Foto Ammann

Gebruikers over webshop Foto Ammann

Twee keer een DSLR gekocht. Werd netjes geholpen, de eerste keer kon ik ook een nette prijs afspreken. Laatste aankoop juni 2012. Kennis van nieuw model (toen) Canon EOS-650D was beperkt. Doorslaggevende reden om daar te kopen was dat hij het model wel (enkele) op voorraad had, terwijl andere plaatsen een onbekende levertijd hadden.

Er is een terugroepactie op mijn camera/serienummer. Dat is garantie. Toen ik met mijn camera bij de winkel kwam kreeg ik te horen dat dit €19,95 verzend en behandelingskosten zou gaan kosten. Belachelijk. Burgerlijk wetboek art. 7 lid 21 is hier duidelijk over. Alleen verzendkosten naar de winkel zou bespreekbaar zijn, maar ik stond daar binnen in de winkel met camera. Daarna heb ik Canon DSP service center opgebeld. Camera wordt kosteloos opgehaald en thuisgebracht... Ik ben zeer teleurgesteld door de behandeling van de winkelier en zal niet snel terugkomen voor een volgende aankoop omdat juist service en advies redenen zijn om bij de vakfotowinkel te kopen.

Algemeen werd ik in het begin goed geholpen.

Slechte afhandeling van garantie. Iets wat onder garantie zou moeten vallen wordt gezien als schuld door klant.

Bij aanname zou er dan verteld moeten worden aan de klant dat het gaat om een reparatie waar kosten aan zijn, ipv we lossen het op.

Bij het ophalen vernam ik pas dat er kosten waren.
Slechte service!
Ik kom er nooit meer.

Ik heb hier een crumpler foto tas besteld. De layout van de site doet wat amateuristisch aan. De prijzen daarentegen zijn zeer scherp.

Achter de webwinkel zit een echte winkel in een winkelcentrum ergens in Eindhoven. Even gebeld of de tas op voorraard was en hoe lang de levertijd zou zijn.

Ik had een ander verzendadres dan factuuradres opgegeven. Had de tas op mijn werk (willen) laten bezorgen. Toen ik thuis kwam lag er een kaartje op de mat van TNT. Jammer...gemiste kans. Toch naar mn huisadres verstuurd ipv naar het opgegeven verzendadres.

Zo duurde het dus een aantal dagen langer voordat ik de tas in mijn bezit had maar dat komt dan vooral doordat TNT de volgende dag weer probeert of je midden op de dag thuis bent......

Tas was overigens keurig verpakt in een ruimte doos. Niets op aan te merken.

Geen gebruik van gemaakt.

Scorekaart voor Foto Ammann