Tele Masters

Gebruikers over webshop Tele Masters

Ik heb 4 weken lang gemaild met de heer Bert. Ik was bij hun webshop terecht gekomen via Marktplaats.nl Die advertentie bleek later zeer misleidend te zijn en dit heeft me veel gezeik gekost.

Ik zocht een camera adapter voor een Bresser Uranus (ik ga ervan uit dat de beste man verstand heeft van zaken en deze sterrentelescoop kent, of dient te kennen). In de advertentie stond mooi vermeld dat ze een adapter verkochten waarmee je je camera (dmv een T2 ring, die ik overigens al had) aan een Bresser telescoop kon bevestigen. Ik ga er dan vanuit dat ik die ook kan gebruiken. Na een mail van mijn kant uit met de vraag over mijn bestelling, krijg ik de reactie dat ze mijn bestelling gewoon waren vergeten en het zou z.s.m. geregeld worden.

Welgeteld een hele maand later!!!!!!!!!!! krijg ik eindelijk mijn pakketje binnen. Met de adapter die ook op de foto stond vermeld bij hun advertentie. Tevens zat er een klein loupje bij van €2,70. Ik neem aan dat dit een klein goedmakertje voor het vele wachten. Mooi gebaar opzicht.
Maar helaas, de adapter paste met geen mogelijkheid op mijn telescoop. Ik gelijk gemaild en ik krijg als reactie: "Hallo Niels. Ik laat het je zsm weten. Mvg Bert" Ik ging dus zelf maar eens zoeken op het net, want een week later heb ik nog altijd niets van Bert gehoord. En wat blijkt, de adapter die hij mij verkocht heeft, past alleen op een Spotting Telescoop. En niet op een Bresser Uranus Sterrentelescoop. Wel raar, want ik heb de beste man wel 3x laten weten wat voor apparatuur ik gebruik en toch verkoopt hij mij een verkeerde adapter.

Bert ging voor mij opzoeken welke adapter ik dan moest gebruiken en die heeft hij gevonden. De adapter kost iets meer en zoals ik niet anders verwacht had zorgen zij voor de verzendskosten. Ruim een week later (inmiddels al 6 weken dus ongeveer) heb ik geen pakketje ontvangen of een mail met excuses en hoe we dit gaan oplossen.

Na wel tientallen mailtjes heen en weer te hebben gestuurd met steeds onduidelijke reacties van Bert's kant uit, ben ik het zat.
Ik heb zojuist dan ook bekendgemaakt bij hun dat ik nooit meer zaken met hun wil doen en dan ik mijn geld zsm terug wil. Ik ben het zat.

Meneer Bert Dijk heeft géén verstand van zaken en heeft geen idee hoe hij met zijn klanten om moet gaan.

Verzending heeft dus 4 weken geduurd en dan nog levert hij het verkeerde terwijl hij beter had moeten weten! Uiteindelijk na 6 weken nog altijd het goede pakket niet ontvangen en ik vind het dan ook welletjes geweest.

Op mijn mails met de vragen hoe het zit met de foutieve adapter en hoe we dit gaan oplossen krijg ik geen hoogte. De reacties die meneer van Dijk stuurt zijn onbehulpzaam, onduidelijk, en niet klantgericht!

Scorekaart voor Tele Masters