Gebruikers over webshop Macsupport
Review toevoegenik was bij applecentre centraal station dat ook van hun is.
op de website helaas geen prijsinfo maar een bezoekje liet zien dat het personeel veel kennis van zaken heeft. ik kreeg de juiste info over extra geheugen en mogelijkheden e.d. (van de powermac g5 dual 2.7)
prijzen liggen iets hoger dan bij bv mailamac maar ze hebben een eigen repair afdeling ( in uitgeest) en een goede service en voor mij is dat veel waard.
en ze zijn op zondag open.
doordat ik geen standaard g5 wilde duurde de levering wat langer. ligt aan apple en niet aan hun maar is toch vervelend. ik heb het afgehaald dus verzending is niet aan de orde.
Klantenserviceheb nog geen problemen gehad dus kan daar niks over zeggen maar mijn research vooraf gaf aan dat dit uitstekend is. daarom heb ik bij hun gekocht.
Voor mijn vrouw een zwarte Macbook 2.0 GHz gekocht met onderwijskorting. Bij Macsupport is die 5% terwijl Apple zelf 6% geeft en voor sommige scholen (waaronder die van mijn vrouw) nog eens aanzienlijk meer. Waar procenten dan blijven is een raadsel.
Aflevering ging verder wel goed, moest nog 512 Mb extra geheugen bijgeprikt worden maar dat leverde geen problemen op. Thuis aangekomen vonden we in de doos nog een 256 Mb module, blijkbaar per ongeluk achtergelaten door de technicus. Klein voordeeltje dus.
Laptop blijkt niet te kunnen samenwerken met beveiligde draadloze netwerken (WEP/WPA). Dit schijnt een meer voorkomend probleem te zijn veroorzaakt door enorme bug in OS X. Mede daarom besloten de laptop terug te brengen maar eerst even gebeld om te vragen wat de policy omtrent retourneren is. Telefonisch liet Macsupport alvast weten het niet als een 'defect' te beschouwen en hem daarom in principe niet terug te willen nemen. Dit terwijl wederom Apple zelf een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie kent. Vanmiddag ga ik maar eens naar de winkel zelf om verhaal te halen.
Vlak bij het centraal station zit ook een vestiging die onder macsupport valt.
Daar ben ik even langs geweest om een ipod nano. Ik vroeg of ik deze even kon vullen met wat eigen mp3-bestanden om zo even met mijn eigen dopjes de geluidskwaliteit te beoordelen.
De medewerker ging heel moeilijk kijken, sprak niet, bijna in paniek. Begrijpelijk, het is natuurlijk heel erg complex en er gaat veel tijd in zitten... Ik bedoel: je moet toch een heus kabeltje aansluiten op de laptop. Dus hij collega vragen, mocht dus niet.
Service dus een vette 1 wat mij betreft. Want bij de concurrent even verder op was het geen enkel probleem om even via mijn laptop wat nummertjes op de nano te zetten en te beluisteren. Daar dus ook mijn nano besteld.
Langs geweest met een defecte Powermac G5 van 2 weken oud. Volgens Apple moeten zij garantiereparaties uitvoeren maar dit werd botweg geweigerd. Arrogante benadering van de medewerker. Ben uiteindelijk naar Graphit in Krommenie geweest en uitstekend geholpen.
Heb er vaker een offerte aangevraagd en werd er altijd netjes en zeer uitgebreid geholpen.
Pas geleden een eMac gekocht voor mijn mams en alles was zeer snel en keurig geregeld. Ze brachten de doos zelfs naar de auto en laadden het nog in ook!
Hulde!