Gebruikers over webshop DeShop.nl
Review toevoegenEen Adapt bluetooth GPS module, 512MB SD-card besteld. Ik kreeg er gratis een Adapt screenprotector voor mijn PDA bij.
Donderdag besteld, maandag nog geen bevestiging dat hij verzonden was gehad. Mail gestuurd, binnen een uur antwoord dat hij dezelfde dag nog op de post ging. Woensdag stond de postbode aan de deur.
Keurige en redelijk snelle service dus.
Seidio carkit besteld voor mijn Axim X5, inclusief Leadtek wired gps muis. Maandagavond besteld, dinsdagavond een bevestiging dat de bestelling woensdag verzonden zou worden. Heb 'em inderdaad op donderdag ontvangen. Snelle afhandeling, afdoende verpakking.
De bevestiging van dinsdag ontving ik om 22:12u. Eerder die avond, om 19:11u, heb ik een mail gestuurd om nog een sync kabeltje toe te voegen. Om 01:33 kreeg ik nog een mail dat dat niet mogelijk was: "teveel werk om de pakbon weer uit het magazijn te halen voor een kabeltje van een paar euro". Ik begrijp die motivatie wel, maar het is geen service waar je als bedrijf mee scoort...
Ik zal deshop.nl zeker weer overwegen als ik iets nodig heb.
voorlopige ervaring: Op 8-11 een BT GPS emtac trine II besteld. Email ontvangen met bevestiging van bestelling en op 10-11 dat de order was verwerkt en dat de verwachte verzend datum 15-11 zou zijn. Helaas op eigen initiatief op 17-11 in de avonduren ge-emailed na stand van zaken. Ik werd binnen 1 uur beantwoord(netjes) met 'Er zijn serieuze productie problemen geweest bij Emtac. De laatste bevestiging geeft 25 november aan.' Alternatief was er geboden, maar ja het was een oudere versie van degene die ik wil. Dus ik wacht af en ben benieuwd of bij vertraging ik dit keer wel op de hoogte wordt gehouden.
Ik heb uiteindlijk het product geannuleerd. binnen 5 minuten een email teruggehad dat het was geannuleerd
Ik had om 21:30 een bestelling online willen plaatsen, maar er was me nog iets onduidelijk over het product. mailtje gestuurd en verwacht dat ik pas de volgende ochtend reply zou krijgen, maar die kreeg ik binnen 30 minuten!
Vriendelijk en duidelijk over het product (ging om een PDA hoesje, dus niet technisch). Misschien juist omdat er zo snel en persoonlijk werd gereageerd had ik even mijn twijfels over de professionaliteit van het bedrijf, maar bedacht me later dat dat een belachelijke omgedraaide wereld is. Pas als een bedrijf niet, of laat reageert op vragen zou het een 'drukke' en dus professionele site zijn? Nee! Dus mijn bestelling gedaan...
Meteen een bevestiging dat alles op voorraad was en zou worden verzonden als mijn betaling binnen was (overschrijving). Ik moest nog wel ff een mailtje erachter aangooien om te vragen (na 5 dagen) of de betaling binnen was en toen werd het meteen verstuurd.
Scherp geprijzde winkel, goeie afhandeling van de bestelling.
Ik heb hier vorige week (05-10) een bestelling geplaatst, waaronder een sdcard van 1gb, screenprotector en een aluminium case voor mijn pda.
Ik had voor vooruitbetaling gekozen, meteen het geld overgemaakt via internetbankieren.
Ik kreeg meteen een geautomatiseerd mailtje van me orderoverzicht.
Diezelfde dag werd ik nog gebeld (ongev. 4 uur later) over me bestelling, hij had de cases nog niet ontvangen van zijn leverancier en dat die de rest van me order wel had klaarliggen, hij vroeg of ik dan 1 week wou wachten, of dat ik een andere alu case wou (die zelfs goedkoper was), maar die vond ik niet echt mooi.
Ik kon best een weekje wachten dus koos daarvoor, afgesproken met m dat ik m een week later een mailtje zou sturen daarover.
Best netjes dus, en goed geregeld.
Week later dus, ik stuur het mailtje zoals afgesproken, diezelfde dag meteen antwoord terug dat zijn leverancier ze eindelijk morgen zou uitleveren bij hem.
Volgende dag ik check mijn mail en inderdaad, een mailtje met trackandtrace nummer dat me order verstuurd was.
Ik heb inmiddels mijn pakket vanochtend ontvangen, volgende dag nadat ik me track&trace dus kreeg, erg snel geleverd dus, binnen 1 dag.
Alles zat goed verpakt in een stevig doosje precies op formaat, met een factuur erbij.
Nu ga ik eindelijk mijn geheugenkaart is lekker volproppen
Ik heb er vertrouwen in, je word snel en vriendelijk te woord gestaan door deshop.
En ze/hij doen er alles aan om je bestelling zo snel en goed mogelijk af te handelen, en je daarover op de hoogte te houden.
De site is erg overzichtelijk en informatief gebouwd, behalve geen voorraadindicator, maar dat is te verhelpen, als dat je netjes word gemeld diezelfde dag. (ken zat winkels die je in het ongewis laten, als ze het niet op voorraad hebben)
Ik zal er zeer zeker vaker bestellen, mocht ik weer wat pda accesoires nodig hebben, want daar hebben ze aardig wat van, en ze zijn nog erg goedkoop ook.