Computershop Lekkerkerk

Gebruikers over webshop Computershop Lekkerkerk

Ik word altijd vriendelijk geholpen bij deze lokale ondernemer. Wisja heeft producten op voorraad en is deskundig. Ik ben tevreden over de service en dienstverlening.

---

Tot op heden is alles naar wens. Prijs kwaliteit is prima. Ik heb het afgelopen jaar meerdere producten voor mijn onderneming besteld en er is altijd snel geleverd. De producten werken goed en ik heb nog geen één keer gebruik hoeven maken van garantie of iets dergelijks.

Wisja winkel in Lekkerkerk. Verkoopt hardware voor relatief belachelijk hoge prijzen. Heeft ook een webhosting service, waar ik tot mijn spijt 2 jaar lang klant ben geweest. Veel downtimes (kon het aantal bezoekers niet aan).

De prijzen waren zo hoog als die van een professionele hosting bedrijf waaronder wisja zeker niet valt. Heeft na veel geklaag van mijn bezoekers op het forum de inhoud van hen ongenoegen op mijn website gewijzigd omdat meneer niet tegen de geuite kritiek kon.

Ook hen manier van communiceren was echt zeer klantonvriendelijk en gewoon bizar onbeleefd. Ik heb alle communicatie tussen mij en wisja.nl bewaard. Na een tijd is er zelfs de server leeg gehaald met als doelstelling negatieven publicaties over de tekortkomingen van het bedrijf te verdoezelen.

WAARSCHUWING Met deze mensen moet je geen zaken willen doen. Kortom geen goed woord over voor deze zaak. Naar mijn persoonlijke mening gewoon een oplichterij die zeer moeilijk tegen kritiek kan.

Mensen die profiteren van een andermans onwetendheid.

Vanwege problemen met mijn vorige PC heb ik Wisja gemaild en verteld dat ik een nieuwe PC wil. Daar heb ik meteen de specificaties bij genoemd van de PC die ik zou willen. Ik kreeg keurig een offerte voor de door mij gewenste PC, maar ze kwamen ook met een goedkopere oplossing om mijn oude PC te herstellen. Ik heb gekozen voor de nieuwe PC.

Ik heb de PC zelf afgehaald.

Mijn PC wilde niet meer opstarten. Omdat ik vlak voor mijn vakantie haast had met een mailtje heb ik hem weggebracht. Een spoedreparatie zat er niet in. De Intel-moederborden van dit type moesten worden vervangen en daar zou een aantal dagen over heen gaan. Ter plaatse hebben ze mijn harde schijf anders aangesloten zodat ik toch even bij mijn mail kon. Na mijn vakantie was de PC keurig op orde met het nieuwe moederbord.

Scorekaart voor Computershop Lekkerkerk