Gebruikers over webshop Boozt.be
Review toevoegenBoozt is een zeer goede en vriendelijke winkel. Ik ben hier voor veel spullen gegaan namelijk HDD, Behuizingen casemodding spullen en nog veel meer. Ik had hier eens een toetsenbord gekocht en na 6 maand was deze naar de hemel gevlogen maar de toetsenbord had garantie dus met toetsenbord en aankoopbewijs naar winkel gegaan en ik zei daar dat het kapot was en man heeft mij zonder iets te vragen direct een andere gegeven en was hierbij ook zeer vriendelijk in tegenstelling tot andere winkels. De prijzen kan je op de site zien als je naar prijslijst gaat en alles is tip top geordend in vergelijking met andere winkels. De prijzen zijn bij sommige onderdelen ietsjes duurder en bij sommige goedkoper maar bij de meeste toch goedkoper. Ze hebben ook een grote voorraad case modding spullen. De ehrsteldienst heb ik nog nooit moeten gebruiken maar mijn vriend zijn pc zijn videokaart was eens kapot en hij had die van boozt gekocht en ze hebben hem volledig gratis gerepareerd en de videokaart was 3weken uit garantie dus toch wel redelijke mensen. Voor mij is dit de beste hardwarestore in België en ik koop hier alles van en is een echte aanrader.
VerzendingIk woon 4 straten verder dus ik weet niets over de verzending.
KlantenserviceAls je problemem hebt met bevoorbeeld het plaatsen van je HDD helpen die mannen je. Ze helpen je ook via mail en als je iets stuurt komt er zeker een mail terug.
Zeer goede hardware-store. Heb bijna al mijn pc spullen hier gekocht en de prijzen vallen zeer goed mee. Ze zijn ook zeer vriendelijk en ze helpen je altijd ( ook als je neits koopt ). Zeker een Aanrader