Micro-Mail B.V.

Gebruikers over webshop Micro-Mail B.V.

Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het bedrijven die pretenderen iets snel te kunnen leveren om vervolgens op de leveringsdatum deze twee weken naar achteren te verplaatsen. Eerste en laatste keer Micro-Mail....

Goed aanbod, scherpe prijzen en redelijk veel voorradig. Wat ik een goede service vind is het 'meesturen'. Hiermee kan je producten aan een reeds geplaatste order toevoegen voordat deze de deur uit is. Groot minpunt (althans voor mij) is de gedateerde techniek achter de webshop. Alles zit met frames in elkaar en werkt daarom niet lekker op moderne browsers. Dingen als heen en weer swipen op een trackpad en linkjes openen in een nieuw tabblad werken vaak niet.

De EVGA GTX 1060 Gaming 6GB besteld. Jammer genoeg hadden zij die niet genoeg voorradig. Order gecancelled.

Snelle reactie op mijn mails en werd goed geholpen.

Gisteren PCI-e kaartje besteld. Vandaag geleverd. Alles vlekkeloos verlopen (zoals het ook hoort te gaan, normaliter). Het enige nadeel vind ik dat ze pas de factuur per email (PDF) versturen nadat het pakketje is afgeleverd. Ik had liever direct na betalen (iDeal) de factuur gehad. Verder: geen bijzonderheden.

Verzending was prima verlopen, en dat met GLS (!). Product goed ingepakt.

ik bestelde iets, 2-4 dagen levertijd. navraag leered, dat dit meer dan 1 week werd. Er werd netjes aangegeven, dat ik order ook kon annuleren als ik het te lang vond duren.

Toen ik dat deed echter, werd ik zeer onvriendelijk afgesnauwd en voor ik eigelijk bevestiging kreeg dat dit inderdaad kon - goed was- werd gewoon de hoorn erop gegooid.

Zelden zo iets mee gemaakt

Zelden zo iets mee gemaakt

Bedankt voor uw review en onze excuses voor deze negatieve ervaring. Wij zullen onze service verbeteren.

De verbinding werd om verbroken, wij veronderstelden door u maar wellicht was er sprake van een verbindingsfout.

Micro-Mail Zeewolde BV

Uitstekend bedrijf! Zeer gebruikersvriendelijke website en behulpzame medewerkers. Uitgebreide keuze en toch alles makkelijk te vinden. Bestelling snel binnen. Top

Product goed verpakt, en lekker snelle levering

Ik had een probleem met mijn T300, Opgestuurd naar Micro-Mail. 2 dagen later had ik een nieuw stuurtje in huis. Geen discussie, gewoon Top !!
Dit bedrijf verdiend een pluim.

Ik was op zoek naar een betaalbare passief gekoelde ATI kaart en Micro-Mail had deze op voorraad.

Verbeterpuntje: na de betaling met iDeal duurde het 6 lange minuten voordat ik een orderbevestiging ontving. Dat zie je tegenwoordig niet meer bij webshops.

Besteld op zondagavond, verzonden op maandag met DPD track & trace en binnen op dinsdag. Keurig.

Perfecte winkel, zeer uitgebreide communicatie over de status van de bestelling en de te verwachte leverdatum.

Niets op aan te merken

Supersnelle levering (1 werkdag) top, maar het product deugde niet. Het ging om een verloop van Displayport - HDMI female (voor het aansluiten van een beeldscherm). Het verloop had storingen, deed het af en toe wel, af en toe niet. Alles geprobeerd (nieuwe drivers, nieuwe kabels, nieuw beeldscherm, nieuwe videokaart, Windows opnieuw geïnstalleerd). Heeft veel tijd en geld gekost. Het zal toch niet aan het verloop liggen? Nee joh, die heb ik net nieuw... Ik rij naar de plaatselijke computerzaak en haal toch een nieuw verloop. En je raadt het al, het werkt en het beeld valt niet meer uit. Kortom het lag aan het verloopje....

Prima levering, snel binnen 1 werkdag

Vervolgens bel ik de klantenservice van Micromail, legde dit verhaal uit. Geen blijk van begrip en ik werd vriendelijk doorverwezen naar de retourprocedure via de website (voor een verloopje van nog geen € 12,- !!). Wat een service... NOT! Crediteer gewoon het bedrag en zie het als affordable loss! Ik ben zelf ook ondernemer en beagrijp niet dat dit soort bedrijven bestaansrecht hebben...

Geachte heer Heemskerk,

Het is uiteraard erg jammer dat u een defect product heeft ontvangen en dat dit u veel tijd heeft gekost.

Volgens mijn informatie echter zijn wij ingegaan op uw aanbod en heeft u een creditnota hiervoor ontvangen.

Jeroen de Boer

aangezien er een onderdeel niet leverbaar was werd ik elke dag op de hoogte gebracht dat dit onderdeel niet meer leverbaar was(of zoiets want duidelijk was het niet) dit hebben ze gedaan voor bijna een week en toen was ik het zat. ik heb ze eerst gemaild voor informatie. die kreeg ik niet. en toen heb ik maar gewoon mijn geld terug gevraagd.

er was geen sprake van verzending. een onderdeel was vertraagd voor een aantal keer.

duurde veel en veel te lang om contact op te nemen. ze zijn uiteindelijk wel akkoord gegaan met de terug gave van het geld. dit afhandeling is nog niet rond maar ik heb er wel vertrouwen in.

Goede prijzen, snelle levering, en geen hindernissen.
Helemaal goed wat mij betreft, zeker voor hun lage prijzen.

Netjes ingepakt, met de originele verpakking in een ruimere doos waarbij de tussenafstand keurig was opgevuld.

Duidelijke site , is hier gemakkelijk te bestellen , alle info wordt via e-mail gegeven , bestellingen worden snel afgehandeld

Product was goed verpakt en verzonden met GLS , hiervan een link gehad waarbij het ook nog mogelijk was om het pakje bij een ophaalservice in de buurt af te leveren , pakje was keurig op tijd geleverd en er is een sms bericht gegeven dat het pakket opgehaald kon worden , perfecte vervoerder dus

geven goede informatie

Bestel hier wekelijks en al jaren, eigenlijk altijd goed. mailcontact verloopt vlot en ze doen hun best om duidelijke artikel informatie te geven met leverdatum, prijs en eventuele specifieke vragen. Ik bestel eigenlijk altijd via de mail, soms telefonisch als het echt haast heeft.
Heb diverse andere leveranciers gehad(CP,MI,ingram, etc.), maar over micro-mail ben ik echt tevreden: niet elke keer een ander contactpersoon en altijd eerlijke informatie en prijzen.

Als er een product in bestelling staat krijg je smorgens een mail met een indicatie wanneer hun leverancier verwacht het product te leveren en dus wanneer je zelf het product in je handen kan verwachten.

altijd prima, maar ik heb dan ook altijd gewoon mijn huiswerk gedaan. Als iets het niet doet test ik het altijd ook in een andere setting zodat ik weet dat het niet aan iets anders ligt en als ik het rechtstreeks met de producent moet regelen is dat ook geen probleem.

Goede prijs, snelle levering. ITX bordje besteld, overmaken via bank, na betaling binnen 2 dagen in huis, top!

Heb hier een Hard Disk gekocht, Bestelling verliep soepel, totdat ik hem ontving, Toen ik de doos opende, trof ik hier 2 lagen met luchtzakken aan, en onderin de doos, bovenop de factuur de harde schijf, in een antistatisch zakje, en een laagje bubbeltjes... Ik had persoonlijk de Hard Disk tussen de 2 laag luchtzakken ingedaan. Maar verder is alles goed verlopen met dit bedrijf.

De website is overzichtelijk en helder. Als ik heel erg mijn best doe om kritiek te vinden op de site zou dat enkel zijn op de browser-zoom die niet adaptief lijkt te werken, links en rechts zitten wat harde witte balken die de layout om zeep helpen als je te ver inzoomt... (maar ik ben wat website betreft dan ook een verwende tweaker natuurlijk).

Het bestellen gaat vlot, een account maken is niet nodig maar kan wel, ik heb het niet gedaan dus wat de exacte meerwaarde is kan ik niet vertellen, buiten dat ik een volgende keer niet alle aflevergegevens opnieuw hoef in te voeren (waarschijnlijk zou ik toch meer tijd kwijt zijn aan het zoeken naar mijn login ;)).

De levering was in een zeer stevige kartonnen doos verpakt, voorzien van 'breekbaar' labels en extra seal-strips (die plastic gevallen die je altijd met de hand zult proberen open te trekken, maar waarvoor je uiteindelijk toch een schaar nodig hebt). In de doos vond ik een flinke hoeveelheid 'papier' proppen en wat bubbelplastic waardoor alles was stevig gefixeerd was. Enige kritiek die ik hier kan bedenken is dat de de producten slechts van boven bedekt waren met dit materiaal. Nu was het geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat er producten zijn die je liever vrij van de zijkanten van de verzendverpakking zou zien.

PostNL kwam alles thuis afleveren voor een kleine meerprijs. Gratis verzenden zou een leuke optie zijn, maar stiekem weet iedereen dat dit toch wel in de prijs van de producten verdisconteerd is. Per mail een track 'n trace ontvangen, maar niet echt nodig gehad, er ging immers niks mis.

Ik heb een SFTP-kabel besteld inclusief bijbehorende schoentjes en connectors. Een van de onderdelen was na bestelling niet direct leverbaar, en dat werd helder gecommuniceerd per email. Dit gaat grotendeels automatisch, evenals updates over verwachte levertijden. De frequentie van zulke update-mails is wat mij betreft prima, niet te veel en niet te weinig.
Toen de levertijd van een van de onderdelen echter ineens een maand vooruit gezet werd, ben ik toch maar even in de telefoon geklommen om te vragen hoe het zat, en of er niet een deellevering plaats kon vinden. Ik ervoer weinig wachttijd en werd vlot geholpen: blijkbaar was de status aangepast en direct gecorrigeerd, maar was er nog geen automatische update verzonden van de correctie. Uiteindelijk bleek de correctie ook nog niet correct, want het onderdeel zou pas over 8 dagen na mijn ontvangen levering bij hen binnen komen. Wellicht dat er dus een veiligheidsmarge ingebouwd zit, maar die gaat in elk geval de goede kant op: beter eerder dan later!

Ik had hier een reepje geheugen besteld van Crucial (DDR3L) omdat deze winkel als goedkoopste uit de bus kwam en daarbij kon je ook nog eens kiezen voor de optie briefpost.

Wat wel een beetje jammer was, is dat je even moet wachten (uur) op een bevestigingsmail nadat je jouw bestelling hebt betaald. Ik zie dat toch liever iets sneller.. Maar dat terzijde. Qua status updates zat het zeker wel prima.

Product zat in een goede bubbelenvelop. Niks op aan te merken.

Site is ietwat gedateerd. Ook is bij de statusupdates niet precies duidelijk wat de verwachte leverdatum zal zijn. Vooral dat laatste lijkt mij zeer eenvoudig te verbeteren.

Het produkt werd op tijd en prima verpakt geleverd.

Na een vga koeler te hebben besteld bleek deze niet compleet, de pasta en thermal pads ontbraken.

De bestelling was keurig verpakt en de volgende dag geleverd door DPD.

Na een telefoontje "zonder lange wachttijd" werd ik keurig te woord gestaan.
Na het te hebben uitgelegd hebben ze dezelfde dag de ontbrekende artikelen nagestuurd.

Aanmaken van een account op deze site vond ik iets wat vreemd, je vult je gegevens in en dan krijg je na een half uurtje een mailtje met daarin een klantnummer(loginnaam) en een random password. maar nadat je deze gekregen hebt kun je gewoon bestellen

product was erg stevig en netjes verpakt.

Scorekaart voor Micro-Mail B.V.