Gebruikers over webshop Belzaak.nl
Review toevoegenIn eerste instantie heb ik bij Belzaak.nl besteld door de enorm goede (lage) prijzen die ze bieden. Ik was op zoek naar een iPhone 4S en hier was deze het goedkoopste. Het toestel bleek enkele dagen voor de release hier nog ruim op voorraad, dus ik heb meteen de bestelling gewaagd.
VerzendingUiteindelijk heb ik het toestel ruim op tijd, een dag na de release van de 4S, exact volgens de gemaakt afspraak ontvangen uit handen van de koerier. De verzending verliep vlekkeloos en ik hoefde maar een dagdeel thuis te blijven om de koerier niet te missen.
Na het lezen van vele shopreviews en onderzoek naar waar de iPhone 4s de goedkoopste was ben ik uitgekomen bij Belzaak. Belzaak was voor de iPhone 4s met verlenging van mijn abonnement de goedkoopste met de beste shopreview.
De bestelling verliep zeer spoedig. De website is overzichtelijk en je weet meteen waaraan je toe bent. Ondanks dat men na de bestelling via mail direct aangaf dat de telefoon niet op voorraad was werd de telefoon toch 3 dagen later afgeleverd. Hetgeen ook klopte met de verwachting die geschept werd op de website. De mail was eigenlijk overbodig maar zorgde er wel voor dat ik aangenaam verrast was dat het 2 dagen na bestelling al afgeleverd kon worden.
De dag voor levering werd ik gebeld om een afspraak te maken. De tijdspanne van 2 uur waarin werd afgesproken is goed nagekomen. De afhandeling bij aflevering ging ook snel en kundig. Er werd uitgelegd wat men ging doen en waarvoor. Dit werd eerder ook al via de telefoon verteld. Geen verwarring en daardoor dus een snelle afhandeling.
De telefoon was goed ingepakt en de instructies waren duidelijk.
De website is, relatief met andere zaken, best goed overzichtelijk! Het hele bestelproces werd duidelijk zichtbaar door middel van email updates. Ze laten duidelijk weten waar ze mee bezig zijn!
In tegenstelling tot eerdere reviews was ik ietwat huiver, maar het ging echt TOP, zoals het hoort!
Mijn telefoon is zeer snel verstuurd, ik werd netjes gebeld om een afspraak te maken (voor het contract en betaling). Ik werd ook netjes een half uur van te voren gebeld dat de leverancier onderweg was naar mijn huis..
Daarnaast is het product gewoon netjes verpakt, doos met bubbeltjes plastic.
Na 2 maanden gespaard te hebben voor een HD2 kon ik hem dan eindelijk bestellen. In de Pricewatch stond Belzaak bovenaan en was de telefoon direct leverbaar. Dus ik snel vrijdag 27-11 de telefoon besteld en via iDeal direct €527 overgemaakt. Ik kreeg eerst een bevestiging van mijn bestelling en daarna ook van de betaling. Ik ging er van uit dat het bedrijf ook nog op zaterdag verzond, maar helaas niet het geval. Maandagavond mail gechecked, geen verzendbevestiging of iets van die strekking. Nu dinsdagochtend contact opgenomen met Belzaak, om eens te horen hoe het zit. Ook heel handig; er worden 3 verschillende tijden vermeld waarop de klantenservice bereikbaar is: 09.30 - 17.30 (bandje klantenservice), 10-17 (website bovenaan) en 11-16 (website onder 'klantenservice'). Uiteindelijk bleek dat ik vanaf 11 uur kon bellen.
Na 10 minuten aan de lijn gehangen te hebben had ik eindelijk een medewerker te pakken, die mij vervolgens a.d.h.v. mijn ordernummer kon vertellen dat de HD2 pas leverbaar is in week 53. Op de website staat echter dat de telefoon uit voorraad leverbaar is (op het moment van schrijven nog steeds). Uiteraard was ik 'not amused' toen ik dit te horen kreeg. De dame aan de lijn opperde vrijwel direct om mijn €526 terug te storten, ik ben hier mee ingestemd. Het wachten is nu op dat geld, zodat ik hem hopelijk later deze week alsnog ergens anders kan bestellen.
Omdat de medewerkster zo snel met een 'oplossing' kwam, toch nog een voldoende.
De website van belzaak is redelijk overzichtelijk. Nadat ik op tweakers in de pricewatch had gekeken, heb ik mn keuze op deze winkel laten vallen, omdat deze winkel het toestel op voorraad zou hebben. Wat ook voor de winkel spreekt is het feit dat er geen verzendkosten verrekend worden. Het ging om een Nokia E52.
Tijdens het bestellen heb ik het vinkje "statusupdates" uiteraard aangeklikt. Ik heb echter nooit een statusupdate ontvangen. Ook als je op de website inlogt, blijft de status op "open" staan. Open zegt natuurlijk niks. Wat je als klant wilt weten, is of er sprake is van een backorder, of het product al verzonden is, enzovoorts.
Op e-mails (3 stuks) is niet gereageerd. Telefonisch contact leerde me dat het toestel wel besteld was, maar dat ze niet wisten wanneer het binnen zou komen. Ik had dan ook niet verwacht dat ik de telefoon al na twee dagen bezorgd zou worden!
Prima! Naast de originele telefoon verpakking was het doosje in een andere doos gestopt. Geen overbodig schuim en dergelijke. Normaal formaat. Gewoon perfect.
Op 23 Juli 2009 heb ik bij Belzaak.nl een Vodafone abonnement afgesloten samen met een Playstation 3 + Infamous.
De bestelling ging snel en ik had binnen 2 dagen het contract thuisgestuurd waarna ik deze terug moest sturen met een kopie van mijn id bewijs + bankpas.
Na enkele dagen mijn status gecontroleerd op de site en het bleek dat vodafone het contract binnen had gekregen en aan het doorvoeren was.
Na een aantal dagen werdt ik gebeld door een medewerker die mij helaas moest vertellen dat de playstation 3 tijdelijk niet op voorraad was geweest maar die dag weer binnen zou komen.
Vrijdag 7 augustus ben ik weer gebeld om een afspraak te maken voor levering. Dit zou dinsdag 12 augustus worden.
Helaas kon dit niet waar gemaakt worden maar woensdag 13 augustus was het dan zover.
2 dagen voor mijn bestelling aan zou komen kon ik op http://www.aflevertijd.nl zien hoe laat mijn pakket zou worden afgeleverd.
Mijn bestelling heeft bij elkaar wat extra vertraging opgelopen doordat belzaak.nl zijn website systeem volledig veranderde + de procedure voor abonnementen had aangepast.
Ik had al een contract opgestuurd naar belzaak.nl maar deze was doorgescheurd waarna ik hem opnieuw moest tekenen bij aflevering.
Hiervan was ik wel op de hoogte gesteld maar het heeft allemaal zeker 4 dagen langer geduurd door de veranderingen.
Ik verwacht niet dat dit nog een probleem zal zijn voor nieuwe klanten.
(ik neem het belzaak ook niet kwalijk aangezien verbeteringen van de website alleen maar ten goede komen van de klant ondanks dat het tijdelijk wat hinder kan veroorzaken)
Geen ervaring mee.
Bestelling was een LG Secret met een abonnements verlenging van 1 jaar icm een 27,50 abbo van Vodafone. Kosten voor de telefoon waren €20. wat ook nog eens 5 euro scheelde dan dat ik hem bij Vodafone zelf bestelde.
Reden voor het kiezen van Belzaak was dat de LG Secret nog in voorraad was en dus leverbaar wat bij Vodafone zelf niet meer het geval was ( ondanks dat de telefoon nog te koop stond op hun site en nog steeds is ).
Website is overzichtelijk en valt weinig op aan te merken. Alles was duidelijk en via de statusupdate kan men zien hoever het met de bestelling is.
Enigste nadeel voor sommigen is misschien het betalen aan de postbode aangezien bestelling boven de €20,- niet via I-deal of iets dergelijks kunnen worden betaald.
Meteen zelfde dag het contract opgestuurd naar Belzaak en maar wachten.
Normaal zou ik dus er vanuit gaan dat het maandags binnen moest zijn bij hun via de post aangezien het weekend er tussen zat omdat ik vrijdags besteld had.
Woensdag nog geen verandering in de status, stond nog steeds "wij wachten op de contracten".
Dus maar eens een mail gestuurd met de vraag of ze al binnen waren, reactie krijg je binnen 5 werkdagen staat er.
Vrijdags 2 dagen later en tevens de einddatum van het te verzenden contract nog geen reactie gehad dus dacht ik bel maar eens.
Helaas was er technisch onderhoud en was Belzaak 1 week lang niet te bereiken via de telefoon.
Dus maar afwachten op een reactie via de mail aangezien die 5 dagen nog niet voorbij waren.
1 week later op woensdag nog steeds geen reactie terug gehad dus nog maar eens een mail gestuurd alleen deze x via hun site.
En kreeg hierop eindelijk een reactie op zaterdag 3 dagen later.
Er was nog niks bij hun binnengekomen en ik moest de contracten nog een x verzenden, ze hadden de einddatum verlengd voor mij zonder dat ik er naar vroeg.
TNT post ook maar gemaild waar mijn brief met contracten was gebleven maar die konden verder niks voor mij doen.
Dus na 2 weken wachten nog steeds geen mobiel en een brief met contract en persoonlijke gegevens weg.
Teruggemaild dat hun de bestelling maar moesten annuleren omdat ik niet van plan was nog een x alles op te sturen.
Dinsdag een mail teruggekregen dat de bestelling was geannuleerd.
Kortom het contact tussen klant en Belzaak verliep niet echt soepel. Het leek wel of het mail-adres info@belzaak.nl niet eens word gebruikt. Terwijl contact via Cooldream wel goed verliep.
Nog wel een status update gekregen toen het geannuleerd was dus dat werkte wel.
Belzaak een overzichtelijke winkel met een goed werkende website alleen het contact was voor mij dan wel rampzalig, anderhalve week gewacht op een reactie.
En geen zekerheid wat er nu gebeurd was met de bestelling.
Misschien een slecht moment gekozen ivm dat technische onderhoud maar mede door het slechte contact met Belzaak zelf kan ik het niet anders beoordelen dan slecht.
Het contact was via Cooldream ( hoofdorganisatie ) en niet via Belzaak waar deze review over gaat.
Erg jammer omdat de rest goed lijkt te werken alleen niemand wil in onzekerheid zitten!
Een Neonode N2 bestelt via deze shop.
Belzaak heeft een vrij doorsnee webshop, die wat schreeuwerig overkomt. Alle informatie die je wil hebben is aanwezig en je wordt op een goeie manier door de procedure geleid. Betaling kon via Ideal en ik kreeg netjes een bevestigingsmailtje.
Op donderdag besteld en 's maandags werd op mijn werk het pakketje afgeleverd. Lekker snel afgehandeld! Het viel me op dat voor zo'n kleine item wel erg veel verpakkingsmateriaal was gebruikt. Een vrij grote doos vol met pakpinda's en de stootvrije verpakking in bubblewrap was wat overdadig. Wel veilig.
Bestelling betrof een HTC Touch Pro2, een dag voor het toestel officieel leverbaar was. Website was overzichtelijk en snel. Betaling via iDeal zonder extra kosten, erg prettig.
Had verder gevraagd om statusupdates via email, maar die nooit ontvangen, waardoor ik bij toeval 2 dagen na het bestellen er achter kwam dat mijn bestelling al sinds de dag ervoor in het TNT traject zat. Daar mag zeker verbetering in.
Prijs was prima t.o.v. gemiddelde, ~530 euro, zeker 10% minder dan een aantal andere, bekendere, topsites. Levering was sneller dan verwacht, met een volle dag (op drie dagen).
Bestelling verzonden via TNT pakketpost, klein doosje met een luchtkussentje, maar dat bood voldoende bescherming. Track&Trace, al moet je dat via de orderstatus page van de website te horen krijgen, sinds ik geen email-updates heb ontvangen.
KlantenserviceGeen contact gehad met de aftersales (yet).
Via Belzaak mijn contract verlengd en hierbij een Playstation 3 + Ratchet & Clank & Uncharted besteld.
Website is goed overzichtelijk, je kunt heel gemakkelijk zelf je producten samenstellen. Je krijgt standaard bij elke wijziging in je status van de bestelling een update. Volgens Belzaak echter was het onbekend wanneer de PS3 bezorgd zou worden, volgend de website kon dit wel 3-4 weken gaan duren. Deze kwam al na 7 dagen na bestellen, en 5 dagen na het ontvangen van het contract aan hun kant.
Het jammere vind ik dat je niet met iDeal kan betalen, ik moest onder rembours (wel gratis) €175,- betalen aan de postbode. Voor de rest ging alles prima.
PS3 was goed verpakt, alleen in een véél te grote doos (wel prima opgevuld met luchtkussentjes) en gewoon via TNT post. Hierover dus geen klachten.
Ik heb een abonnement verlenging aangevraagd met mobiel internet en de M700 van E-ten.
De website is overzichtelijk en op email van potientiele klanten wordt snel gereageerd, op email van bestaande klanten (service gerichte vragen, minder snel).
De bestelstatus is erg overzichtelijk en actueel. Per email wordt de klant op de hoogte gehouden zodra er iets verandert aan de bestelstatus.
De verzending is goed en stevig verpakt en redelijk snel in huis. Er wordt gebruik gemaakt van een Track en Trace code maar deze werkte bij mij niet.
Het juiste product werd geleverd, wel met een stanley mes spoor aan de zijkant.
Doordat mijn internet abonnement pas begin augustus inging heb ik pas toen de E-ten echt volledig in gebruik genomen.
Tegen de volgende problemen liep ik op:
1. De GPS werkt niet. Welk programma ik ook probeer, de GPS word niet gevonden, ook niet op de COM poort die in de instelling van het apparaat staan. De GPS viewer van ETEN geeft ook een error en programmas als GSPDash, GPSTuner etc. kunnen allemaal niet connecten. Ook via auto-detect wordt er geen GPS gevonden.
2. Het toetsenbord werkt niet goed. Er moet heel langzaam getypt worden en de toetsen moeten relatief lang ingedrukt worden. Dit is zowel in Word, Excell, Outlook, SMSjes en op internet. Zodra men op een normaal tempo typt worden letters overgeslagen, ookal worden deze wel goed ingedrukt. Snel iets typen is al helemaal niet mogelijk. Het geheugen is niet vol en het toestel zelf verwerkt alles snel.
3. De batterij gaat amper twee dagen mee. WIFI en Bluetooth zijn hierbij uitgeschakeld, na 2 minuten gaat het toestel automatisch uit en de lichthoeveelheid staat op 50% en er wordt maar 2 keer per dag met gebeld en af en toe een smsje verstuurt. Dit is volgens mij erg kort, omdat ik op diverse fora lees dat gebruikers met deze instellingen er gemiddeld 8 dagen mee doen en dan ook nog regelmatig gebruik maken van WIFI.
Daarnaast aangegeven dat het amper paar weken geleden is en het om fabricage fouten gaat. Tevens gevraagd wat ze voor oplossing bieden ook omdat ik geen gebruik kan maken van mijn internet abonnement die ik erbij afgesloten heb.
Hierover gemaild met Belzaak, krijg direct een mailtje terug met stukje gekopieerd tekst over dat ik me op het E-ten forum moet melden. Verder niks over mijn opmerking dat het paar weken geleden is en het probleem met het doorlopen van mijn internetabonnement.
Ik vind dit heel slordig en nogmaals gemaild hierover. Hier is niet opgereageerd.
Ik vind het belachelijk dat ze me met een toestel van nog geen paar weken oud direct doorverwijzen naar de leverancier terwijl ik het product bij Belzaak gekocht heb. Ook bieden ze geen klantvriendelijke oplossing aan mbt het doorlopen van mijn internet abonnement.
Ik had beter het toestel in een winkel kunnen kopen, dan was de kans groot dat het toestel zonder problemen omgeruild zou worden (zoals bij de PDAshop). Het product was vanuit Belzaak geleverd niet goed en naar mijn mening is Belzaak hier verantwoordelijk voor en dus ook voor de onkosten die ik maak. Ik ben daarmee erg teleurgesteld in de service van Belzaak.
Momenteel ben ik kijken welke (juridische) stappen ik kan ondernemen om toch de onkosten vergoed te krijgen.
Site ziet er leuk uit en prijzen zijn ook oke! Mijn vriendin een Nokia 7373 besteld. Zo ver alles goed.
VerzendingNu komen de problemen. pakket verzonden op 13 december 2006 (abbo was al op 4 december ingegaan...) Pakket is weg geraakt bij TNT. kan gebeuren, maar.......... Er zijn in totaal 3 onderzoeken gestart volgens belzaak bij TNT. ik heb in totaal 6 keer zelf naar hun toe moeten bellen hoe het ermee was en telkens werd ik aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk zelf maar naar T-mobile gegaan zodat ik toch gebruik kon maken van het abbo aangezien SIM kaart ook weg was. ook hier bood belzaak geen hulp bij. in februari zelf maar contact gezocht met TNT en binnen een dag reactie en een week later was het onderzoek afgesloten(waarom lukt hen dit niet). Het is inmiddels 3,5 MAAND!!! later en het pakket ligt nu eindelijk bij het postkantoor te wachten.
KlantenserviceDat er was mis kan gaan tijdens het verzenden kan gebeuren. Persoonlijk vind ik dat het dan aan de leverancier de taak is om dit SNEL en netjes af te handelen. Aangezien ze mij in die 3,5 maand maar 1 keer zelf hebben gebeld(nadat ik gebeld had dat het pakket zoek was en ze zouden me de volgende dag terug bellen, wat 2 dagen heeft geduurd) of ik een onderzoek wou starten en vervolgens nooit weer wat van zich hebben laten horen vind ik dit EXTREEM SLECHTE AFTERSALES!! Ook werd het pakket zonder verder bericht verstuurd, er kon zelfs geen excuses vanaf. Ook een compensatie voor alle overlast (3 maanden mobiel regelen, gemaakte belkosten en het verschil in prijs waarvoor het toestel nu wordt verkocht) niks van dit alles. Ik heb hier uiteraad zelf nogmaals contact over gehad en ik kreeg met moeite een excuus en daar moest ik het maar mee doen. Eigenlijk moest ik niet boos zijn op hun, maar op TNT omdat zij het kwijt hadden gemaakt..pffff.
Het zal best een goede zaak zijn als het goed gaat, maar mensen PAS OP want als er wat mis gaat dan kan je lang wachten tot je uberhaupt reactie krijgt en laat staan je bestelde product binnen afzienbare tijd thuis kan verwachten (zie ook eerdere shopreview). Jammer dat belzaak dit soort dingen zelf niet oppakt om het netjes af te handelen. Denk dus goed na voordat je al deze problemen aan wilt gaan. Mijn mening liever iets meer betalen met wel een goede aftersales dan deze ellende!
ik kan niks anders zeggen dan dat ik een heerlijke shop ervaring heb gehad.
Ik bestel op zondag 4 maart, een e-ten X500 i.c.m. t-mobile relax150
krijg gelijk via de mail status update's.
wat wel een beetje vreemd was, was dat bij mijn bestelling stond dat het contract voor zondag 4 maart binnen moest zijn.
als ik op 4 maart bestel (zondags!) dan kan dat niet.
wel gelijk het contract op de post gedaan, en deze hebben ze dinsdag ontvangen (weer via e-mail status update gekregen)
nadat het contract goedgekeurd was (zelfde dag als ontvangen post) kreeg ik de telefoon opgestuurd, met de simkaart.
en het formulier voor mijn nummerportering was in een aparte envelop bijgevoegd.
wat ik hier jammer vond, is dat ze alleen rembours versturen (alles boven de 20€)
maargoed, dat is een keuze van het bedrijf, en een kwestie van persoonlijke voorkeur.
wat ik wel GEWELDIG vond, is dat het pakket met verhoogde aansprakelijk verzonden was, dit is het eerste bedrijf waar ik zo duidelijk op het pakket kon zien dat dit gebeurd was.
ook binnenin het pakket was de doos van de e-ten X500 goed beschermd door luchtzakken, en er kon dan ook absoluut niks mee gebeuren.
nog niet nodig gehad, en kan dus ook geen oordeel over vellen.
wel lijkt me dat dit ook geen probleem zou moeten opleveren, gezien de positieve ervaring.
Het is tipisch zo'n internet toko waar je niet teveel van moet verwachten. Ze reageren niet of nauwlijks op telefoon/mail na de koop. Ik heb er een poosje geleden een qtek gekocht, deze is nu defect. Ik heb wel 8 keer met die tent moeten bellen voordat ze me doorverwezen naar de leverancier! (week later) Da's wel een beetje raar natuurlijk, ik heb een koopovereenkomst afgesloten met belzaak.nl en met niemand anders.
Maarja?, wat kan je er aan doen?, ik ga hem maar braaf aanbieden bij het door hun opgegeven service point. Maar dit is absolute de laaste keer (ook de eerste) dat ik daar iets heb gekocht. Ik ga volgende keer wel naar pdashop.nl, die hebben een winkel in rotterdam. Dan kan je nog eens iemand over de toonbank sleuren als ze je garantie niet afhandelen of als je genegeerd word.
Pakje kwam goed aan.
KlantenserviceZe doen niet aan garantie afhandeling, je word doorverwezen...
Nette website. Bestellingen worden bevestigd middels email. Via koppeling in deze mail kun je de gehele bestgelling volgen. Indien wenselijk kun je aangeven dat er bij iedere mutatie een mail wordt verstuurd. Na verzending kun je de bestelling volgen via Track&Trace van TPG. Bereikbaarheid is voldoende maar kan iets beter: mailtjes worden niet altijd dezelfde dag beantwoord, telefoon heb je meer kans op succes.
Had achteraf pas de recensies gelezen, (ook op andere fora) van belzaak.nl en was een beetje huiverig hoe dit zou aflopen. Dit viel 100% mee: geen problemen ondervonden bij deze bestelling.
Netjes verpakt met schuimpjes. De pin en pukcode ontvangen via de mail zodat eventuele kwade lieden geen gebruik kunnen maken van toestel+simkaart. Beiden zaten namelijk in 1 verpakking. Verzendkosten worden niet in rekening gebracht door belzaak.nl
niet te vergeten; op e-mails wordt slecht gereageerd. Op de vraag van mij (na herhaaldelijke telefoontjes van mijn kant waar de 6681 blijft) of er misschien een ander toestel geleverd kan worden tegen de nieuwe (lees gunstigere) condities die op de website gelden is het antwoord dat men dan een strop zou hebben. 'We kunnnen ons alleen aan de prijzen houden die destijds golden bij het afsluiten van het abonnement' De N70 was immers later gratis in tegenstelling tot het moment dat ik bestelde. Het kon wel maar dan moest ik bijbetalen. NIET dus!
De twee maanden dat ik geen telefoon had terwijl ik die wel had moeten hebben waren dus in feite SIM-only maanden. Dus ik zou zelfs restitutie kunnen eisen van het abonnementsgeld. Plus onkostenvergoeding omdat ik genoodzaakt was om een ander toestel te regelen.
Als men er niet is staat de automatische beantwoorder toch zo ingesteld dat het lijkt alsof je doorgeschakelt wordt. Daarnaast proberen ze alles af te schuiven op 'de leverancier' en nemen ze zelf geen enkele actie om toch tot levering te komen.
VerzendingNa een dikke twee maanden pas mijn 6681 gekregen. In eerste instantie werd er gemeld dat mijn 6681 nog niet leverbaar was. Daarna was het apparaat volgens Belzaak geleverd bij mij, maar ik had niets in handen.
De leverancier wordt vervolgens geïnformeerd door Belzaak en deze zegt te zullen leverenbij mij thuis. Daarna nog steeds geen telefoon. Weer bellen. Belzaak blijft volhouden dat de leverancier de 6681 geleverd moet hebben bij mij thuis, terwijl ik toch echt een contract heb met Belzaak. Er worden pas acties ondernomen op het moment dat ik aangeef dat ik echt niet meer positief kan zijn over hun tegen derden en het betreur dat men iedere keer over 'de leverancier zou het toestel geleverd moeten hebben' praat in plaats van zelf actie te ondernemen. Maar bellen bellen en nog eens bellen.
Had aanvankelijk een bestelling geplaats voor een Nokia 6280 (T-mobile versie), onder rembours. Kreeg een mail waarin gezegd werd dat er zo snel mogelijk met mijn contact opgenomen zou worden om de bestelling te controleren. Na drie dagen niets vernomen te hebben toch maar even zelf gebeld, bleek dat de 6280 nog niet leverbaar was. Na enige overweging heb ik besloten om niet langer te wachten maar een N70 te bestellen. De meneer aan de telefoon zei dat wanneer ik onder remours bestelde, de telefoon dezelfde dag nog op de post zou gaan.
VerzendingVrijdagmiddag besteld, maandagochtend ontvangen. Track en trace nummer klopte helaas niet, maar verliep de aflevering voorspoedig. Rembours en vooruitbetalen scheelde slechts 4 euro!
Ik heb bij Belzaak een hi 25 abbonement besteld met een cash-deal van 295 euro. Mijn sim kaart was snel binnen, en alles ging aardig snel. (nummer overzetten van orange naar kpn). Nu ben ik alleen al vanaf 15 november aan het wachten op de uitbetaling van deze cash-deal. Dat is ongeveer 15 weken, terwijl ze beloven uit te betalen binnen 10 weken. Ik heb meerdere keren telefonisch contact met ze gehad, maar belzaak verschuilt zich achter kpn door te zeggen dat de premie nog niet binnen is. Ook hebben ze meerdere keren beloofd dat het die week dat ik belde, het geld op mijn rekening zou worden gestordt. Maar elke keer was dat een loze belofte. Mijn advies is dan ook om geen cash deals bij belzaak af te sluiten.
Ondanks wat negatieve reacties toch besteld bij belzaak.nl. Het ging hierbij om een Telfort 400 abonnement.
Dit is mij tot nu toe zeer goed bevallen. De bestelling werd supersnel afgehandeld. Ze hebben een ontzettend goed trace-systeem op hun website zodat de klant perfect kan zien hoe het met zijn order staat.
15-11-2004 - 14:50 wacht op de contracten
17-11-2004 - 12:05 Wij hebben het contract per post ontvangen
17-11-2004 - 17:36 De aanvraag is geaccepteerd met nummer: 06- xxxxx
17-11-2004 - 17:36 Simkaart verzonden met TPG Post
En vandaag dus binnengekomen, al met al super snel en zeer overzichtelijk.
De bereikbaarheid moet nog iets verbeterd worden, e-mails worden meestal binnen 24 uur beantwoord. Telefonisch is het echter wat minder. Ik heb een aantal malen moeten bellen voordat er iemand aanwezig was om de telefoon te beantwoorden. Toen ik die persoon aan de telefoon kreeg was deze overigens erg vriendelijk en duidelijk met antwoorden.
Daarom ook een zeer goed voor de support omdat zij mij prima geholpen hebben bij al mijn vragen die ik had.
De website vind ik toch wel een zwak punt van dit bedrijf. Als internetondernemer verwacht ik eigenlijk een duidelijk lijst met veel gestelde vragen. Deze zijn echter bijna overal nog leeg. De donkere uitstraling komt ook niet tengoede aan het gevoel dat je bij een betrouwbare winkel zit.
Laatste puntje is nog de openingstijden van de telefonische helpdesk. In e-mails en op bepaalde delen van de site is deze op maandag te bereiken terwijl op andere delen staat dat ze maandag gesloten zijn. Dit laatste is inderdaad zo maar is niet overal duidelijk aangegeven dus, slordig.
Al met al een goede ervaring en als ze op een aantal kleine puntjes nog wat verbeteren is het een top winkel.