Ergo2go

Gebruikers over webshop Ergo2go

Bij het bestellen gaat de keuze van een winkel al lang niet meer alleen om het product. Er zijn meestal meer zaken die hetzelfde kunnen leveren en de prijsverschillen zijn klein. Stiptheid van leveren is dus een belangrijke, als het niet komt op de dag dat je thuis bent omdat ze simpelweg niet volgens belofte verstuurd hebben dan heb je er niks aan.

Als er in een website staat voor 15:00 besteld de volgende dag in huis, dan verwacht je dat het ook zo gebeurd.
Alleen dan kan je plannen dat op je thuiswerkdagen er bezorgd wordt en niet op dagen dat je er niet bent. Dat is ze niet gelukt.

Helaas een product gekocht wat niet naar mijn wensen voldeed. Het product heb ik netjes terug gestuurd, maar niet in de originele doos. Hierdoor krijg ik mijn geld niet terug én ben ik ook nog eens mijn product kwijt.

Verzending heb ik wel in goede orde ontvangen en zag er goed uit.

Zeer slecht. Geld willen ze niet terug betalen en wordt vermeld dat ik kinderachtig reageer terwijl zij degene zijn die liever het geld in eigen zak houden.

Via website Anir Vertical muis bestelt, betaald via eenmalige machtiging. Muis was 2 dagen later goed verpakt in huis. Duidelijke product afhandeling en goed verpakt!
Hoop dat ze meer ergonomische producten in hun assortiment gaan opnemen. Ga hier zeker ook zakelijk meer mee doen.

Scorekaart voor Ergo2go