TC Shop

Gebruikers over webshop TC Shop

Begin maart een repeater besteld,post 2x aan de deur geweest,niks achtergelaten.
Ondanks briefje " afgeven bij de buren aub" de deur geen moeite ondernomen door de postbode.
Bij Post nl aan het loket eindeloos wachten,zo'n 3 kwartier, is het pakje niet vindbaar.
Gemeld bij fritzshop " heb wel wat anders te doen,neem pakje maar terug,en geld retour " niks meer vernomen.
Na 7 weken nog niks.
Nu 10 weken,niks vernomen of terug betaald.
Lijkt me dus dat ze niks doen voor klanten die aankopen retourneren,frauduleus gevoel ontstaan bij me gezien de verlopen periode.

Post 2x aan de deur geweest,niet thuis briefje,gelieve bij de buren af te geven gewoon genegeerd.

Waardeloze feedback,alleen k smoesjes en uitvluchten.
Geen bericht over enige vorderingen in het verloop terug betalen

TC Shop geeft vakkundig advies hetgeen voor mij essentieel is en doorslaggevend om als klant terug te keren. Het is intussen al meerdere keren voorgekomen dat het advies uitpakte in een lager bestelbedrag dan ik aanvankelijk wilde besteden. Chappeau, ga zo door. Ik zou willen dat meer sites en winkels zo'n serviceniveau hadden.

In tegenstelling tot de vele eerdere goede reviews over TC Shop, zal dit een zeldzame negatieve beoordeling worden.

Ik was op zoek naar de inmiddels moeilijk verkrijgbare Alcatel Speedtouch 780iWL modem. We hadden nog steeds ISDN thuis. Nadat onze oude modem (Speedtouch 580i) de geest had gegeven en onze internetverbinding thuis hard nodig was, ben ik direct op zoek gegaan naar een vervanger. De 580i was inmiddels nergens meer te koop, zijn opvolger 780iWL zou nog te krijgen moeten zijn met een beetje goed zoeken.

TC Shop was een van de weinige webwinkels die de 780iWL verkocht. Website gecontroleerd, check. Voorraad aanwezig, check. Shopreviews op T.net voor de zekerheid gecontroleerd, check. Alles leek in orde....

...maar hier begon de ellende. Na de bestelling te hebben geplaatst op 29 maart kreeg ik netjes een bericht met de track&trace-gegevens. Prima tot zover. Pakketje ontvangen op 31 maart in de avond. Doos open....en daar is de Speedtouch 784 (analoog).

Wacht eens even, ik had toch een Speedtouch 780iWL besteld? TC Shop direct gebeld de volgende ochtend en de situatie voorgelegd aan medewerker X die de order had afgehandeld. Schijnbaar werd de 780iWL niet meer verkocht door TC Shop, en als vervanging was de 784 in het assortiment opgenomen. Deze was naar mij gestuurd als (beter) alternatief. Nu zou ik dit niet erg hebben gevonden als het de 784i zou zijn (de ISDN-versie), maar dat was niet het geval want ik had nu juist de 784 (de analoge versie). Medewerker X gaf aan dat de 784i niet beschikbaar was. En daar zat ik dus met een onbruikbare modem welke ik in de eerste plaats helemaal niet had besteld. Ik vroeg waarom de 780iWL dan nog op de site te koop stond. "Die moet nog worden ge-updated", aldus medewerker X.

Het besef drong tot mij door dat ik verder moest zoeken naar een andere (web)winkel voor een ADSL/ISDN-modem. Voor wat betreft de bestelling bij TC Shop was ik nog ruim binnen de afkoelperiode van 8 werkdagen. Nog steeds aan de telefoon zijnde opteerde ik dus voor een retour....

.....maar medewerker X gaf echter aan dat zij alsnog de 780iWL zou proberen te krijgen via een andere leverancier. Ik zou hiervan op de hoogte worden gebracht op vrijdag 2 april. Dat leek mij een betere optie dan retour, want ik had de modem hard nodig thuis en het zou me ook een zoektocht naar een andere (web)winkel schelen.

Vrijdag 2 april kreeg ik helaas geen bericht. In de veronderstelling dat medewerker X het misschien druk had had en ik bovendien niet het type ben dat direct gaat bellen en stalken, heb ik gewacht tot dinsdag 6 april. Op die dag heb ik een mail gestuurd met de vraag of er al informatie was omtrent de verkrijgbaarheid van de 780iWL.

Geen enkele reactie op mijn mail. Toen begon ik argwaan te krijgen. Op vrijdag 9 april belde ik naar TC Shop om het een en ander na te vragen. Ik kreeg medewerker Y aan de lijn die aangeeft dat medewerker X de bestelling afhandelde, en om te voorkomen dat er verwarring zou ontstaan was 't het beste om alles ook via medewerker X te doen. Medewerker Y verzekerde mij dat alles goed zou komen en dat X contact met mij zou opnemen.

Je raadt het al, ook dit gebeurde niet. Ik stuurde op 12 april een mail dat ik aannam dat de 780iWL niet meer te krijgen was, gezien het feit dat medewerker X niets meer van zich had laten horen sinds het gesprek van 1 april. Ik wilde het retourproces alsnog starten waar ik in dat laatste gesprek voor had geopteerd (volgens de voorwaarden dient dit via een RMA-proces te gaan waarbij toestemming verkregen moet worden van TC Shop).

Ook op deze mail werd niet geantwoord. Ik belde op 16 april weer op naar TC Shop. Dit keer kreeg ik medewerker X aan de lijn. Ik vroeg haar waarom zij niets van zich liet horen, waarop ze laconiek antwoordde dat "zij in de afgelopen dagen nog bezig was met het informeren bij andere leveranciers". Op mijn vraag waarom zij mij hierover niet op de hoogte had gehouden in de tussentijd werd op slimme wijze niet gereageerd.
Ik duidde erop dat ik alweer bijna een maand zonder modem zat, en dat ik nu definitief het retourproces wilde doorzetten. Echter kwam medewerker X met het "goede nieuws" dat de 780iWL alsnog gevonden was, en dat deze zo snel mogelijk zou worden opgestuurd.

Stom genoeg ging ik hiermee akkoord. Zo goedgelovig als dat ik was dacht ik dat dit binnen 3 dagen zou gebeuren (de bestelling was immers ook binnen 3 dagen gestuurd). Achteraf kan ik mezelf wel voor de kop slaan want mijn aanname was verre van de realiteit.

Ik kreeg namelijk pas op 20 april een bevestigingsmail met de header "ST784i > ST780i voor u in aantocht!". Ik dacht bij mezelf "hmmm, ok, vanaf nu nog 3 dagen dan." Nou, dat heb ik geweten. Die 3 dagen werden uiteindelijk 16 dagen, want het pakket kwam pas op 6 mei bij mij thuis aan.

Inmiddels waren er al ruim 5,5 weken verstreken sinds de eerste besteldatum! Je kunt je voorstellen dat ik teleurgesteld was geraakt door deze gang van zaken. Ik had namelijk behoorlijke irritaties opgewekt bij mijn huisgenoten, die ik eigenlijk constant aan het lijntje had gehouden.

Daarom hadden mijn huisgenoten op 1 mei kabelinternet afgesloten. De ironie van het verhaal was dat de oplevering van het kabelinternet al op 5 mei rond was, precies een dag vóór de levering van de 780iWL. Ik voelde me aardig bedrogen toen ik die doos van de 780iWL in mijn handen had na al die weken.

Op vrijdag 7 mei belde ik naar TC Shop op om mijn grieven voor te leggen. Ik kreeg medewerker Y aan de lijn die mij dezelfde boodschap gaf als de vorige keer. Met andere woorden, medewerker X zou contact met mij opnemen.

Je hebt geen glazen bol nodig om te voorspellen wat er gebeurde. Inderdaad, medewerker X nam geen contact op. Begin juni belde ik weer op en kreeg dit keer medewerker Z aan de lijn. Ook deze gaf aan, na in het systeem gekeken te hebben naar de historie van de order, dat medewerker X contact met mij zou opnemen. Inmiddels geloofde ik de beloftes niet meer, want dat zou alleen maar meer teleurstelling opleveren. Dat medewerker X niets van zich liet horen bevestigde alleen maar mijn terechte houding.

Ik beschouwde de bestelling/retour als verloren. In september heb ik, vlak voordat ik op vakantie ging, voor de grap nog een keer gebeld om te vragen of medewerker X nog werkzaam was binnen het bedrijf. Ik kreeg medewerker Y aan de lijn die het standaardverhaaltje afdraaide en toezegde dat medewerker X contact met mij zou opnemen. Ik kon amper mijn lach inhouden.

Je zult je afvragen waarom ik nu na een half jaar alsnog deze shopreview schrijf. Dat heeft eigenlijk twee redenen:

- De laatste shopreview over TC Shop stamt af uit juli 2009. Tot die tijd schijnt de webwinkel prima zaken te hebben gedaan, getuige de vele goede reviews. Blijkbaar is dit in minder dan een jaar veranderd. Een update lijkt me daarom op zijn plaats.
- In de tussentijd heb ik vele andere producten online besteld bij andere webwinkels. Die hebben het uitstekend afgehandeld. Bij iedere bestelling die ik plaatste kwam echter telkens weer de herinnering over mijn ervaringen met TC Shop naar boven. Dat moet een keer ophouden. Ik hoop dat ik het middels deze shopreview van me heb "afgeschreven". Sounds cheesy maybe, but that's the way I feel about it.

Het geld beschouw ik inmiddels als verloren. Daar is het mij ook niet om te doen. Desondanks hoop ik dat ik hiermee andere potentiële kopers de nodige informatie verschaf om een weloverwogen beslissing te nemen alvorens een bestelling te plaatsen bij TC Shop.

Ben erg tevreden met de support van Tijdhof/Fritzshop/CallVoip. Op elke email wordt gereageerd, daar waar het lastiger ligt wordt er gebeld en altijd meedenken. Bij geplaatste orders waar in combinatie korting kan worden verkregen wordt deze door hen gecorrigeerd en het bedrag per omgaande teruggestort.
Ben nooit bang voor een miskoop, goed spullen, maar mocht het produkt niet bevallen, dan zorgen zij met support dat deze alsnog bevalt. Helemaal toppie dus !

Vandaag besteld, morgen in huis indien voorradig en het is te volgen met TPG Track & Trace.

Zoals bij Algemeen genoemd : Helemaal toppie !

De eerste FritzBox 7270 had wat storingen in mijn geval, zij bleven helpen en meedenken en met de laatste firmware was het probleem ook voor hen gelukkig opgelost.
Om die reden durf ik elke volgende bestelling weer aan !

Voor de Brother P-Touch QL-500 mesjes besteld.
Via de mail direct een bevestiging gekregen.

De totaal prijs was gemiddeld 10 euro goedkoper vergeleken met aantal andere online aanbieders in Nederland.

Een dag later kreeg een mailtje dat de bestelling verzonden is.
In die mail zat keurig een link bij van de TPG track & trace service.
Het zeer kleine doosje met de mesjes zat weer in een grotere doos dat goed afgetaped was.

Ik had de Fritz Box 7270 besteld. Meteen de betaling geregeld via IDeal. Ik kreeg een mail dat mijn bestelling was geplaatst later kreeg ik een mail dat mijn betaling was voldaan. Ik kon via de site precies mijn status volgen. In de status was ook de inhoud van de mail correspondentie tussen TC Shop en ik verwerkt. Heel prettig. (alleen leesbaar voor jou)

Ik had de Fritz Box 7270 besteld. Maar hij was al niet meer op vooraad. Ik kreeg een keurig mail van de reden dat hij even niet leverbaar was. In de mail kon ik ook lezen wanneer ik de fritz box kon verwachten. Via track&trace van TNT kon ik zien hoe de fritz Box 7270 onderweg was. De fritz box werd geleverd op de afgesproken dag.
Ik was heel blij hoe de mensen van Tijdhof me op de hoogte hield.

Ik had problemen met de installatie van de fritz Box 7220. Ik werd zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. De oorzaak van het probleem lag in het verkeerde ingevuld instelling van de Fritz Box. De persoon in kwestie nam de tijd om mij te helpen. Uit zijn antwoorden kwam niet direct de oplossing maar het hielp me wel op weg naar een goed werkend Fritz Box.
TC Shop hoefde niet mijn problemen op te lossen want ik ken een aantal online winkels die na aanschaf van het product mij de weg naar de leverancier of fabrikant zouden hebben verwezen. Of gewoon geen service leveren.
Ik voelde me bij TC Shop als klant serieus genomen.
Ik zal dit adres onthouden.

Ik heb bij CallVoip.nl een SIP (VoIP) account besteld, met een telefoonnummer voor inkomende gesprekken.

Had een aantal keren telefonisch en per e-mail contact gehad met het bedrijf om een aantal vragen te stellen, en wat duidelijkheid te krijgen over hun diensten.

Zeer vriendelijke mensen, en zeer vakkundig. Ze weten waar je over praat, en zelf weet je ook waar zij over praten.

Binnen een paar uurtjes na dat ik het telefoongesprek had gehad met de persoon die mijn aanvraag in behandeling had genomen, kreeg ik al de inlog gegevens, met daarbij mijn nieuwe vaste telefoonnummer.

Het account werkte direct.

Nadat ik mijn telefoon had geconfigureerd voor gebruik met hun VoIP dienst, had ik nog wat vragen met betrekking tot wachtmuziek en de tarieven zoals deze getoond worden in hun online control panel.

De vragen waren meteen zeer duidelijk beantwoord. Een zeer goede service dus!

Ze reageren op werkdagen binnen enkele uren op je mail.

Heb al paar keer iets besteld, elke keer prima verpakt en netjes aangekomen. Heb wel het idee dat het een kleiner bedrijf is gezien ik bij bellen nagenoeg altijd dezelfde mensen aan de lijn krijg.

Altijd in een sterke kartonnen doos met extra papieren proppen om schuiven te voorkomen. Pluspunt is ook dat ze standaard aangeven dat de postbode het pakketje niet aan de buren mag geven.

Heb een paar keer gebeld over instellingen etcetera, altijd netjes geholpen. Op verzoek zelfs met screenshots, al weet ik niet of dit standaard service is.

Aangezien mijn internetsnelheid binnenkort wordt verhoogd had ik een nieuwe router nodig. Mijn oude router was een Draytek Vigor 2600plus en daar was ik zeer tevreden over. Via Google kwam ik TC Shop terecht. Heel overzichtelijk vind ik website niet maar na wat zoekwerk vond ik de router die ik wilde. TC Shop daarna via deze Shop Survey nagetrokken en me geregistreerd. Dat verliep allemaal vlot. Bestelling geplaatst.

Meteen viel me op dat naast de track en trace ook de mogelijkheid van notificatie mails bestond bij TC Shop. Deze heb ik geactiveerd. Twee dagen na mijn bestelling kreeg ik een notificatie mail dat mijn router was verzonden. In de mail werd de track en trace code vermeld. De dag erna werd de router bezorgd. Ik was echter niet thuis dus moest ik dagje extra wachten. Maar de volgende dag stond TNT keurig voor de tweede maal voor mijn deur.

Met zo'n bezorging en een prima werkende router is er geen aftersale nodig.

Recent na veel onderzoek besloten ons bedrijf over te laten gaan op VoIP. Na diverse tips beland bij Callvoip.nl. Hier na telefonisch overleg 4 Grandstream GXP-2020 toestellen besteld. Keuze gebasseerd op duidelijke uitleg over de toestellen en de uitgebreide technotes die te vinden zijn op de site van deze shop. Ook de telefonische hulp een groot pluspunt. Duidelijk is te merken in het gesprek dat deze mensen weten waar ze het over hebben en niet de hoofdprijs willen verkopen maar veel belang hechten aan de wensen van de klant.

Volgende dag stond tot conform afspraak de postbode aan de deur met een groot pakket. Alles stevig verpakt in een overdoos met als opvulling papierproppen om "slingeren" in de overdoos te voorkomen. Al met al snelle en degelijke levering.

Na uitpakken en aansluiten van de GXP's nog wat kleine vraagjes o.a. over de SIP instellingen. Wederom makkelijk telefonisch contact en uitstekende begeleiding, ondanks dat dit volgens mij niet tot het standaard webwinkel protocol hoort Al met al ga ik hier zeker vaker wat kopen :)

Door aanschaf laptop wireless LAN modem nodig. Keuze gevallen op Speedtouch 780 WL (al jaren ADSL via XS4ALL via een Speedtouch 510, nooit problemen,...'never change a winning team'). Eerst besloten om bestelling te laten bezorgen omdat TC Shop gesloten is op zaterdag, maar omdat het op voorraad was kon ik het ook de volgende dag ophalen (toevallig middag vrij, dus...). Aldaar (op fietsafstand van waar ik woon) lag het modem en de betaalde 7 euro netjes klaar om afgehaald te worden. De emailcorrespondentie hierover verliep snel en zeer correct. De website is zakelijk en overzichtelijk. De service is subliem. Chapeau!!! Het modem werkt perfect!

Heb daar +/- 1 jaar geleden een Artech 520 VOIP switchbox besteld. Die ging 2 weken geleden kapot. Ben netjes via mail aan een RMA nummer geholpen, en morgen komt mijn gerepareerde Artech weer retour. Ik durf dus te zeggen dat de service goed is.

Bij callvoip.nl (onderdeel van TC Shop) een Fritzbox 7140 Annex A besteld. Dit was een van de weinige plekken waar het artikel op voorraad was.

Website is verder duidelijk, en vrij uitgebreid qua productinfo. Na bestelling krijg je een bevestigingsmailtje, en via je eigen account kun je de bestelling bekijken.

Voor de bestelling geplaatst te hebben nog even gebeld of ze zeker voorraad hadden. Die was er, en er zou een exemplaar gereserveerd worden. Tevens zou er bij de bestelling een Voip voucher worden toegevoegd; dat deden ze altijd volgens de medewerker in kwestie. Overigens geen wachttijd aan de telefoon.

's Ochtends besteld, en direct geld overgemaakt. Overdag een aantal keren gecontroleerd of het geld er al was, maar status stond steeds op "In behandeling".

Even zorgen gemaakt of het allemaal wel de volgende dag bezorgd zou worden, maar dat
bleek niet nodig; 's avonds kreeg ik bevestiging van betalingsontvangst en verzendmelding.

De volgende dag werd het pakket bezorgd. De doos van de fritzbox was licht beschadigd (gedeukt) en er was een zegel van de doos verbroken (andere zegel was nog intact). De beschadiging van de doos viel echter nog binnen acceptabele grenzen, en doordat het tweede zegel intact was had ik niet het idee een gebruikt exemplaar te hebben ontvangen. Het pakket wat ik van de post kreeg was echter niet beschadigd, dus de Fritzbox is in deze staat verstuurd.

Apparaat was verder helemaal in orde, en compleet. Het Voip voucher wat me telefonisch beloofd was zat er echter niet bij.

Al met al ben ik wel tevreden, maar zeker nog wat verbeterpunten.

Bij de verzendmelding zit een track&trace link.

Artikel was overgepakt in een andere, neutrale doos. Hier zat naast de Fritzbox nog een vel papier in als opvulling. Tevens de mededeling het pakket alleen bij geadresseerde af te leveren; vind ik persoonlijk altijd netjes.

Verzending is dus goed verzorgd.

Niet nodig gehad.

Geachte heer,

Goed om te horen dat u tevreden bent. We zijn ook blij met de door u aangegeven punten van "kritiek".

las u even mailtje stuurt naar callvoip@callvoip.nl met de vermelding vouchers en uw ordernummer dan zullen we u per mail nog 2 codes doen toekomen.

met vriendelijke groet

Team Callvoip

Had voor een eerdere bestelling (zie 21 december 2006) nog een antenne nodig.
Zoals gebruikelijk bij TC Shop een duidelijk advies gekregen op een aantal vragen die ik had (over de mogelijkheid het signaal van de draadloze router beter te richten).
Advies dus opgevolgd en de zaken (verloopstekker, kabel en antenne) besteld.

Je krijgt op de belangrijke momenten in het proces (bestelling, betaling ontvangen, goederen verzonden) een email.

De bestelde goederen netjes ontvangen in een stevige doos, een 2-tal dagen nadat TC Shop de betaling had ontvangen.
In de doos zaten als 'extraatje' nog een paar vouchers voor belminuten met een VoIP-provider.

Deze bestelling is voor mij eigenlijk een vorm van aftersales op de eerder bestelde router, vandaar de toegekende waardering.

Ik wilde ook nog 2 USB netwerkkaartjes (uit de eerdere bestelling) ruilen voor deze nieuwe bestelling. Dat was geen probleem.

De mensen van TC Shop ontmoet op de HCC-dagen.
Wat me direct opviel was dat ze de nadruk legden op het geven van juiste en uitgebreide informatie over de produkten en de mogelijkheden ervan. Ze zijn vooral gefocussed op het adviseren van hun (potentiele) klanten. Daarbij is verkoop uiteraard wel belangrijk ;-) , maar toch secundair t.o.v. de adviesfunctie.
Reacties via email zijn snel en volledig.

Nadat de prijzen overeengekomen waren en de betaling had plaatsgevonden stond de doos met de aangeschafte hardware enkele dagen later bij mij op de stoep.
De verpakking was stevig en de verschillende zaken (router, netwerkkaarten, etc.) zaten stevig ingepakt zodat ze niet konden 'rammelen' in de doos.

Het gebruikte Track&Trace gaf de mogelijkheid de stauts van de verzending te blijven volgen.

Nog niet nodig gehad...

Ik had dringend een externe antenne nodig voor een asus wifi-adapter. Omdat TC de enige was die een goed product bood en open was op maandagochtend, viel de keuze op hen.
Ik heb eerst gebeld voor een voorraadstatus, het product was op voorraad. Ik kon gelijk afhalen. Een uurtje na het bestellen op de site was ik in Groningen om de bestelling af te halen, en bij het horen van mijn probleem met de verbinding kreeg ik nog een aantal tips om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren. Goede service!

Product afgehaald.

Na het bestellen van het product kreeg ik tips van de medewerker om de kwaliteit van de verbinding van het draadloze netwerk te verbeteren. Dit was zeer attent van hem.

Na bestelling ontvang ik een orderbevestiging met de verwachtte bedragen, even later een factuur. Het te betalen bedrag op de factuur is echter hoger.

Als ik dat meld, krijg ik een pluim voor het feit dat ik het verschil opmerkte (letterlijk: "De meeste mensen merken dit niet op, maar u wel. Mijn complimenten voor uw scherpheid!") ...
Desondanks, zelfs na aandringen, blijft men er echter bij dat ik het bedrag te betalen heb zoals op de factuur.

Ik besluit toch door te gaan met de bestelling: het verschil gaat om een relatief (!) klein bedrag, het product is in andere winkels niet/moeilijk te krijgen ...

Wat ik in deze kwestie ook niet mooi vind is dat men enerzijds toegeeft dat er reeds vele mensen meer betaalden dan wat in de orderbevestiging stond (ik nu dus ook), en dat ik anderzijds absoluut nergens hun intentie bespeur om die fout niet meer te maken.

Goede en informerende website. Er staan technotes klaar die je wat kunnen helpen bij de fijnafstelling van hun producten.

Goed en makkelijk contact via telefoon en mail binnen de kantooruren.

Ik ontvang status-mails bij ontvangst betaling en op het moment dat de bestelling bij hun de deur uitgaat. Dat loopt erg vlot.

Een status-mail drukte de verwachting uit dat ik de bestelling reeds de volgende dag zou ontvangen. Omdat ik buiten Nederland woon vermoedde ik al dat dat te rooskleurig nieuws was. De bestelling arriveerde 2 dagen na de status-mail (bij de buurman, ik was niet thuis op het moment van levering): vind ik toch zeer snel.

Er werd gebruik gemaakt van Track&Trace maar ik had niet de tijd en de nood om het uit te testen.

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat uw order vlot is verlopen. Ik hoop dat de apparatuur goed bevalt. Uw kritiekpunt ten aanzien van de btw-berekening over de verzendkosten bij intracommunautaire levering zullen we ter harte nemen. Ondanks het feit dat dit inderdaad een relatief erg klein verschil betreft, mag uit worden gegaan van een correcte onderbouwing. Daar waar nodig zal dit (beter) worden vermeld cq. aangepast.

Robert Tijdhof
TC Shop

Ik zocht een SPA3102. Op de site is zeer veel en volledige informatie te vinden. Achteraf bleek dat een firmware upgrade nodig was om nummerherkenning te laten werken. Dit stond niet op de site. Per email gemeld en ze hebben direct te site aangepast.
Goede en directe terugkoppeling per email na bestelling per mail.

Zeer attent: vrijdag besteld onder rembours. Kreeg email van TC Shop dat KPN geen bestellingen onder rembours aflevert op zaterdag. Gebeld met TC Shop en werd goed geholpen en kreeg zo toch de bestelling de volgende dag in huis.Top!

Nette site, erg overzichtelijk ingedeeld, kleine foto's bij elk product waarbij het lijkt alsof ze zelf gemaakt zijn (en dat men dus de producten zelf getest heeft), wat ik een goede zaak vind.

Accountje aangemaakt omdat ik (via de pricewatch) bij ze uitgekomen was voor een senao long range wifi kaartje, binnen 30 seconden mail in mijn box.

Bestelling geplaatst, binnen 30 seconden bevestiging.

Alleen de betalingsbevestiging liet op zich wachten omdat ik het geld naar de postbank rekening had overgemaakt, en men vergeten was daar op te kijken.
Ik heb ze erover gemaild, binnen een uur een antwoord terug, afdeling administratie had er naar gekeken en het geld was binnen.

Kan ik erg kort over zijn.

De dag na de betalingsbevestiging had ik het spul binnen.
Het spul was ook netjes verpakt, de bon zat er keurig bij, alleen jammer dat de postbode het in de brievebus heeft gedaan (grote brievenbus), maar dat gebeurt buiten de shop om.

Tweede bestelling: Zelfde verhaal, 2 kleine antennetjes netjes verpakt in een zakje, keurig in een bubbeltjesenvelop kreeg ik em in de brievenbus, ook weer de ochtend na de betalingsbevestiging.

Ik kreeg het verkeerde kaartje geleverd (senao 200 mW pcmcia met externe aansluitingen) waardoor ik niets met mijn kaartje kon.
Helaas zijn deze mensen er niet op zaterdag, dus ik had het anders opgelost, ik bestel gewoon 2 dipoles (uiteindelijk was dit kaartje toch beter).

Krijg ik een mailtje terug dat ze hadden gezien dat ze een verkeerd kaartje geleverd hadden, en dat ik het zelf al opgelost had door 2 dipoles te bestellen.

Het prijsverschil tussen de 2 kaartjes mocht ik als korting beschouwen en de verzendkosten voor de antennetjes zijn met 4 euro omlaag gegaan naar 3 euro.

Dat noem ik goeie service

Site is voorbeeldig, met duidelijke en uitgebreide produktinformatie. Inclusief allerhande extra's, zoals tips, links naar drivers, systeemvereisten etc. Goed gesorteerd in netwerkspul, met voor het servicenivo hele nette prijzen.
Contact is uitstekend, ook per telefoon. Medewerkster had duidelijk verstand van zaken, en bereid tot extra service. Statusupdates per mail bij ieder markant punt.

Statusupdates inclusief track&trace. Mooie doos, met genoeg vulling. Kleine delen goed geborgd tegen rondslingeren/zoekraken. En klap op de vuurpijl: handgeschreven briefje met daarop: "Veel plezier met uw nieuwe apparatuur"!! Een internetshop waar je koopt als bij een winkel op de hoek....

Scorekaart voor TC Shop