GBA-Shop

Gebruikers over webshop GBA-Shop

De service is zowat perfect. Meerdere mails binnen 20min beantwoordt. Heb SwapMagic besteld. Krijg bevestiging van geldstorting en verzending van bestelling via mail.(Ook te volgen via website) Woensdag besteld en kreeg vrijdag middag binnen.

Donderdag was het bedrag overgemaakt en gelijk dezelfde dag verstuurd. Bestelling is ook goed verpakt. Top service!

Dinsdag morgen had ik wat accessoires voor mijn Nintendo DS op de site besteld. Vrijwel direct kreeg ik een mailtje dat mijn producten die ik heb besteld op vooraad zijn en klaar stonden om verzonden te worden. Ook vrijwel direct nadat ik het geld over had gemaakt via internetbankieren kreeg ik een mailtje dat ik betaald heb en het diezelfde dag nog verzonden wordt. Wat een snelle orderupdate zeg.

diezelfde middag werd mijn bestelling verzonden en de volgende dag was het al binnen. Sneller kan haast niet. Mijn bestelling was ook zeer goed verpakt. Toppie.

Ik wist eigenlijk niet goed hoe de producten die ik had besteld precies werken. Veel informatie is er helaas ook niet te vinden. Gelukkig heb ik een mailtje gekregen waarop alles duidelijk wordt uitgelegd. En dat terwijl ik niet eens er naar vroeg. Geweldig.

Kheb onlangs (zondag 24 april 2005) een HDAdvance setje bij GBAShop besteld en op de woesdag (27 April 2005) het pakketje ontvangen.
De snelheid is behoorlijk hoog, het enige wat vertraagde in mijn geval waren de zondag en het Bankrekening naar Girorekening overmaak verhaal.

Toffe zaak, gaat zo door!

Uitmuntende service!

Hoewel de gba Xploder-advance niet in het assortiment zat, zijn ze er toch achteraan gegaan. Het duurde ietsje langer dan artikelen die ze direct in het assortiment hadden, maar ik werd perfect op de hoogte gehouden!

Als ik nog meer GBA spullen nodig heb, weet ik waar ik die bestel! Waren alle bedrijven maar zo!

Uitermate tevreden met deze winkel!

Besteld, werd gemaild dat artikel niet op voorraad was maar onderweg. Bleek echter niet geleverd te kunnen worden. Perfect op de hoogte gehouden en aanbod gekregen van een vergelijkend produkt (Flash2Advanced 256MB) die nog goedkoper was ook.

Levertijden top, in mijn geval zowiezo aangezien mijn vriendin in Tilburg woont en ik dus gewoon de spullen op kon halen.

Uitstekende service en een perfecte communicatie! Zeker een bedrijf waar ik indien nodig nog spullen haal!

Gisteren heb ik een XG-Flash 256Mbit USB setje hier besteld. Bijzonder snel kreeg ik een bevestigingsmailtje toegestuurd met de mededeling dat de artikelen op voorraad zijn en dat het pakket in principe al ingepakt en wel klaar staat om verzonden te worden. Da's bijzonder snel! Meteen het geld overgemaakt (rembours is duurder om te versturen), en vandaag de bevestiging gehad dat het geld is ontvangen.

Morgen hoop ik het pakket in ontvangst te nemen. Zodra alles er goed uit ziet, dan volgt hier een beoordeling met cijfers. Tot nu toe alleen maar positief! :)

Update:
Gepost door iNSaNe-oNe - maandag 21 juli 2003 - 10:46

Het pakket was inderdaad de volgende dag binnen. Supersnel, en degelijk verpakt! Ook alle vragen die ik heb gesteld hebben ze snel en goed beantwoord (vrijwel alle mails waren binnen een half uur beantwoord, dat zie je niet vaak).

Op basis van deze bestelling kan ik zeker aanraden om hier je spulleboel te kopen t.b.v. backup-apparatuur voor je GameBoy Advance!

Scorekaart voor GBA-Shop