Vicomputer

Gebruikers over webshop Vicomputer

Vriendelijk personeel en behulpzaam en een mooie nieuwe winkel genoeg op voorraad en duidelijk te vinden.

Op advies van een medewerker van een range extender gekocht en thuis geïnstalleerd werkt uitstekend.

Kreeg het thuis niet direct voor mekaar, na een kort telefoontje met Vicomputer Ede had ik het zo voor mekaar.

ik heb in dec 2007 een asus moederbord gekocht bij vicomputer,een maand na de garantie van 1 jaar ging het defect,volgens hun had ik geen garantie meer,maar volgens asus 3 jaar garantie,ik heb het terug gebracht,en verzocht het op te sturen ivm garantie van asus,na 6 weken en verschillende keren informeren,weten ze nog altijd niet hoe lang het gaat duren,volgens asus is het niet bij hun ter reparatie aan geboden,want ze kunnen het serienummer van mijn moederbord nergens terug vinden.
Dit is het laatste product wat ik ooit bij hun gekocht,want zo n slechte service en klant onvriendelijkheid maak je niet vaak mee.

update 10-03-2009
Mijjn probleem met het asus moederbord p5k is opgelost,ik heb met bijbetaling een nieuw moederbord gekregen.

Ik heb geprobeerd een wrt54G te kopen in het filiaal in drachten. Omdat ik geen versie 7 wou vroeg ik welke versie het was. Dat kon de verkoper niet vertellen. Dus ik vroeg of ik hem ook terug kon brengen als het niet goed was. Nou dat was absoluut onmoggelijk. Als de verpakking open was geweest konden ze niks terug nemen. Imho is dat toch verplicht als je iets in nederland koopt?

Dit bevestigde iig de slechte verhalen die ik al gehoord had maar helaas moest ik daar zelf ook nog een keer achter komen.

De specificaties op de verpakking zijn niet voldoende gebleken om u van de juiste informatie te voorzien. Wij hebben u dan ook geadviseerd het product om deze reden niet te kopen omdat u echt naar een specifieke uitvoering op zoek was.

Wat betreft het retourbeleid. Het is niet vanzelfsprekend dat een product welke u gekocht heeft in een winkel te retourneren. Om teleurstellingen achteraf te voorkomen, hebben wij u hier van te voren over ingelicht. Op onderstaande website van Consuwijzer.nl vind u meer informatie over dit onderwerp.

Aangezien wij de laatste winkel waren in uw zoektocht, begrijpen wij heel goed dat u teleurgesteld bent geweest. Wij vergeven u dan ook de emotionele reactie die u geplaatst hebt.

heb een geforce 6800le en nieuwe voeding besteld, via email na enkele email correspondentie.
Kaart en voeding laten inbouwen op filiaal in Bussum, zag er eerst goed uit.

Thuis bleek de computer niet meer op te starten. Ik bel ze op, en er wordt mij verteld dat de pc op hun filiaal is gestart om te kijken of alles werkte met de nieuwe kaart en voeding erin. Men kan mij geen tips geven en ik toen heb ik zelf maar de kast opengeschroeft. Het bleek dat de voeding voor een harde schijf niet door hun was aangesloten. Heb de stekker er zelf ingedrukt en de pc startte nu goed op. Ik belde toen terug dat zij dus blijkbaar de pc niet hebben getest anders hadden zij dit probleem zelf kunnen voorkomen. Toen kreeg ik te horen dat ze nooit aan die stekkers hadden gezeten en ik dat dus van te voren zelf had gedaan.
Het is onmogelijk om een voeding te vervangen zonder overal de stekkers uit te trekken, dus hier is met opzet gelogen. Ik heb hun dit ook verteld en er werd geen excuses aangeboden.

Via een inkoopactie heb ik op 29-12-04 de Leadtek A400LE (nvidia 6800LE) gekocht bij ViComputer Almere. Dit verliep opzich prima, hierbij heb ik overigens geen contact met ViComputer gehad.
De site is overzichtelijk, alleen mis ik de algemene voorwaarden.
Op e-mail word gereageerd tussen 1-5 dagen. Telefonisch contact is opzich goed, maar ik raad aan om je afspraken via papier of e-mail te maken.

Verzendingen verliepen gewoon goed en snel (meer aan tpg post te danken)
Ze geven je de track&trace, wat handig kan zijn.

Mijn Leadtek 6800LE gaf 1 jaar later (december 2005) artifacts. Deze kaart was gekocht bij ViComputer in Almere, alleen bestond deze in december 2005 niet meer. Daarom ben ik met de auto naar Drachten gegaan, waar ze me verwezen naar Hilversum, omdat deze onder dezelfde eigenaar viel. Hierom heb ik de kaart met 7,50 verzendskosten verstuurd naar Hilversum. Waar ze me graag wouden helpen. De kaart is vervolgens naar de leverancier geweest, welke mij via ViComputer een aanbod deed. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat ik 50euro bij kon betalen en een 6800GT teruggestuurd zou krijgen. Prima deal dacht ik. Na 1 of 2 dagen ging ik echter de specificaties die genoemd waren opzoeken: XFX 6800GT 128MB, en deze kaart kon ik nergens vinden. Hierop heb ik ViComputer gebeld, en bleek dat het om een 6600GT ging, welke inmiddels onder rembours aan mij verzonden was.
Dat ik voor deze kaart nooit 50 euro bij zou willen betalen, lijkt me duidelijk. Hierop heb ik dan ook ViComputer gebeld, en verteld dat er sprake is van miscommunicatie.
Hiermee wouden ze me echter niet mee verder helpen, en moest ik de kaart maar gewoon accepteren.
Dit heb ik echter niet gedaan, en de 6600GT is retour gestuurd.
Na een aantal mailtjes van mijn kant, telefonisch gesprek heb ik geen behoefte meer aangehad, hebben ze uiteindelijk toch met de leverancier kunnen regelen dat ik een nieuwe 6800LE opgestuurd kreeg.
Hiervoor moest ik echter 25euro!! betalen om de kaart te ontvangen.
Omdat ik inmiddels al 2 maanden zonder videokaart zat, heb ik de 25 euro overgemaakt, om zo van het 'gezeur' af te zijn.
De kaart heb ik inmiddels ontvangen en werkt prima.

Ik heb dus uiteindelijke E32,50!! betaald voor een garantie afhandeling van mijn defecte Leadtek A400LE (nvidia 6800LE).

Ik had geen eerdere ervaring met deze winkel. Ze zitten vlakbij MyCom in Alkmaar. Aangezien MyCom mij niet wilde helpen, ben ik deze winkel binnengelopen. Ze hebben een nette winkel, overzichtelijk en het persoon is vriendelijk en behulpzaam.

Op zoek naar twee SATA 160GB schijven, de medewerker stond mij vriendelijk te woord, haalde twee schijven tevoorschijn en ik kon gelijk afrekenen. Geen lange wachtrijen maar snel & efficient. Hier ga ik vaker komen

Scorekaart voor Vicomputer