Picco Computers

Gebruikers over webshop Picco Computers

Goede website, via google op terechtgekomen. Een Delock PCMCIA kaart besteld. Betaald via Ideal.
Kreeg geen email bevestiging, na vier dagen dagen zelf email gestuurd om te vragen naar status. Werd netjes beantwoord.

Zaterdag nacht email met TNT tracking code, zaterdag geleverd. Prima verpakt.

Helaas hebben ze een verkeerde kaart gestuurd. Dus email gestuurd. Werd na dag beantwoord (weekend, dus begrijpelijk).
Juiste kaart is na twee dagen aangekomen, met retour sticker en postzegels om verkeerde kaart terug te sturen. De nalevering overigens niet via track en trace, maar als brievenpost.

Het heeft dus al met al na de bestelling op 5 december tot en met 15 december geduurd, bij een aangegeven levertijd van 2-7 dagen.

Op 27 september heb ze een email gestuurd met wat technische vragen over Atom pc's en om wat advies. Geen reactie. Op 18 oktober (3 weken later) heb ik dezelfde email nogmaals verstuurd en met de vraag of ik misschien een email perongeluk heb verwijderd of dat ik nog een antwoord kon verwachten. Inmiddels zijn we weer een week verder en ik heb nog steeds geen reactie.

Zonde, want ik zou er graag een Atom pc willen bestellen. Maar helaas, een winkel die niet communiceert laat ik links liggen.

Scorekaart voor Picco Computers