Gebruikers over webshop DGS Services
Review toevoegenGoede indruk gekregen van DGS services. Gemakkelijke website waar ik de Vosonic XS-Drive VP2160 had besteld op een zondagavond. Je krijgt dan een e-mail met daarin de benodigde gegevens. Na ontvangst van het pakket, twee dagen later, ben ik zeer tevreden over het product.
VerzendingZondag besteld en vooruitbetaald, dinsdag pakketje keurig verpakt afgeleverd door PTT Post.
Wel blijft het bij goed, en niet zeer goed, omdat een bevestiging van verzending + track en trace nummer niet werden doorgegeven.
Ik werd telefonisch goed te woord gestaan. Een enkele keer werd de telefoon niet opgenomen, waarschijnlijk vanwege drukte. (op zich goed teken )
Bij de imagetank Compactdrive PD70X kreeg ik meer spullen geleverd dan op de website stond. Een autolader stond niet vermeld maar had ik wel extra naar gevraagt. Daarnaast kreeg ik een setje Sanyo AA accu's van 2500 mAh waarmee ik de PD70X eens lekker kon gaan kietelen.
De webshop werkt niet geheel handig en vult maar de helft van het scherm, waardoor overbodig scrollen noodzakelijk is. Deze shop bevat dus niet geheel correcte informatie, maar wel in het voordeel van de consument.
Je ontvangt meteen na het bestellen een ontvangst bevestiging van de bestelling per e-mail. Helaas geen mailtje als het product per post word verstuurd. Ook is het niet geheel duidelijk hoe lang het product onderweg is. Wel kan de winkel dit telefonisch bevestigen. Je kan op verschillende manieren betalen, middels overschrijving en onder rembours. En bij regelmatige afname ook op factuur.
De prijzen van deze winkel liggen wat hoog in vergelijking met zijn overzeese concurrent PiN.
Ik heb mijn product besteld op vooruit betaling. Met dit gegeven in het achterhoofd is het product behoorlijk snel geleverd. Dinsdag besteld, dinsdag ook het geld overgemaakt. Waarschijnlijk woensdag of donderdag deze betaling ontvangen waarna het product donderdag verstuurd is. Vrijdag heb ik het iig ontvangen.
Het product was stevig verpakt incl faktuur.
Een melding wanneer het product verstuurd werd was handig geweest en had me een telefoontje bespaard. Wel werd ik snel geholpen tijdens het telefoongesprek over hoe lang het nog zou duren.
een vosonic xs pro 300 daar besteld direct een correcte ontvangstbevestiging gekregenen de volgende werkdag een mail dat de bestelling klaar lag.
omdat ik de bestelling wilde afhalen even gebeld wanneer ik hem kwam halen.
de bestelling lag al netjes klaar en dat is bij veel andere bedrijven wel anders.
ik ben zeer tevreden over de afhandeling en de professionele instelling van het bedrijf !