Gebruikers over webshop Micro-Mail B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb besteld voor een mooie prijs, kwam goed aan en werkt. Dus prima. Doet wat het moet doen.
VerzendingProduct was goed verpakt in de doos en werd geleverd bij het afhaalpunt.
AlgemeenSnelle dan verwacht. Kwam goed uit.
Snelle dan verwacht. Kwam goed uit.
Dit is wel de laatste keer dat ik een Review invul!
Snelle dan verwacht. Kwam goed uit.
Dit is wel de laatste keer dat ik een Review invul!
AlgemeenDe afhandeling was goed, maar er was een misverstand in het hele leveringsproces (misschien meer aan de kant van de bezorgdienst).
VerzendingHet was een interessante ervaring. Mijn pakket werd verzonden om opgehaald te worden bij het afhaalpunt dat net stopte met werken met PostNL. Dus het pakket werd teruggestuurd naar de afzender. Ik wachtte dagen op het pakket en ging uiteindelijk naar de plek waar ik het pakket moest ophalen om achter het probleem te komen. Toen heb ik Micro-Mail gebeld. De telefoon werd vrijwel onmiddellijk opgenomen. En nadat ik de situatie had uitgelegd, kreeg ik binnen een paar uur bericht dat het pakket naar mijn adres was verzonden. Ik denk dat ze niet hebben gewacht tot het retourpakket bij hen aankwam en dat ze me een nieuw pakket hebben gestuurd.
KlantenserviceAfter I reported the problem the issue was quickly resolved.
AlgemeenMooie prijs betaald voor een Gigabyte BRIX GB-BRR5H-4500 mini PC en bijpassend 32 GiB SODIMM geheugen.
VerzendingNetjes verpakt niks op aan te merken. Als het daar alleen van zou afhangen had ik een "Uitstekend" beoordeling gegeven.
Echter helaas gebruikt Micro-Mail Zeewolde PostNL als pakketdienst. En ja hoor na ophalen bij de webshop is het (in dit geval 'slechts') 24 uur 'ergens' bij PostNL. Status: "Ontvangen maar nog niet verwerkt". Dit is nu al de zoveelste keer dat me dit overkomt bij PostNL. Die als je het service centrum belt zich vrolijkt beroept op: "We hebben diverse post abonnement vormen en we mogen er 5 werkdagen over doen om te bezorgen". Het kan dus 4 dagen "in een hoek liggen" en vervolgens "gevonden worden" om dan vervolgens de volgende dag bezorgd te worden. Knap waardeloos en ik kan MM Zeewolde alleen maar adviseren om een iets duurder abonnement af te sluiten of te switchen naar een andere pakketdienst dan PostNL.
AlgemeenHet was gemakkelijk een bestelling te plaatsen hoewel de site erg traag was, volgens tweakers was voor dit artikel Micro-Mail het goedkoopst, en bovendien,..ik kon zo gauw nergens een Samsung 250GB SSD vinden, die leverde Micro-Mail nog wel, en dat voor een prijsje wat zacht te noemen is. Grote sortering van allerhande computerparts, prima zaak. Zeer snel geleverd en goed ingepakt.
VerzendingZeer snel, binnen een dag. Nergens anders nog 250GB Samsung EVO SSD te krijgen
AlgemeenJuiste keuze mogelijkheden, snelle en juiste verzending.
Fije website, product op juiste en snelle wijze te vinden
Met goede zorg verpakt, prima. Vooraf juiste en snelle informatie.
AlgemeenBestelling van 2 16GB sodimms. Snelle bestelling en levering. Uitstekende klachtenafhandeling. Helemaal tevreden. Zie ook hieronder.
VerzendingVerzending zit netjes in een doos. Niet standaard aangetekend verzonden.
KlantenserviceHad een bestelling gedaan van 2 16GB sodimms. Ondanks dat er op de pakbon ook twee waren aangetekend zat er maar één in de doos. Een mailtje met wat foto's van het net opengemaakt pakket en een kleine week later netjes de ontbrekende sodimm ontvangen. Met een net excuus mailtje zonder verdere moeite.
Hele nette klachtafhandeling.
AlgemeenFractal Pop Air behuizing hier besteld. Vlot verzonden en goed aangekomen. Snelle en vriendelijke klantenservice.
VerzendingGewoon goed. Behuizing kwam met dpd en die bezorgen niet in het weekend dus de behuizing maandag gekregen
KlantenserviceBij het uitpakken kwam naar voren dat het stoffilter aan de bovenkant van de behuizing gebogen was. Contact opgenomen met de klantenservice van micromail afgelopen week en vandaag een vervangende stoffilter gekregen. Top! 🙂
AlgemeenDe bestelling ging goed en werd op tijd geleverd. De levertijd werd duidelijk aangegeven en klopte.
VerzendingIk had een micro-sd besteld, was goed verpakt en op tijd, gek genoeg wel geleverd in een doos en niet in een envelop.
AlgemeenIk had 3 nieuwe 4K schermen nodig en had deze bij LENOVO zelf besteld op hun website, order werd tot 3x toe op de lange baan geschoven met meer dan 2 maand vertraging. Had meermaals de klantendienst van LENOVO gecontacteerd tot ze een oplossing gingen zoeken om de schermen door een externe partner te laten leveren. Blijkbaar dus deze shop.
Eens dat de melding binnenkwam dat de bestelling naar deze shop was overgedragen heeft het nog geen 2 dagen geduurd of de schermen werden hier geleverd.
Snelle verzending vanuit Nederland naar België binnen de 2 dagen, dit was een speciale zending voor breekbare goederen.
Klantenserviceik ben mooi up-to-date gehouden van de ontwikkelingen van mijn pakketten terwijl ze werden verzonden tot ze overgeleverd en uiteindelijk afgeleverd zijn geweest.
AlgemeenWoonachtig in Zeewolde is dit voor mij de ideale plaats om hardware bestellingen te plaatsen. Lekker dichtbij, vaak net zo voordelig als concurrenten en als er geruild moet worden, omdat er iets niet goed werkt (in combinatie met al aanwezige componenten of onderdelen), dan doen ze niet moeilijk.
VerzendingLevering is voor mij afhalen bij de balie. En dat is uitstekend geregeld.
KlantenserviceAls er iets geruild moet worden, omdat het bestelde niet goed samenwerkt (in combinatie met al aanwezige componenten of onderdelen), dan doen ze niet moeilijk.
AlgemeenGeheel intuïtief te bestellen en goede terugkoppeling. Ik kreeg direct een email bevestiging met nuttige informatie.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt. Geheel conform de vermelde verzendtijd op de website.
AlgemeenVriendelijk contact, niet alle artikelen waren op voorraad dus werden direct besteld en na twee dagen de volledige order in huis.
Duidelijke communicatie , snelle levering, goed verpakt en goed geïnformeerd over het verloop van der order (wat wil je nog meer).
De totale order na twee werkdagen in huis, goed verpakt en van begin tot eind geïnformeerd over het verloop van der order.
KlantenserviceVooraf aan de bestelling via mail geïnformeerd, mail werden snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord, je weet direct waar je aan toe bent
AlgemeenWilde een netwerkkaartje bestellen, micro-mail was de geoedkoopste. bij bestelken lukte verificatie niet, bij nog eens oroberen was ineens het artikel uitverkocht. Dus maar gebeld. Men wist de oorzaaak niet maal als ik een mail met het artikel stuurde zouden ze de rekening sturen. 10min na mijn mail kreeg ik de bestelling met een link voor de betaalsite, na betaling een half uurtje later dat het artikel in de verzending ging. Brievenbuspakje kwam keurig op tijd aan. Geen enkel probleem, Perfect gedaan!
VerzendingWas keurig brievenbuspakje, in bubbelenvelop. Alleen de post deed er een dag langer over, maar scheelde wel 4€.
KlantenserviceKwam op de site niet verder. Keurig telefoonisch geholpen. Via een mail besteld en gelijk bestelling met betaallink ontvangen.
AlgemeenBestelling was makkelijk gemaakt en binnen korte tijd bezorgt. Werkt prima, maar dat mag van een usb stick inmiddels ook wel verwacht worden
VerzendingHet enige nadeel van deze bestelling was dat een kleine bestelling was maar in een veels te grote verpakking verstuurd is. Het had makkelijk door de brievenbus gekund.
AlgemeenOp stel en sprong een NUC (NUC13anhi5) gekocht en zag dat deze hier het goedkoopst was met de Pricewatch. Ik zag op de pagina dat er nog maar 1 op voorraad was en zag aan de reviews dat je weleens bedrogen uit kon komen hiermee. Dus ik heb voor de zekerheid gebeld om te dubbelchecken of de NUC daadwerkelijk op voorraad was en of deze meteen verzonden kon worden en de medewerker gaf aan dat dit wel het geval zou zijn. Na het plaatsen van de bestelling omstreeks (15:30) op vrijdag kreeg ik meteen een bevestiging en een uur later kreeg ik een verzendbevestiging met daarin het Track&Trace nummer.
Gezien mijn ervaring met Micro-Mail en de reviews die ik heb gelezen, leek het mij wel zo eerlijk om deze achter te laten en te delen.
Tot mijn verbazing zag ik met de verzendbevestiging dat ik moest tekenen voor ontvangst, dus dit is alleen maar een pluspunt. En werd het al de volgende dag bezorgd op de zaterdag. Bij het uitpakken was de doos ook goed voorzien van luchtzakjes om de doos van de NUC te beschermen.
KlantenserviceIk had een simpele vraag en niet een serieus probleem waar garantie, o.i.d. bij kwam kijken. Dat is ook de reden dat ik geen 5 sterren geef. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerker en hij had ook geen haast met het beëindigen van het gesprek.
AlgemeenGewoon een heel prima ervaring met deze webshop. Ik had initieel mijn twijfels gezien de reviews hier op Tweakers, maar nadat duidelijk werd dat het lage aantal sterren vooral kwam door mensen die een prijsfout niet geleverd kregen ben ik tot aankoop overgegaan. De bestelde monitorarm was hier te koop voor de scherpste prijs, de website werkte prima en de zending kwam snel en was goed verpakt. Geen klachten.
VerzendingHet pakket was erg goed ingepakt met luchtzakjes en een extra omdoos, het pakket werd meteen de volgende werkdag verzonden (bestelling was geplaatst om 21.30 in de avond).
AlgemeenGevonden als goedkoopste op Tweakers, product (monitor arm) is van betere kwaliteit dan ik had verwacht
VerzendingLevering op tijd via normale post, ben tijdig geïnformeerd per mail over wanneer het binnen kwam.
AlgemeenGeheugen nodig voor mijn laptop.
Deze winkel kwam als goedkoopste uit de bus.
Bestellen en 1 dag daarna geleverd.
Komt helaas niet aangetekend en met brievenbus pakketje.
Bij andere leveranciers zoals Azerty/Megekko is dit standaard.
Verzendkosten zijn daar zelfs nog goedkoper ook al bestel je een behuizing voor een computer.
AlgemeenMonitorarm gekocht, want ze hadden de beste prijs. Twijfelde in de eerste instantie vanwege de slechte reviews, maar na het lezen bleek het voornamelijk om mensen te gaan die vonden dat ze recht hadden op een product dat per ongeluk voor een te lage prijs op de site stond. Zelfs die klagers gaven toe hun geld gewoon terug te hebben gehad. Jammer natuurlijk, dat wel, maar om daar nou een 1-ster review voor achter te laten... Dus, toch besteld, helemaal niks mis mee.
VerzendingNetjes een track & trace mail gehad na het plaatsen van mijn bestelling, volgende dag al bezorgd. Prima winkel.