Verkoop.net

Gebruikers over webshop Verkoop.net

Heb voor mijn verjaardag een camera mogen uitkiezen, en kwam terecht bij deze internetshop. Ben gegaan voor een Fuji FinePix J250. Daarbij heb ik een Sandisk 4GB Ultra II SDHC kaartje gekocht.
Een tasje voor de camera kon ik niet vinden op de site, dus heb contact opgenomen via de mail. Volgende dag stond er een leren tasje op de site, helemaal top dus! Achteraf niet besteld, omdat ik een geheel gesloten tasje wil en dat was niet het geval.
Op 7-7 dan toch alles besteld en meteen het geld overgemaakt.
8-7 kreeg ik bevestiging van betaling. Vandaag (9-7) pakketje in ontvangst mogen nemen.

Een extra betaalmogelijkheid als iDeal is overigens geen overbodige luxe, zo kunnen klanten nóg sneller hun bestelling ontvangen.

Camera zat in een stevig doos, met piepschuimstukjes.
Verzending gaat gewoon via TNT.

Goede overzichtelijke site met goede prijzen en duiedelijk overzicht van wat voorraadig is en wat niet. Na de bestelling op 2e pinksterdag, toch zelfde dag nog reactie. Geen standaard auto-reply van de bestelling. Er was 1 product in backorder en had gevraagd of dit voor de vrijdag er zou zijn. In de mail stond dan ook duidelijk dat dit zou lukken. In de mail dudelijk aangegeven waar de producten af te halen zijn.

Afgehaald, dus nvt.

Bij thuiskomst bleek erin een starterskitje 3 producten te zitten die als ik ze los zou bestellen goedkoper waren dan het starterskitje (verschil bijna 5 euro incl. BTW). Dit gemaild en dag later reactie dat ze 8 euro zouden overmaken op mijn rekening, dit is inmiddels ook gebeurd. Snelle reacties en goede afhandeling

Vooraf:

Mijn partner en ik waren al langere tijde op zoek naar een vidoecamera. Na lang zoeken was de keuze gevallen op een Sony DVD-DCR106. Op het internet gezocht naar de goedkoopste/beste webshop en hierdoor kwamen we bij verkoop.net uit!

Bestellen:

De camera stond op de site als op bestelling... even een mailtje gestuurd (op zondag 19 Januari) en binnen 5 minuten een antwoord terug, de camera zou donderdags bij hun binnenkomen. Nog nooit zo'n snel antwoord terug gehad! Echt top klasse! Via de website de bestelling geplaats en binnen 5 minuten de bevestiging's mail. Geld overgemaakt en klaar.

Levering?

Donderdag's lag er nog geen mailtje in mijn inbox, dus maar weer even gemaild, en weer binnen 5 minuten een mailtje terug met netjes excuses, want de camera was nog niet binnengekomen. Het was toen vrijdag, dus ze zouden maandag er gelijk achteraan gaan en mij terug mailen! 's Maandags keurig een mailtje dat de camera binnen was en ook al op de post was! Keurig!!

Beoordeling:

Keurige webshop, duidelijke website, contact met hun is snel en ze komen ook hun beloftes na! Ik zou bij deze webshop zo weer bestellen!

Verzending:

De camera werd op maandag's verstuurd en was dinsdag binnen. Verpakking was keurig, de doos met camera zat in een blanco doos keurig tussen "luchtkussentjes" en kon dus geen kant op! De adresgegevens etc stonden keurig op het pakket.

Een kleine noot, er wordt gebruik gemaakt van Track & Trace, maar ik kreeg hierbij geen nummer voor de tracerering.

Gelukkig nog niet nodig gehad, misschien in de toekomst...

absoluut perfect! was gister rond het middag uur opzoek gegaan naar een digital camera. Waarbij het uiterlijk het belangrijkst was. Nu was ik uitgekomen op een Casio welke in 3 verschillende kleuren beschikbaar was. Ben vervolgens de pricewatch lijst voor het product afgegaan, en daar stond verkoop.net dus tussen. Site zag er zeer shabby uit, geen iDeal maar wel goede prijs en uitstekende helpdesk.

Probleem was overigens dat het een kerst cadeau is, dus dat het product op voorraad moest zijn, in de juiste kleur en de winkel moest iDeal ondersteunen omdat bankoverschrijvingen momenteel 4 dagen duren (dus na kerst kunnen ze pas versturen).

iDeal ondersteunen ze dus niet, maar na een zeer snelle mail wisseling was het OK om het geld via Online Bankieren over te schrijven en als bewijs een screenshot toesturen. Zo gezegd zo gedaan, 28uur later stond TNT op de stoep.

Onder de indruk, zeer flexibel!

Pakket goed verpakt, verzending via TNT + Track & Trace. Vergoeding voor verzending is wel aan de hoge kant 10 euro nog wat, persoonlijk vind ik 6,50 wel genoeg, maar ach...

Afspraken en informatie kloppen als een bus.
Email ( voorafgaand 3 x ge-emailed ) wordt bijna omgaand beantwoord ( nog nooit eerder zo snel meegemaakt ).
Veel op ( echte ) voorraad.
Voorraadinformatie klopt.

Voor mijn HDV camera Canon HV20 ( bijna ) laagste prijs van NL.

Aantrekkelijke, doelmatige en handige site, vermelding van extra informatie bij de producten.

Voor mij de de beste internetwinkel tot nu toe.
Vriendelijke en behulpzame man.
Ik ga hier zeker vaker kopen.
I

's-Ochtend gemaild dat ik 's middags wilde komen afhalen.
Binnen een half uur een diuidelijk email-antwoord.
Camera stond 's-middags nog eerder dan de afgesproken tijd klaar.

Nog geen ervarong, maar gezien het bovengeschetstse beeld lijkt mij hier geen probleem.

Na het overlijden van mijn Canon LBP5200 printer had ik snel een nieuwe printer nodig. Omdat ik nog een voorraadje kostbare toner voor de LBP5200 heb liggen, besloot ik om een zelfde printer te bestellen. Verkoop.net had de printer op voorraad en was ook nog eens de goedkoopste. Daarnaast staat de shop goed aangeschreven op deze site, dus daar de bestelling maar geplaatst.
Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, maar reageren snel (ruimschoots binnen een uur) op emails. Betalen via iDeal is niet mogelijk, maar mijn screenshot van de overboeking werd geaccepteerd als betalingsbewijs. Hierdoor was de betaling binnen een uur verwerkt. Lekker snel dus.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle statusveranderingen en verwerken een bestelling heel snel. Hier valt weinig te verbeteren.

De printer was verzonden in zijn eigen doos. Deze is zo degelijk, dat extra verpakking niet nodig is.
De bestelling werd verzonden op dezelfde dag dat de betaling was uitgevoerd.
Je krijgt een track & trace koppeling, zodat je de bestelling kunt volgen. Prima.

De printer was op vrijdag verzonden en zou zaterdag aankomen. Maar zaterdag : geen printer. De zending was nog op het TNT sorteercentrum. Maandag: geen printer. De zending was nog steeds op het sorteercentrum, evenals dinsdagochtend. Toen maar naar verkoop.net gemaild, met de vraag of zij hier iets aan konden doen. Ze zouden het TNT vragen, en het verloop in de gaten houden. 's Middags een mail van verkoop.net, dat de 'chauffeur onderweg was' volgens de track & trace status (TNT had nog niet gereageerd). Dat had ik gelukkig ook al gezien, maar het bewijst wel, dat ze de zaak inderdaad blijven volgen.
En 's middags werd de bestelling netjes afgeleverd. Wel wat vertraagd, maar daar kan verkoop.net ook niets aan doen. Ze hebben de zaak in ieder geval serieus gevolgd, en hebben me goed op de hoogte gehouden.

Site ziet er gewoontjes uit, maar vanwege de goede beoordeling en de goede prijzen heb ik hier mijn bestelling geplaatst.
De site is wel compleet met product informatie, en alles is goed te vinden.

Ik werd tijdens het proces (van koop tot verzending) goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Omdat een van de artikelen nog niet op voorraad was heb ik nog even gewacht met de betaling. De dag na mijn betaling was tot mijn grote verrassing de bestelling al de deur uit.
Behalve het vroege aanbellen van de postbode (half 10 op zaterdag) niets dan lof.

Nu voor de 2e maal een bestelling gedaan bij deze shop. De eerste keer(eind juli 2007) een 66 cm JVC LCD TV en nu 2 BARKAN ophangbeugels. Voor deze shop gekozen vanwege het feit dat ik de LCD zelf kon ophalen in Wageningen, wat dicht bij mij in de buurt is. Ik had wat de LCD zoiets van die ga ik niet via een transportbedrijf laten komen, daar is de LCD mij iets te kostbaar voor. Mede vanwege meerdere reviews op deze site ook voor deze shop gekozen.

Shop reageert zeer snel op mail, binnen een uur antwoord op alle vragen!!! Qua bestelling krijg je ook meerdere bevestigingsmails. Of dat ook track en Trace is weet ik niet aangezien ik dus naar Wageningen ben gereden.

Had wat de LCD het geluk dat het de laatste was. Zie hem nu ook niet meer op de site staan. Stond wel even in bestelling maar nu dus niet meer.

Voor het ophalen wordt 2,96 euro aan administratiekosten gerekend, dat bevreemd mij wel een beetje maar het bedrag valt allerzins mee.

Niet bereikbaar via telefoon, maar gezien de snelheid van reageren via mail is dit niet nodig. Prijzen voor de LCD en beugel liggen zeer scherp, niet goedkoper waargenomen en icm met de service is dit een zeer goede shop te noemen.

Zelf opgehaald in Wageningen, betaald met PIN. Je haalt e.e.a. op in een zeer net grandcafe waar mensen ook wat zitten te drinken. Toen ik kwam stonden er 4 LCD's klaar om opgehaald te worden, wel apart om te zien hoor. De verpakking was af fabriek van JVC dus gewoon in stevig piepschuim. Daar heeft deze shop bij afhalen geen omkijken naar denk ik zo.

Garantie indien nodig zou via JVC lopen, Die hebben reparatiecentra's begreep ik. Maar de shop was bereid om hierin te voorzien. Nog niet nodig gehad overigens.

Net als de vorige reviewer, heb ook ik de Canon Powershot S5 IS gekocht. De site is inderdaad overzichtelijk. Handig dat je direct gerelateerde producten kunt kiezen. Zo heb ik gekozen voor de bijbehorende softcase DCC-90.

Ik kreeg bij het bestellen direct een samenvattingsmail van de bestelling en binnen een paar minuten de bevestigingsmail.

Alleen jammer dat je niet kan betalen via iDeal. Dit kan de betaling versnellen als je niet dezelfde bank hebt als Verkoop.net (had ik toevallig wel), is makkelijker voor de klant en minder foutgevoellig (de laatste twee doordat de klant minder informatie handmatig hoeft in te typen).
Maar dat is een een te klein punt om de kwalificatie "zeer goed" te verzwakken naar "goed".

Ik heb op een zaterdagmiddag besteld en de pakket werd de dinsdag daarop bij mij thuis aangeboden (omdat ik 2x niet thuis was had ik 'm pas donderdag in huis). Als ik hem op maandag had besteld vóór de middag, denk ik dat het pakket ook op die dinsdag zou zijn aangeboden (volgende dag dus, conform vorige reviewer).

De spullen waar zeer goed verpakt. Een stevige kartonnen doos gevuld met ruim voldoende schuimkrullen (heten die zo?). De bestelling was correct en compleet.

Het bleek dat de Powershot S5 IS niet goed past in de softcase DCC-90 (zeker niet als de meegeleverde nekband/neckstrap er aan gekoppeld zit). Dit is een fout van Canon en niet van Verkoop.net: Canon zegt dat de softcase erbij hoort. Maar ze hebben, denk ik, geen rekening gehouden dat de S5 groter is dan zijn voorgangers.

Maar ik mocht de softcase zonder problemen terugsturen en kreeg het aankoopbedrag ervan teruggestort.

Ook ik bleek een pixelprobleem te hebben met de sensor van de camera (kapotte pixel); ik ontdekte het ca. 1,5 week nadat ik de camera had ontvangen - maar eenmaal ontdekt zag ik het euvel ook terug in de eerste foto's die ik had gemaakt. Ik mocht de camera terugsturen als DOA. 5 werkdagen later had ik een goedwerkende vervanging in huis.

Uitstekende en flexibele service dus!

Jammer dat je niet kunt bellen naar Verkoop.net (ik kon althans geen telefoonnr. vinden op de site); kan handig zijn bij complexe problemen die veel interactie tussen leverancier en klant vereisen.
Maar Verkoop.net reageert snel op e-mails, wat dit "leed" dragelijk maakt.

Nette overzichtelijke site met goede prijzen.

Ik heb op 9 juli een Canon Powershot S5 IS gekocht. Betaald via vooruitbetaling. Volgende dag had ik de bestelling al binnen!

Helaas had ik een stuck pixel in de sensor. Ik heb toen Verkoop.net gemaildof dat binnen de garantie viel. Gelukkig wel. Ik kon hem opsturen en ik zou dan een nieuwe krijgen. 19 juli heb ik hem opgestuurd en 25 juli had ik alweer een nieuwe binnen. Deze keer (tot nu toe) geen stuck pixel of andere mankementen.

Naar aanleiding van topic Canon Ixus i-zoom/50/55/60/65/750/800IS Ervaringen besloten een IXUS 950IS te bestellen (incl. 4GB SDHC Kingston Flash Card).

Web-site zelf is overzichtelijk en geeft correcte informatie m.b.t. de beschikbaarheid. Om de artikelen te bestellen is geen registratie nodig.

Via e-mail worden statusupdates weergegeven.

Al met al een zeer positieve indruk!!
Voor toekomstige bestelling staat Verkoop.Net in m'n favorieten.

Snel!

12 juli 2007:

14:38 Bestelling opgegeven (vooruit betaling)
14:45 Bestelling verwerkt in systeem
16:49 Bestelling afgehandeld en klaar voor verzenden

13 juli 2007:

11:15 Bestelling via TNT post in ontvangst genomen.

Bestelling is netjes verpakt en voorzien van een getekende pakkingsbon.

Er wordt geen gebruik gemaakt van Track&Trace.

Geen gebruik van gemaakt.

Zaterdag camera en geheugen besteld, maandag kon het afgehaald worden! De reactie op emails is supersnel.. meestal binnen 10 minuten heb je een antwoord. Maandag om 15.00 nog iets bijbesteld, 17.00 kon het worden afgehaald.

Geen verzending gehad, want ik kon het afhalen. Het zat gewoon netjes in originele verpakking.

Kan ik niks over zeggen, maar geloof dat het wel goed zit!

Ik was op zoek naar een Ricoh Caplio R6 en kwam uiteindelijke terecht bij Internetwinkel Verkoop.net die deze voor een goede prijs aanboden. Bovendien waren de extra's zoals geheugen kaarten en extra accu ook goed geprijsd. Ook hadden ze alles op voorraad.

De website is duidelijke en overzichtelijke met goede aanbiedingen en grote plaatjes met korte beschrijving van de producten inclusief overzicht van handige gerelateerde producten.

De bestel procedure is eenvoudig. Helaas kun je niet direct afrekenen met iDeal wat ik persoonlijk wel handig vind. Ik heb het verschuldigde bedrag dezelfde avond overgemaakt na ontvangst van een bevestiging email. De volgende dag kreeg ik een bevestiging dat mijn order verstuurd was.

De verzending werd meteen dezelfde dag verstuurd via TNT. Hierdoor had ik de bestelde camera en extras de volgende dag al in huis. Alles zat verpakt in een doos met goed beschermend materiaal. Je krijgt niet direct een track&trace nummer maar als je er om vraagt sturen ze die naar je toe.

Helaas was er een probleem met de bestelde camera. Op foto's verscheen er een streep door het midden. Zondag middag heb ik verkoop.net een mail gestuurd met voorbeeld foto's en de vraag of ik de camera DOA kon retourneren. Ik kreeg zo goed als direct een mail terug dat dit geen probleem was en dat ze een nieuwe camera zouden opsturen zodra ze mijn camera retour (wel voor eigen rekening) hadden ontvangen.

Maandag heb ik de camera terug gestuurd. Woensdag een mail gestuurd of alles goed was ontvangen en weer direct een mail terug ontvangen dat ze de nieuwe camera al hadden opgestuurd. Donderdag had ik de vervangende camera binnen en die werkt gelukkig goed.

Prima en snelle afhandeling!

Ik was op zoek naar een tas voor mijn Panasonic DMC-FZ50 camera en verkoop.net bleek deze op voorraad te hebben.(als een van de weinige aanbieders) De order was daarom ook bij hun geplaatst. De e-mail na de bestelling was prima en bevatte voldoende informatie. Jullie zien mij zeker terug in de toekomst!

De verzending krijgt van mij een iets minder beoordeling met een tip naar de kant van verkoop.net , als je een product uitleverd zorg dan dat het in een ruime doos zit , nu zat het in een doos die maar net iets groter was als het product zelf waardoor de verpakking was gescheurd, niet heel erg want het artikel zelf oogt perfect.

Nog niet nodig gehad, maar ik geloof wel na deze communicatie van hun dat dit daar ook prima geregeld is.

Sinds een tijdje in opdracht van mijn vrouw op zoek naar een digitale videocamera. Via via is de keus gevallen op een JVC GZ-MG255E. Aangezien dit een redelijk nieuw toestel is, is die bijna niet op voorraad bij de webshops. Verkoop.Net was eigenlijk de enige die hem op voorraad had liggen. Daar dus maandagavond besteld onder rembours met de opmerking dat die verstuurd moest worden naar mijn werk (Verkoop.Net heeft helaas geen 'normale' manier om een ander aflever adres op te geven). 20 Minuten later kreeg ik al een mail met daarin als eerste artikel in de lijst een grote 'Let op ander afleveradres!'. Dinsdagochtend om 10 uur kreeg ik de bevestiging dat het pakket al in de verzending was gegaan en woensdagmiddag stond de pakket dienst op de stoep bij mijn werk. Dus een prima snelle levering is dat geweest.

De camera zat goed verpakt in een grote doos vol met van die kleine piepschuimpjes.

Niet van toepassing, camera werkt zoals die moet..

Ik heb een canon mp510 multi printer besteld.
Meestal bestel ik bij de bekendere zaken maar deze zaak leek me wel oke.

Had hem eerst bij azerty besteld maar die kon hem niet leveren.
Mailtje gestuurd naar verkoop.net.
Snel mail terug met het bericht dat zei er nog wel binnen kregen.
Ander maak je toch weer voor niks geld over etc...

Ik order geplaatst in de avond.
Volgende dag betaald, dag erna thuis ontvangen.
Weet zeker dat als de order die morgen was gedaan + betaald hij er ook de volgende dag was geweest. Erg snelle levering dus.

Snelle mail afhandeling+ levering doen mij zeker nog vaker hier bestellen.

Erg netjes.

Niet speciaal maar gewoon oke.
Tape eroverheen, als die verwijderd was, contackt opnemen.

Is verzonden in de orginele canon doos.
Ze konden bij tnt(?) dus wel zien dat het om een printer ging, maar of dat boeiend is.
Er zat geen extra doos omheen maar dat hoeft ook niet voor mij.

Deze printer gaat denk ik uit de serie maar was de goedkoopste met losse cadridges zodoende.

Niet nodig gehad maar ik denk dat die wel oke zijn.
Gezien de snelle service.

Keep going.

Ik had wat vragen over de leverbaarheid en die werden binnen een kwartier beantwoord.
De bevestiging van de bestelling kwam ook vrijwel direct en een uur later had ik al de statusupdate dat m'n bestelling klaar was om af te halen.
De prijzen voor de spullen die ik er gekocht heb waren goed en de voorraadindicatie was voor zover ik het kan bepalen correct (het stond op de website als op voorraad en ik heb het ook allemaal gekregen, het was dus ook op voorraad).
De website is verder vrij duidelijk en er is makkelijk in te zoeken.
De pinautomaat functioneerde niet goed en ik kreeg de bestelling toch mee, ik moest het geld thuis dan maar overmaken. Ik denk dat er weinig webshops zijn die dat snel zullen doen (waar ik ze misschien ook geen ongelijk in kan geven).

n.v.t. aangezien ik het heb opgehaald.

n.v.t.

reeds mijn tweede bestelling hier.
Snel en goed:

besteld: vr 06-10-2006 16:34
bevestiging: vr 06-10-2006 16:57

betaald na bevestiging 's avonds om 18:20 via internet bankieren

geen mailtje gehad voor betalingsbevestiging, maar maak me daar ook niet druk om.
op mail voor de verwachte aflevering staat dat betaling gisteren verwerkt is, dat zal de dag van bijschrijven zijn.

mailtje van verzenden: di 10-10-2006 15:34

nog niet ontvangen, maar voorgaande bestelling overdadig goed ingepakt.

het enige dat ik hier op tegen kan hebben is dat het wellicht slecht voor het mileu is om de spullen zo ruim in te pakken. (maar dat was het geval bij eigenlijk alle voorgaande bestellingen, bij alle webshops waar ik wat gekocht heb).

Heb ik tot op heden niet nodig gehad. Geen klachten gehad.

Bij Verkoop.net was volgens pricewatch de Sony DSLR-A100 Kit (10.2MP, 18-70mm, f/3.5- 5.6, 75-300mm f/4.5-5.6) het voordeligste. Volgens hun website was deze kit ook direct leverbaar. Gezien mijn slechte ervaringen met de voorraadstatus van andere webshops, stuurde ik hun een mailtje of de camera ook echt op voorraad was en wanneer ik hem in huis kon hebben. En het belangrijkste: of er bij de camera de originele lenzen meegeleverd werden. Het antwoord was kort maar duidelijk. Ja, we hebben de camera op voorraad en u kunt hem na het plaatsen van uw bestelling via onze website voor half vier vanmiddag vanaf vijf uur reeds afhalen, morgen onder rembours laten bezorgen, of wij verzenden na ontvangst van uw betaling. En dat dit uiteraard de originele kit was zoals door Sony geleverd. Ik heb snel de bestelling via de website geplaatst en direct na ontvangst van de orderbevestiging het geld overgemaakt.

's Middags rond vier uur kreeg ik een melding dat mijn betaling ontvangen was en dat mijn bestelling afgehandeld werd. De volgende dag ontving ik mijn bestelling, netjes verpakt in een degelijke doos

Een mailtje van mij over bijpassend geheugen werd ook direct correct beantwoord. Uiteraard heb ik dat geheugen toen ook bij verkoop.net besteld. (Dat had ik natuurlijk beter direct met de bestelling van de camera kunnen doen i.v.m. de verzendkosten).

Ik zocht een Canon Pixma MP500. Verkoop.net bleek een van de goedkoopste te zijn, dus maar eens naar hun site gesurft. Het aanbod is behoorlijk groot. Je kan makkelijk zoeken en er wordt redelijk veel info over het product gegeven. Belangrijk is dat er correcte voorraad informatie staat. Wat ik niet echt leuk vond is dat er na bestelling nog 2.98 administratie kosten bijkomen. Dit geldt niet bij verzenden. Beetje vreemd m.i. aangezien de administratieve handelingen toch hetzelfde zijn. Je krijgt keurig een mailtje van de bestelling. Aangezien ik bijna om de hoek woon had ik aangegeven de printer 's middags op te willen halen. Ook dat was geen probleem. Contact gaat alleen via mail, ik kon geen telefoonnummer op de site vinden. Het valt me wel op dat ze garanties een beetje afschuiven. Zo hebben sommige artikelen volgens hun een garantietermijn van 1 jaar, terwijl de consument tegenwoordig wettelijk 2 jaar garantie heeft. Verder verwijzen ze je naar de fabrikant, terwijl ze zelf als verkoper verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van de garantie. Helaas zie je dit vaker bij internet shops.

Zelf opgehaald. Ze hebben blijkbaar nog geen afhaalruimte, want ze gebruiken de lobby van de lokale bioscoop als afhaallokatie. Dat is ook de reden dat je alleen tussen 17 en 18 kan ophalen, aangezien ze alles daarnaartoe moeten slepen. Betalen ging prima met mobiele pin. Netjes een factuur meegekregen.

Scorekaart voor Verkoop.net