Chris Hectors Compuvision

Gebruikers over webshop Chris Hectors Compuvision

Had een Xbox limited edition besteld die ze voor een mooi prijsje in de opruiming oid hadden :)

Bestelling geplaatst en gekozen voor vooruitbetalen. Na de automatische e-mail bevestiging krijg ik binnen 10 minuten ook nog een mailtje van een medewerker dat de order ontvangen en in behandeling was.

Zelfde dag geld overgemaakt en de volgende dag kreeg ik al een mailtje dat de betaling ontvangen was en de bestelling dezelfde dag nog verstuurd zou worden.

Er zat nog wel een dagje tussen voordat ik het pakket in ontvangst mocht nemen, maar dat ligt meer aan de post waarschijnlijk.
Pakket was erg goed verpakt! Keurig een doos erom met vlokken erin en niet gewoon een adres sticker op de orgineledoos zoals bij andere winkels vaak gebeurd.

Enige min puntje is dat ze geen track&trace nummer geven.

In overleg met Chris Hectors Compuvision een compleet systeem besteld dat ik zelf geassembleerd heb. De vragen die ik had werden altijd dezelfde dag nog beantwoord en er werden mij zelfs nog wat tips aan de hand gedaan omtrent het assembleren van de PC.

Aangezien alles op voorraad was had ik mijn systeem 3 dagen na de bestelling al in huis. Met de nu geopende webshop heb ik geen ervaring. Mijn vorige bestelling is geheel per e-mail gegaan, maar ik vertrouw erop dat hier gewoon dezelfde service verleend word als normaal het geval was!

Scorekaart voor Chris Hectors Compuvision