Godschalk Computer Techniek

Gebruikers over webshop Godschalk Computer Techniek

Geen grote winkel maar ondanks dat een redelijk assortiment.
Toch zijn de prijzen hoog in verhouding met andere bedrijven en doen ze niks met hun website.
Jammer want ik kan zo geen prijzen vergelijken.
Ik ga dus altijd naar de shops in Breda en voor échte nood-aankopen en simpele dingen ga ik naar GCT.

Bij problemen reageren ze vaak waardoor het lijkt dat het aan de klant ligt. Lijkt mij niet de juiste instelling.
Uiteindelijk wordt je wel goed geholpen maar ik hou er op deze manier geen lekker gevoel aan over.

Heb wisselende ervaringen met deze winkel:

Eenmaal was ik op zoek naar moederbord standoffs (de witte paddestoeltjes) en alhoewel Godschalk deze niet in het assortiment had kreeg ik zo enkele exemplaren mee!

Een andere keer wilde ik graag een ronde IDE kabel hebben, maar dat vond de verkoper (en eigenaar?) "onzin" en "overbodig" en zulke kables "gaan sneller kapot" en daarom kon ik daar geen ronde IDE kabel kopen.

Tegenwoordig probeer ik eerst in een andere plaats (breda, steenbergen, roosendaal e.o) de diverse winkels en bewaar ik Godschalk voor de 'paniek'-aankopen...

...en hun website doet het ook niet...

Ik had laatst snel een USB-kabeltje nodig. Zoals 'rob de knegt' al zegt is dit de enige in omgeving Moerdijk/Zevenbergen die computer-onderdelen verkoopt. Ik was op zoek naar een korte kabel, maar die was helaas niet meer op voorraad; het is een kabel van 3m geworden. Ze zijn zeker niet de goedkoopste (10 EUR voor die kabel), maar als ik snel iets nodig heb ga ik zeker naar ze terug.
Het personeel is overigens erg vriendelijk!

Had ooit een een socket 7 koeler nodig, niet in voorraad, kreeg tijdelijk een oud werkend exemplaar mee, in afwachting van de nieuwe.

Aangezien dit de enige computer shop by Ind Moerdijk is, haal ik hier vaak onderdelen, kabels ed. Ervaring is dat de prijzen zeer redelijk zijn.

Scorekaart voor Godschalk Computer Techniek