CooleGSM.nl

Gebruikers over webshop CooleGSM.nl

Goed overzichtelijk website. Mailtjes worden netjes beantwoord. Handig die paypal mogelijkheid. Nette status updates.

Goed verpakt zowel in plastic folie als bubbel envelop.
Erg goed: gratis verzendkosten!

Screenprotector's besteld voor mijn SE K750. Betaling ging snel en alles werd goed bijgehouden op de site over het verloop van de inkoopactie.

Was zeer goed verpakt in envelop met bubbels. Daarbij zat er ook een rekeningoverzicht bij. Zeer netjes.

Heb geen problemen gehad. Maar voor vragen kan je het forum gebruiken en daar word snel je probleem opgelost.

Makkelijk na te zoeken website
Kon het geweste product zo vinden

Had een vraag over de accu en die werd nettjes en snel via de mail beantwoord

Perfect en netjes verpakt.
Lag gewoon in de bus. Data kabel en accu in een bubbeltjes envelope.
Alle producten 100% in orde

Tot nu toe enkel goede ervaringen gehad met CooleGSM. De eerste bestelling die ik hierbij geplaatst heb ging via een inkoopactie op inkoopacties.net. Ik was tevreden over de levertijden en de dienstverlening hierbij en heb later toen ik nog wat GSM accesoires nodig had die niet allemaal in het vaste assortiment zaten nog via MSN/mail een bestelling geplaatst. Is allemaal prima afgehandeld, persoonlijk contact via MSN is af en toe ook handig!

Mijn bestellingen waren gewoon netjes verpakt in een bubbelenvelop. Valt weinig op aan te merken. :)

Mijn eerste bestelling was een datakabel voor mijn Samsung X640. Dit model telefoon was toen nog vrij nieuw en er was niet echt info te vinden over de compatabiliteit met diverse 3rd party datakabels. Het bleek uiteindelijk dus dat ik een verkeerd model kabel had gekregen, maargoed, ik wist dat dit kon gebeuren als je geen originele Samsung kabels koopt natuurlijk. Ik heb hierover op MSN contact gehad met Ragnar en hij heeft meteen contact opgenomen met de leverancier. Ik heb toen vrij snel twee andere kabels opgestuurd gekregen die ik mocht testen, waarvan er 1 dus wel gewoon werkte. Ik ken genoeg winkels waar ze moeilijker zouden doen over omruilen, dit was erg vlot afgehandeld. :)

Leuke inkoopactie met de Nokia BLC 5 battery 100Mah, Je word goed op de hoogte gehouden en de prijzen zijn zeer interessant!!!

Goed verpakt, factuurtje netjes , naar belgie was ook geen probleem, juiste produkt geleverd. komt afspraken na qua levertijd!

nog geen gebruik van hoeven maken

Keurig geleverde bestelling en netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de IA. Aanrader voor vanalles voor een goede prijs.

Ondanks de vorige bestelling (zie hieronder), toch nog een bestelling geplaatst (Without hope, nothing remains.).

Jabra 250v bluetooth headset
Samsung E720 USB kabel (voor collega)

Dit keer helemaal niets te klagen !

Beide artikelen netjes verpakt.

Alleen jammer dat er eigenlijk iets meer verpakkingsmateriaal in de doos had gemoeten, de Jabra doos rammelde nu in de andere (verder niet hinderlijk).

Na de startersfoutjes bij de vorige bestelling is alles dit keer wel heel goed afgehandelt.

Netjes reactie op mail (ook via MSN).
Telefoon dit maal niet geprobeert, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook goed gegaan zou zijn !

Op 6 juli een datakabel (USB) voor de Samsung D500 besteld, €12,50.

Tot op heden nog geen kabel mogen ontvangen, of communicatie kunnen hebben mbt deze bestelling.

Nota bene nog vootuitbetaald ook. Slecht plan, aangezien op de site slecht aangegeven word hoe dit moet gebeuren.
(Accept-giro of bank-giro, exacte locatie bedrijf, bedrijsnaam, etc). Betaling wel geaccepteerd door de Rabo, dus het bedrijf zal wel 'herkend' zijn ... (Bovendien stond het rekeningnr natuurlijk wél duidelijk vermeld.)

28-07-2008 - Vandaag e-mail: kabel is verstuurd, vertraging wegens vakantie.
Bij thuiskomst - kabel inderdaad binnen, inclusief 10% kortingsbon op volgende bestelling.

Product nooit aangekomen.
Onbekend of bestelling verstuurd is.

28-07-2005 - Kabel in postbus, netjes verpakt, simpel, klein pakketje !

Twee maal een e-mail gestuurd (1 week na, en 1 1/2 week na bestelling). In beide gevallen geen antwoord gehad.

Enkele malen geprobeerd de shop te bereiken (tel nr.). Dit is niet gelukt ('in gesprek' of 'voicemail ingesproken'). Op de voicemail word niet gereageerd.

Onduidelijkheid over bestelling. Geen automatische mails om me op de hoogte te houden hoe ver de bestelling is gevorderd.

28-07-2005 - Opeens een mail binnen dat het product verstuurd is, tevens is het pakket vandaag al aangekomen.
Score laagst: vanwege het gebrek aan eerdere informatie (een bericht: wij zijn op vakantie, was aardig geweest).
Score +1 vanwege 'persoonlijk' contact (MSN). Zeer netjes !

Batterij voor een Nokia 6210 besteld en 11 euro (dat is incl. verzending) overgemaakt naar CoolGSM. Week later in huis, tussentijds 2 updates gehad over voortgang van de bestelling. Zeer tevreden.

Ik heb zondag een kabel besteld en maandag was het in huis - sneller kan niet!

Goed ingepakt en altijd op de hoogte gehouden door e-mail.

Prima.

Ik heb nu 3 keer besteld bij CooleGSM.nl

Algemene indruk: De site is weliswaar niet echt 'vernieuwend', maar is wel duidelijk, en zeer makkelijk in het gebruik. vandaar een 9.

Service: Ze helpen altijd. Als ik inspreek op hun voicemail, word ik binnen een half uur teruggebeld. Op mailtjes wordt altijd binnen een paar uur geantwoord, zelfs in het weekend, 's avonds en op feestdagen. Vandaar een 10.

Technische kennis: Ik heb ze na mijn eerste bestelling (2 datakabels) gebeld, omdat het me niet lukte om de datakabels te installeren. Daar nemen ze alle tijd voor, en daardoor lukte het installeren prima.

Afhandeling bestelling: Dit verdient zeker een 10. Ik betaal altijd via paypal of overschrijving. Binnen 3 dagen na mijn betaling is mijn bestelling altijd binnen. Dat betekent dus dat ze altijd meteen na ontvangst van mijn betaling versturen. Ze hebben ook een verzendmethode 'onder rembours', maar daar heb ik geen ervaring mee. In ieder geval is de afhandeling van mijn bestellingen zeker een 10 waard!

Bovendien zijn de prijzen van CooleGSM.nl zeeer goedkoop, en rekenen ze geen verzendkosten!

Een paar dagen geleden heb ik er twee datakabels besteld; een dag later lagen ze al in de bus. Ze werken perfect; perfect afgehandeld Ragnar! Support is ook uitmuntend!

Scorekaart voor CooleGSM.nl