Futurumshop

Gebruikers over webshop Futurumshop

De website is vrij overzichtelijk, al is het wel lastig zoeken tussen de aanbiedingen. Als het er veel zijn, moet je door alle pagina's heenklikken. Mooi is wel dat bij ieder product de mogelijkheid is om vragen te stellen die direct weergegeven worden op de productpagina en deze worden in mijn ervaring snel en vrij goed beantwoord.

Na bestelling direct een bevestiging en een paar uur later ('s ochtends besteld) al direct een verzendbevstiging.

De prijzen zijn vergelijkbaar met veel andere winkels. Het is wel fijn dat de verzendkosten al verwerkt zijn in de prijs, dit scheelt gedoe met het opzoeken van de verzendkosten op de site.

Het pakketje werd verzonden in een goede doos, stevig ingepakt. Bij de verzendbevestiging zat een track&trace nummer. Er wordt verzonden met TNT.

De website is wat rommelig, de emails niet al te duidelijk, maar het functioneert.

Op 1 december een Tacx + software besteld. Twee dagen later bericht gekregen dat er een vertraging was ontstaan, met de verwachting dat binnen een week de producten verstuurd zouden kunnen worden. Op 13 december wedeom een email dat de software moeilijk leverbaar is, en daardoor de levering naar week 2 (vier weken later dus!) moet worden uitgesteld. Zelf maar voorgesteld om de software te annuleren, en de Tacx (die prima losstaand te gebruiken is) direct te versturen. Hier werd akkoord mee gegaan, en op 15 december werd de Tacx afgeleverd. Waarom de shop zelf niet heeft besloten het wel-leverbare deel van de order direct uit te leveren is me een raadsel. De Tacx was gewoon op voorraad, en had direct verstuurd kunnen worden.

Het crediteren van de software (€150) was op 20 december nog niet afgehandeld. Zelf contact opgenomen, als antwoord werd gegeven dat de administratie "opdracht was gegeven het bedrag te crediteren, en dat dit ongeveer 14 dagen zal duren". De 24e was het geld teruggestort.

website ziet er goed uit duidelijk

goed verpakt en snel verzonden

Ik had een spinder caravan hulpstuk besteld voor een fietsdrager. Helaas deze paste er niet op maar de kogel van het hulpstuk zag er vreemd uit leek heel veel op een verkeerd gedraaide kogel. Dit ook vermeld in een mail en op het RMA formulier bij het terug sturen. Het antwoord van de futurum shop was er bestaat maar 1 maat kogel. dus kreeg de verzendkosten van het terug sturen niet terug. Dit verhaal later vertelt bij de plaatselijke fietsenmaker en deze zegt het is een standaard kogel en bestelde exact de zelfde spinder hulpstuk voor me en ja het rek paste nu zonder probleem er wel op. Helaas was de plaatselijke fietsermaker wel duurder dan de futurumshop als die ook even gekeken hadden naar het spinder hulpstuk wat ik heb terug gestuurt had men het gezien maar misschien zit nu iemand anders met een mis vormt hulpstuk alleen is het afhankelijk van het model fietsen rek of hij wel past.
Maar het houdt dus in als je een defect produkt terug stuurt krijg je niet de verzendkosten vergoedt terwijl men dit dus wel op de website aangeeft.

Ik heb al meerdere keren hier besteld en ben over alle keren zeer tevreden. Prijzen liggen soms enkele euro's hoger dan de goedkoopste aanbieders, maar meestal blijkt dan dat die andere winkels het product niet (direct) op voorraad hebben. Zo ook met mijn Garmin Dakota 20 die ik deze keer hier besteld had.

Geen verzendkosten en wordt in deugdelijke verpakking verstuurd. Na sluitingstijd besteld en betaald met iDeal en de volgende dag al een TNT track en trace nummer in de email. Dit is een van de website's waarbij "op Voorraad" ook daadwerkelijk betekend dat ze het product direct naar je kunnen uitsturen.

geen gebruik van gemaakt.

Horloge besteld, met iDeal betaald. Kreeg netjes mailtje met overzicht.
Bij Futurumshop besteld omdat ze 5 ipv 2 jaar garantie boden. Bij een horloge van >200 euro eigenlijk wel een musthave.

Kwam in een kartonnen doos, lege ruimte netjes opgevuld met vulpapier. Doosje zat er stevig in. Rondom de kartonnendoos flink wat tape.

Al met al goed en secuur verpakt. (ook met Track&Trace)

Nog niet nodig gehad.

Deze webshop heeft een overzichtelijke website waar bestellen eenvoudig is. Via e-mail wordt je keurig op de hoogte gehouden van je orderstatus.

Op vragen wordt vlot en constructief gereageerd, voor mijn fietsendrager zocht ik een accessoire welke niet in hun webshop was opgenomen. Een paar uur nadat ik mijn vraag hierover gestuurd had kreeg ik via de mail een oplossing aangereikt waarbij zij de accessoire konden bestellen en meezenden.

De voorraadindicatie lijkt ook te kloppen, het artikel [Spinder Hawk HR-2-F] zou op voorraad zijn en is inderdaad dezelfde dag nog verzonden.

Keurig via de mail een TNT Track&Trace code ontvangen. Pakketje is ook keurig en onbeschadigd aangekomen.

Alles ziet er netjes uit. De site is duidelijk, Als je een mail stuurt krijg je binnen een paar uur al een mail terug. Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer bij Futuremshop bestellen.

Verzending was goed in originele doos bood voldoende bescherming (Tacx Rollertrack (T1200) Er is ook een Track&Trace nummer mee gestuurd zodat ik mijn bestelling goed kon blijven volgen.

Na het open maken van de doos. En na het in elkaar zetten van de rollertrack kwam ik er achter dat de fiets te groot was. Ook op de grootste stand. Ik gemaild van mijn fiets is te groot kreeg ik een mail terug van dat het wel vaker voor kwam. Ik kon ook als optie 2 extra gaten boren zodat de voorste roller iets meer naar voren ging. Maar daar heb ik niet voor gekozen ik kon de rollertrack in de originele doos weer retour sturen. Goede service van Futuremshop

Overzichtelijke website. Nette en correcte behandeling, snelle service. Goede prijs/kwaliteits verhouding.

Geen verzendkosten en keurig verpakt. Top!!

Al meerdere malen bij hun besteld en ze zijn zeer gedisciplineerd. Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar. Een van de betere internet bedrijven.

Kan ze van harte aanbevelen!!

Scorekaart voor Futurumshop