ElekHomica

Gebruikers over webshop ElekHomica

IR verlenger besteld, bleek slecht te werken. Na wat mails over en weer werd op mijn verzoek besloten mij een ander merk te sturen. Product was inmiddels al meer dan 30 dagen oud.

Producten worden snel verstuurd, en goed verpakt. Vooral het aftersales gedeelte heeft mij overtuigd.

Op tijd geleverd.

IR verlenger bleek niet te werken. ElekHomica vertrouwde op mijn oordeel en stuurde een ander merk. Men had het product ook gewoon kunnen doorsturen naar de fabrikant ter garantie.

Mailtjes wordt snel op gereageerd, klant staat centraal. Top service.

De webshop is goed en de verzending is snel. Helaas werkte mijn artikel niet naar behoren (kan gebeuren) maar na een paar mailtjes werden zelfs mijn eigen verzendkosten vooruit overgemaakt TOP Service.

Verzending is zeer goed geregeld, product werd binnen een half uur verzonden.

Product vertoonde gebreken dus contact opgenomen met Elekhomica.
Kon het product terugsturen en krijg nu binnen 2 dagen een nieuw product. De verzendkosten die ik zelf moet maken worden door hun vergoed.

De shop is overzichtelijk en met name de prijzen van het huismerk zijn concurrerend.

De verzending was, zoals aangegeven op de site, de volgende dag in huis

Ik heb gevraagd naar de electronische versie van de handleiding. Deze was in eerste instantie niet aanwezig, maar de verkoper is er voor mij naar op zoek gegaan en heeft deze dezelfde middag nog in mijn mailbox geleverd. Perfect!

De website van deze leverancier is overzichtelijk. Wat opvalt is dat de site altijd actueel is. Van je bestelling krijg je direct na het bestellen een bevestiging. De communicatie gaat per e-mail ik kreeg dezelfde dag nog antwoord op een vraag die ik stelde voor dat ik iets had besteld.

Op de site staat vermeld dat levering binnen drie dagen plaatsvind. Dit blijkt in de praktijk ook te kloppen. De zending was netjes verpakt en voorzien van een zeer nette factuur.

Ik heb met de producten zelf nog geen problemen gehad, daar kan ik dus niet veel over zeggen. Wel heb ik een aantal keren contact gehad voordat ik iets aanschafte. Hier heb ik altijd en snel en goed antwoord op gehad.

Goede overzichtelijke site, woensdag 25 mei een x10 marmitek set besteld, deze direct betaald na bevestingings mailtje, vandaag 31 mei de bestelling in huis, dit ligt onder meer aan de tpg want hij is vrijdag 27 mei al verzonden, aangezien de tpg niet aangetekend bezorgt op zaterdag en hiero geen pakketten op maandag

29 mei verzonden, dit was van te voren al bekend, hier is een levertermijn van 3 werkdagen, dit is goed geregeld omdat binnen 3 dagen over het algemeen het geld ook overgeboekt is via internetbankieren. De producten waren netjes verpakt in een stevige doos met nog een doos erin waar de producten inzaten

Had een aantal vraagjes of een set aangepast kon worden, dit kon niet maar 1 bepaalde set was bijna hetzelfde, dit hebben ze netjes gemeld, echt top service.

Mail wordt over het algemeen 's avonds beantwoord, zou iets sneller kunnen

Scorekaart voor ElekHomica