Giga Computers

Gebruikers over webshop Giga Computers

Heb er een Maxtor DiamondMax Plus 9 120Gb 8Mb gekocht voor de stuntprijs van € 100,- had wel een beetje argwaan na hun adres gecheckt te hebben bij KvK omdat er al meerdere bedrijfjes hadden gezeten met dezelfde eigenaar. Dit was niet terecht, zag op de site dat de schrijf 4 dagen later weer op voorraad was en 2 dagen daarna kwamen ze hem afbrengen!

Zeer tevreden over, lage prijs en goedkoop verzenden (€ 9,50). Aanrader!

Twee weken geleden een Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB 8MB besteld omdat ze een zeer scherpe aanbieding (100 euro) hadden.

Nadat ik bevestiging had gekregen, zag ik dat de aanbieding van de site was verdwenen. Was even bang dat de aanbieding een lokkertje was en ze 'm niet zouden kunnen leveren, maar na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik een reply met 'de schijf was beperkt leverbaar, maar reeds bestelde schijven worden gewoon verzonden'.

Twee dagen later had ik de schijf in huis. Snelle beantwoording van mij e-mail, dus goede service en zeer goedkoop!

Scorekaart voor Giga Computers