Gebruikers over webshop Discountoffice.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWD Black SN850X 2TB NVME SSD voor 125,50 EUR besteld (met een paar honderd op voorraad) en werd de dag later voor ongeveer 250 EUR aangeboden.
De dag daarna kreeg ik ook een mail met: "Wij hebben deze echter niet kunnen uitleveren omdat het niet meer leverbaar is vanuit het magazijn waar u het heeft besteld. Wij zullen dit bedrag z.s.m. terugstorten op de rekening waarmee betaald is."
Zeer slecht, onproffesioneel en bied spullen aan die er niet zijn.
Algemeen(laser) printers lijken sinds corona een stuk duurder te zijn geworden. Ik had het gevecht met mijn oude printer opgegeven dus ik moest helaas toch een nieuwe aanschaffen. Uiteindelijk bij DiscountOffice.nl een printer besteld, was op dat moment een stuk voordeliger dan de webshops uit de pricewatch.
VerzendingPrinter werd in de originele doos verzonden zonder extra bescherming. Aan de ene kant jammer dat er geen omdoos met extra bescherming werd gebruikt, maar aan de andere kant scheelt dat ook wel weer extra afval. De zending werd (zonder beschadigingen) op aangegeven moment afgeleverd.
AlgemeenWaardeloze service.
Als ik geen sterren kon geven zou ik dat doen. Helaas is 1 het laagst.
Product besteld. Werd in verkeerde kleur geleverd. Op de pakbon staat duidelijk een andere naam/kleurcode dan op de factuur, en na contact opgenomen te hebben werd ik telefonisch erg makkelijk afgewimpeld. Vervolgens heb ik een mail gestuurd waarin ik aangeef dat het verkeerde product geleverd is. Discountoffice.nl geeft me vervolgens aan dat de door mij bestelde kleur is uitverkocht! Ze vragen of ik deze wil houden of drie maanden wil wachten op de juiste kleur......
Dat is natuurlijk mooi zaken doen, het juiste product is er niet. Dus er wordt willens en wetens een verkeerd product ingepakt. Wil je dan je geld terug - maken ze je het zo moeilijk mogelijk. Ik bestel NOOIT meer iets via deze site. Inmiddels het zelfde product via een betrouwbare website gekocht. Wel in 1x goed.
Grote afrader deze site, wees gewaarschuwd.
PS: twee weken later, kun je het product in de kleur die ik wilde nog steeds bestellen bij de site. Dus er zullen meer zoals ik zijn, en ook ongetwijfeld met meer producten. Ik ga een melding maken bij het ACM en ik spoor andere gedupeerden van deze webshop aan hetzelfde te doen!
de geschatte levertijd van twee dagen bleek uiteindelijk ruim drie maanden te zijn.
KlantenserviceTelefonisch doen ze niks voor je. Via de email mag je hopen dat ze reageren, en je moet precies weten wat je kan en mag als consument anders naait deze shop je waar je bij staat.
AlgemeenWorst customer service ever! Puur bedrog zelfs!
Door een interne fout bij DiscountOffice kregen we het verkeerde artikel toegestuurd. DiscountOffice weigert echter deze fout recht te zetten of de artikelen in retour te aanvaarden. Nu hebben we een navulling waar we niets mee zijn gezien dit niet past in ons toestel.
Een eenvoudige retour had alle problemen ontstaan door hun fout kunnen oplossen. Dat ze dit niet willen doen, ondanks telefonisch hun fout toe te geven vinden wij puur bedrog!
NOOIT kopen we nog iets bij DiscountOffice!
Worst customer service ever! Puur bedrog zelfs!
NOOIT kopen we nog iets bij DiscountOffice!
Worst customer service ever! Puur bedrog zelfs!
NOOIT kopen we nog iets bij DiscountOffice!
AlgemeenHeb 2 kratten besteld, maar in tegenstelling van sommige reviews, is het retourbeleid netjes. Kon het gewoon terugsturen.
Klantenservicehet werd netjes afgehandeld.
AlgemeenSlecht retour beleid, wil dit graag onder de aandacht brengen. Standaard antwoorden en geen oplossing. Keuze retour verzending betalen of vernietiging artikel.
KlantenserviceVerkeerd product in de zoekresultaten gekregen. Zending retour gestuurd, kunnen geen oplossing bieden. Tape is van de doos geweest en teruggeplakt. Hierdoor word retour niet retour genomen. Pas op dus, ik ken geen andere shop die dit doet.
Had twee lamineermachines (A4 en A3) besteld. De volgende dag kreeg ik een email dat deze voorlopig niet leverbaar waren, of ik wilde aangeven tot welke dikte ik wilde lamineren, zodat ze een alternatief konden aanbieden.
Ik heb even gebeld en werd uitermate vriendelijk te woord gestaan. Binnen een paar minuten was alles rond, ik zou twee alternatieve machines tegen dezelfde prijs krijgen (feitelijk identieke apparaten met een ander merk erop geplakt).
Er werd zelfs nog opgemerkt dat een A3 lamineerapparaat ook A4 aankan, of ik er aan één niet genoeg zou hebben. (Nee, ik moest er echt twee hebben).
Binnen tien minuten na het telefoontje kreeg ik de nieuwe factuur en de correctie van de oude factuur op de mail.
Donderdag besteld, vrijdag contact gehad (zie hierboven), en maandag om 12:00 uur was het pakket er, netjes ingepakt.
Geen track & trace, er werd aangegeven dat ze dit niet doen omdat de bestellingen gewoonlijk de volgende dag al geleverd worden.
Deze maand toners en papier besteld voor onze Magicolor 7300. Na wat vergelijk was deze de goedkoopste. Tevens paar pakken a3-papier erbij besteld. Via de zoekmachine is de volledige catalogus snel door te zoeken, dus mijn winkelwagentje was snel gevuld. Na de orderbevestiging via email (direct binnen) meteen onze boekhouder laten betalen en vol spanning zitten wachten op de levering. Er is een servicenummer waar je naar toe kunt bellen maar was niet nodig.
Eerder deze week vervolgorder geplaats die ik graag op rekening wilde ontvangen. Volgens Vanja (?) van de helpdesk kan dat altijd bij een tweede order. Dus order eergister geplaatst en vanochtend ontvangen. Zo doe ik graag zaken.
2 dagen later wordt pakje inderdaad bezorgt, inclusief de op de website beloofde bloembollen. Verder geen poespas.
Tja wat hier van te zeggen.... gewoon een voorbeeld van hoe het niet hoort. Heb hier 4 faxtoners besteld die in de aanbieding waren. Levertijd 1 tot 2 dagen volgens de website. 5 april besteld en vooruitbetaald. Op 13 april mailtje gestuurd hoe het nu was met mijn bestelling (website gaf aan betaling ontvangen, bestelling verwerkt) ; geen reactie. Op 14 april nog eens mailtje gestuurd ; geen reactie. Op 15 april maar eens bellen ; product was niet op voorraad en discountoffice ging informeren bij hun leverancier en ze zouden me terug bellen.Dan denk je hoe lang kan het duren om te informeren ? Maar goed aangezien discountoffice niet van de snelle reactie is, heb ik 's middags nog maar eens gebeld, pas na dreiging van annulering van de order kwam er een (relatief) snelle reactie. Product was pas begin mei leverbaar. Hmm 1 tot 2 dagen moet je bij deze toko lezen als 1 tot 2 maanden of zoiets ? Dit alles is echt te gek voor woorden ... wat een prutsers. Maar goed order geannuleerd, nu maar afwachten hoelang het duurt voordat het geld terug gestort word ?