekwaamheid van de eigenaar is merkbaar tijdens telefonisch kontakt.
Zeer hulpvriendelijk en meedenkend.
Bestelling van TFT monitor werd zonder problemen binnen 2 dagen geleverd.
KlantenserviceSnelle afhandeling en duidelijke faktuur.
Echt een aanrader!!!
Zeer overzichtelijke website met veel informatie over het product. Ik werd erg snel geholpen en had de bestelde videokaart binnen 2 dagen in huis. Facturatie verliep soepel. Ik kreeg zelfs een telefoontje of de bestelling goed aangekomen was. Waar vind je dat nog???
VerzendingOrder was binnen twee dagen binnen, zat netjes en goed beschermd verpakt.
KlantenserviceZoals al eerder aangegeven werd er zelfs nagebeld of de bestelling goed was aangekomen......!