Caseking

Gebruikers over webshop Caseking

Heb bij Caseking een Lian Li behuizing plus wat extra casefans gekocht. De reden om bij Caseking te kopen is voornamelijk dat alle items op voorraad waren. Prijzen zijn gemiddeld te noemen, en de verzendkosten waren ondanks dat de producten uit Duitsland moesten komen, net onder de 10 euro.

Zeer uitgebreide website, en vooral op het gebied van behuizingen en accesoires een ruim assortiment. Houd wel rekening met een creditcard fee van 2 euro, Ideal is geen mogelijkheid.

Had de bestelling in 3 werkdagen in huis. Erg fijn dat de Lian Li doos in een 'overdoos' was verpakt, extra bescherming dus. Bestelling werd vanuit Berlijn door de GLS geleverd in NL.

Zoek je iets hier hebben ze het bijna allemaal.
Drukke maar toch fijne site. Hier vindt ik altijd wel mijn goesting.

Heb hier op 26/07/2012 een Moederbord, Processor Koeler en koelpasta besteld.
Door een foutje van mezelf niet gezien dat de koeler niet meer in stock was.
Tijdens de bestelbevestiging direct een mailtje op te zeggen dat het niet in stock was en om de bestelling de bespoedigen werd er gevraagd of ik wat anders wou bestellen.
Koppig dat ik ben heb ik gewacht tot de koeler terug in stock was.
Dit was perfect te volgen op de site dat die 02/08/2012 terug geleverd werd.

Dezelfde dag (dat de koeler terug in stock was) werd heel het pakketje op de post gedaan en vandaag kwam alles in een veel te grote maar goed opgevulde doos aan.

Plus enkele Duitse boekjes en een zakje Haribo.

Caseking heeft een nette, moderne en informatieve website. Ik kwam er terecht via een google search aangezien de leveranciers van de Lian Li PC-Q08A in de Pricewatch het product niet op stock hadden.

De bestel procedure verliep heel vlot. Ik vond het enkel jammer dat alleen overschrijvingen gratis waren en VISA en PayPal respectievelijk 2 en 4 € extra. Dat is mijn enige punt van kritiek. Ik koos Paypal zodat ze snel zouden kunnen overgaan tot de levering. Gelukkig hadden ze de 2 bestelde cases in stock. Aangezien die cases een niche product zijn leidt ik daaruit af dat ze toch een uitgebreide stock moeten hebben. Dit komt de leversnelheid natuurlijk ten goede!

De prijzen daar lijken goed te zijn. Ik zal er zeker nog eens gaan kijken in de toekomst. Ik hoop dat er in de toekomst ook meer Europese shops gaan komen in de pricewatch zodat we met nog meer prijzen kunnen vergelijken. En voor ons belgen ook meer Belgische shops? Er zijn tenslotte ook een heel pak van jullie Zuiderburen die deze site volgen en gebruiken.
Dit natuurlijk ter zijde.

Voor de rest kan ik niet meer info geven dat dat alles uiterst goed verlopen is, aanrader!

9,90 € voor een verzending van 2 cases van Duitsland naar België vind ik zeer ok. Zeker aangezien het pakket toch een 11 kg woog.

Het order is 3 dagen na de bestelling afgeleverd via GLS.
Dit vind ik snel, ook hier alle punten dus.

Geen ervaring mee, en hopelijk ook nooit! :-)

Caseking is zeker aan te raden. Je krijgt er een paar extra's bij zoals bij highflow. Een zakje snoepjes, 2 magazines weliswaar in het Duits en wat reclame over de sidewinder reeks van microsoft. Het pakketje was zeer goed verpakt en alles wat er in zat, was niet kapot, de verpakkingen waren zelfs nog heel wat niet bij elke winkel het geval is. Het heeft een week geduurd wat zowat bij elke winkel is als je vanuit België bestelt.

Echt een geweldige shop.

Code had ik direct ontvangen na de verzending bij caseking nadat het geld ontvangen was (29-04-2010). De code heel dikwijls ingevoegd en soms werkte het niet en dan weer eens wel, maar dit is niet zo erg. Uiteindelijk zaterdag of zondag nog eens gecheckt en het pakketje bleek al in België te zijn en 's maandags 3 mei rond half tien was het aangekomen. Dus voor mij was het een top-winkel.

Doordat ze de Lian Li PC-A05N hier ruim op voorraad hadden heb ik de case bij deze winkel besteld.

De website is mooi overzichtelijk en zoeken op de website is ook prima, daarnaast is het mogelijk om de website in het Engels en in het Duits te laten weergeven.

Ik heb de bestelling woensdag op de avond geplaatst en betaald met creditcard, dit verliep allemaal netjes.
Toen de bestelling geplaatst was kreeg je hier netjes een bevestiging van per email.
Een uurtje later kreeg ik een mail dat het pakketje verzonden was, je krijgt hierbij ook netjes een track en trace nummer.

Woensdagavond besteld en ook die avond gelijk al verzonden.
De verzending geschied via de GLS en je kunt de besteling netjes volgen op GLS Europe.
Vrijdagmiddag werd de case netjes afgeleverd door de GLS, de verzending is dus vanuit Duitsland zeer snel te noemen.

Om de doos van de case zat nog een doos opgevuld met stevige kartonresten, dit ook netjes verpakt.

Geen ervaringen mee

Hallo,

Ik heb dinsdag 16 juni een behuizing: Xigmatek midgard gekocht bij caseking.de. Die heb ik hier besteld omdat deze behuizing tot nu toe nog niet in nederland verkrijgbaar was.

Ik kwam op deze site terecht via een productrieview over deze kast door iemand hier op tweakers.net

- Die dinsdag middag de bestelling geplaatst.
- Direct daarna mailtje ontvangen dat de bestelling was geaccepteerd en dat ik het totaal bedrag over kon maken.
- Dinsdag avond nog het totaalbedrag overgemaakt via de rabobank. Je krijgt netjes een IBAN nummer via de mail. Erg overzichterlijk en gemakkelijk om over te maken.
- Bij deze online shop krijg je geen betaalbevestiging via de mail. Dat is wel verwarrend ik ben dat met nederlandse online shops wel gewend.
- Na 2 dagen niks gehoord te hebben kreeg ik op vrijdag het mailtje binnen van caseking dat mijn pakket was verzonden en binnen 3 werkdagen moest aankomen in nederland. Ook kreeg ik in dit mailtje een ordernummer zodat ik het pakket kon volgen via GLS.
- Vervolgens Zaterdag,Zondag,Maandag niks gehoord. Ik heb zelf ook niet de procedures gevolgd via GLS omdat dit wat onduidelijk was door het duits, nu kon je dat wel instellen in het engels op die site. Maar daar werd ik nog niet veel wijzer van. Persoonlijk iets dus.
- Dinsdag precies een week na de bestelling kreeg ik rond half 6 smiddag's een groote doos binnen met stickers van Caseking.

In Nederland was de Zalman ZM-GWB8800 GTX - VGA Waterblock zeer slecht (eigenlijk niet) te krijgen op korte termijn. Kwam toevallig deze winkel tegen in een forum en ze hadden dit waterblok zelfs op voorraad.

Mooie overzichtelijke website in het Duits, maar je kunt ook kiezen voor Engels. Producbeschrijvingen blijven doorgaans wel in Duits, maar logisch bij een Duitse Webshop vind ik.

Reacties op e-mail is vrij vlot. Meestal zelfs binnen het uur.
Je wordt na het bestellen duidelijk op de hoogte gehouden via e-mail.
Betalen kon helaas alleen via Paypal of bank vooruit.
Maar goed, ahd toch een Paypal account, maar kan voor sommige mensen lastig zijn.

Bestelling 's morgens voor de middag gedaan en zelfde dag nog verzonden. Je krijgt een GLS trackingnummer, dus je kunt de status volgen.
Dinsdag's werd de bestelling netjes afgegeven door GLS.
Dus snelle levering.

Geen gebruik van gemaakt

Goede overzichtelijke website die geheel in het Duits is, logisch want het is een Duitse leverancier. Dit mocht de pret niet drukken voor me.
Ik was op zoek naar de ThermalTake Ibox silver en die kon niet verkregen worden via de kanalen in Nederland helaas.
Via Google op deze site gekomen, wist niet dat ze ook al in de shop survey van Tweakers stonden.
Enfin bestelling gedaan en een internationale betaling gedaan via mijn.postbank.nl.

Je krijgt netjes een order bevestiging per mail en de status updates ook.
Ik had verzuimd de order kenmerk te vermelden bij de betaling en meteen een mail gestuurd daarover. Dit was geen probleem en het zou in de gaten gehouden worden.

Enig minpuntje is de betaling. Had toch liever gezien dat er een optie was voor credit card of Paypal. Dit scheelt voor internationale overschrijving toch alweer €5.

Voor een item die geheel uit plastic bestaat en helemaal geen electronica is de verpakking uitstekend.
Gisteren eindelijk het pakketje binnen gehad.

website is zeer overzichtelijk natuurlijk in het duits en informatief.
als je een bestelling plaatst krijg je keurig een bevestiging, ook word duidelijk aangegeven hoe de betaling gaat ivm buitelandse overschrijving.
ook word je op de hoogte gehouden van de bestellings status en de prijzen zijn soms behoorlijk lager dan in nederland.

via track and trace bij te houden waar je pakketje is deze was trouwens degelijk ingepakt en ik heb niet zo gek lang hoeven wachten op de levering dus prima eigenlijk.

De website ziet er goed en overzichtelijk uit, prijzen zijn goed en ze hebben een goed werkende zoekfunctie. Hoewel het allemaal in het Duits is, kon ik redelijk makkelijk vinden. De dingen werken ook op de manier zoals je verwacht dat ze werken, na je bestelling krijg je een mailtje dat je verzending is aangekomen en ook als ze versturen.

Omdat het van Berlijn naar Haarlem moet gaan, duurde het even voordat het hier aankwam. Maar de spullen zaten goed ingepakt en de geleverde goederen kwamen overeen met wat er bestelt was.

Omdat er één van de twee twinset CCFL's wat minder fel brandde dan de andere heb ik hier over even een mail gestuurt, en een dag later kreeg ik hierop antwoord. Omdat ik zelf geen Duits kan maar in het Engels gedaan, en de mail terug was ook gewoon in het Engels. Dit zit ook wel goed dus.

Bestellen in het buitenland is toch voor veel mensen nog een heikel punt, bij deze jongens heb ik nu 2x besteld en het is perfect. Volgens mij zijn ze in Duitsland ook een redelijk grote naam en contact via e-mail (of telefoon als je niet te bang bent om duits te praten) is uitstekend en snel. Bestelde producten waren casefan, coolerregelaar, cpucooler en een adapterkabel.

Zondagmiddag besteld, meteen via paypal betaald (deze optie wordt niet aangegeven op de site, maar wanneer je voor "prepay" kiest kun je betaling sturen naar info@caseking.de). Je betaalt voor paypal 2% extra, maar dat vind ik redelijk, gezien de fees die het bedrijf ook moet betalen. Track&trace is dik in orde (via GLS) en de verzendtijd is prima. Maandag verzonden, woendag aangekomen en in prima staat, goed verpakt.

Op zondag 4 september de bestelling geplaatst. Direct betaald dmv internetbankieren. Op 6 september ontvangstbevestiging gehad en meteen opgestuurd. Vandaag (vrijdag 9 september) is het bij mij binnen gekomen. Netjes en snel afgehandeld dus.

bestelling zat in een stevig doosje en alle spullen die ik had besteld klopten ook. tip top in orde dus. Alleen jammer dat een besteling uit Duitsland 3 dagen erover doet maar daar is niks aan te doen.

Op dit punt heb ik geen ervaring met caseking dus ik kan hier niks over zeggen.

Ik heb hier een HD waterkoeling product besteld, samen met een Laptop cooler. De laptop cooler zag ik later pas staan, en ik heb ze gemaild of het nog bij mijn order toegevoegd kon worden (offerte met prijs van HD koeling zat al in m'n mailbox). Dit mailtje werd snel beantwoord en het was geregeld.

Ik heb betaald, duurt even als je het zo overmaakt maar geen probleem. Ze hebben het opgestuurd, alles tip-top in orde, netjes verpakt. Aanrader. :)

Heb lang getwijfeld of ik bij deze shop zou bestellen, toch altijd een drempel dat het niet in de buurt is. Had in eerste instantie wat vragen en die werden lekker snel beantwoord. Heb een bestelling geplaatst, de volgende dag werd het verstuurd (ik heb met PayPal betaald, hiervoor berekenen ze 2% over het gehele orderbedrag, maar da's dus niet noemenswaardig).

Op de 3e dag was het binnen, dus echt super, alles netjes verpakt en alle 18 producten kloppen, dus geen semi-nare ervaring zoals onderstaande persoon.

Top zaak dus.

edit:
Ok ik kom dus net tot de conclusie dat er wel 1 product ontbrak. Ik kom hier later op terug!

Vorige de week een bestelling gedaan bij Caseking. Na betaling was het vrij snel binnen om precies te zijn vandaag. Maar er zat het verkeerde in 1 grill was wel goed en een andere niet, aangezien het in 1 kast komt staat het niet twee verschillende grills. De kennis van het modden hebben ze dus niet bij Caseking anders stuur je 2 dezelfde op. Telefonisch contact kan je ook wel vergeten ben al meer dan een uur aan het bellen met ze zonder contact te krijgen laat staan resultaat. Het is dat het niet lager kan dan een 4 want ik vind ze slecht en dan druk ik het nog zachtjes uit. Als je wilt zien wat ze opgestuurd hebben moet je hier ff kijken.

Na diverse mailtjes met CaseKing waaronder de Link van deze ShopSurvey,
beloofde Caseking een andere op te sturen de bestelde, vandaag stond CLS
voor de deur met een paketje waar het juiste rooster in zat.
Op de factuur stond een bedrag van ? 0,-

Misschien ben ik iets te voorbarig geweest maar dit is wel ff service van
Caseking, ik bestel er dus weer.

Scorekaart voor Caseking