Prijsstunt

Gebruikers over webshop Prijsstunt

Ik heb een Asus MyPal 620 met TomTom navigatie besteld. Een demo model, daardoor wat goedkoper. Werkt perfect en geen gebruiksspoortje te ontdekken. Snelle reactie op mails, pro-actieve communicatie (ik had 2 stylus pennetjes nabesteld en geld overgemaakt, maar na een aantal dagen kreeg ik bericht dat het geld nog niet binnen was. Bleek typefoutje in rekeningnummer te zijn). Kortom, ik heb zeer goede ervaringen met deze shop en kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen!

Wordt snel op e-mail gereageerd en telefonisch goed bereikbaar. Bestelling werd ook snel geleverd in degelijke verpakking. De bestelling was uiteraard te volgen via een track & trace nummer dat me op de dag van verzendig werd medegedeeld.
Helaas was door een verpakkingsfout bij de toeleverancier het verkeerde product aangekomen.Dit is vervolgens echter zeer correct afgehandeld door Paul van prijsstunt. Hij bood me diverse oplossingen aan waar ik voor mij de beste uit mocht kiezen en ook dit werd wederom weer snel afgehandeld

Een Asus PDA A716 bestelt. Op de site geen vermelding van de voorrraadsatus. De PDA was overal lastig leverbaar (wachttijjd ca twee weken). Na ca. twee weken ontvangen van Prijsstunt. Verpakking uitmuntend. Op de site een trackingnummer. Goede communicatie met leverancier. Onmiddelijke reactie op e-mails en telefonisch goed bereikbaar.
Nadeel dus geen voorrradstatus bij bestelling.

Scorekaart voor Prijsstunt