Oké-pc

Gebruikers over webshop Oké-pc

Waarom hebben we zo'n winkel niet in Sneek?? Omdat ik nogal eens voor mensen een smalle beurs pc onderdelen moet vervangen, zit er niets anders op dan een gebruikt onderdeel te plaatsen. Oké pc had voor mij voor een oudere pc met kapotte HD een geteste maxtor 40gb harde schijf liggen voor €12,50!! Op marktplaats doet zo'n schijf toch al zo'n €20,- Snel en je hoort hem bijna niet. Voor een paar tientjes weer een goed werkende PC. De mensen die het betrof waren er dan ook zeer blij mee!! Jammer genoeg had ik geen tijd meer om verder rond te sneupen in deze ruime winkel. Ik ben vergeten om meer HD's en andere onderdelen mee te nemen, (balen) ik moet uit Sneek komen dus da's toch wel 45min rijden. Maar het was het wel waard.

Heb er zelf niet zulke goede ervaringen mee.
Jaren terug al eens een offerte opgevraagd voor 6 systemen en eerst kreeg ik een offerte met zwaardere systeemspecifikaties met een lagere prijs. Toen ik dus vroeg om een offerte met mindere specifikaties was de prijs ineens veel hoger.
Toen ik met beide offertes het bedrijf bezocht zei men dat die eerste offerte nooit kon.
Ja, vraag me dan wel af waarmee men bezig is.
Maar goed, ook gisteren nog maar eens geprobeerd.
De prijslijst vermeld een videokaartje (FX5200) waarvan ik wilde weten of het een 64 of een 128 bits geheugenbus had.
Zo'n jonge knuppel even de kaart erbij gepakt en kon zo, zonder enige inspanning, niets vinden.
Kreeg toen de vraag wat ik nu precies wilde weten.
Ja, als ik een vraag stel en we kijken of we erachter kunnen komen of de gevraagde info in de doos zit, verwacht ik toch zeker niet een dergelijke vraag.
Ben dan ook maar weer onverrichterzake weggegaan.
Amateurnivo wat mij betreft.
En zeker te duur.

Zeer goeie ervaringen met oke-pc, ik kom er al 6 jaar. Ik heb weleens "uitstapjes" gemaakt naar andere pc-shops, maar de dienstverlening en service van deze winkel is veel beter dan andere computerzaken in de omgeving van Burgum.

De verkopers nemen de tijd voor je, en je kunt merken dat ze verstand van zaken hebben.

Ik had een keer een defecte videokaart, kassabon had ik niet meer, de kaart werdt zonder vragen ingenomen, en ik kreeg gelijk een nieuwe mee.

Ze zijn duurder dan andere winkels, maar die paar euro's extra heb ik er graag voor over.

Het assortiment is zeer uitgebreid, en praktisch alles is op voorraad.

Ik raad iedereen aan om hier te gaan shoppen!

Ik heb een tijdje geleden een moederbord besteld bij Oke-PC, namelijk een Asus A7N8X-VM. Dit verliep echter niet geheel vlekkeloos.

Anderhalve week na de bestelling kreeg ik een telefoontje dat het moederbord binnen was, dus ik uit school op de motor naar Bergum, blijkt het een Asus A7N8X-X te zijn... Terwijl ik toch echt gezien heb dat er anderhalve week geleden de goede typenummer werd ingevuld. Dus er werd op nieuw besteld, anderhalve week later kreeg ik weer een telefoontje, dus ik stap weer op motor. Dit keer was het een moederbord dat er iets meer op leek, een A7N9X-VM 400.

Bleek dat ik €85,- moest betalen ipv de geschatte €80, dat na drie weken wachten en terwijl ik er bij Challenge Computers (mijn andere dealer) €72,- voor neerleg...

Dus de conclusie; ze zijn erg duur en het is maar de vraag of je de juiste onderdelen besteld worden...

Al vele malen spullen gekocht of besteld bij Oké-pc en het is voor mij iedere keer weer een plezierig uitje. Net iets voor een zaterdag :)

Veel zaken standaard op voorraad, technische kennis is behoorlijk en imho beter dan van veel andere zaken. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en nemen de tijd voor je. Als het druk is, staan er ook meer mensen te helpen. Al met al is de wachttijd hooguit 10 minuten in extreme gevallen. Precies de tijd voor een loopje door de zaak, dus absoluut nooit een straf! :P

Ook enige malen voor het werk bestellingen doorgegeven en telefonisch de opdracht samengesteld. Prima advies! _o_
Bezorgen op de zaak is geen punt!

Wat met name gaaf is, is het feit dat er ook veel 2e hands spul staat. Waar tref je dat nu?

Ook de wat meer afwijkende artikelen zijn geen punt! Men heeft een lijst van leveranciers en gaat prompt op zoek naar één die het product tegen een scherpe prijs leveren kan!

Nee, ik ben geen medewerker, maar dit is gewoon een eerlijke zaak met menselijke medewerkers met goed fatsoen! Daar hou ik van! :)

Jongens, geweldig bedankt en zeer zeker tot ziens! :w

Tja, daar ben ik alweer. (zie twee eerdere berichten).

Ook mijn 3e Acer heeft het laten afweten. Weer ontstonden er scheurtjes in het deksel bij de scharnierpunten. Ik had/heb het dus helemaal gehad met Acer.

Ik dus weer naar Oke-PC en mijn verhaal verteld. Daarbij ook de vraag gesteld of ik deze kon omruilen voor een ander merk laptop. Van Acer had ik ondertussen wel genoeg gezien.
Omruilen was geen enkel probleem. Naast Acer hebben zo ook Asus in het assortiment. Ze hebben voor mij een bijna vergelijkbaar model uitgezocht. Deze was net weer wat sneller, groter etc. Het prijs verschil moest ik bijbetalen. Dit vond ik geen enkel probleem.

Weer prima service van Oke-PC.

Voor alle duidelijkheid: Ik werk niet bij Oke-PC en heb daar ook geen familie/kennisen of vrienden rondlopen. ;-)

Aanvulling op onderstaande survey van dinsdag 10 augustus 2004 - 19:22.

Ook met mijn tweede laptop heb ik pech. Vorige week ging de laptop spontaan uit en was vervolgens niet meer aan te krijgen. Hij was zo dood als een pier.

Dus weer terug naar Oke-PC. Gelukkig was ook deze keer de service weer uitstekend!
Ik kon gelijk een nieuwe mee krijgen. Omdat ik nu voor de tweede keer de laptop ingericht had, was mijn vraag of ze de hardeschijven konden omwisselen. Zo was ik tenminste niet weer enkele uren bezig om e.e.a. in te richten en was ik mijn data niet kwijt. Dit was geen probleem en werd gelijk gedaan.

De laptop is van het merk Acer, daar heb ik nu het vertrouwen wat in verloren. Maar Oke-PC is een uitstekende zaak!

Twee weken geleden een nieuwe laptop bij Oke-PC aangeschaft. Hierbij twee andere laptops en een systeem ingeruild.
Ze gaven nog een redelijke inruil prijs voor deze spullen.

Afgelopen weekend zag ik dat er scheurtjes kwamen bij het deksel. Ik balen en dus weer terug. Ze hadden nog een zelfde nieuwe laptop staan. Zonder problemen kon ik deze omruilen (anders moest het apparaat worden opgestuurd en was ik deze een paar weken kwijt). Kijk dat is tenminste service!!

Kort samengevat:
* Prijzen zijn gemiddeld wat hoger dan de goedkoopsten.
* Service uitstekend!! Dit maakt de wat hogere prijs zeker goed.
* Technische kennis goed (veel beter dan wat ik anders tegenkom).

Ben al vaker bij oke-pc geweest, prima shop. Laatste keer hebben ze een leadtek wintv2000 deluxe voor me besteld, ding was er binnen een week, ze bellen je als je bestelling er is!. Ook had ik een keer een ide kabel gehaald, wat bleek het ding was kappot, heb um omgeruild bij oke-pc geen enkel probleem.
Bij oke-pc komen ze tenminste achter de balie vandaan, en je krijgt er prima uitleg. De prijzen zijn niet de allerlaagste maar daar staan wel andere dingen tegenover. Kortom prima pc-shop

Ik ben al meer dan 3 jaar klant bij hun.

perfect op het gebied van service, zeer snel in rma afhandelingen, altijd bereid tot het beantwoorden van vragen.

Maby zijn ze niet de goedkoopste maar wel de beste, ik betaal liever een paar € meer voor de uitstekende service.

Voorbeeld: mijn server draait veel uurtjes belast (vooral de HD`s). en der gingen 3 schijven kapot (60Gb) in 3 maand. Er werd totaal niet moeilijk over gedaan, kreeg zelf nog te horen dat zei best wel veel 60Gbs terug kregen die kapot gingen. daarom boden zij mij een 120 GB aan in ruil voor de 2 keer 60. en een 80 Gb voor een 60gb voor alleen de meerprijs. Dat noem ik nou service.

Veel artiekelen op voorraad, de verkopers nemen de tijd voor je, ook als het druk is :)

al met al een topzaak naar mijn mening.

Ik ben er voor het eerst geweest, even een voeding halen, zoals altijd kom ik dan met meer thuis (en daar weten ze goed op in te springen).

Dus ik heb er een kast met window gekocht omdat deze maar iets meer kostte dan alleen een voeding.

Demo model met korting gekregen als kast en netjes in de originele doos gekregen er nog een aantal rounded ide en floppy kabels erbij genomen en als klap op de vuurpijl een gratis 80mm fan met speed control en leds.

moet zeggen dat ondanks de drukte in zo'n klein fries dorp ze de tent goed runnen. Ze nemen genoeg tijd en komen ook nog eens achter de balie vandaan...dit wordt 1 van mijn nieuwe computerzaken waar ik vaker zal komen.

Een door mezelf samengestelde onderdelenlijst is perfect door Oke-PC tot een werkende PC gemonteerd. Grote klasse! Voor specifieke technische vragen en/of informatie werd ik meegetroond naar de werkplaats. Voor mij een grote plus! Erg open in de communicatie. Service uitstekend: bij m'n vorige pc ooit eens paar uur gesleuteld aan een niet goed werkende insteek kaart (LPT2): gratis!!! k Ben erg tevreden. Puike zaak!

Dit is echt een no-nonsense pc shop. Geen poespas maar wel heldere informatie en een prima service. Meerdere malen meegemaakt met DOA artikelen en defecten binnen de garantie, deze werden zonder gezeur direct ingenomen en omgeruild. Ook bestellingen zijn altijd erg vlot (1 á 2 dagen) binnen :)

Prima! Heb op donderdag 2x 512 MB DDR besteld voor 260. Dit omdat bij Computer Pret 269 op de site stond maar dit moest 417 zijn. Tja stijgende prijzen...
Maar bij OK-PC bleek de prijs nog geldig te zijn. Dus besteld en vandaag dinsdag binnen. Samsung zeiden ze en dat is het ook. Snel gereageerd en goed afgehandeld. Moet het nog wel inbouwen.

Scorekaart voor Oké-pc