Gebruikers over webshop Goris Computers
Review toevoegenik kom er regelmatig, en wordt altijd goed geholpen.. het is echt een winkel voor mensen die gewoon weten wat ze willen en zelf voldoende weten, ik vraag eigenlijk nooit advies, en ben meestal lekker snel klaar.. hoewel ik op rustige dagen ook vaak alleen even ga kijken, ik kan daar rustig rondkijken zonder meteen een hijgende verkoper in mijn nek te hebben.. prettige winkel.
Ik heb alleen losse onderdelen gekocht bij Goris dus kan niks zeggen over bestellingen complete systemen reparaties etc.
Maar klantvriendelijkheid heb ik als zeer slecht ervaren. Tot nu toe heb ik nog maar één keer een vriendelijke medewerker gezien. Alle andere kijken je bijna de winkel uit als je niks koopt. Als je wat dieper advies vraagt (dieper dan "zit er een fan op die videokaart") Dan krijg je vaak te horen dat het "ervan afhangt" of ze moeten het zelf zien ofzo.
Het lijkt erop dat ze hun werk absoluut niet leuk vinden.
Aftersales heb ik niks over te klagen. Toen een geheugenreepje het niet deed kreeg ik veel verschillende reepjes mee (achter elkaar). Je krijgt alleen nooit geld terug.
Prijzen zijn het best van de omgeving geloof ik, maar dat is ook de enige reden waarom ik daar kom. De medewerkers kan ik niet meer uitstaan.
Prima winkel, prima website, vette disco materialen.
KlantenserviceIk zat tijdelijk zonder compu en had een ongebruikte computer van een vriend geleend. Ik heb er RAM en een VGA voor gekocht. Helaas weigerde de computer te werken, na zelf geen oplossing te kunnen vinden heb ik deze naar Goris meegenomen. Goris vond een defect in de mamaplank, op vertoon van de bonnetjes hebben zij de VGA en RAM terug genomen en een deel van de reparatie kosten vergoed. De RAM had ik iets langer in huis maar hebben zij zelfs alsnog vergoed.
Ben erg tevreden en kom er zeker terug.
Vorige week woensdag heb ik een bestelling geplaatst: ATA - SATA dongle. Direct hierna heb ik een bevestiging gekregen dat de bestelling ontvangen was. Vervolgens heb ik het geld overgemaakt via telebanking. Je zou dan verwachten dat je na enige tijd wel een reactie zou ontvangen omtrent de levering of eventuele levertermijn (in het uiterste geval.... een melding dat de betaling ontvangen is). Helaas tot op heden heb ik geen blijk van leven ontvangen!!
Ik bestel wel vaker via internet en moet zeggen dat de afhandeling van andere webwinkels (waar ik mee te maken heb gehad) in vergelijk hiermee, beter omspringen met hun klandisie!
Ik heb eigenlijk geen problemen gehad met deze winkel. Vrijdag een bestelling geplaatst (Enermax Tectroid A5) en meteen betaald. Maandag netjes bericht dat de betaling is ontvangen en het pakket is verstuurd. Vandaag het pakket ontvangen.
Mocht ik nog ervaringen krijgen met de service en de technische kennis, waar hier veel klachten over te lezen zijn, dan zal ik dat zeker nog laten weten.
Erg slechte service keer op keer , technische kennis is eigenlijk een 1.
Ze verkopen spullen die kapot zijn , als je die dan terug komt brengen zou je zelf die spullen kapot gemaakt hebben.
Dus ik raad zoiezo aan als je iets in de winkel zelf koopt , het te laten testen voordat je afrekent.
En ik praat hier trouwens niet over 1 a 2 keer , ik heb dit nu 4x meegemaakt en elke keer was er wel iets mis met de koop.
Had de zalman VGA heatsinks besteld, eerst gevraagd wat de verzendkosten zouden zijn, binnen het uur antwoord. Goeie prijs en weinig verzendkosten. Heb een vriend getipt en die heeft ze ook dezelfde dag besteld. Allebei via internet bankieren betaald. Hij kreeg de bestelling de volgende dag al binnen en ik moest er een week op wachten...?? Bleek dat er een inbraak is geweest in het pand bij Goris en dat daardoor sommige bestellingen vertraging opliepen. Alleen moest ik zelf vragen waar mijn bestelling bleef ipv dat zij contact met mij hierover opnamen, vandaar de zeven voor afhandeling bestellingen ipv een acht. Hier ga en zou ik vaker bestellen.
Ik heb hier gisteren wat spullen gekocht. VGA silencer en zalman geheugen heatsinkjes. Op de site stond dat ze het verkochten maar toen ik er in de winkel naar vroeg wisten ze van niks. "nee, verkopen we niet hoor" Toen ik hen erop wees dat het wel degelijk op de site stond gingen ze nog een keer in de computer kijken. De jongen van de technische dienst kon geen van mn vragen beantwoorden over de vga silencer, hij had er nog nooit van gehoord Uiteindelijk heb ik het er wel kunnen kopen (ze konden hem toch nog ergens achterin vinden toen ik beschreef hoe het eruit moest zien) Technische kennis is echt waardeloos. Het is dat ze zo dichtbij zijn en de prijzen wel redelijk zijn, maar voor serieuze grote aankopen zou ik nooit wat bij deze winkel kopen.
Toen een andere klant wat vragen stelde over agp snelheden (compatibiliteit met moederbord) konden ze er ook geen antwoord op geven. Naast dat ze dan de technische kennis niet hebben, zijn ze ook niet extreem vriendelijk. Eerder gehumeurd.... Tot zover mijn ervaringen.
Ik om hier zowat wel wekelijks langs. Al is het niet voor disco apparatur dan is het wel voor de computers. Het mooie vind ik dat je hier gewoon de hardware kan bekijken, en niet zoals bij atembo in een te lange rij in een eigenlijk lege (qua inrichting) winkel moet staan. Als je hier moet wachten kijk je gewoon ff rond
Ik weet gewoon wat ik moet hebben, en heb het idee dat zij daar qua aangeraden producten hetzelfde over denken. De technische kennis is naar mijn idee goed, verschilt per persoon, maar heb zo nooit hoeven te verbeteren omdat ze ongeloofwaardige dingen vertelde ofzo.
De service is ook gewoon goed, niets op aan te merken verder, als er wat kapot ging kreeg ik gewoon een vervangend exemplaar mee, zonder te hoeven wachten op reparatie.
In 1996 heb ik een PC bij ze gekocht, dat was een Pentium 100 volgens de bestelling. De PC heeft altijd problemen gegeven en ik ben er vaak mee teruggeweest, het lag altijd aan de jumpers zeiden ze. Vorig jaar heb ik die PC teruggevonden in mijn berging en wat schetst mij verbazing toen ik hem uit elkaar haalde.. de CPU was mooi een 75 Mhz ipv 100 Mhz.
Alle spullen met bewegende onderdelen of electrische onderdelen die ik er heb gekocht zijn ALLEMAAL kapot gegaan (HD's, koelers, moederborden) en hun garantie is om te huilen. Helaas hebben ze soms mooie aanbiedingen en koop ik er iets, mijn advies NOOIT doen.. die aanbiedingen van hun komen volgens mij uit gezonken vrachtschepen.
Goris een goede winkel voor: Kabeltjes, lege CD's en PC-kasten (goede prijzen en veel keus wat kasten betreft)
Koop er echter nooit iets mechanisch, want het gaat stuk, en garantie schuiven ze door naar de leverancier. Ik koop er nooit meer iets electrisch
Na een goede start en een pc in onderdelen gekocht te hebben ben ik verrast te zien hoe slecht men daar met klanten omgaat.
Ik had dit niet verwacht zeker niet omdat de verkoop goed verliep en zeker het advies erg goed was. (geen enkele klacht over).
Waarom dan toch dit punten aantal:
Men moet helaas service leveren en daar is men bij Goris niet toe in staat.
Ik heb mijn hardware terug moeten brengen ter reparatie, en dat duurt maar en duurt maar.
Ik moet dan helaas eerlijk zijn en vertellen dat men het onderdeel opstuurt, maar vervolgens de klant laat zwemmen (geen bericht is goed bericht).
Helaas zijn er dan klanten die gaan bellen en dat heeft geen enkele zin bij Goris, ze kunnen niet bij de leverancier van de hardware of de handel daartussen navraag doen.
Als antwoord is mij tot nog toe medegedeelt dat de fabrikant er normaal gesproken niet moeilijk over doet, dus wat is dit?
Gaat dit geld kosten?, is dit garantie (normaal geeft de fabriek na navraag daar 3 jaar garantie op) en wat gaat het allemaal kosten.
Ik heb het opgegeven (het heeft geen zin om te bellen) ze vertellen mij vaak "er wordt teruggebeld" (als dat ooit nog gaat gebeuren).
Ik heb zelf reeds nieuwe hardware via Tweakers.net besteld dus ik kan weer verder werken.
Normaal gesproken duurt reparatie 4 a 5 weken is mij medegedeelt maar daar zijn we reeds overheen (ook daar hoeft men als klant niets van te verwachten).
Mischien kan Goris hier niets aan doen maar ze vinden het wel best zo
Een nadeel voor Goris is dat het wel heel eenvoudig wordt om er niet veel meer af te nemen (en dat is jammer, of mischien ook niet).
Ben er een keer geweest om een computer samen te stellen voor me vader, dus me vader al helemaal blij dat ik met hem mee ging. Dus had een p4 2,4GHz met een moederboardje en wat geheugen en een Western en Digital Harddisk van 80 gig en 8 MB cach. Had alvast het moederboardje en de proc op in de kast gehangen, en de rest zou me vader wel doen. Uiteindelijk zat alles erin, harddisk, cd-rom drives en zo... Maar de hardeschijf was verschrikkelijk traag met opstarten. Dus hij belde naar goris, bijna een uur aan de telefoon gehangen, zegt die man, kom maar ffies langs en neem je kast maar mee. Zo gezegt zo gedaan... me vader dus met die kast naar goris, daar aangekomen, een half uur in de rij gestaan... werd hij eindelijk geholpen, sluit die n00b medewerken de pc aan... kon eerst het aan knopje van het stekkerblok niet vinden... maar goed. Zegtie kom na het weekend maar terug... ik die dinsdag er na terug om die pc op te halen. Vraag ik aan die knaap wat er nou mis mee was, zegt hij: "er stond een jumpertje verkeerd" duz ik wil me kast pakken en weglopen, zeg die mafketel, je moet nog wel betalen, ik zeg wat krijg je dan van me... hij zegt: 35€!! dus me bek viel open, en zei: "WAT? voor een jumpertje weghalen aan de achterkant van me harddisk. En die knuppel stelde zelf voor om met die kast daar heen te komen. en te bedenken dat ik dan de vorige dag voor meer dan 1800€ bij die gasten gekocht had...
Sorry maar dit is egt de meest slechte services die ik ooit gehad heb! Eigenlijk kan ik het niet eens service noemen!
Ik had een Sweex Xenon gezien, en informeerde bij Goris of ze deze konden bestellen, aangezien ze meer kasten van Sweex hadden. Dan konden ze wel en de prijs zou dan op 55 euro uitkomen. (adviesprijs 49.95 ofzo)
Kom ik dezeflde week nog lang, staat die kast er voor 99 euro, dus ik nagevraagd of dat wel klopte. Ze zouden het nakijken en me mailen. Niks gehoord...
Ondertussen de kast maar ergens anders besteld.
Een week later kom ik er toch terug (DOM) om een brander en een dvd dirve te halen, plus passende zwarte fronts. Mevrouw zoekt het uit, blijkt thuis dat 1 van de fronts helemaal niet past, terwijl ze de drive ernaast heeft gehouden!
Ik walg letterlijk van deze zaak, hele slechte service!
Ik wil niet eens meer terug gaan om die front te ruilen!
Ik ben vrouw en woon in Delft, Goris is bij me om de hoek, vandaar dat ik er wel eens kom.
Maar ik kom er ALTIJD met een grote kater weer vandaan.
Moest een keer een connector hebben audioapparatuur naar PC, of het mevrouwtje wel zeker wist wat ze moest hebben. Ook een keer een USB kabel met idemdito degenererende opmerkingen over mijn kwaliteiten als vrouw in een technische winkel.
Heb een keer een ouder echtpaar (op zoek naar een PC voor zoonlief) afgezeken zien worden. Wat meneer wel niet dacht. En "vertrouw maar op ons, die PC is dik in orde" ipv een gedegen antwoord op de serieuze vraag over de kwaliteit van een PC.
En laat je niet verleiden door de prijzen: bijna alle onderdelen zijn verouderd. Zelden up to date. En vertrouw alleen op jezelf en niet op de verkopers of op teksten op kaartjes!
Voor computers kun je beter naar A-Tembo gaan en voor connectors e.d. naar Heck in de Molenstraat.
echt een waardeloze zaak, die Goris. Bediening is neerbuigend, slechte service, onbetrouwbare nitwits.
Altijd erg vriendelijke en attent.
De spullen zijn over het algemeen prima.
De technische kennis laat echter, net als bij vele andere computerwinkels, sterk te wensen over!
Een medewerker zei es tegen mij: "Regelmatig slopen we hier cores van athlons" Nou mooie boel als ik het al in 1 keer kan. Bij A-tembo hadden ze nog nooit een core gesloopt.
Maar een huisgenootje PC besteld. PC komt aan. Moederbord met geintegreerd LAN van realtek, zit er nog een realtek/noname bij. Ze had een XP1500 besteld. Ik check de system summary en de BIOS, zit er een athlon 1000 in. beetje jammer.
Goris is dus echt de but zaak van delft, qua kennis zijn het nOOBs, ze weten alleen wat er op het papiertje staat bij de compu. Ze lijken wel goedkoop, maar dan komt altijd de btw om de hoek kijken en zijn ze toch weer duurder.
Heb er een keer geheugen gekocht, en ik had het kunnen weten, deed het niet en kon weer terug.
't is de zelfde categorie als de vobis, gewoon dozen schuivers, op directe vragen kunnen ze geen antwoord geven. Ze zijn van huis uit een electrozaak, maar zelfs dan is HEC beter.
Vriend van mij, had er een pentium 1 + monitor vandaan, monitor ging stuk, ze hadden geen vervanger toen hij voor reperatie weg was en we wilden naderhand de bak overklokken en toen zaggen we dat hij volgens de jumper instellingen op 133 stond ipv 120, maar gaf wel 120 aan. Nee echt verstand van zaken hebben ze niet.
Als ik er iets koop, is het meestal een kabeltje of iets wat practisch niet kapot kan. Ze hadden laatst een partij goedkope officiele HP cardridges voor mijn 690 dat was mooi meegenomen.
Ze zijn zeg maar officieel dealer van Okkiewokkie en Woohoo. US robotics is een huismerk.
Hoe lullig kan je zijn? Vriendin moet USB kaart hebben voor een ouwe pentium. Probeert uit te leggen wat ze nodig heeft, dat ze alleen een camera wil aansluiten en god-mag-weten waarom, ze krijgt een 4 pports USB hub mee voor 80 piek. Ik vertel haar dat ze het verkeerde heeft meegekregen en ze gaat terug. USB kaart 50 (geloof ik) gulden. Ze mag de ongebruikte hub teruggeven en de kaart meenemen. Maar krijgt het overschot niet terug.
Zullen we net iets meer aandacht aan de klant besteden? Wordt iedereen blijer van.
Prima zaak. Ik zou er geen computer van een paar duizend piek willen kopen, maar voor kabeltjes en fannetjes e.d. kan je hier prima terecht.
Alleen die stevig gebouwde vrouw die er altijd staat, ga ik die ooit nog wel eens NIET chagrijnig meemaken?!?