Gebruikers over webshop EncyClue - EncyShop Amersfoort
Review toevoegenMeerder monitoren besteld en werd altijd erg snel en goed te woord gestaan.
Het enig minpuntje wat ik kan verzinnen is het hoge tarief voor het telefonisch contact en de website ziet er wat goedkoop uit en is niet helemaal handig ingedeeld, maar de reactie snelheid op mijn email's maakt dat meer dan goed.
Via UPS is niet slecht maar het zijn wel duidelijk pakket boeren (Beschadigde dozen).
KlantenserviceErg goed. Heb tot 3 keer toe dode pixels gehad (verschillende monitoren) en deze werden zonder probleem direct bij mij thuis opgepikt en vervangen door een nieuwe monitoren. Dit alles zonder dat ik hier een of andere vage verzekering voor af heb moeten sluiten.
Dit is zoals het hoort en daarom verdiend Encyclue van mij een pluim!
Volgende set monitoren bestel ik weer bij hun.
Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en gezien het bedrag dat daar mee gemoeid is kies ik dan bij voorkeur voor een shop in de buurt zodat ik af kan halen. Via Tweakers.net kwam ik bij EncyClue terecht voor een Sony laptop. Ondanks dat ik de reacties op deze shop al gelezen had verbaasde het me hoe snel er gereageerd werd op e-mail. Ook kreeg ik zodra de bestelling afgehaald kon worden (naast een e-mail) een telefoontje om een afspraak voor het afhalen te maken.
Enig minpuntje was dat het beloofde a4-tje met hoe je de gratis Office 2007 versie van Sony kon krijgen (actie van Sony) niet bestond, maar daar kun je zelf ook heel makkelijk achter komen op de Sony site. Al met al dus een shop waar ik graag nogmaals zal kopen.
Laptop afgehaald
Het zoeken op de website werkt niet altijd helemaal optimaal, maar uiteindelijk vind je wel wat je zoekt. EncyShop reageerd ook goed op emails, meestal heb je binnen een uur antwoord.
Ik heb er een HP dv7-1080ed besteld en gevraagd naar pixel garantie. EncyShop geeft aan dat je bij hun sowieso binnen 7 dagen de bestelling (mits niet speciaal besteld) mag retouneren (wet koop op afstand). In hun voorwaardes staat dat deze 7 dagen niet gelden voor het afhalen van de zending, maar ik kreeg de optie om de machine daar te installeren en te controleren op dode pixels of ik mocht hem meenemen naar huis en hem daar controleren en dan als er dode pixels waren hem alsnog ruilen. Gelukkig was het beeldscherm 100% in orde dus heb geen gebruik hoeven te maken van deze extra service.
Dus al met al een erg goede service van EncyShop.
De laptop is afgehaald in Amersfoort
KlantenserviceNiet nodig gehad
Goede prijzen, afhalen met pinnen mogelijk.
Telefoon en mail wordt snel beantwoord met duidelijke informatie en bestelling status.
Goede klantenservice.
Had een week geleden gebeld of de HP dv1080 op voorraad was. Deze zou met een week of wat binnen komen. Er werd mij aangeraden hem te bestellen en indien ik hem elders eerder kon krijgen dan kon ik de bestelling gewoon annuleren. Dus heb ik de bestelling geplaatst en vandaag kreeg ik een mail dat de laptop binnen was.
Ik werd tijdens het wachten goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Hart voor de zaak!
Heb product afgehaald.
KlantenserviceNog niet mee te maken gehad.
De website ziet er vrij duidelijk en simpel uit. Voorraad indicatie is duidelijk. Ik was op zoek naar een Sony VAIO FW11E en EncyClue kwam ruim 100 euro goedkoper uit dan de andere shops. Even een telefoontje naar de winkel gedaan om te kijken of ze er nog echt 1 beschikbaar hadden. Wel een 0900 nummer waar je heen moet bellen, maar het gesprek was kort en duidelijk.
Daarna de bestelling geplaatst en kreeg dit netjes per e-mail bevestigd.
Daarna nog per mail gevraagt of hij mij telefonisch op de hoogte kon brengen als het product er was dit was geen probleem.
Per e-mail wordt er vrij snel gereageerd op de vragen.
Kortom mooie prijs, hele goede support.
Geen gebruik van gemaakt ik heb het product opgehaald.
KlantenserviceNiet nodig gehad (laat ik het liefst ook zo).
Ik was op zoek naar een transcend SD kaartje van 8 gigabyte. Via tweakers zag ik dat de prijs van encyclue ruim 20 euro boven de laagste prijs in de pricewatch lag. Ik heb ze gemaild met de vraag of ze iets aan de prijs konden doen en hierop snel een antwoord gekregen waarop de prijs aanzienlijk verlaagd werd. Gelukkig was er nog 1 op voorraad welke ik nog dezelfde dag (zaterdag) kon afhalen. Ter plaatse ben ik uitermate correct behandeld. Mogelijkheid om te pinnen was aanwezig.
In januari 2007 heb ik een printer besteld bij Encylcue. Dit bleek een DOA te zijn en na gebeld te hebben met de leverancier en Encyclue kon ik deze de volgende dag al inruilen bij Encyclue voor een nieuwe. Omdat ik toen koos voor een printer die op voorraad was, bleek deze lager in prijs te zijn. Ik ontving keurig een paar dagen later het verschil in prijs overgemaakt op mijn bankrekening.
Kortom: super service, snelle reactie per mail en zeer klantgericht
Ik ontving direct na de bestelling een bericht, dat de printer was bestelld en op de afgesproken tijd heb ik deze opgehaald in Amersfoort en daar met PIN betaald.
KlantenserviceAfter Sales is erg goed!!!!!!!
Mijn Canon MP600 gaf namelijk sinds een paar weken storing, omdat de printer de inkttanks niet meer herkende. Ik heb het probleem gemeld bij Canon en die verwezen mij door naar de dealer. Ik heb ip zaterdagmiddag een mail gestuurd naar Encyclue en kreeg binnen een half uur reactie. Op advies van Encyclue heb ik een afspraak in Amersfoort gemaakt en de printer meegenomen. Vandaag had ik de afspraak en direct werden de 2 bijna lege inkttanks vervangen door nieuwe uit het rek. De printer deed het weer, de nieuwe inktanks mocht ik houden en ik kreeg er zelfs nog origineel fotopapier van Canon bij. Kortom: als je voor een lage prijs goed service wilt: Encyclue in Amersfoort!
Na een bezoek aan de pricewatch en de shopreviews van tweakers.
Heb ik besloten om mijn uitgekozen kleurenlaser (Samsung clp-300n) Bij dit bedrijf te bestellen.
Ik had gekozen voor vooruitbetalen want ophalen was geen optie.
Na het stellen van een aantal vragen keurig en snel antwoord gekregen binnen 1 uur.
Heb na enkele dagen (kerst zat ertussen) keurig een mailtje gekregen dat mijn bestelling en betaling voltooid waren. De printer zou de volgende dag afgeleverd worden.
Na de belofte dat de printer de volgende dag afgeleverd zou worden gebeurde dit ook. In prima staat.
Ik heb geen track-trace nummer gekregen om de verzending te volgen.
Nog geen ervaring.
website ziet er goed uit
zoekfunctie wat minder is erg globaal
heb er een samsung syncmaster 203b gekocht
was niet de goedkoopste maar doorslaggevend waren de goed reviews voor mij
snelle reactie op bestelling en email en ook afhalen in eventueel avonduren was ook mogelijk
goed te vinden, goede route beschrijving
(navigatie (gopal ) schopt je wel een stuk verder in de straat)
het scherm zat goed verpakt in originele doos was compleet met alle kabels en met busje reinigingsvloeistof er extra bij
vriendelijk geholpen en ter plekke pinnen
deze shop als zeer prettig ervaren
geen dode pixels aangetroffen
heb het scherm zelf afgehaald
Klantenservicetot nu nog niet nodig gehad, geen mailtje gehad of alles goed bevallen is na een paar dagen ,als men dat ook nog zou doen is het werkelijk 110%
Aardige website, werkt goed. Veel informatie over de laptop die ik wilde bestellen waardoor ik besloot hier te bestellen. Van de 5920G-602G25MN bestaan twee types (verschil in aantal cellen accu en videogeheugen). Hier was de meest uitgebreide versie te koop. Na bestelling netjes een bevestiging gehad en gekozen voor afhalen omdat ik in de buurt woon. E-mail reactietijd varieert tussen 1 en 5 uur en is dus aardig snel!
Op donderdagavond heb ik besteld en zaterdag kon ik de laptop afhalen. Zaterdag gebeld, personeel is vriendelijk en legde nog even de weg uit! Al met al prima webshop met lage prijzen
Geen ervaring. De laptop zelf afgehaald na afspraak.
Website is overzichtelijk, omdat zij één van de goedkoopste waren met betrekking tot de Acer Aspire 5920, had ik dus deze laptop hier besteld. Echter had men de laptop niet op voorraad, zonder maar een telefoontje te hebben gepleegd, had ik deze laptop besteld als zakelijke bestelling. Bij de bestelling had ik maar als opmerking neergezet dat het om spoed ging, aangezien ik deze laptop voor 1 oktober moest hebben voor een zakelijke bespreking.
Na het bestellen van deze laptop gingen er enkele dagen voorbij zonder maar iets van hun te hebben gehoord, totdat ik op een dag een telefoontje kreeg dat de laptop binnen was en wanneer ik deze wou gaan ophalen. Ik heb direct gezegd dat ik het op de aankomende vrijdagmiddag wou ophalen en heb dit dus ook gedaan. Eenmaal ter plaatse verwachte ik eigenlijk een bedrijfspand, maar daar in tegenstelling was het gewoon een woonhuis met een flinke voorraad.
Aangebeld en kreeg na een vriendelijke groet de gelegenheid om de bestelling aan te nemen, aangezien ik extra garantie erbij kocht, kreeg ik nog een muis en een tas bij. Omdat Acer standaard een 17 inch tas bijleverde terwijl de bestelde laptop een 15 inch laptop was, kon ik dus kiezen voor de standaard bijgeleverde tas of een 15 inch tas van Targus. Ik heb uiteindelijk voor de laatste gekozen omdat deze in de winkel al los zo 20 euro kost en Targus standaard levenslang garantie bijleverd op hun producten.
Hierna ben ik weer weg gegaan met mijn bestelling, overigens was ik met het openbaar vervoer erna toe gegaan, welke goed te doen was omdat de bus vlakbij stopt. (ongeveer 50 m)
Geen oordeel, ik heb de laptop zelf opgehaald om de kosten zo laag mogelijk te houden. Uiteindelijk heeft het mij met extra garantie iets meer dan 1100 euro incl BTW gekost.
KlantenserviceGeen gebruik van hoeven te maken.
Woensdag 17 oktober om 14.30 uur een emailtje gestuurd met de vraag of een Samsung scherm nog op voorraad was. Binnen 5 minuten had ik reactie waarna ik de bestelling meteen op de website plaatste.
Binnen no-time was de bestelling geregeld en dezelfde avond om 18.00 uur de monitor opgepikt in de shop in Amersfoort.
Conclusie: Snelle reacties op emails, snelle service bij bestellingen, prima afhandeling bij het ophalen van het scherm. Helemaal top!
Heb de monitor zelf opgehaald.
KlantenserviceGeen gebruik van hoeven maken.
De site is redelijk, maar de reactiesnelheid was fantastisch. Zaterdagavond om acht uur een mailje gestuurd met de vraag of de HP laptop nog voor de aanbiedingsprijs beschikbaar was en een half uur later een bevestiging. Ik heb de laptop opgehaald en ben prima geholpen. Lijkt me erg betrouwbaar.
VerzendingHeb de laptop zelf opgehaald.
KlantenserviceNog geen ervaring met de after sales, maar ik heb er alle vertrouwen in dat eventuele problemen correct worden verholpen.
Aan het begin kon ik geen informatie krijgen mbt extra batterij, extra garantie via de website. Ik heb dus email gestuurd, en kreeg heel snel een antwoord van hoe ik de gegevens mbt andere accesoires kon vinden. Ik was ook gebeld toen mijn vragen toch ingewikkelder werden.
Bestelling via internet geplaatst, bevestiging gekregen, betaling via internet bankieren, printscreen van de betalingoverzicht gemaakt en gestuurd. En..
De laptop heb ik heel snel ontvangen op een afleveradres dat anders was dan mijn huisadres. Verzending is rechtstreeks door de eindleveranciers geregeld. Alles ging dus heel snel.
KlantenserviceAlles is bespreekbaar. Bij de garantieuitbreiding zou ik een laptop tas en muis krijgen. Maar omdat ik een kleine laptop besteld had, kon ik een andere kleinere tas kiezen. 2 keer zelfs! Tevens de garantieaanmelding is door EncyClue geregeld.
Tot nu toe nog geen probleem mbt de laptop, maar ik ben ervan overtuigt dat, indien ik er een heb, Encyclue mij uitstekend zou helpen.
Site is redelijk, je kunt er alles vinden, als je maar goed kan zoeken. Na een geprek over de telefoon (45ct p/m!!) over een MP600 all-in-one printer en de 206BW van Samsung, informatie gekregen. Het leek wel alsof de meneer aan de telefoon erg chagareinig was... Mocht er iets mis zijn met het beeldscherm dan kon ik 'm kostenloos omruilen!! Heb uiteindelijk via de mail de order geplaatst. De MP600 + USB kabel, waren op voorraad, en ik werd netjes (iedere dag!!) op de hoogte gehouden, over wanneer de 206BW binnen zou komen. Een dag na mijn order, bericht gekregen dat het scherm binnen was. 's Middags pa langs laten rijden, en alles op laten halen.
Snelle en zakelijke service, de eigenaar draait er niet om heen, en geeft kort en duidelijk antwoord op mail + telefoon. Soms kan dit erg bot overkomen, wat uiteraard jammer is.
Tip voor iedereen: Koop hier je tft scherm, dan ben je dat geklungel met pixelgarantie ook kwijt.
Opgehaald, nvt.
Klantenservicenvt.
Website bevat wat een webshop moet hebben. De informatie die erop vermeld wordt is goed, en klopt ook.
Ik heb een Acer Aspire 5920G met garantie uitbreiding besteld op 15 augustus, en kreeg een paar minuten later meteen de bestelbevestiging.
De volgende dag (16-08) heb ik 's middags even een mailtje gestuur met de vraag hoelang het ging duren voordat de order opgehaald kon worden. Hierover werd ik 2 minuten later zelfs even gebeld. Dat is iets wat ik nog nergens heb meegemaakt, goede service. De laptop zou diezelfde middag of de volgende dag binnen komen. Dat was na een uurtje duidelijk, want ik kon de bestelling komen ophalen. Kon zelfs tussen 20.00 en 20.30 uur terecht om de bestelling af te halen, dit was geen probleem.
De uitbreiding van de garantie wordt netjes door EncyClue verwerkt, en daar krijg ik nog een bevestiging van. Kortom, een goede shop, en een goede service, en een shop om opnieuw iets te bestellen!
Antwoord op mailtjes is echt verbazingwekkend snel. 2 minuten en je hebt al een antwoord terug!!
Geen oordeel omdat de besteling is afgehaald. Maar zendingen zullen vast wel goed verpakt geleverd worden.
KlantenserviceNadat ik thuis was van het afhalen va de bestelling merkte ik op dat het serienummer op het factuur niet overeen kwam. Hierover heb ik een mail gestuurd, en kreeg meteen de volgende ochtend een mail terug dat het gewijzigd zal worden. Kreeg diezelfde middag nog netjes een mail toegestuurd met het goede factuur. Anders zou het met garantieverwerkingen fout gaan.
Ik heb een Epson C-1100 besteld en gevraagd of deze dezelfde dag opgehaald kon worden.
Mail wordt heel snel beantwoord dus met een paar uur zat ik in de auto om de printer af te halen.
Ook hebben wij weer een bestelling gedaan voor een Acer Laptop.
Dit zijn webwinkels waar je met een gerust hart kan bestellen.
Duidelijk en snel antwoord op mail.
Om dat ik de printer zelf heb opgehaald.
KlantenserviceDe printer werkte niet naar behoren dus mocht ik de printer omruilen voor een nieuwe.
Kreeg bovedien nog een USB kabel van 3 meter kado voor de moeite voor het rijden.
De tweede printer werkt perfect.
Kortom goede after sales.
Vanochtend de Samsung 206BW besteld, erg snel mailtjes terug dat ik de monitor kon komen afhalen. Het is een prima monitor (ook al is hij dan type "R" made in Slovakia), er is ook niets mis met de verpakking.
Ik kon geen pixelgarantie nemen maar dat had ik (uit principe) zowieso toch niet gedaan. Daarnaast heb ik ook de indruk dat hier in het geval van dode pixels ook niet zo moeilijk over zou worden gedaan. --> Ik lees nu net in een andere shopreview dat dit ook zo is.
In de winkel werd ik snel geholpen, daarnaast kreeg ik naast het foldertje ook een gratis busje met tft schoonmaak/bescherm spray mee.
In de vormgeving van de website is vermoedelijk niet erg veel geld gestoken, maar deze is wel goed bruikbaar en dit wordt meer dan goed gemaakt door de lage prijzen en de vriendelijke/correcte communicatie.
Ik heb de bestelling afgehaald, ik kreeg ook plattegronden/routebeschrijving toegestuurd.
Heb bij deze winkel een laptop besteld via vooruitbetaling. Heb voor deze winkel gekozen vanwege de prijs en de positieve reacties.
De status informatie van deze website is vrij beperkt. Je krijgt een email met een order bevestiging en betalingsgegevens, daarna moet je wachten op het product.
Ze hebben zowel een girorekening als abnamro-rekening, wat in mijn geval mooi is, want dan hebben ze meteen het geld binnen.
Helaas hebben ze geen track&trace, maar dat was in mijn geval ook niet echt nodig vanwege het snelle bezorgen.
Vooral voor een laptop (een product wat de meeste bedrijven niet 123 op voorraad hebben), is de levering snel.
Ik heb de bestelling rond maandag 21:00 besteld (dus eigenlijk dinsdag als je het hebt over werktijden), en de laptop was woensdag al bij mij binnen. Het werd bezorgt via UPS.
Ik heb deze winkel gekozen wegens de goede ervaringen in de shopreviews en deze kan ik enkel beamen. De winkel heeft een nette overzichtelijke website met accurate voorraad indicatie. ik had eerst gebeld voor wat informatie en hoewel het een 0900 nummer is, werd ik zeer vriendelijke en snel te woord gestaan.
Eenmaal besteld kreeg ik snel een bevestigings emailtje. Men vroeg naar een tijdstip waarop ik het kon afhalen en kort daarop volgde een bevestiging met routebeschrijving.
Het afhaal punt ligt langs de snelweg en is goed bereikbaar. Daar werd ik vriendelijk onthaalt en kon ik gelijk pinnen. Niets dan lof over de werkwijze en vriendelijkheid van deze winkel.
Dezelfde avond kreeg ik nog een emailtje met de link naar een cash-back actie van de laptop. Heel erg attant.
Ik heb de bestelling afgehaald.
KlantenserviceEr bleken die zelfde avond een paar dingen flink mis te zijn met de laptop die ik gekocht had. Ik heb Encyshop gelijk gebeld en heb het probleem voorgelegd, aangezien het vrij laat was moest ik even alles in een emailtje zetten en de volgende ochtend zou er terug gebeld worden.
Vroeg diezelfde ochtend werd ik inderdaad opgebeld en het was mogelijk om de laptop diezelfde dag nog om te ruilen tegen een nieuw exemplaar. Ik kon die dag niet maar de dag er na was geen enkel probleem. Het probleem werd zeer snel opgelost. Bedankt Encyshop !