Heinhuis Systeembeheer

Gebruikers over webshop Heinhuis Systeembeheer

Ik weet niet wat er steeds mis gaat, maar hier is dan poging 3 tot het plaatsen van een reactie, die vorige waren nog niet af... maar goed, ik heb dus eens een laptop bij deze man gekocht, die was na 1 week stuk. Terug gegaan en hij heeft dat heel netjes afgehandeld. Ik heb gelijk een nieuwe meegekregen. Dus dat is dikke prima. Maar wat afspraken betreft kun je helemaal niks met deze man. Hij is "de koning" , althans zo gaat hij met de klant om. Schijnt vaker zo te zijn met systeembeheerders... Ik had een afspraak met hem gemaakt om een partij P1 computers af te halen en had daar speciaal een busje voor gehuurd. Op het laatste moment liet hij weten dat hij op de afgesproken data niet kon. Dat was klote, want ik moest dat busje wel betalen, maar ik dacht: Zijn fout, dus hij komt het wel brengen. Dat heeft ie dus niet gedaan, krijg gewoon een echt afzeik-email. Dus, ik zou eerst nog maar even goed nadenken voordat je met deze man in zee gaat.

Scorekaart voor Heinhuis Systeembeheer