VV-Computer

Gebruikers over webshop VV-Computer

Deze Duitse winkel heeft een enorm aanbod van computerhardware. Ik heb zelf een AMD Athlon64 3000+ Venice (tray) (€ 99,95), Tagan 480W TG480-U22 (€ 79,50) en een WD Raptor 74GB (€ 157,35) gekocht bij VV.
De Tagan was redelijk moeilijk te vinden (het moest echt dat model zijn ;)) en doordat andere hardware ook zo goedkoop was, is mijn keuze op VV gevallen. Ik had ook nog een GF 6800GT willen bestellen, maar helaas kwam mijn order dan boven € 500 uit (cf infra).

Mijn online bestelling werd goed ontvangen en ik kreeg snel een bevestiging van de winkel. Er was nog een probleem met het afleveradres dat niet hetzelfde was als het factureringsadres, maar na een mailtje was dit direct opgelost.

De communicatie met de winkel verliep volledig via mail en dit ging heel vlot: op een vraag die ik om 21u 's avonds had gestuurd kreeg ik de volgende dag om 7u40 ('s morgens dus :P) al antwoord! OK, hun Engels is misschien niet hun beste kant maar desondanks zeer goed leesbaar.

Het enige minpuntje was dat ik mijn bestelling niet op de site kon opvragen: ik had wel een klant- en bestellingsnummer maar toch kon ik niet inloggen. Uiteindelijk was het ook niet echt nodig doordat ik per email op de hoogte werd gehouden.

VV verstuurt enkel pakken van max € 500 naar het buitenland. Als ik ook nog de GF 6800GT had besteld zou ik hierover gaan en dus twee maal de verzendkosten (€ 16,90) moeten betalen. Dat vond ik een beetje veel, dus heb ik het op de drie andere stukken hardware gehouden.

Je zou natuurlijk kunnen moeilijk doen over die verzendkosten, maar uiteindelijk was het zijn geld waard: snel en netjes afgeleverd door UPS.

Scorekaart voor VV-Computer