Gebruikers over webshop BatteryUpgrade.com
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBatterij voor laptop besteld (ondersteunt volgens website), maar toen die aankwam bleek het een verkeerde te zijn. Veel moeite doen om iemand te pakken te krijgen, eindelijk een omruiling, ik moest een meerprijs betalen voor de andere batterij, wat ik meteen gedaan heb en screenshot gestuurd. Gezien postkantoor op zaterdag al gesloten was, kon ik deze maandag pas op de bus doen. Bevestiging gestuurd van verzending, maar nieuwe batterij kon niet gestuurd worden (eerst moesten ze het geld in NL zien binnenkomen, maar gezien betaling vanuit België was, duurde dat langer). De eerste batterij had ik extra voor verzending betaald, zodat ik die sneller had. Ondertussen is er meer dan een week overheen gegaan, totdat de batterij vandaag EINDELIJK verstuurd werd met de melding dat ik 'm over 1 tot 2 WEKEN pas zou ontvangen. Bovendien heb ik het geld voor het terugsturen nog steeds niet ontvangen en moest ik dat via PayPal regelen, met een hoop extra documenten tot gevolg. KOOP NOOIT VAN DEZE FIRMA! Ook elke keer een andere medewerker en ze zitten duidelijk niet op één lijn (screenshot betaling was voldoende, dan ineens niet meer).
VerzendingExtra betaald voor de snelle verzending, maar pas 3 dagen later was de batterij er, die dan dus verkeerd bleek.
KlantenserviceMeer dan waardeloos, zeker mails gestuurd/ontvangen met 7 verschillende medewerkers, ze weten niet wat de ander zegt (bv screenshot van betaling is ok), ander zegt dat geld eerst op rekening moet binnen zijn, maar gezien de batteryupgrade.be eigenlijk NL is, moest ik geld overschrijven van BE rekening naar NL rekening, wat in realiteit 2/3 dagen duurt. Extra betaald voor snelle levering van de eerste batterij, dan een week wachten voor ze de juiste opsturen en daarbij de melding dat die 1 tot 2 WEKEN onderweg zal zijn...
AlgemeenDefect product (tot tweemaal toe), zeer trage reacties het weigeren van de terugbetaling omdat het pakket zogezegd niet toekomt bij hen.
VerzendingEnkele weken verzendtijd, zoals ze ook zeggen op de website. Defect product ontvangen, tot tweemaal toe.
KlantenserviceEnkel bereikbaar per mail. Ze antwoorden zelden meerdere keren op één dag, waardoor het contact zeer traag verloopt. Wanneer ik mijn geld terug vraag raken ontvangen ze het pakket zogezegd niet, en weigeren ze me terug te betalen omdat ze niet kunnen verifiëren of mijn product wel degelijk defect was.
Ook lees ik veel negatieve berichtgeving over klanten die hun bestelde en al reeds betaalde pakketje bij de douane moeten afhalen en daarvoor zelfs nog invoerrechten/kosten moeten betalen.
Uiteraard is dit wettelijk absoluut niet toegestaan. ELKE internetwinkel dient heldere en transparante kosten te hanteren. Bij de laatste stap van een winkelwagen of bestelsysteem zal de te betalen prijs dan ook de daadwerkelijk te betalen prijs zijn voor bestelde items te leveren aan het opgegeven adres. Er mogen achteraf absoluut geen "extra" kosten meer bijkomen.
Ongeacht dat dit in de zogenaamde "eigen" voorwaarden wordt weergegeven is dit een rechtsongeldige en onwettige aanvulling op een voorwaarde die niet geprojecteerd wordt op de homepage en/of bij de producten waar dit deze extra voorwaarde betreft en dat feitelijk wel zou moeten zijn.
Stop met deze onzin, jullie zien aan alle negatieve reviews zelf ook wel dat je je eigen klanten hiermee oplicht. Hoe kan je nu in godsnaam van een klant verwachten dat deze zijn pakketje ophaalt weet ik veel waar bij een douane en daar ook nog extra voor moet betalen ??
batteryupgrade com projecteert ongeldige en onjuiste voorraad en levertijden op de website. Daar waar duidelijk is aangegeven dat producten in voorraad zijn, is dit klaarblijkelijk een voorraad bij een fabrikant "ergens" in China. Dit is niet hoe je klanten informeert over voorraad. Bij zichtbare voorraad moet het zo zijn dat het de "eigen" voorraad betreft of in ieder geval artikelen die binnen 24 uur na bestelling geleverd kunnen worden.
Dit is dus absoluut niet het geval.
Mijn bestelde product, waarvan werd aangegeven dat het in voorraad was, werd pas na 9 dagen geleverd !!
Hier klopt uiteraard dan ook helemaal niets van.
slecht vanwege het niet op de juiste manier beantwoorden van je vragen
Geachte heer Brouwer,
Dank voor uw reactie, ik ben blij te lezen dat u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen. Meer informatie over onze verzendmethode vindt u op onze website onder het kopje verzending.
Team BatteryUpgrade.com
De homepage is duidelijk, geeft voldoende informatie. De prijs van de batterij die ik nodig had was hier ook het goedkoopst.
VerzendingDe verzending wordt gedaan vanuit HongKong, vandaar ook de goede prijzen. BatateryUpgrade geeft aan dat het meestal een week duurt, bij mij duurde het drie weken.
KlantenserviceToen ik na twee weken geen product had ontvangen heb ik gemaild hoe het zat. Na een uur kreeg ik antwoord dat het tot drie weken kan duren en of ik nog een week kan wachten.
Accu voor camera besteld. Na 2 weken wachten een brief van PostNl, of ik een pakketje dat uit China is verstuurd wil gaan inklaren. Dit gaat zo 20€ kosten. Ik wil deze kosten niet gaan betalen, Ik wil de order daarom per omgaande annuleren. (13/03, 16.35 besteld , 27/03 14.00 annuleren = binnen 14 dagen)
Het staat nergens tijdens de bestelling dat het product wordt verzonden uit China en dat er invoerrechten betaald moeten worden.
de klant wordt misleid!
Beste W.Holland,
Allereerst onze excuses voor de late reactie, wij waren niet op de hoogte van deze review.
Het spijt ons te horen dat u niet bekend was met onze verzendmethode, u kunt meer informatie hierover raadplegen op onze homepage en verzendpagina. Helaas is het incidenteel mogelijk dat een zending geïnspecteerd wordt, dit kunnen wij tot onze spijt niet beïnvloeden. Onze helpdesk zal echter altijd een passende oplossing aanbieden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze "14 dagen niet goed geld terug" garantie.
Ik zie dat u inmiddels het aankoopbedrag retour ontvangen heeft, ik ga er dan ook vanuit dat een en ander naar tevredenheid is opgelost.
BatteryUpgrade.com
Ik heb voor mijn vriend een nintendo gameboy accu moeten bestellen omdat hij nog een gameboy had liggen, ik kwam dus uit op deze site want dit product had hier een leuke prijs. De accu was dus bedoeld voor zijn gameboy die hij aan zijn broertje wou geven.
VerzendingOp de site stond dat ze snel hun producten konden leveren maar daar is niks van waar. Op 13 februari had ik dus de accu besteld, de volgende dag (14 februari) kreeg ik een bericht dat het pakketje is verzonden en tot op heden heb ik nog niks mogen ontvangen! Zeer slechte zaak dit, ik heb het gevoel dat ze me proberen op te lichten. Nadat ik mijn pakketje heb gehad (als ik die ooit nog krijg) koop ik nooit meer iets bij deze shop, een keer en nooit weer!
---
Na 12 dagen heb ik mijn pakketje ontvangen, eindelijk...
Ze hebben geen telefoonnummer omdat ze denken dat ze met de mail een bettere dienstverlening kunnen geven, en dat ze kunnnen besparen op kosten. Daar ben ik het niet meens want ik wil graag direct met iemand van een bedrijf kunnen spreken en niet hoeven te wachten op een mail.
Beste Patrick046,
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden was met onze levertijd. Zoals u op onze website kunt lezen is de gemiddelde levertijd ongeveer een week. Uw zending heeft er helaas iets langer over gedaan, onze excuses voor het ongemak. Dit is echter een uitzondering en wij gaan daarom uit van een onregelmatigheid bij de postdiensten.
Wij zijn echter blij om te horen dat u tevreden bent met de prijzen op onze website!
BatteryUpgrade.com
Een batterijlader (http://www.batteryupgrade....php?shopGroupId=13010451#/assortmentProductId/18433232/shopGroupId/79922014) bestelt en een USB-kabel ontvangen. Begrijpe wie begrijpe kan!!!
Verzending28 dagen eer er werd geleverd.
KlantenserviceNog niks vernomen, batteryupgrade is enkel per mail bereikbaar, dus zal nog wel enige tijd duren eer ik word gecontacteerd. Dit is geen service voor een marktspeler die zich zo profileert, jammerlijke zaak, maar als klant ben je er weer de dupe van!!!
Beste LW78,
Het spijt ons te horen dat u een verkeerd artikel lijkt te hebben ontvangen. Let u echter alstublieft op dat in de periode rond de feestdagen wij tijdelijk een gratis USB-kabel bij bestellingen hebben uitgeleverd. Mogelijk is het missende artikel nageleverd. Helaas heb ik onvoldoende gegevens om uw order erbij te zoeken om een en ander te controleren. Ik ga er echter vanuit dat onze helpdesk u naar tevredenheid heeft kunnen assisteren.
BatteryUpgrade.com
Dit riekt naar oplichting.
Als de catalogus waarde 107,99 + 21,99 - 129.94 Euro was geweest, had ik als klant geweten waar ik aan toe was.
Maar nu de zending en veel te laat en veel te duur wordt, zal ik dit bedrijf bij al mijn kennissen, bedrijven en netwerken af raden om ooit zaken mee te doen.
Wat een deceptie.
Blijft een maand hangen bij de douane, pas na meerdere e-mails onderneemt de leverancier enige actie
KlantenserviceBehalve dat een bestelling van 15 oktober op 3 december nog niet binnen is, wordt de zogenaamd goedkope prijs van 107,99 Euro nog eens opgehoogd met 21,99 Euro aan invoerrechten?
Dit riekt naar oplichting.
Nu de zending en veel te laat en veel te duur wordt, zal ik dit bedrijf bij al mijn kennissen, bedrijven en netwerken af raden om ooit zaken mee te doen.
Wat een deceptie.
Beste bvastenhouw,
Het spijt ons dat uw zending vertraging heeft opgelopen, onze excuses voor dit ongemak. In het uitzonderlijke geval dat de douane een zending controleert, kunnen wij daar helaas geen invloed op uitoefenen of het proces bespoedigen.
Onze helpdesk heeft inmiddels contact met u opgenomen om een passende oplossing voor uw probleem te bieden. Ik ben er zeker van dat wij dit probleem tot uw tevredenheid kunnen oplossen.
BatteryUpgrade.com
Een batterijpack besteld voor mijn HP Elitebook.
Het pack paste uitstekend en werkt gewoon goed.
De batterij is stukken voordeliger dan bij HP, maar de capacitiet is ook een stukje lager. Dus minder uurtjes mee door te brengen op mijn laptop. Dit is erg moeilijk van te voren te verificeren vanwege andere capaciteitaanduidelingen door de verschillende fabrikanten.
Toch zeer tevreden, werkt prima.
De batterij werd snel geleverd, goed verpakt.paste uitstekend en werkt gewoon goed.
KlantenserviceUit eerdere ervaring weet ik dat als er iets niet goed gaat met je product, je nog steeds belangrijk gevonden wordt na de koop. Een voorbeeld voor menig ander bedrijf. Kapotte spul toen opgestuurd en in no-time een compleet nieuwe goed werkende set thuis ontvangen. Zonder gezeur, alles heel duidelijk gecommuniceerd via e-mail. Top
Op de website van BatteryUpgrade is duidelijk aangegeven welke accu je nodig hebt voor je apparaat.
Een plezierige website om een bestelling te plaatsen
De verzending duurde langer dan verwacht, maar dat komt omdat de zending direct uit Singarpore komt. Het staat wel op de website maar wie leest nou alle kleine lettertjes?
De reactie snelheid van BatteryUpgrade is zeer vlot, binnen een dag. En daardoor was ik gerustgesteld dat het wel goed zou komen.
Precies twee weken nadat ik besteld had heb ik het pakketje in huis. Omdat het in een envelop verpakt zat kon het zo door de brievenbus. Accu + toebehoren werken perfect.
Op 11 mei bestelling geplaatst voor een accu van 3600 mAh voor mijn HTC Incredible S.
Makkelijk te vinden op de website
Betaling met Visa gedaan
Op 11 mei 2012 de bestelling geplaatst en betaald.
Helaas nog steeds niet ontvangen. 2 weken na de bestelling bij ze geinformeerd of ze het pakket konden traceren. Na heen en weer mailen moest ik wachten tot de 4 weken om waren. Helaas nog steeds niets ontvangen. Omdat mijn huidige accu echt op is kan ik het toestel niet gebruiken. Dit ook aangegeven. Op 17 juni wederom mailcontact. Van hun het voorstel om opnieuw te verzenden vanuit HongKong. Ik heb aangegeven dat ik 6 juli vertrek voor mijn vakantie en dat ik akkoord ga met een nieuwe verzending, mits ze dit dus voor 6 juli leveren.
Gisteren maar weer gemaild, nog steeds niets ontvangen. Nu ineens een trackntrace code waarin staat dat het verzonden is, maar ook dat er al 3 pogingen gedaan zijn om deze bij mij af te leveren. Nu is er al een week continu iemand aanwezig en hier is dus niets afgeleverd?
Vandaag mail dat ik maar ff naar het postkantoor moet gaan om daar te informeren?
Nee, hier bestel ik dus nooit meer iets. Ik wacht vandaag af en morgen ga ik bij Visa de betaling terugboeken. Dan morgen maar naar CoolBlue om een accu te halen voor het dubbele bedrag.
05-07-2012
Het blijkt dat met het wegraken van de eerste zending door PostNL, de fout wederom bij PostNL lag. Geen enkel bericht hier geweest, niets afgeleverd, maar bleek op het postkantoor we te liggen. Daar klacht ingediend.
Pakketje dus binnen, ik blij, of toch niet? Wat blijkt ik heb een accu gekregen voor een 710x met bijbehorende batterijklep, een heel ander en kleiner toestel waar ik dus niets aan heb.
Op zich wordt er prima gereageerd op de mail. Niet zeer snel maar wel binnen een dag.
De behulpzaamheid is ook goed.
BatteryUpgrade heeft weten te achterhalen op welk postkantoor mijn pakketje lag.
Maar een oplossing heb ik nog niet helaas
Nu willen ze ondanks de foto's die ik heb meegestuurd waar heel duidelijk de verschillen op staan alle nummers etc weer hebben. Wordt er moe van.
Beste Loveparade,
Allereerst onze oprechte excuses voor de late levering van uw bestelling. Zoals u zelf echter al aangaf lag de fout bij PostNL en ik hoop dat u begrijpt dat wij dit niet konden beïnvloeden. Wij hebben als extra voorzorgsmaatregel de tweede zending op onze kosten geregistreerd laten verzenden, waardoor wij deze gelukkig konden traceren voor u.
Uiteraard is het erg vervelend dat u na al die tijd een verkeerde accu ontvangen heeft, dit betreuren wij ten zeerste. Om te kunnen achterhalen waar de fout ontstaan is hadden wij extra gegevens van u nodig. Ik zie ook dat onze helpdesk u inmiddels een oplossing heeft aangeboden. Ik ga er van uit dat de zaak hiermee voor u afdoende opgelost is.
BatteryUpgrade.com
Ik was op zoek naar een nieuwe batterij voor mijn logitech harmony 785 aangezien mijn huidige accu zeer snel leeg begon te raken en daarnaast bol begon te staan. Via de pricewatch van tweakers bij batteryupgrade.com uitgekomen mede dankzij de positieve feedback en de prijzen.
De website is zeer overzichtelijk en het navigeren naar het gewenste product is kinderlijk eenvoudig evenals het bestellen en betalen. Betalen kan via iDeal, Creditcard, Paypal of via een bankoverschrijving. Zelf heb ik gekozen voor iDeal.
De statusupdates lopen prima via mail, van het aanmaken van het account , het bestellen van het product en de update dat het product verstuurd is.
Als er al een minpunt is tot zover dan is het enige minpuntje dat er geen track&trace is aangezien de accu's vanuit de fabrikant verstuurd worden via de post.
Het product is uiteindelijk binnen 2 weken geleverd. Dit voldeed volledig aan mijn verwachting. De accu zat in een stevige plastic verpakking en daaromheen een stevige envelop. De envelop met inhoud is onbeschadigd aangekomen. Al met al reden om de verzending op 'Zeer goed' te zetten.
Niet onbelangrijk, het geleverde product voldoet volledig aan de verwachting en past 'perfect' in het apparaat.
Ook mijn tweede bestelling bij batteryupgrade,com is weer zeer naar tevredenheid afgehandeld.
Ik kreeg een reclamemailtje van ze (geen spam, want ik sta het toe) omdat ik vorig jaar een laptop-accu bij ze had gekocht (die het nog steeds prima doet), en bedacht dat ik wel een nieuwe batterij voor mijn HTC Desire wilde hebben.
Website is prima, zoeken via merk en dan type telefoon.
Ze hadden ook een 2 keer zo grote batterij (die met ander achterkantje telefoon ook dikker maakte), nauwelijks duurder dan een standaard batterij, en ook nog met een aanbieding met gratis bescherm folie voor je scherm, dus in feite volledige impulsaankoop voor 30 euro.
Ze doen bestellingen in Hong Kong op de post, dus je moet niet verwachten dat het er meteen de volgende dag is. Je krijgt een bevestigingsmail na bestelling, en nog eentje wanneer ze het op de post hebben gedaan.
Bij mij duurde het vervolgens 15 dagen (ze zeggen geloof ik voorzichtig rond de 6 werkdagen, maar ik ging er al vanuit dat het wel langer zou worden dus wat mij betreft geen punten-aftrek).
Keurig klein pakje, envelop met bubbelplastic door gewone postbode in de bus gegooid (dus je hoeft niet voor thuis te zijn voor ontvangst, voor laptop-accu was dat overigens anders).
Allebei de bestelde dingen zaten er in, batterij en achterkantje inmiddels ook aangesloten en werkt (hoe goed hij echt werkt weet ik pas over 3 weken).
Ik heb hier een nieuwe batterij voor mijn telefoon besteld. Ik wilde graag de originele van de fabrikant, maar die bleek moeilijk te vinden. Uiteindelijk heb ik hier een OEM accu besteld.
De website is redelijk overzichtelijk en het bestellen ging makkelijk. Ik had eerst wel een beetje mijn twijfels over de betrouwbaarheid, maar uiteindelijk heb ik maar gewoon besteld. Ik kreeg direct een e-mail met een bevestiging en nadat ik de iDeal betaling had afgerond kreeg ik weer een mailtje dat ik betaald had.
De dag nadat ik besteld en betaald had, kreeg ik een bericht dat de accu verzonden was. Je kunt verder niks volgen, maar dat vind ik geen probleem. Let erop dat de producten uit het buitenland komen, dus het duurt wat langer voordat ze er zijn. Binnen een week na verzending had ik de accu binnen, netjes verpakt in een plastic doosje.
De website is overzichtelijk, geen poespas maar gewoon de produkten met de juiste informatie tonen. Na het registreren en bestellen ontvang je keurig alle gegevens van de bestelling en wordt je op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerzendingVerzending is vanuit Hongkong en niet via internet te volgen, ik heb wel per mail een bewijs van verzending ontvangen dat mijn pakket Hongkong verlaten had, maar je kan het pakketje verder niet volgen. Nu heb ik hier normaal gesproken geen problemen mee, maar dit keer bleek de verzending vertraging opgelopen te hebben en moest ik ruim een week langer wachten op ontvangst en vond ik het toch een onprettig gevoel om niet precies te weten waar het pakket exact was. Het ging in dit geval om een accu van een laptop, deze was keurig en stevig verpakt en is uiteindelijk in prima staat ontvangen.
KlantenserviceNa ontvangst kreeg ik mijn accu in de laptop (Sony) niet aan de praat. Op zaterdagochtend een mail verstuurd en zaterdagmiddag meteen reactie met een complete oplossing. Tijdens de fase tussen bestellen en aflevering (die bij mij langer dan gebruikelijk duurde) was het me al opgevallen dat men zeer snel en correct reageert op verstuurde e-mails, keurig! De mogelijk oplossingen die in de mail aangegeven werden hebben ook tot de oplossing geleid. Ik gebruik mijn accu nu naar volle tevredenheid!
Ik kan me aansluiten bij onderstaande positieve review over een batterij voor de dell D620 (in mijn geval voor een dell d630).
Website zou iets duidelijker kunnen, maar het bestelproces en aftersales zijn gewoon goed en duidelijk.
Leuk om een pakketje (inderdaad +-7 werkdagen later) te ontvangen met allemaal exotische stempels etc erop.
Batterij is uitstekend, haalt nu ruim 4 uur en ondanks dat hij iets uitsteekt is dit niet hinderlijk.
Ging op zich prima. Beetje onduidelijkheid omdat mijn geheugenkaart, batterij voor mobiel en batterij laptop allemaal apart werden verzonden en dus ook 3 x hier de postbode voor de deur heb gehad.
Verpakking zag er goed uit
Bij ontvangst van de nokia extra large batterij viel me meteen op dat hij toch wel erg groot was en mijn N97 onhandelbaar maakte voor mijn gevoel. Meteen mailtje gestuurd en zeer snelle en correcte ruilproces in werking gezet voor gewone batterij.
Prima service!
Ik wou voor een oude werk laptop (Dell D620) een nieuwe batterij hebben, die langer mee zou gaan dan de 20 minuten die de oude het nog volhield. Een zoektocht op Internet (nog nooit een laptop batterij gekocht) liet zien dat er veel verschillende merken, inhouden, en ook prijzen zijn...
Tijdens het Googlen kwam ik ook www.batteryupgrade.com tegen,
met aantrekkelijke prijzen voor wat je kreeg. Een tientje meer dan de laagste prijzen die ik elders kon vinden (als je de verzendkosten die die anderen meerekenen meeneemt), maar wel met 7200 mAh inhoud itt de 4800 mAh van die goedkoopste batterijen.
Het is een batterij die aan de voorkant van de computer is, die ietwat uitsteekt waarbij het uitsteeksel als polsrust kan dienen (HL-D620_H).
Ik vond het eerst een beetje een rare website, maar blijkbaar zit er aan de verkoopkant wel een Nederlandse club, en op Tweakers (waar ik ze niet via had gevonden) stonden goede recensies.
Op de website staat duidelijk dat het ongeveer een week duurt om de spullen op te sturen, dat was voor mij geen probleem. Dus na wat twijfels besteld, en bij bestelling keurige afhandeling en mailtjes dat de bestelling was geplaatst, en dag later mailtje dat het (in Hong-Kong) verstuurd was.
Woensdag besteld, donderdag bericht dat het was verzonden, vrijdag week erna is pakketje afgeleverd. Ik moet zeggen dat ik na zes dagen wel wat zenuwachtig begon te worden (ook omdat ik mijn besteldatum verkeerd had onthouden...). Ze stuurden het immers per post vanuit HongKong zonder aantekening, misschien de volgende keer maar voor met aantekening kiezen om wat meer zekerheid te hebben had ik al verzonnen (maar zoals hieronder is
te lezen was dat voor *mijn* bestelling blijkbaar niet nodig).
Ik had me n.a.v. reviews op websites ingesteld op envelop in brievenbus met bubbelplastik, maar dat geldt misschien alleen voor telefoonbatterijen. Mijn levering werd in ieder geval door postbode overhandigd en ik moest er ook voor tekenen (voor mij dus verrassing, ik had ook geen tracking nummer). De accu zat verpakt in zijn reguliere doosje verpakking, maar die is prima want bevat schuimplastic om de batterij te beschermen (geen anonieme verpakking dus, voor wie dat belangrijk is). De stickers van douane laten volgens mij zien dat het gewoon legaal via luchtpost is verstuurd. Keurig boekje er ook bij, gewoon oplevering zoals je hem ook in de winkel zou kopen, maar met wat extra poststickers en inpakplakband.
Voor mensen die dat nog interesseert, het doosje zegt dat het merk Apokin is, en Windows zegt dat het een 877SanyoDELL62 batterij is. Bij aansluiting op computer was hij initieel 84% opgeladen (volgens Windows).
Inmiddels heb ik hem 2 keer volledig laten leeglopen (dus nog niet in optimale staat hoop ik), en houdt hij het
(terwijl de computer verder niks deed afgezien van scherm en harddisk laten doorlopen) zo'n 3 uur vol, prima volgens verwachting.
Ik ben supertevreden over alle aspecten van deze bestelling.
Ik kan in zijn algemeenheid wel aanraden om even door te zoeken als je een laptop-batterij besteld, want de prijsverschillen en batterijinhouden zijn best wel wat groter dan bij andere computer onderdelen heb ik het idee (bij de Dell website heb je voor dezelfde prijs de helft (!) aan batterijinhoud, en geen (via de website) keuze voor iets wat maar in de buurt komt qua batterijinhoud).
Batterij bestelt voor mp3 speler, betaalt via iDeal. E-mail ontvangen bij: bestelling, bevestiging betaling en verzenden van bestelling.
Product zelf bevalt goed, makkelijk te solderen en is qua formaat en specs gelijk aan de originele batterij.
Batterij werd met air-mail vanuit Hong-Kong verstuurd. Na 7 dagen ontvangen in een bubbeltjes envelop, batterij zelf zat ook nog verpakt in plastic case.
Verstrekking van de informatie m.b.t. de compatibiliteit van accu was onvoldoende. Ik twijfelde al aan de compatibiliteit van bepaalde batterijen voor de MDA IV en had daarom een weblink van het toestel gemaild naar BatteryUpgrade.com. Ik kreeg een mail waarin mij werd verteld dat de batterij zou passen. Dus niet, de batterij was groter dan het toestel. Dit kan altijd gebeuren dus ik was hier niet geïrriteerd door. De aftersales en bereikbaarheid irriteerde mij wel.
VerzendingOver de verzending en levertijd heb ik niets te klagen. Ik had via iDEAL betaald en kreeg binnen een week de batterij binnen. De batterij was netjes verpakt in een bubbeltjes envelope. Er wordt geen gebruik gemaakt van Track&Trace of een vergelijkbaar trackingsysteem. De posbode gooit het pakketje gewoon in de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.
KlantenserviceBatteryUpgrade.com is telefonisch niet bereikbaar, je kunt ze alleen mailen of faxen. Dit is opzich niet erg maar het word wel vervelend als het maanden begint te duren, soms moet je wat lang op antwoord wachten en dat wekt behoorlijk wat irritatie, dit mede daardat de fout bij BatteryUpgrade.com lag. Wat ook vervelend is is dat je de retour naar Hongkong moet sturen. Dit duurt behoorlijk lang, het is vervelend om twee maanden op je geld te moeten wachten.
Mijn eindconclussie over dit bedrijf is: Als je zeker weet dat de accu past die je ga bestellen is dit een prima bedrijf, lage prijzen en snelle levering. Service en aftersales zijn wel onvoldoende. Dit is vaak de keerzijde van dit soort bedrijven. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.
Beste klant,
Wij vinden het erg vervelend dat u uw bestelling niet geheel verlopen is, zoals wij dat gehoopt hadden. Wellicht dat het voor u mosterd na de maaltijd is, maar BatteryUpgrade heeft onlangs twee aspecten van uw ontevredenheid aangepakt. Ten eerste hebben wij een grote verbetering kunnen maken in de compatibility data van batterijen en apparaten. Hiermee bent u voortaan zeker van de juiste batterij voor het juiste apparaat. Ten tweede is onze klantenservice uitgebreid zodat wij nu u sneller kunnen beantwoorden en zelf de verwerking van retourproducten afhandelen.
Mocht u in de toekomst dus nog een batterij nodig hebben, hopen wij dat u BatteryUpgrade.com nog steeds overweegt.
BatteryUpgrade.com Helpdesk
De website is erg overzichtelijk, functioneel en intuitief. Je kunt zien dat hier veel aandacht aan is besteed.
Kocht hier een batterij voor mijn camcorder. Had hierbij keuze uit een normale versie en een 'zwaardere' versie. Voor het prijsverschil hoefde ik het iig niet te laten. De leverancier heeft veel kennis op dit gebied. Mocht de site niet duidelijk zijn dan geeft een kort mailtje vaak uitsluitsel.
De betaling ging via IDeal wat prima verliep. Voldoende statusupdates (zie ook aftersales) en prima bereikbaarheid van de leverancier. De prijzen liggen aantrekkelijk.
De verzending kwam al spoedig netjes binnen in een stevige bubble-enveloppe (bijzonder stevig). Er zaten enkele interessant uitziende stempels en lettertjes op.
De bestelling kwam binnen afgesproken levertijd binnen en het correcte product is geleverd.
Wegens de decembermaand een keer contact opgenomen met de helpdesk. Deze was direct bereikbaar en uiterst vriendelijk. Mijn vraag ging over de verzendtijd icm de feestdagen en Hong Kong. Ondanks dat ik redelijke druk had achter mijn bestelling wisten ze mij bij Batteryupgrade gerust te stellen. Ze zouden de verzending goed in de gaten houden en ik kreeg dan ook met regelmaat een update. Uiteindelijk waren mijn zorgen voor niets. De accu kwam prima aan.
Ook een puntje van notie: enige na de tijd van de bestelling kreeg ik het verzoek feedback te geven op de bestelling. Zouden veel meer winkels moeten doen; proactief met kwaliteitsverbeteringen bezig zijn.