Gebruikers over webshop Factoryprices
Review toevoegenDeze winkel biedt betaling via o.a. iDeal;
Producten zijn redelijk goed te zoeken en vinden in de shop,
hoewel er niet zo fijn af te stemmen valt op eigenschappen van producten;
Site ziet er verzorgd uit;
Mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen bij definitief maken bestelling (zoals 'Niet bij buren afleveren' e.d.)
Producten bleken in backorder; zou na een 2 maanden binnenkomen (was niet duidelijk gecomminuceerd, imho, op de productpagina mbt voorraad indicatie);
Ondanks dat ik er zelf achteraan moest, om mij te informeren over de levertijd, ondervond ik de comminucatie als vriendelijk en tegemoetkomend; had het gevoel dat ze het zelf ook vervelend vonden, maar ook dat ze wel hun best deden.
Uiteindelijk had de groothandel het betreffende product (na 3 maanden, na plaatsing bestelling) binnen en werd meteen naar mijn huis verzonden; volgende dag binnen.
Elk bericht die ik stuurde, of dat nu via hun webform was, of rechtstreeks via mail, werd snel, vriendelijk en to the point beantwoord. Ik maak (te) vaak mee, dat ik maar half, of geen, antwoord krijg, of dat de beheersing v/d NL-taal zó onder de maat was, dat ik elk vertrouwen meestal verloor. Bij Factoryprices echter, werd dat vertrouwen wel weer wat hersteld. Voelde mij als klant zeer serieus genomen.
veel goedkoper dan andere leveranciers, nette overzichtelijke website , snelle levering, snelle reactie op mail, en een zeer goede aftersales.
Verzendingverzending snel en correct verpakt en met track en trace code te volgen.
KlantenservicePerfect gewoon.
Reparatie door fabrikant zou 2 weken duren ik heb toen Factoryprices gemaild, binnen 5 minuten na mijn mail, belde ze me. Ze bestelde een andere, tegelijkertijd moest ik mijn apparaat naar hun opsturen. Zodra hun hem binnen hadden zouden ze hem testen, en als hij inderdaad defect was een nieuwe toesturen. En wat ze beloofde deden ze, zelfs 20minuten nadat TNTpost het pakket bij hun afgeleverd had, (kon ik zien via TNT-track&trace) hadden ze het app. al getest en mijn gebeld. En de volgende morgen had ik al een nieuw apparaat in huis. Als dat nu geen service is? Dus de volgende keer bestel ik hier weer en ik kan het iedereen aanbevelen. Hier kan geen winkel tegen op.
Nette site, snel, overzichtelijk. Helaas geen statusupdates via de mail, geen bericht dat het artikel veel later geleverd werd maar ineens een verzendbericht.
Uiteindelijk 5 dagen te laat geleverd (op een levertijd van 1 a 2 dagen...)
Eerste en laatste keer voor mij
Groezelige, verbouwde, hergebruikte doos, wel goed verpakt voor het transport.
Ik kocht een Aldenkamp TV meubel. Ik ben hier terechtgekomen op basis van de allerlaagste prijs in combinatie met positieve reviews. Vooraf heb ik de winkel gebeld en zij deelde mij mede dat ik zou gebeld worden door de transporteur voor het maken van een afleverafspraak en dat levering waarschijnlijk een week zou duren vanaf het bestelmoment. Gisteren echter bleek het meubel al afgeleverd te zijn zonder dat ik daarvan op de hoogte was! De transporteur heeft dus geen afspraak met mij gemaakt. Dit meubel van ik schat ca 70 kg en 150 cm breed is afgeleverd bij buren die zo vriendelijk waren dit in ontvangst te nemen. De buurman heeft ook nog meegeholpen met sjouwen. Ik denk dat een gesprekje met de transporteur op zijn plaats is want ik voel me bezwaard dat mijn buurman is belast met het aannemen van zo'n grote en zware verzending en hier ook nog voor heeft moeten tekenen.
Het meubel is overigens verder prima.
zie opmerkingen bij algemeen.
Meubel was geen en stevig verpakt.
Had een klik aan klik uit zender besteld WST-8800, maar had AWST-8800 geleverd gekregen. Natuurlijk balen omdat deze niet werkt met oudere types ontvangers. Maar dit probleem is zeer goed opgelost: zie aftersales blok hieronder.
Al met al bestel ik hier zeker weer. Ook al is er een fout gemaakt, de oplossing daarvoor vind ik zeker zo belangrijk! Daar gaat het vaak namelijk mis bij veel winkels.
Goed verpakt in doos met daarin schuimvulmiddel.
KlantenserviceMailtje de deur uit gedaan dat het verkeerde type zender geleverd was. Snel een reactie teruggekregen dat de zending omgeruild kon worden voor de WST-8800. Heb een toezegging dat ik ook de verzendkosten terugkrijg, omdat het hun fout is.
Kunnen veel winkels van leren.
Duidelijk website en goed bereikbaar.
Had twee artikelen besteld voor mijn vakantie.
Een lowepro tas en een akai adapter.
Gebeld en gekeken of het nog op tijd geleverd kan worden.
Binnen 3 werkdagen kon ik mijn artikelen afhalen bij de webshop.
Keurig geholpen door een vrouw, kon met pin en contact betalen.
Vaker besteld zowel artikelen verzonden en afgehaald en beide gaat goed.
Kreeg steeds een mailtje als het artikel verzonden was doormiddel van een track en trace nummer en afhalen kreeg ik bevestiging dat het artikel binnen was.
De 'opvoorraad indicatie' is zeer misleidend. Er staan groene blokjes maar je moet er eerst met je muis overheen om de index te bekijken. Een gebruiker ervaart, en ik dus ook, dat het product op voorraad is. Maar de index geeft anders aan dan doet vermoeden. Ik heb dan ook besteld op basis van dat ik dacht dat het product op voorraad was.
KlantenserviceMet mijn goeie gedrag helemaal naar Nijverdal gereden om het product op te halen. In de winkel (nou ja winkel, zeg maar kleine schuur/garage) werd ik absoluut niet netjes behandeld. Ze gingen bewijzen dat het systeem toch wel heeeel duidelijk was. Tja, als je het zelf gebouwd hebt wel. Maar voor een gebruiker is het systeem dus misleidend. Het is dat ik er achter kom omdat ik het product wilde ophalen. Anders had ik het pas de week erna in huis gehad.
Kreeg in eerste instantie geen verkeerde indruk.
Duidelijke website, niets mis mee.
Vond, maar dat is een algemeen probleem de verzendkosten voor een relatief laag bedrag erg hoog
Product zou -als telefonisch toegezegd- geruild kunnen worden, zonder nieuwe(dus dubbele) vezendkosten.
Voor levering nieuw product kwam de vraag om bijbetaling, deels terecht, omdat het art. iets duurder was, deels niet tercht omdat het opnieuw verzendkosten betrof.
Makkelijke site om te zoeken en te bestellen. Betaald via iDeal.
VerzendingHet duurde een paar dagen voordat de bestelling werd ingepakt en verzonden terwijl alles 'op voorraad' was. Nadat de bestelling was verstuurd was deze te volgen via track en trace.
Toen deze aankwam was de koffiezetter en de tv kabel in één doos gestopt. Dat was prima maar het was een beetje slordig verpakt.
De doos van de koffiezetter zelf was al eerder geopend en slecht weer dicht geplakt. Later bleek dat het hele apparaat al gebruikt was terwijl ik een nieuw apparaat had besteld! Er misten ook een paar kleine onderdelen.
Bovenstaande direct gemeld op de site van FactoryPrices.nl en zeer snel antwoord hierop gekregen. Zij gaven toe dat het een retourzending van een andere klant betrof (die hem niet had mogen gebruiken) en stelden voor het aankoopbedrag terug te boeken. Daarbij mocht ik de koffiezetter gewoon houden! Binnen een paar dagen was alles geregeld en had ik het geld terug.
Het was slordig van FactoryPrices.nl om deze koffiezetter zo te versturen maar de aftersales is natuurlijk fantastisch. Hier kun je met een gerust hart bestellen!
Een paar B+W (pola-) filters besteld bij FactoryPrices voor scherpe prijzen.
De website is overzichtelijk en heeft een makkelijke zoekfunctie. Een verfijnde zoekfunctie mist nog, daar het assortiment nogal groot kan zijn voor sommige producten.
De opgegeven levertijden kloppen ook aardig.
Men reageert snel via Email op vragen en er worden ook keurige status-updates omtrent de bestelling gegeven.
Bestelling werd keurig verpakt en bezorgd met een Track&Trace volg-code. Aankoopbon zat in de verpakking. Prima verzending dus.
Ik heb twee bestellingen gedaan bij Factoryprices en daar ben ik zeer tevreden over. Naar mijn mening hebben ze een prettige website, hoewel een extra filter/sorteerfunctie bij het zoeken naar filters wel makkelijk zou zijn (sorteren op diameter).
Het assortiment is mooi breed en de prijzen zijn laag. Bij mijn eerste bestelling kocht ik een B+W polarisatiefilter voor €110, toen 30-40 euro minder dan bij de concurrentie. Nu heb ik een UV-filter en een geheugenkaart besteld. Ook het UV-filter was het goedkoopst hier, samen met de geheugenkaart kostte het nog altijd minder dan de goedkoopste pricewatch-webwinkel die beide artikelen kon leveren.
Omdat ik dicht bij Nijverdal woon kan ik de producten zelf afhalen. Dat betekent dat FP voor mij een voorsprong heeft op concurrenten, die duurder zijn en waar ik ook nog eens verzendkosten kwijt ben.
De bestellingen zijn wel mooi zoals aangegeven binnen gekomen. De laatste bestelling bevatte producten met een levertijd van 2-5 werkdagen. Inderdaad waren na 4 werkdagen (ma-do) de producten af te halen. Je krijgt altijd een nette bon mee, waar zowel een factuur- als afleveradres op staat, dus ik denk dat verzenden ook wel goed gaat.
Wat ook meegewogen heeft is dat er een vriendelijke dame achter de balie staat om je bestelling af te geven. Dat is zeker niet onbelangrijk, vind ik.
n.v.t.
Website OK, bbesteelen & betalen (iDeal) OK, aflevering netjes, goed verpakt. Alleen de levertijd was 3x zolang als op de site stond aangegeven. Na een mailtje binnen twee uur reactie: "uw zendig is vandaag binnengekomen en wordt meteen verzonden".
Dat klopte, want een dag later al in huis.
Niets op aan te merken.
Overzichtelijke website. Kwam op deze site omdat ze in Nederland een van de weinige zijn die de scanner verkopen die ik zocht.Voordat ik het product ging bestellen, eerst telefonisch contact opgenomen omdat ik een specifieke vraag over het product had. Kreeg (na het keuzemenu) direct iemand aan de lijn en werd goed geholpen.
VerzendingGoed verzonden. Verzending indicator klopt ongeveer met hoe lang het werkelijk duurde.
KlantenserviceGeen ervaring mee.
Op zoek naar nieuwe opzetborstels voor mijn electrische tandenborstel via Google.nl bij Factoryprices uitgekomen. Hun prijs voor een 3-pak Philips-borstels was beduidend lager dan de laagste prijs in kieskeurig.nl en beslist.nl (Factoryprices komt in deze sites niet voor). De website is eenvoudig maar werkt prima. Hulde voor de zoekfunctie: deze doet realtime suggesties en levert relevante resultaten. De voorraadindicatie klopte in mijn geval.
Maandagavond besteld. Betaald met ideal. Dit kost bij deze zaak niets extra. Meteen een bevestigingsemail ontvangen. Dinsdagmiddag volgde een "bestelling verzonden" mail met tracktracenummer voor TNT. Woensdag werd het pakketje door TNT bezorgd. Al met al een prima ervaring bij een winkel met uiterst lage prijzen. Ik bestel hier zeker weer.
Maandagavond besteld. Meteen een bevestigingsemail ontvangen. Dinsdagmiddag volgde een "bestelling verzonden" mail met tracktracenummer voor TNT. Woensdag werd het pakketje door TNT bezorgd. De producten waren verpakt in een neutrale kartonnen doos, met daarin ter opvulling een luchtkussentje.
KlantenserviceNog geen ervaring mee.
Fototas besteld via Factoryprices ivm de zeer aantrekkelijke prijs. Bij de betaling via Ideal ging er vanwege een hickup in mijn internet verbinding iets niet goed waardoor de bevestiging niet bij Factory prices binnen kwam en de order niet door liep. Om 17:12 een mailtje gestuurd om 17:25 een mailtje terug dat ze de betaling in orde hadden gemaakt!. Top dus.
VerzendingMaandag om 17:00 besteld en woensdag in huis, uitstekend dus. verpakking in een eerder gebruikte doos, milieubewust, kosten besparend en prima verpakt.
Overzichtelijke site, voldoende informatie bij de artikelen en goede mogelijkheden voor het controleren van de status van de bestelling.
Bestelling werd netjes bevestigd en ik kreeg een email toen het pakketje verstuurd was (inclusief werkende track&trace code).
Donderdagavond laat besteld, vrijdags verstuurd en zaterdagochtend in huis: Sneller kan het volgens mij niet.
Pakketje was goed verpakt in een prima passende doos. Zoals bij algemeen al opgemerkt kreeg ik een mailtje met track&trace code ter bevestiging van de verzending waarmee ik al snel kon zien dat het pakketje zaterdag geleverd zou worden.
Duidelijke website, veel info. Levertijden kloppen. Bevestiging en updates ook prima.
Leverancier reageert erg snel op emails. Ik heb twee maal een mail gestuurd en kreeg binnen een dag antwoord.
Had twee bestellingen gecombineerd om verzendkosten te besparen en was geen probleem. Na een week gemaild waarom het alsnog niet was opgestuurd en dit bleek een foutje te zijn ... artikel werd direct besteld en was na 2 dagen alsnog klaar zodat het pakket verzonden werd. Dus iets te laat verzonden maar na een mailtje werd er erg snel en adequaat op gereageerd.
KlantenserviceNog geen ervaring mee.
Overzichtelijke website met superlage prijzen.
De fototas die ik gekocht had stond bij de Mediamarkt voor maar liefst 99 euro. Bij Factoryprices voor 24,95. Vraag me niet hoe dit mogelijk is.
Snelle levering en keurig verpakt.
Factory prices reageert snel op informatie aanvragen via mail. Lever informatie en dergelijke kloppen precies. Uiteindelijk voor een zeer scherpe prijs een mooi audio meubel in huis gehaald (scheelde 250 euro incl. verzenden tov andere leveranciers).
VerzendingCommunicatie met de bezorgdienst verliep een beetje moeizaam. Hij sprak slecht nederlands, dit was een telefonische bottleneck. Bij uiteindelijke levering was het prima verzorgd, meubel stond op een pallet en was goed verpakt. Alleen jammer dat ik met de pallet bleef zitten. Ik heb geen open haard en dan is het nog een crime om zo'n houten gevaarte richting het milieu park te krijgen ;-)
Klantenserviceniet van toepassing.
Overzichtelijke website, goede zoekfunctie, duidelijke voorwaarden m.b.t. bestelling, kosten etc. en voordelig.
VerzendingDonderdagavond een freeplayradio besteld en zaterdagochtend in huis.
Voor pakketverzending is een een bestaande doos gebruikt maar het originele product was goed beschermd en zat in de originele doos verpakt. Niets mis mee. Als je daarmee de kosten kunt drukken is dat alleen maar prima en milieuvriendelijk (recycling).
Nog niet mee te maken gehad