Gebruikers over webshop 4memory
Review toevoegenDuidelijke en heldere Webshop.
Telefonisch contact gehad met Gilbert. Die uitgebreid informatie gaf over het te leveren product.
Ook het mailverkeer werd snel en correct afgehandeld.
Product besteld op 30 december en de volgende dag werd het al afgeleverd.
De bestelde imagetank was degelijk was goed verpakt en kwam in goede staat aan.
Bij eerder bestelde producten heb ik een goede en correcte aftersales ervaren.
Ik kan deze webshop zeker aanbevelen
Gilbert bedankt
Gekocht een Nexto extreme imagetank.
Zondags betaald maandag verzonden, nou ja dat bericht kreeg ik. Maar helaas pas dinsdags verstuurd. Was netjes geweest als ze dat hadden gemaild. Maar goed het was perfect verpakt. en uiteindelijk is het goed gekomen.
Duidelijke webshop.
Allereerst email contact gehad Gilbert over de voorraad. Gilbert reageerde zeer snel en accuraat op de mails.
Hierop de bestelling geplaatst en ik werd goed op de hoogte gehouden dmv status updates.
Ik zal hier zeker meer gaan bestellen, prima bevallen.
Via Track&Trace nummmer was het mogelijkom de zending te volgen, maar dat was niet echt nodig omdat de bestelling de volgende dag al is ontvangen. Geheel was verpakt in een stevige doos vol piepschuim, waardoor geen schade kan ontstaan.
Tevens zat er in het pakket een gratis pen + visitekaartje van Gilbert.
Helaas bleek een autolader te missen in de doos. Hierop op vrijdagavond een mailtje gestuurd naar Gilbert. Binnen een half uur kreeg ik een mailtje terug met excuses, en de mededeling dat deze lader alsnog wordt nagezonden.
Het direct contact met shop4memory is uitzonderlijk goed; de shop is goed telefonsich bereikbaar en op mail wordt snel en adequaat gereageerd. Daarbij blijkt ook duidelijk technisch inzicht in het geleverde produkt.
VerzendingHet bestelde product was niet direct voorhanden maar werd toch op korte termijn toegezonden. Ter compensatie werd een kleine attentie bijgesloten. Verpakking was goed en het track en trace nummer gemaild bij de bevestiging van de verzending.
KlantenserviceOp mijn mailtje dat de adapter nogal piept werd direct een nieuwe gestuurd en hoefde de oude niet teruggezonden te worden. In mijn vakantie merkte ik dat het bestelde product af en toe een steek liet vallen. Mail daarover werd per ommegaande en met de juiste informatie beantwoord.
Over de aftersales dan ook niets dan lof.
Duidelijke, overzichtelijke website.
Ik heb hier een Hyperdrive Colorspace 0 besteld. Echter zonder harde schijf, want ik vond de meerprijs voor een 160GB harde schijf, naar mijn idee, een beetje te hoog. Ik denk dat dat niet aan 4memory ligt, maar aan de fabrikant.
Voor de rest zijn de prijzen te vergelijken met mobile-harddisk.nl, maar deze shop ligt meer in mijn buurt dan Haarlem.
Netjes verpakt, met witte 'vlokjes' tegen het schokken. Ik bestelde op zaterdag na sluitingstijd, maandag verzonden, dinsdag binnen. Prima!
De Shop 4Memory heeft een goed overzichtelijke website met ruim voldoende details over de producten.
Nadat ik op de website al wat rond gekeken had wilde ik toch graag nog even wat meer informatie hebben om zo een duidelijke keus te kunnen maken.
Gilbert vertelde mij over de telefoon de informatie welke voor mij doorslaggevend was om een bestelling te kunnen plaatsen, met daarbij de nodige details. Tevens waarschuwde hij mij voor het feit dat de Vosonic VP8360, het model wat ik uit gekozen heb, op de Video Out slechts op halve PAL resolutie uitzend, en de foto's daardoor wat pixelachtiger over kunnen komen.
Eenmaal de Vosonic in huis hebbende vind ik dat best mee vallen.
Bevestiging en statusupdates allemaal via e-mail, en allemaal prima. Het enige minpuntje was een php foutmelding na mijn betaling via IDEAL welke ik telefonisch aan de verkoper heb doorgegeven.
Gilbert waarschuwde mij zowel per telefoon als in de bevestigingsmail voor de TNT stakingen. Hij kon mij immers niet verzekeren dat dit alleen om de brievenbuspost zou gaan, waardoor het zou kunnen dat het pakketje niet al de volgende dag bij mij aan zou komen.
Maar, dat was het wel. Prima verpakt, alles in orde, en nog ruim voordat Track&Traag op de website had vermeldt dat het pakketje uberhaupt al onderweg was.
Eerder deze avond, om 22:50, heb ik Gilbert nog een e-mail gestuurd om hem te bedanken voor het goede advies en de snelle levering.
In datzelfde mailtje klaagde ik er over dat alles mij inmiddels gelukt was, behalve het werkend krijgen van de ingebouwde FM Radio.
Het mailtje wat ik nog geen 10 minuten later terug kreeg (ja, om 23:00!, da's pas service!) bevatte een antwoord wat ik uiteraard zelf ook had kunnen bedenken, maar keurig netjes professioneel verwoord. Ja, je raad het al, ik had nog geen oordopjes aangesloten en het kabeltje daarvan werkt natuurlijk als antenne...
Gilbert, top service!
heb zojuist een photo finder en vosonic 5500 besteld. Na veel gezoek op internetsites kwam ik hier terecht. Een overzichtelijke site en vooral verschillende keren heen en weer gemaild, waardoor ik naar mijn idee deskundig advies kreeg over de voors en tegens van diverse systemen.
Een aanrader.
Heb al eerder bij deze winkel besteld en dat was goed bevallen.
Zondag een Vosonic VP5500 besteld, zonder harde schijf, met extra accu. Direct betaald. De gehele afhandeling ging goed en netjes.
Maandag middag een berichtje ontvangen dat het pakketje verzonden was, dinsdag lag het al in de bus. Echt geweldig. Zeer goed verpakt. Helaas waren er twee pakketjes verwisseld, zat de verkeerde faktuur in het pakketje, wel netjes een Vosonic VP5500, maar met harde schijf en zonder accu. Daardoor moest ik gebruik maken van de aftersales.
KlantenserviceWoensdag ochtend een berichtje gestuurd, krijg heel snel (2 uur later) een reactie, dat ze het heel vervelend vonden en er werd netjes gevraagd of ik de harde schijf eruit wilde halen en deze los op te sturen. (netjes met instructie hoe en wat). De verzendkosten zouden vergoed worden en de accu zou alsnog opgestuurd worden.
Aangegeven dat ik de harde schijf waarschijnlijk pas zaterdag kon verzenden, dit was geen enkel probleem.
Ik heb de harde schijf uiteindelijk toch eerder kunnen versturen, krijg netjes een bericht dat ze hem ontvangen hebben. De accu was vrijdag bij mij binnengekomen en er was een handgeschreven briefje met excuses aanwezig, ook zat er een kleine attentie bij.
Van zo'n afhandeling kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld nemen.
Ik heb de 250GB Vosonic VP8360 hier besteld vanwege dat er een 250Gb HD in geleverd werd. Van te voren eerst via de email contact gehad over wat kleine onduidelijkheden op de website en nog wat extra technische informatie. Deze werden zeer snel en zeer volledig beantwoord (binnen 2h reactie savonds!). Meteen hierna besteld en al snel kreeg ik de bevestiging.
VerzendingDinsdag avond besteld. Woensdag opgestuurd en tracking nummer ontvangen via de email. Donderdag afgeleverd. Keurig verpakt met veel schuim er omheen. Tracking systeem was eigenlijk niet eens nodig in dit geval. TNT voert deze pas ' s avonds in en het product was er al de volgende dag.
Klantenserviceproduct net in bezit dus niet van toepassing.
Ik heb voor mijn vriend een imagetank besteld met een 120Gb hardeschijf van Seagate Momentus 3, omdat ik dezelfde configuratie heb en zeer tevreden ben over de prestaties.
Woensdagmiddag betaald, donderdag bevestiging ontvangen en dat het bestelde artikel onderweg was viaTrack & Trace. Vrijdag is de postbezorger aan de verkeerde deur geweest en briefje achtergelaten, zaterdag idem. Via track & trace wist ik dat ze aan de deur geweest zijn en mijn vriend opgebeld en briefje gevonden. Maandag heeft mijn vriend het opgehaald op het postkantoor.
Het zal wel aan een nieuwe postbezorger liggen of nieuwe route van de bezorger.
Pakket was goed verpakt en kort daarna 2 weken lang getest.
Alles prima geen klachten.
Goede en uitgebreide informatie per telefoon verkregen, ook voor het plaatsen van bestelling. Info per email ook snel en volledig. Algemeen zeer goede service en feedback.
VerzendingVerzending was wat vertraagd waarvan pas na navraag op de hoogte gesteld. Gevraagde HDD grootte was niet aanwezig maar grotere maat geleverd gekregen voor dezelfde prijs
KlantenserviceWoon in het buitenland en heb apparaat geexporteerd. BTW snel teruggestort gekregen.
Duidelijke webshop, artikelen zijn makkelijk te vinden, echter niet alle informatie is volledig, maar na een bezoekje aan de website van de fabrikant wordt alles duidelijk. Ik heb een Vosonic VP2160 Photobank besteld (zonder hdd) en in de webshop was niet terug te vinden of hij SDHC kaartjes ondersteunde, via de website van de fabrikant werd duidelijk van wel.
Bestellen gaat makkelijk en eenvoudig, mailtjes zijn eenvoudig en heel duidelijk.
Ik kreeg dezelfde middag nog bericht dat de betaling was ontvangen en het pakketje was verzonden, dat zie je niet vaak meer. Zat netjes een trackingnummer bij, de volgende dag werd er al afgeleverd. Het bestelde zat netjes in zijn eigen doos, en deze was in een ruime doos geplaatst met voldoende vulmiddel.
Ik heb via e-mail vragen gesteld over het overtanken van beelden van een HDD camcorder naar een mobiele harde schijf. Hierop een heleboel en duidelijke info ontvangen. Hiermee was mijn vraag meer dan beantwoord. De info op de zeer duidelijke site gaf die info ook maar was voor mij niet begrijpelijk. Na de e-mail wel. Bestellen en betael ging easy.
VerzendingSneller dan dit kan niet. Donderdag avond besteld en zaterdagmiddag in huis. Keurig verpakt, kon niet mis gaan.
KlantenserviceNa ontvangst nog per e-mail vragen gesteld over de Nexto. Ook hier werd weer snel en duidelijk antwoord op gegeven. Zelfs op zondag werd er nog geantwoord, niet even kort maar zeer uitgebreid met het aanbod om, als ik er niet uit kwam, maandags te bellen. Perfect en zeer klantvriendelijk.
Vooraf telefonisch contact opgenomen om de beschikbaarheid van de HD80 Hyperdrive imagetank vast te stellen. Deze zou de volgende dag weer op voorraad komen. Afgesproken dat ik het appraat op zou halen (ik zou worden opgehaald bij het station! Dat is Service!). Helaas bleek dat de transporteur dit niet kon waarmaken. Daarom gekozen voor verzending per post. Omdat de documentatie niet duidelijk was of de HD80 Hyperdrive ook geschikt is voor XD kaartjes, zou een extra adapter worden meegeleverd. Deze mocht worden geretourneerd indien hij niet nodig is. Achteraf bleek de adapter niet te zijn mee verpakt en werd het geld zonder vertraging onmiddellijk teruggestort - prima afhandeling!
Na ontvangst bleek een extra setje accu's (test accu's) te zijn mee verpakt, deze mocht ik houden. Ook het verzenden van een NL handleiding is een prettige bijkomstigheid.
De website is duidelijk en overzichtelijk. Er zijn verschillende manieren van betalen mogelijk, dat de leverancier is aangesloten bij Keurmerk MkbOK is voor mij een pré. Je ontvangt steeds statusupdates van de bestelling en tussentijdse communicatie met de leverancier verloopt snel, soepel en ontspannen. Dit is een leverancier die echt meedenkt met de klant.
Het product wordt degelijk verpakt met veel schokabsorberend materiaal. Track en Trace nummers worden op tijd verzonden.
KlantenserviceEen per ongeluk niet geleverde en wel betaalde component werd onmiddelijk terugbetaald (het onderdeel bleek bij nader inzien niet nodig te zijn). Het is ook na de koop nog steeds prettig zaken doen met deze webwinkel.
Prima website, informatie is uptodate en correct. Nadat je een bestelling plaatst wordt je prima op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Correcte mailtjes, prettig dat er naast het geautomatiseerde stuk ook nog ruimte is voor een persoonlijke noot.
Betaald via Ideal en later via overboeking, verliep allemaal keurig. Er wordt ook teruggemeld dat betaling ontvangen is.
1e bestelling: verliep helemaal volgens afspraak. Stevig verpakt, via track en trace te volgen.
Omruiling: Wederom keurig verpakt en te volgend via Track en trace. Daarnaast kwam het feit dat ik op vakantie ging en de Vosonic graag mee wilde nemen. Versturing moest binnen zeer kort tijdsbestek geregeld worden en Gilbert heeft alles in het werk gesteld om dit geregeld te krijgen! Dat was super, want ik had hem op tijd binnen! Ondertussen regelmatig mailcontact hierover zodat ik volledig op de hoogte bleef. Perfect geregeld.
Ik ben perfect geholpen door Gilbert. Als eerste al telefonisch bij de keuze van de imagetank. Ik twijfelde tussen 2 modellen en Gilbert kon prima een vergelijk maken tussen de twee produkten en de produkteigenschappen ervan. Na een aantal dagen kreeg ik een telefoontje of het lukte met de keuze en of er nog verdere vragen waren (zeer attent!). Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt voor de Nexto Ultra. Nadat ik deze thuisgestuurd had gekregen kwam ik er toch achter dat een schermpje voor mij onmisbaar was. Ik heb contact opgenomen met de Shop 4 memory en het probleem voorgelegd. Ik mocht de Nexto zonder problemen omruilen tegen een Vosonic mét schermpje. Dat noem ik nog eens service!
Ik heb een Hyperdrive Space besteld en kort daarop heb ik per e-mail bevestiging ontvangen. Ik heb naar aanleiding van positieve recenties gekozen voor deze Imagetank omdat het ook Xd kaarten ondersteund, door contact te nemen met de eigenaar/beheerder werd dit bevestigd. Hij is goed op de hoogte van zijn producten. De website is goed, de prijzen zijn lager dan elders en aanvullende informatie kan per telefoon. Ik heb gekozen voor een kale versie omdat ik een 120 GB Seagate Momentus 5400.3 perse erin wilde hebben. Nadat ik op 6 juli de harddisk heb ontvangen en erin gemonteerd, er ontbrak een moertje maar ingesloten zit een zakje met reserve moertjes, schroeven en schroevedraaier. Daarna heb ik het uitgeprobeerd en moet ik zeggen dat een goede combinatie is; 194 MB in 14 seconden, een goede keus dus.
VerzendingIk zou per overschrijving betalen, tot mijn verbazing ontving ik de Hyperdrive terwijl de afhandeling moest nog plaatsvinden. Ik heb telefonisch contact opgenomen om hem gerust te stellen dat de afschrijving nog niet had plaats gevonden, en dat ik erop toe zou zien. Hij zou mij een bevestiging sturen en dat is niet gebeurd. Het product was goed verpakt, over de verzending was sneller dan dat ik verwacht had ook met vermelding dat er alleen op huisadres geleverd moest worden. Geen Track&Trace, correcte inhoud en adres en geen afhalen van toepassing.
KlantenserviceGelukkig nog niet van toepassing
Beste heer Tjoen,
allereerste bedankt voor uw de positieve review.
Hierbij wil ik het volgende opmerken:
-de terugmelding van ontvangst van uw betaling is mij inderdaad ontschoten. Mijn excuses daarvoor en dank voor de betaling achteraf.
-de zending is wel te volgen via track en trace. De kode van uw zending was 3SPAAA73344921 en heeft kunt u terugvinden op de website na inloggen. Afhalen van de zending is op afspraak mogelijk. Dit staat ook op onze site.
Met vriendelijk groeten,
Gilbert Buve
De Shop 4memory
info@4memory.nl
071-5620279
Website van 4memory ziet er overzichtelijk uit en geeft genoeg informatie, ik heb mijn bestelde Imagetank (Nexto ND2300 CF OTG 80Gb) met iDeal betaald, waarna ik ook via e-mail op de hoogte werd gehouden van de status. Zeer tevreden.
Verzending21-2 besteld, en de imagetank was 23-2 binnen. Alles zat uitermate netjes verpakt, alleen de 12v autolader zat er niet bij.
Klantenservicemailtje gestuurd over de 12v autolader, Binnen 20 minuten via de mail antwoord, en de volgende dag de autolader in huis. Toppie.
Na twee weken bleek de imagetank € 20,- in prijs gezakt te zijn, ik een mailtje gestuurd, of daar iets aan te doen was, na enig overleg (ik werd door hun gebelt) krijg ik toch nog de verzend kosten teruggestort. Van mij krijgt 4memory de warme douche.
website is erg overzichtelijk, bevestiging was in orde, je kunt de status van de bestelling op hun site volgen en er staat ook de gelinkte track and trace code bij. Betaling opties zijn veelzijdig alleen jammer dat je voor paypal 4% extra moet betalen.
Verzendingverzending was erg snel, doordat ik met paypal betaald heb.
Beste Pieter,
bedankt voor de review!
Ik wil hierbij opmerken dat de kosten die wij in rekening brengen voor betaling per creditcard (PayPal) 2% is en geen 4% is !
Van de 3,5% tot 4% die Paypal ons in rekening brengt, berekenen wij 2% door aan de klant. Dit doen wij sinds de introductie van het nederlandse internetbetalingssysteen IDEAL, dat is gratis voor de koper en nagenoeg gratis voor de verkoper. En Paypal is niet gratis voor de verkoper.
De keus is uiteraard aan de klant. En onze ervaring is inmiddels dat buitenlandse klanten vaak kiezen voor Paypal. (creditcard.)
Nette overzichtelijke site. Goede betaalmethodes. Goed bereikbaar.
KlantenserviceAls aanvulling op mijn eerdere survey nu ook een beoordeling voor de aftersales.
Helaas bleek de gekochte imagetank niet 100% te werken met mijn 4Gb geheugenkaartjes. 4Memory had voor mij nog een nieuwe firmware losgepeuterd bij de fabrikant, maar dat mocht helaas ook niet baten. We hebben dit vervolgens samen getest waarna ik het apparaat mocht omruilen voor een ander type.
Er wordt echt de tijd voor je genomen en er wordt meegedacht voor een goede oplossing. Dat zouden meer winkels moeten doen.