Gebruikers over webshop Blom Hardware
Review toevoegenEcht jammer dat jullie gestop zijn met losse hardware verkopen. Het bericht op de site is duidelijk, jammer maar waar.
Ik was juist een beetje vaste klant geworden want ondanks dat de prijs in de PW iets hoger lag was het altijd voor mij goedkoper af te halen bij deze shop dan een shop die goedkoop lijkt en vervolgens 7 tot 14,- verzendkosten vraagt.
Ook vanwege de service was ik een beetje vaste klant aan het worden van Blom en heb ik sinds de 1e bestelling altijd eerst op deze site gekeken. Maar nu had ik een HDD nodig en blijkt dus dat daarmee gestopt zijn.
Jammer echt heel jammer...
Zie aftersale.
KlantenserviceTijd geleden hier een Logitech Desktop Laser aangeschaft. Tijdens het compteren viel het toetsenbord opeens uit. Kreeg hem niet meer aan de praat, kapot dus. Logitech gebeld en zei vertelde mij dat ik het maar via de shop moest doen waar ik hem vandaan had. Zo gezegd zo gedaan.
Even gemailed en gebeld moest het gewoon opsturen met de orginele factuur. Was vergeten het oplaadstation erbij te leveren, ze zouden kijken wat ze voor me konden doen. Ondertussen al 2 mails gehad dat product was aangekomen en één dat ze ermee bezig waren. Ze vertelde me dat ze weinig konden doen bij Logitech zonder dat ze het oplaadstation haddden. Door de goede service van Blom hebben ze een nieuwe set opgestuurd zonder op het oplaadstation te wachten (moet wel nog steeds opgestuurd worden) en zonder op de officiele garantie van Logitech te wachten.
Het heeft in totaal 4/5 dagen geduurt voordat ik een nieuwe set had.
Dit bedrijf maakt haar beloftes meer dan waar, het is jammer dat ze niks meer verkopen maar heb een duidelijke mail gehad waarin het wordt uitgelegd.
Dit is echt TOP-service, zoals het hoort! erg sportief om nog garantie prima aftehandelen, deze service kom je erg zelden tegen!
Dit is overigens eerste maal dat ik een winkel zeer goed beoordeel.
prima website
KlantenserviceNa problemen met de Conceptronics HD box,alles keurig opgelost en een nieuw exemplaar ontvangen.
Site is goed, voorraad status is niet echt overzichtelijk.
Dit wordt weer uitgelegd in de shopsurvey zelf.
Op emails worden snel en goed beantwoord. Genoeg emailtjes over de verandering van de order; je wordt goed op de hoogte gehouden.
Initieel was mijn bestelde product niet op voorraad, die zou later binnen komen (16/2) - plots een email dat de verzending verstuurd was (15/2) - helemaal top.
Alleen jammer dat de TGP post niet 's avonds aflevert, dus het werdt vanochtend voor een 2de keer aangeboden.
Stugge doos, goed verpakt.
Omdat het om een moederbord ging, was er genoeg 'bubblewrap' omheen gedaan.
Zelfs de bij bestelde NB cooler van Zalman was goed ingewikkeld met bubblewrap
Ik bestel alle computerapparatuur voor onze vestigingen via deze webshop. Bevalt mij prima. Ze reageren snel op e-mails, zijn altijd goed telefonisch bereikbaar en zijn zeker bereid om goed je vragen te beantwoorden. De website zie ik ook steeds iets verbeteren. Het zou aardig zijn als de afbeeldingen van de producten nog uitvergroot kunnen worden na erop geklikt te hebben. Meestal zoek ik dan even een grotere afbeelding via Google.
De prijzen zijn zeer netjes, al wil ik best wel eens gepaaid worden met een leuke gratis goodie omdat ik al zoveel heb besteld, hint, hint....
Altijd goed en compleet verpakt. Mocht om de een of andere reden de verzending iets langer duren dan word je daar prima van op de hoogte gesteld.
De website is duidelijk en eenvoudig van indeling. Je krijgt genoeg informatie over de produkten.
Ik heb bij deze winkel 4 bestellingen gedaan en heb daarbij ervoor gekozen de spullen op te halen. Ze reageren erg snel op een mailtje. In ieder geval binnen een halve dag en soms veel sneller. Na een bestelling geplaatst te hebben krijg je netjes een mailtje. Natuurlijk krijg je ook een mailtje als je bestelling binnen is. Nadat ik de spullen opgehaald had en weer thuis kwam, had ik al weer een mailjte dat de bestellingen was opgehaald. Heel erg netjes. Natuurlijk zijn je bestellingen ook te bekijken op de website.
Wat ik wel jammer vond is dat ik niet kon zien dat een deel van mijn bestellig reeds binnen was. Een ander klein puntje van kritiek is dat je niet met je pinpas kan betalen als je een bestelling ophaald.
Ik heb de spullen opgehaald.
KlantenserviceBij mijn laatste bestelling was bij het G15 toetsenbord van Logitech het Numlock lichtje stuk. 3 dagen later een mailtje gestuurd en kreeg snel een reactie dat ik het toetsenbord kon opsturen (op eigen kosten) of hem langs kon brengen. 2 dagen na het mailtje gevraagd of ik hem die dag kon langsbrengen en wanneer ik dan mijn nieuwe toetsenbord kreeg. Snel een reacite terug gekregen waarin ze melden dat ze er al 1 voor mij klaar hadden liggen. Met andere woorden een uitstekende service.
Nette layout, wel 13e in een dozijn maar overzichtelijk en je weet precies waar je wat kan vinden. Zeer goede en duidelijke informatie van de status van de bestelling, het pakketje lag zelfs al klaar voordat ze het geld ontvangen hadden!
VerzendingZeer goed verpakt en zeer snel verzonden! Heb wel vaker een moederbord ergens besteld en dan keren ze gewoon de doos binnenstebuiten en sturen het dan zo op, hierbij was er zoveel bescherming aanwezig dat het niet mogelijk was geweest om een beschadiging te krijgen op het moederbord! Super!
KlantenserviceIk heb hier geen ervaring mee aangezien het product naar behoren werkt.
Overzichtelijke webshop met veel aanbod die goed up to date wordt gehouden.
Prima en snelle info per mail over status etc. van bestelling.
Vriendelijke en snelle reactie op vragen of/en opmerkingen.
Bestelling was laterna nog probleemloos aan te passen en hierover ook info per mail.
Al met al dus een prima eerste indruk bij deze webshop.
Bestelde producten waren zeer goed verpakt en konden hierdoor absoluut geen beschadiging oplopen,voor verzending mail dat spullen verzonden waren incl. track en trace nr.
Dus verzending 100% verzorgd.
De website is overzichtelijk, nadat je iets hebt besteld krijg je een e-mail waarin bevestigd wordt dat de bestelling geplaatst is. Telkens als de status van de bestelling verandert krijg je een e-mail met de nieuwe status.
De prijzen van de producten zelf zijn goed alleen de verzend kosten zijn wat aan de hoge kant .
De verzending was snel, volgende dag na betaling gelijk een e-mail ontvangen met als boodschap dat de bestelling betaald was. In een van de e-mails krijg je een track&trace nummer, wat ik erg handig vind.
De bestelling was goed verpakt, hier was absoluut niks mis mee.
De levertijd was kort, wat dus altijd goed is .
Voor de 3e keer bestelt bij deze jongens, en wederom voortreffelijk. Snel, snel, snel, Zondags bestelt en dinsdags afgehaald. Hier kan menige webshop een voorbeeld aan nemen.
Het zat allemaal heel redelijk in elkaar. De webshop is prima te bedienen en er is voldoende gekeken naar het "user's point of view" (versus "developer's point of view"). Enige dat me tegenstond is dat er bij sommige producten "optional" bij een bepaalde feature staat. Dat is onzin, omdat je vervolgens niet kan aangeven of je het dan wel of niet erop/erin/erbij wilt. Verwarrend dus. Verder is de informatie over producten van voldoende niveau.
Ook de mailtjes die je ter bevestiging krijgt, zijn overzichtelijk. Ik heb voor vooruitbetaling gekozen, en daarbij krijg je de benodigde gegevens gewoons netjes op een rijtje, en niet verweven in een verhaaltje waar je het maar uit moet halen.
Ze reageren adequaat op contacten. Ik stuurde ze op zaterdagavond een mailtje met de vraag of een bepaalde kast firewire heeft, en maandagochtend had ik een reply. Wat er in de reply stond was alleen niet waar. Er zat helemaal geen firewire op de kast, dus die kon ik mooi terugsturen. Daarover meer in "Aftersales". Of dat aan Blom of aan hun leverancier ligt, interesseert me niet zo, het gaat erom dat de gegeven informatie niet correct was. Hopelijk een "isolated incident".
Verder al met al dus een prima winkel. Ik zou er best nog weleens iets kopen, indien zich een geschikte gelegenheid voordoet. Maar dan dubbelcheck ik wel of alles klopt.
De verzending an sich kwam 2 werkdagen na bestelling op de stoep onder de arm van een postbode. De verzendkosten zijn met 8,50 wat aan de hoge kant, zeker voor vooruitbetalen, maar het kan elders nog wel veel erger. Ze maken gebruik van T&T, maar geven daarbij alleen de code. De link ernaar lijkt in het mailtje te ontbreken. Ik heb er ook geen gebruik van gemaakt, omdat het me toch niet interesseert als de bestelling snel bij mij geleverd wordt.
KlantenserviceIk heb dus de kast teruggestuurd (retour afzender, dus op hun kosten) en heb zo'n 4 weken op een nieuwe gewacht. Ik dus maar een duidelijk mailtje sturen met waar het juiste kastje nou es blijft. Blijkt dus dat mijn retourzending was "helaas ondergesneeuwd geraakt in de kerstdrukte". Of dat een smoes is of de waarheid weet ik niet en laat ik dus maar ff in het midden. Maar feit is dat het 4 weken duurde én ik er zelf achteraan moest mailen.
De uiteindelijke oplossing was dat ik m'n geld terug kreeg, omdat ze geen vervangend model hadden dat in mijn smaak viel. Prima oplossing, maar niet meer dan normaal. Wat mijn waardering voor aftersales nog een beetje opkrikt, is dat ze ook de verzendkosten hebben teruggestord, ondanks ik nog een ander product had besteld in dezelfde bestelling (dat product kostte minder dan de verzendkosten, dus dat vonden ze wel een beetje sneu). Dit alles bij elkaar brengt m'n beoordeling van aftersales dus op een voldoende, maar wederom hoop ik voor ze dat ik gewoon pech had, en anderen betere ervaring ermee oplopen.
Vriendelijk, duidelijk, keer op keer niets op aan te merken. Bevestigingen voor ontvangst bestelling, betaling, verzending etc zijn meer dan stipt!
Voor de uitstekende service bieden ze scherpe prijzen, ik betaal daar toch graag een euro meer voor.
Informatie op de site is over het algemeen erg goed, staat iets er toevallig niet bij reageren ze snel op vragen, links naar de fabrikanten staan er (meestal) ook netjes bij. Website is snel en overzichtelijk.
Helaas niet pinnen bij afhalen, maar dat word (zeer) duidelijk vermeld bij de "bezorgingswijze".
Heb al mijn producten afgehaald en dat kon meestal de volgende dag al (slechts 1 keer niet, toen duurde het 2 dagen, omdat ik wat later op de middag had besteld). In het totaal 4 keer wat gekocht en dat word nog veel vaker denk ik zo!
Zeer goede webshop, had aangegeven dat ik mijn P4 3.2 Mhz processor wilde ophalen en bij betaling werd er netjes vermeld dat ik niet kon pinnen bij de afhaalbalie in Lelystad.
Ik had ze om half vier opgebeld om te kijken of ze de processor in Lelystad op voorraad hadden maar ze vertelden me dat hij bij de leverancier lag. Indien ik meteen de bestelling via de website plaatste zouden zij er meteen voor zorgen dat de processor de volgende dag bij hun afgehaald kon worden en dat was ook het geval.
Ze laten perfect de orderstatus zien, zelfs als je het product komt afhalen. En als je thuis bent heb je al een mailtje binnen dat het product al opgehaald is!
Alles verloopt goed volgens afspraak en via de orderstatus weet je precies waar je aan toe bent.
Duidelijke website met voorraadbeheer. Genoeg statusmails.
Ik had een ASUS DRW-1608PS2 Zwart besteld, was niet meteen op voorraad, maar toch snel binnen. Vriendelijk personeel. Goede webshop, volgende keer overweeg ik zeker hier weer te bestellen.
Ik had het zelf opgehaald. Misschien is het handig als ze aangeven welke bus je moet nemen om daar makkelijk te komen met het openbaar vervoer. Bij de eerste poging kon ik het niet vinden, maar gelukkig bij de tweede poging wel. (Vanaf station Lelystad: Bus 148 richting Harderwijk en dan de 3e halte uitstappen, bij de voorstraatbrug en dan een paar minuutjes lopen)
Aan Blom Harware heb ik gemengde gevoelens overgehouden. De website is overzichtelijk en eerlijk. Ik stel het bijvoorbeeld zeer op prijs dat duidelijk is wat de verzendkosten zijn. De prijzen zijn scherp en er wordt zeer snel gereageerd per email.
De informatie over het product dat ik besteld heb (asus A7N8X-XE mobo) was echter bijzonder sumier op de website. Na de bestelling bleek verder dat hoewel het product wel op voorraad stond, het toch niet direct te leveren was. De rede die mij gegeven werd was dat de leverancier van Blom Harware het verkeerd in het systeem had staan en dat zij dus niet konden weten dat er een backorder geplaatst moest worden. Zij deden het af als overmacht en ik kreeg de mogelijkheid aangeboden om probleemloos de bestelling te annuleren. Het vervelende vind ik vooral dat ik zelf ben gaan mailen over de vertraagde order en dat zij er niet zelf mee gekomen zijn.
Op vrijdag kreeg ik een bevestiging dat het product afgehaald kon worden. Precies een werkweek heeft het geduurd. Al met al redelijk snel.
Als bijzonderheid bij de bestelling heb ik gevraagd of de laatste bios geflashed kon worden. Hier heb ik echter nooit meer over gehoord en toen ik ernaar vroeg toen ik het mobo op kwam halen kreeg ik de reactie dat zij alleen een verkoopplek zijn. Misschien is het ook niet te verwachten van een webshop om aan dit soort verzoeken te voldoen, maar ik had het wel een stukje service gevonden als ze het wel gedaan hadden. Stel mij er dan in ieder geval van op de hoogte dat ze dat niet doen.
Ik geef bij deze Blom Hardware een matig als beoordeling. De motivatie hiervoor is dat de voorraad incorrect op de website stond (al dan niet de schuld van Blom Harware) en dat zij niet gereageerd hebben op mijn verzoek om het mobo te flashen.
Waarschijnlijk heb ik met deze bestelling pech gehad, omdat de rest van de reviews wel positief zijn.
Beste Narc,
Het klinkt misschien gek maar wij zijn heel blij met deze survey. Als we nooit iets negatiefs horen kunnen we ook niets verbeteren. Na de vele positieve geluiden brengt dit weer wat evenwicht. Wij kunnen alleen maar toegeven dat we bij deze order een paar steekjes hebben laten vallen. Met name het over het hoofd zien van je opmerking bij de order en de matige communicatie had niet mogen gebeuren. Onze excuses daarvoor.
Voor wat betreft de voorraad indicaties: Het klopt inderdaad dat er tijdens de kerst periode en aan het begin van het nieuwe jaar hier en daar wat incorrecte voorraadindicaties op onze site stonden, jouw bestelling was daar een van. Alhoewel wij natuurlijk altijd afhankelijk zijn van de informatie die wij van onze leveranciers aangeleverd krijgen zitten wij hier bovenop en proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren.
Directie blomhardware.
Heb een LG GDR-8164RBB DVD-ROM speler gekocht bij Blom. Deze stond toen in de price watch voor +/-25 Euro (en dat was ook nog een versie eerder). Ik heb daarna de shop survey bekeken om een goede shop in Lelystad te vinden, zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Prijs was 19,95 en dat was dus de hogere versie .
Ook de communicatie was goed, ze reageren persoonlijk op vragen die je hebt en ook het commentaar dat ik meegegeven had of ze correspondentie ook naar een ander mail adres wilde sturen werd goed opgevolgd!
Het afhaalpunt is speciaal 10/15 minuten langer open gebleven, omdat ik later was. Zelfs hebben ze nog de moeite genomen daarna de site up-te-daten want toen ik thuis op de site keek stond er aangegeven dat ik het pakje had opgehaald
Ik was iets minder te vreden over de manier waarop de DVD verpakt zat. Gewoon in een plastic hoesje, op zich niet erg voor afhalen. Maar de meeste hier vermelden dat het product in de originele verpakking zit. Ik vond het daarom jammer, dat het gewoon in een plasticje zat i.p.v. de originele verpakking.
Van de F-Admin mocht ik hier geen "goed" voor de verzending geven omdat het is afgehaald toch vind ik het goed dat de shop, speciaal voor mij, langer is open gebleven. Hoefde ik er geen verzending van te maken en dat scheelde voor allebij weer. Misschien kunnen de tweakers admins een afhaal beoordeling maken, want dit zecht toch ook weer wat over de shop!
Vragen over het product na de verkoop konden ze beter beantwoorden dan de LG site zelf info over het product bevatte.
Blom Hardware heeft nette prijzen, en een mooie overzichtelijke website.
Omdat 4launch de Belinea 101920 niet zonder dode pixels kon leveren heb ik deze zaterdagavond bestelt bij Blom.
Na het bestellen kreeg ik gelijk een mail met de order erin. Ook is het mogelijk om op de website het proces te volgen. Op maandag volgde een email dat het geld binnen was en de bestelling in behandeling werd genomen.
Ik had op zaterdagavond bestelt, en gelijk het geld overgemaakt. Donderdagmiddag een track&trace code ontvangen en vrijdag het product in huis. Het product stond voor een levertijd van 1 tot 5 dagen op de site, en ik had het binnen 5 dagen thuis. Dat is niet vreselijk snel, maar snel genoeg.
De monitor was verpakt in zijn eigen doos, en dat zag er goed uit. De meebestelde DVI-kabel zat verpakt in een apart doosje en een heleboel bubbeltjesplastic.
Op de doos kun je helaas niet zien of het de 101920 ref 111919 betreft, of dat het de oude 101920 is. Na het installeren van de driver bleek het de 111919 te zijn, zoals ook vermeldt stond op de site.
Helaas blijkt mijn monitor 3 kapotte pixels te hebben, ik heb contact opgenomen met Blom.
Over het verdere verloop worden jullie z.s.m. geinformeerd.
Update: Nadat ik een mailtje aan Blom had gestuurd kreeg ik gelijk de reactie dat ze een nieuwe monitor gingen bestellen. 1 dag later kreeg ik al een mailtje dat ze een nieuwe klaar hadden staan die pixelperfect was.
Omdat ik geen tijd had duurde het 3 dagen voordat ik de monitor opgehaald heb. De monitor is perfect in orde, en Blom verdiend een dikke pluim voor het perfect afhandelen van deze RMA.
Woensdagmiddag heb ik rond 16.00 een bestelling geplaatst (die dag hoef je dus al niet mee te rekenen). Vrijdag hadden ze mijn vooruitbetaling binnen en is de bestelling verstuurd. Vandaag (Zaterdag) heb ik 'm ontvangen.
Het was een erg kleine bestelling, bestaande uit 2 fans, maar ondanks dat toch zeer snel verwerkt.
De verpakking was een beetje extreem, maar hoe meer hoe beter:
- Kartonnen doos
- Van die luchtzakjes
- Een hele grote hoeveelheid bubbeltjes plastic
- En dan uiteindelijk in dat bubbeltjes plastic, het doosje met de fan
Je krijgt een Track&Trace code, dus dat is ook wel handig
Goede en snelle service, overzichtelijke site. toetsenbord besteld, herhaaldelijk op de hoogte gehouden van de order status, woensdag besteld bij vooruit betaling en zaterdag netjes bezorgd.