Gebruikers over webshop PC Silent (Duitsland)
Review toevoegenEen nette proffesionele website, met vele verschillende opties om geld over te maken.
VerzendingEen tijdje terug 2 maal scythe slot rafter besteld.
Tot mijn verbazing zat er maar 1 slot rafter in de verpakking
toen deze werd afgeleverd.
Ik heb hierop gelijk een mailtje gestuurd naar pcsilent.de.
Ik had daarna snel antwoord gekregen, en daarin werd gezegd dat de tweede snel opgestuurd zal worden.
En dit is gebeurt. deze had ik niet lang daarna ontvangen.
Dus op een geweldige manier hebben ze een fout hersteld.
En ook waren de mailtjes heel welkomend, alsof ik met een bekende aan het mailen was, dit vond ik zelf wel fijn.
Dat van wegblijven van pcsilent.de is onzin.
Je kunt hier gewoon gerust je dingen kopen. Talloze verschillende en veilige manieren van betalen, je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. En hiernaast heeft PCsilent ook nog een aantal certificaten zoals trusted shop, money back etc.
Zeker een aanrader dus!
Op 20 maart 2009 een accelero GTX 280 koeler besteld.
Geld meteen overgemaakt . Echter de koeler was opeens niet beschikbaar! De koeler zou toen pas weer 6 april binnenkomen echter op 6 april is die levertijd weer verlengt enzovoorts.
Blijf van de winkel vandaan!!! Levertijden kloppen niet, klantenservice is ZEER slecht. Ze reageren niet op je emails en ze storten je geld niet eens terug.
Heb de order maar geannuleerd en mijn geld teruggevraagd
KlantenserviceZeer slecht ik heb 2 weken na het annuleren nog steeds mijn geld niet terug. Geen reactie op mails.
BLIJF HIERVANDAAN!!!!
Pure oplichterij wat ze hier doen.
Zie http://tweakers.net/shopsurvey/6529#53137
VerzendingZie http://tweakers.net/shopsurvey/6529#53137
KlantenserviceHelaas 1 fan overleden, er zat roest op de lager en ook leek deze te lekken. Fan nummer 2 van hetzelfde type begon ook kuren te vertonen. De andere 2 fans van een ander type (wel hetzelfde merk) gelukkig niet.
Contact gehad, terug gestuurd en netjes 2 nieuwe fans (tevens nieuwe rivisie) terug gekregen. Deze werken nog altijd goed, toppie service dus!
Site is overzichtelijk en keurig. Zeer veel spul en een goede beschrijving bij de producten. De prijzen zijn tevens netjes te noemen. Daarnaast wordt je netjes op de hoogte gehouden. Zowel via mail als op de website zelf. (Je kan bijv je historie bekijken)
Verzending17-11 een 4-tal fans besteld. Dit onder rembours dus 20-11 binnen gekregen. (TPG doet geen rembours op zaterdag.) Anyway, goed verpakt, netjes afgeleverd. Wat kan ik er over zeggen? Top service. Valt me op dat er weinig survey's zijn over deze shop.
KlantenserviceNog niet mee te maken gehad
afgelopen donderdag een qtechnology 460 watt papst series voeding besteld, nadat ik wat technische/specifieke vragen had gesteld over de voeding, waarop ik duidelijk/goed antwoord had gekregen.
De volgende dag zou de voedingbij hun binnenkomen, die dag kreeg ik dus ook een verzendmelding. vandaag (dinsdag) de voeding binnen gekregen (uit duitsland dus), echt top
prijzen zijn erg gunstig, mooi vormgegeven website, snelle en duidelijke reacties op technische vragen (wel in het engels) en snelle levering (via GLS, 10,00 euro)
vandaar 3 tienen, dik verdiend