Netwerkwinkel.com

Gebruikers over webshop Netwerkwinkel.com

Sterk verouderde webshop, maar dat hoeft niet slecht te zijn.
Geen poespas, maar gewoon to the point gevuld met netwerkproducten.
Had wat glasvezelkabels nodig en kwam bij hun uit vanwege de prijs.

Voor 15u besteld, dezelfde dag nog verzonden. De volgende dag had ik de kabels in huis, netjes verpakt. Verzending ging via DPD, track&trace gaf aan dat ze nog niet onderweg waren, toch stond de bezorger voor de deur, maar daar kan de webshop niets aan doen.

Van tevoren even voor de zekerheid gemaild of de kabels op voorraad waren, had er maar 2 nodig, maar de voorraad indicatie op de site was erg summier.
Binnen een kwartiertje een duidelijke reactie met de voorraad.
Bij bestelling ging iets mis bij het verwerken van mijn betaling, ook even gemaild en een paar minuten later ontving ik al een verzendbevestiging.

Ik zag weinig recente reviews van deze shop.
Bestelling en verzending was prima, goede communicatie ook.
Spijtig dat we als belg enkel maar kunnen betalen met vooruitbetaling. (of paypal mits extra kost). Bancontact zou een stuk makkelijker zijn.
De overboeking zelf ging heel vlot en het materiaal werd zeer snel verzonden.

Al jaren klant. Afgelopen vrijdag elders besteld omdat ze dichtwaren na hemelvaart. Zaterdag toch maar bij netwerkwinkel.com besteld omdat de andere shop niet de gewenste kabels kon leveren op zaterdag terwijl er voorraad was (daar 1x besteld en nooit meer).

Ook dit heb ik verleden bij netwerkwinkel.com niet meegemaakt. Voorraad info is correct en zijn ze een dagje dicht door de week dan is dat duidelijk te lezen. Mochten ze een dagje dicht zijn ik bestel niet meer elders. netwerkwinkel.com kan de prijs/kwaliteit wel waarborgen.

Altijd op tijd geleverd. Verpakking ziet er goed uit, aantallen (diversen kleuren, lengte) kloppen altijd.

Eigenlijk nooit nodig gehad, tot ergens oktober / november. Naast netwerkkabels bieden ze ook licenties aan van camera software. Hier had ik een vraag over. De expert die er over ging was met vakantie. Had geen haast en kreeg onverwacht een dagje eerder zeer uitgebreid antwoord op mijn vragen.

Kortom ook dat zit goed.

Er wordt super snel gereageerd op vragen per mail.
De after-sales is ook top; vanwege miscommunicatie had ik een tekort aan kooimoeren en bouten. Deze zijn direct kosteloos nagestuurd en had ik de volgende dag in huis.
Alleen de webshop zelf zou misschien een opknapbeurtje mogen hebben, maar alles is op zich wel goed te vinden.

Levering op tijd, dus helemaal prima!

Er wordt super snel gereageerd en de service is top.

Niet de meest moderne, maar wel overzichtelijke website en kan snel vinden wat ik zoek. Prima prijs / kwaliteit verhouding.

Tsja weinig over te zeggen. Goed verpakt en duidelijke communicatie rond de verzending.

De leverancier had de specificaties aangepast zonder communicatie. Ik kreeg dus wel de producten met de verwachtte productnummers, maar niet de verwachtte specs. Ik mocht de items houden en kreeg zonder extra kosten vervangende producten met de gewenste specs nagestuurd. Top!

Groot aanbod, prima prijs. Soms zouden wat filters helpen om de juiste producten te vinden, het aanbod is wat onoverzichtelijk.

Ik was te snel met bestellen en was vergeten nog twee producten toe te voegen. Via de website een berichtje gestuurd en deze twee orders zijn netjes bij elkaar verpakt en mijn (dubbelbetaalde) verzendkosten zaten er bij. Top!

Snel, overzichtelijk, makkelijk...

Veel bedrijven zijn er niet die zoveel specialistische materialen verkopen voor thuisgebruikers, en als ze het al hebben betaal je je scheel. Een bouwmarkt heeft vaak wel inbouwdoosjes voor UTP, maar dat zijn schroefconnectoren waarvan ik me afvraag of het CAT 5 haalt, laat staan CAT5e of hoger, terwijl Netwerkwinkel.com gewoon keystones in alle gradaties, en bijbehorende montagematerialen heeft.

Een inbouwdoos bij de bouwmarkt kost al snel tegen de 20 euro, terwijl ik bij Netwerkwinkel.com voor 16 euro klaar ben. De LSA-tang (en eventueel het keystone-hulpstuk) heb je dus binnen een paar doosjes terugverdiend, en dan heb je beter spul...

En dan heb ik het nog niet over patchpanelen of kabels, want ook die zijn zeer betaalbaar, en gewoon goed...

Snel geleverd, goed verpakt, wat wil je nog meer?

Eenvoudige navigatie, de items zijn goed gegroepeerd en de informatie is voldoende. Kleur van bijvoorbeeld opbouwdozen wordt goed aangegeven.

Communicatie over de zending is persoonlijk en direct. Omdat ik na mijn bestelling erachter kwam dat ik een item vergeten was kon dit na aangeven meegenomen worden in de lopende order. (item normaal afgerekend en op afhalen gezet zodat de verzendkosten 0 waren).
Doordat een item niet op tijd leverbaar was is wederom in goed overleg besloten tot een deellevering. Hierdoor heb ik last minute nog een item kunnen bijvoegen in de laatste deellevering, opnieuw dankzij de klantgerichte oplossing van netwerkwinkel.

Snelle reactie op mails, meedenken om onnodige verzendkosten te betalen en flexibel om lopende orders aan te passen en samen te voegen.
Afspraken worden nagekomen.

Ik had een kleine HDMI switch zonder externe voeding nodig en die heb ik gevonden bij Netwerkwinkel. Het artikel was niet op voorraad (stond ook goed aangegeven), maar dat was in dit geval geen probleem. De communicatie over de levering van het product is goed en je weet eigenlijk altijd wel waar je aan toe bent.

Netwerkwinkel maakt gebruik van DPD voor het verzenden van pakketten, in tegenstelling tot PostNL heb je daar wel altijd goede mogelijkheden voor het geval het pakket niet direct afgeleverd kan worden. Je kan bijvoorbeeld naar een ander adres laten leveren, opnieuw laten leveren of eventueel direct kiezen voor afhalen. Wat mij betreft een groot voordeel gezien ik lang niet altijd thuis kan zijn om pakketten in ontvangst te nemen.

De netwerkwinkel heeft een overzichtelijke site waar ik altijd snel kan vinden wat ik zoek. Voor netwerkbekabeling en onderdelen ga ik altijd naar deze winkel. De kwaliteit is prima en de prijs zeer scherp. Soms vergelijk ik voor de vorm nog prijzen, maar constateer ik dat ik nergens goedkoper uit ben met mijn bestelling dan daar (vaak zijn anderen 2x zo duur). Met de goede service en zekerheid van goede bekabeling (volledig koperen kern, geen aluminium met kopercoating), is dit altijd mijn eerste keus
Ze hebben door hun uitgebreide assortiment een aantal specials die ik niet snel ergens anders kan vinden, zoals netwerkkabelstjes van 30 cm en C13-C14 powercords van 50, 60 en 100 cm. Daarmee kan ik mijn spullen netjes en betaalbaar aansluiten.

Pakketten voor 15:00 besteld worden dezelfde dag verzonden. Woensdagmiddag besteld en donderdag in huis, keurig verpakt. Verzending is gratis boven 50 euro, ook als het in meerdere dozen komt. Ik kreeg snel een track-trace code.

Bij mijn bestelling bleek 1 product niet op voorraad te zijn. Ik stuurde een mail of dat onderdeel kon vervallen voor bv een tegoedbon (ik kom er toch zeker terug). Ik werd binnen 10 minuten gebeld, ze vroegen wat mijn eisen waren aan het patchpaneel en gaven aan dat ze dat gingen oplossen. Binnen een half uur was de bestelling aangepast naar een handiger product voor dezelfde prijs en kreeg ik de melding dat het pakket verzonden was.

Na enkele positieve berichten op het tweakers-forum bij de Netwerkwinkel terecht gekomen. Overzichtelijke winkel, duidelijke categorieën, overzichtelijk aanbod (geen honderden artikelen onder één noemer, maar netjes gesorteerd). De webwinkel is duidelijk en betaalmogelijkheden genoeg.

Via je account op hun website is het proces goed te volgen, een snel proces ook overigens. 's Ochtends besteld, 's middags al aangeboden bij de DPD.

De bestelde kabels bleken niet op voorraad te zijn. Kreeg daarna een email waarin dit stond. Even gebeld en aangegeven dat het mij niet zoveel uitmaakte dat ze niet flat waren.

Ondanks dat er met kabels weinig kan gebeuren waren ze toch in bubbeltjes envelop verstuurd.

De voorgestelde kabels waren goedkoper, het restant is daarna keurig en binnen een paar dagen teruggestort op mijn rekening!!

In mijn topic over een mislukte aankoop van een patchpaneeltje bij de bouwmarkt die geen Gb netwerk haalde , kreeg ik de tip om bij deze shop een (goedkoper) paneeltje aan te schaffen
Het artikel was op voorraad en op oudjaarsavond de bestelling geplaatst
Meteen een ontvangsbevestiging in de mail en op 2 januari ook mail dat mijn bestelling geaccepteerd was en verzonden zou worden (incl. tracknummer van DPD)
3 januari voor de middag was mijn bestelling al binnen)

Artikelen zaten in hun eigen verpakking in een goed afgesloten plastic zak
Ik ben normaal gesproken geen fan van DPD, omdat bij 'niet thuis' het lang duurt voor je alsnog je pakketje in bezit hebt.

Al meerdere keren naar tevredenheid besteld hier.
Ook al oogt de website zelf wat rommelig,
toch zijn producten redelijk goed te vinden, vind ik.
Zeer ruim assortiment voor alle netwerkbenodigdheden en meer.
Er zijn producten in het assortiment die je bijna nergens anders kunt vinden.
Ik was zelf dit keer o.a. op zoek naar hele korte goldplated High-Speed HDMI kabels (0.5m), hier voor een zeer redelijke prijs gevonden. Daar ben ik blij om.
Ook keurig status updates ontvangen (en tracktrace info).
Prima webshop wat mij betreft. Zeker aan te raden.

Netjes binnen de verwachte tijd geleverd, goed verpakt (met kalendertje voor 2013 erbij kado) en geen verzendkosten omdat m'n order boven de 50 euro uitkwam, super.
Tevens prima spul van goede kwaliteit voor zeer redelijke prijzen (over het algemeen vooral van het merk Inline).
Al met al, hier kom ik graag weer eens terug.

Voor mij was dit de tweede keer dat ik met tevredenheid bij deze shop heb besteld. Ik had een aantal CAT6a patchkabels nodig en Netwerkwinkel heeft deze als vrijwel enige shop in meerdere kleuren, maten EN nog belangrijker: voor een fatsoenlijke prijs. De keus was dan ook snel gemaakt voor deze shop.

De webwinkel is verder overzichtelijk en je krijgt een bevestiging in detail van de bestelde spullen. Ook krijg je een statusupdate dat het pakket onderweg gaat. Eigenlijk gewoon zoals het hoort!

Opmerkelijk vond ik dat ik bij deze bestelling nog een zakje snoep erbij kreeg. Voorheen dacht ik dat Highflow dit alleen deed, maar bij de grotere bestellingen (ik denk >€50) krijg je dat bij Netwerkwinkel blijkbaar ook. Ook wel lekker! :9

Het pakket is goed verpakt in een ruime doos en is in de lege ruimte goed opgevuld met luchtzakjes. Ook de los bestelde producten zijn in een zakje gedaan, zodat het niet een zooi door elkaar wordt en nog enige sortering hebt in de verschillende bestelde artikelen.

Binnen 5 dagen zijn de spullen geleverd, eigenlijk zelfs maar 2 dagen omdat ik het vrijdagnacht heb besteld en er ook nog 2 dagen van het weekend af kan. Toch wel heel snel eigenlijk.

De enige opmerking die ik over verzenden heb is dat mijn pakket bij de buren is afgeleverd. Voor een totaalbedrag van > 50 euro zou het netjes zijn dat je kunt aangeven dat het niet bij de buren wordt afgeleverd. Voor mij verder geen probleem, want ik heb prima (betrouwbare) buren, maar het zou anders kunnen zijn natuurlijk.

De website bevat voldoende informatie per product, vooral de technische fiches die telkens inbegrepen zijn, zijn zeer handig.

Bestellen verloopt zeer vlot, winkelmandje vullen en afrekenen via PayPal. Bevestigingsmail volgt direct.

Buitenlandse klanten moeten BTW vooraf meebetalen via PayPal, maar krijgen wel een correcte factuur met 0% BTW op.

Na contact met hen blijkt dit standaard praktijk te zijn voor hun veiligheid tegen valse BTW nummers, na confirmatie werd direct het BTW bedrag teruggestort via een partial PayPal refund waardoor de buitenlandse BTW regels correct zijn gehanteerd.

De bestelling was goed verpakt en het materiaal is van goede kwaliteit.

De bestelling was ook zeer snel geleverd, savonds besteld, de dag erop verwerkt, kort telefoontje van hen gekregen omdat 1 item niet in stock was en of ze het mochten vervangen door een item van hogere kwaliteit (aan dezelfde prijs), en 2 dagen later stond het smorgens voor de deur.

Dit is de tweede keer dat ik bestel, de vorige keer was 13 januari van dit jaar. Omdat het mij voor de 2de keer zeer goed verlopen is, neem ik toch de moeite om een kleine review te schrijven als dank. Het is een goede website waar je vind wat je zoekt, niet echt flashy, maar als alles perfect is hoeft dat ook niet. Ik bedoel als je een bestelling plaatst heb je genoeg stappen waar je keuzes kan maken. Bijvoorbeeld het aantal betaalmogelijkheid waar voor mij PayPal als zeer positief naar voor komt. Vooral omdat ik vanuit België moet betalen. Als je bestelling geplaatst is dan kan je perfect alles volgen, bij het minste krijg je een update en word je op de hoogte gehouden. Het laatste jaar heb ik bij veel online winkels bestellingen geplaatst, maar bij deze Heb ik het gevoel dat de klant koning is. Doe zo voort.

Perfecte verzending en zeer snel geleverd (t.o.v. andere shops). Bestelling moet ook naar België komen en op een zaterdag besteld.. Nog een reden waarom ik voor deze winkel kies is dat je vanaf 50€ geen verzendingskosten betaald. Zorgt er wel voor dat als ik iets bestel er een aantal dingen bij doe om aan de 50€ te komen, maar dat vind ik uiteindelijk niet erg. Alles zit ook mooi beschermd verpakt en als attentie krijg je er een paar winegum snoepjes bij. Het zijn maar kleine dingen die je shopervaring verblijden. De snelle levering is ook het gevolg dat je bijna noot moet wachten dat producten niet leverbaar zijn, een trent die bij vele online shops standaard is en mij zeer sterk irriteert. Bij mij was telkens alles op voorraad.

Site is overzichterlijk en assortiment ruim. Levertijden worden duidelijk aangegeven en prijzen zijn over het algemeen erg goed)
Goede tips en filmpjes voor het aansluiten van netwerk aansluit materiaal.
Bv voor het aanluiten van een utp wandcontactdoos en patchpaneel. En 2 types gereedschap: simpel en (semi) professioneel met een duidelijke uitleg.
Status updates bij iedere aanpassing in de bestelling (ook bij status: afgeleverd, nog niet eerder gezien)

Goed en zeer snel. Woensdag besteld donderdag ochtend een telefoontje van de GLS cauffeur: hij kende de straat niet en ook zijn tomtom wist het adres niet (is een nieuwbouwwijk)
Toen ik hem aangaf dat het tegenover de lokale sanitairboer zat wist hij het gelijk. Mooi een bezorger die de buurt kent.
Smiddags stond de bezorger voor de deur met een netjes ingepaktedoos.

Bij de vorige bestelling ontbraken 2 beugeltjes voor het monteren van de deur van de 10" patchkast, vreemd, zal wel iets mis gegaan zijn bij het inpakken in de fabriek. Kan gebeuren.
'S avonds om 23:00 mail gestuurd, volgende ochtend een mail met excuses en melding dat ze de ontbrekende onderdelen direct zouden opsturen.
Inderdaad de volgende ochtend een bubbelenvelop met de ontbrekende onderdelen.
Afhandeling zeer snel en heel correct.

Website ziet er prima uit met een uitgebreid assortiment. Ik zocht een C15 kabel en deze winkel was de enige die ik kon vinden die deze snel kon leveren. Levertijd stond op 3 tot 7 werkdagen. Had de bestelling snel nodig dus had een opmerking geplaatst bij de bestelling of men zo snel mogelijk de bestelling wilden versturen.. na 2 dagen was de bestelling al binnen, echt superservice!

Om thuis het een en ander weer eens netjes weg te werken had ik een set van 5 nieuwe netwerkkabels nodig. Zoals altijd was alles mooi op voorraad. Het groote voordeel van deze shop is het zeer uitgebreide assortiment, nadeel is wel dat ik dus eigenlijk altijd meer bestel dan dat ik echt nodig had :).

Scorekaart voor Netwerkwinkel.com