The Newweb Network

Gebruikers over webshop The Newweb Network

Een aantal inktcartridges besteld en vooruit betaald (20 april afgeschreven). "Levering binnen 3 dagen, anders houden we u op de hoogte". Niet dus! Zelfs geen mail gekregen dat bestelling ontvangen was (moest zelf bij de shop in m'n bestelhistorie gaan kijken voor rek.nr. enzo) en dus ook niet dat niet alles op voorraad was. Dat bleek namelijk toen ik na een week eens belde waarom de bestelling niet kwam.
Na nog een halve week een e-mail gestuurd dat ik de bestelling wilde annuleren, omdat ik inmiddels ergens anders besteld had. Geen reactie. Na een paar dagen weer gebeld en inderdaad, meneer kon zich de e-mail direct voor de geest halen en inderdaad, het geld zou zo snel mogelijk teruggestort worden. Dat gesprek was op 3 mei.
Inmiddels zijn we alweer anderhalve week verder en ik heb nog niets op m'n bankrekening teruggestort gekregen. :(
Ik begin er zo langzamerhand een beetje moe van te worden...

===update===
Vorige week weer gebeld; na wat vergeefse pogingen kreeg ik een 'collega' aan de lijn, maar die ging niet over de betalingszaken. Maar hij wist wel dat er aan werd gewerkt.....maar niet zo hard blijkbaar, want ik zou teruggebeld worden, maar heb nog geen telefoon gehad en al helemaal geen geld gezien!

===update2 (1juni)===
En nu ook telefonisch totaal onbereikbaar (vrijdag en vandaag geprobeerd).

Scorekaart voor The Newweb Network